03.10.2012

For siste gang - Cover

Nå har jeg brukt så mye tid og energi på samfunnsproblemer de siste dagene, at jeg kobler ut med litt musikk. (Ikke lenge, selvfølgelig, for hva skjer om alle de som bryr seg slutter å bry seg? Da blir det... ikke noen fin verden å leve i, tror jeg.)

En av pappas kollegaer lånte meg en opptaker, så jeg kunne få prøve den, og her er produktet. Sangen er jeg veldig glad i, og den bringer med seg mange minner fra barneskolen. Håper dere liker den - og hei, om det er noen sanger dere vil jeg skal prøve meg på, så tar jeg utfordringer på strak arm!Ps. Jeg trekker vinneren av den fiiine konkurransen mandag 8/10!

36 kommentarer:

 1. Utrulig fint :) kjempebra spilt Siv! :)

  SvarSlett
 2. Du er så flink, nydelig å høre på:)

  SvarSlett
 3. Dette var NYYDELEG! Eg hadde den som bakgrunnsmusikk medan eg koste meg og leste bloggar, du burde gje ut ei plate som kan snurre i bakgrunnen på koslege haustdagar <3

  SvarSlett
 4. Må høre den senere, sitter fremdeles i lobbyen på hotelet i Bergen. Tar ikke sjansen på høy musikk ut her :-D Hjem med fly i dag. Fin jakke du har. Mamma har faktisk likedan. Mønster fra litt tid tilbake ikke sant? :-)

  SvarSlett
 5. Det var herleg å høyre på.

  SvarSlett
 6. Jeg sitter her innpakket i ullgenser og pledd, og likevell løp frysningene over hele kroppen på meg. Du er FLINK Siv!

  SvarSlett
 7. Så utruleg, utruleg flink du er!

  SvarSlett
 8. åååh flink du er :D

  SvarSlett
 9. Åå, så søt du er! Og ikke minst utrolig tøff som tørr å synge på video!!
  Kjempeflink var du og, sitter og ser gjennom noen av de andre videoene du har lagt ut også nåå :P hihi <3
  SV; Ja, helt enig! Det skal bli koselig med jul, men samtidig så blir jeg nesten lei av julen før den kommer siden det blir pynta rundt om kring med julepynt og alt så tidlig! Har ikke allerede julebrusen og kakemennene inntatt butikkene? uæææ…

  SvarSlett
 10. Utruli kor flenk du e! :D

  SvarSlett
 11. Flinka! I denne videoen er du prikk lik den lille tegningen av deg selv på høyresiden, hihi.
  Den siste kommentren din hos meg var morsom å lese, forresten! Gøy at man kan tenke så likt!

  SvarSlett
 12. Du er såå flink, Siv :-D <3

  SvarSlett
 13. Du har en kjempefin stemme, Siv! :D

  Sv; Hehe, takk! :p Nei, det kunne jeg godt vært foruten :p Ikke uten grunn, men gjør det hvis det har skjedd noe sånn som nå, eller sprøyter involvert :p

  SvarSlett
 14. Aw, søte, flinke deg :D

  SvarSlett
 15. har du noen gang drømt om å gå noe innenfor musikk?=) Dette ble nattasangen min! Så nydelig=) Hvem synger den orginalt da? sv - Nei, det er denne balansen og svake bein innimellom da, men litt uheldig og litt kløn den siste måneden da. Skal bli spennende å se hva legen sier neste gang jeg drar dit å forteller henne det:P Vet du, skoa brukte jeg bare i en kort kort periode på ungdomsskolen, så jeg husker ikke helt. Meen jeg mener at jeg fikk plass til et par med ullsokker nedi der, og da holdt det godt. Skal sjekke når jeg kommer hjem på øya om 14 dager hvis det er greit?

  SvarSlett
  Svar
  1. Da jeg var mindre (og helt til i vår) hadde jeg lyst til å bli popstjerne. Men det... frister plutselig ikke lengre. Tror det er en sånn fase alle går igjennom! Sangen er egentlig fra Portveien 2! (Tusen takk forresten, du er god!)

   Slett
 16. kor flink du e !! :D

  SvarSlett
 17. Åh, kjempeflink! sangen var supersøt.

  SvarSlett
 18. Så nydelig sang, og du har så klar og fin stemme - takk for at du deler med oss! More, more - elsker sangvideoer :))

  SvarSlett
 19. Nå har jeg hørt sangen :-) Så fin stemme du har! Den må du bruke mer, hvis du ikke allerede gjør det? Spiller du i noe band kanskje også? Det burde du hvertfall ;-) Og fin framføring for "publikum" også, det er ikke lett, men du virker veldig naturlig.

  SvarSlett
 20. Du er så flink! Og bra låtvalg :-) Den passet deg!

  SvarSlett
 21. fin sang som alltid Siv:) bra opptak og, har du kome fram til kva du skal kjøpe egentlig? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg var jo helt sikker på at jeg skulle kjøpe det du anbefalte, men dagen etterpå kom pappa og sa at en på jobben hadde en morsom sak jeg kunne få prøve... Og da fant jeg ut at den var så grei - både fin lyd, kamera og rett inn på data ferdig og greier! Jeg skal se hva jeg får tak i, skal til byen i morgen! Skal holde deg oppdatert! :D

   Slett
 22. Fine sangen og flinke siv:)
  SV;Helt enig:) Er mange fine “hurtigkommandoer” på google man kan bruke. Synd at google gjemmer de litt bort på siden sin.

  SvarSlett
 23. Åå, du er så flink, Siv!

  xx

  SvarSlett
 24. Åh fikk nesten gåsehud jeg nå...den sangen er det lenge siden jeg har hørt, men den er jo så fin!! Er den fra en tv-serie eller musikal??

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er riiimelig sikker på at den er fra Portveien 2!

   Slett
 25. Wow! Enda en hit av deg <3 du er så utrolig flink Siv- wow flinka fra nord!

  SvarSlett
 26. du er så flink og søt :D meld deg på idol, hehehe!

  SvarSlett
 27. Siiiiiv... :(
  Jeg får ikke til å spille den av! Den svarte boksen er bare svart, det er ikke noen avspillingsknapp eller noe...
  Hva har jeg gjort for å fortjene dette?!?

  Ikke at jeg trenger noen avspillingsknapp for å få det bekfrefta at du er flink da. Det vet jeg jo fra før, jeg er jo ikke så dum! Eller glemsk. Bare av og til.

  Jeg skal prøve igjen i morgen, se om den vil samarbeide med meg da!

  SvarSlett
 28. Du er så flink, Siv <3
  Nydelig sang også, hadde ikke hørt den før :)

  SvarSlett
 29. Nydelig sang, du er flink Siv:)

  SvarSlett