17.10.2012

Kakemonster...?

Næææh, jeg er riiimelig kresen på kaker, jeg. Etter at jeg kutta ut superusunn mat, (som altså spises på lørdager only - det heter ikke godteridag uten grunn), har jeg blitt ekstra kresen på godsakene. Om jeg først skal spise noe som er usunt, så må det være verdt det!! Og uansett om det i bunn og grunn burde være ei kake jeg liker, må de se riktige ut for at jeg skal smake på dem!

 Caramel shortcake
1. Caramel Shortbread2. Blåbær-rullekake


3. Napoleonskake4. Brownies


5. Ostekake


Untitled
6. Gulrotkake


7. Eplekake


8. Oreokake 9. Suksessterte

Men i bunn og grunn frister ikke kaker sånn kjempemye. Utenom blåbær-rullekake og napoleonskake. Og et skikkelig saftig brownies-stykke. Om jeg er sulten. Caramel Shortbread kom jeg på helt i slutten, men den sluker jeg på null komma niks, uten å bli spurt!! Gjærbakst, det er jeg derimot utrolig svak for... Men ikke noen marsipankaker her i gården. Ikke skumkaker, kremkaker eller sukkerbunn-kaker heller. Så da er jeg egentlig spart de fleste kalorier i bursdager. Hei og hopp. Hvilke kaker ville dere frista meg med?
/Alle bilder er linket!

40 kommentarer:

 1. GULROTKAKE!!! Det er min all-time favoritt. Eg er ikkje sånn super-kakemenneske eg heller, marsipankaker og kremkaker takkar eg høffleg nei til. Men gulrotkake kan eg ikkje motstå.

  SvarSlett
 2. Jeg synes det er så utrolig mye bedre med desserter enn kaker, sjokoladepuddingen er favoritten :D

  SvarSlett
 3. De kakene ser farlig gode ut..!!

  Svar: Jeg greide krasje hele nettstedet mitt, så alle bildene er borte. Jeg er på ferie nå, og har ikke de bildene liggende på datamaskinen, men jeg laster dem opp igjen på søndag :-) Hyggelig at du stikker innom siden min!

  SvarSlett
 4. Jeg har ikke klart å innføre godteridag selv om det var intensjonen - jeg er rett og slett ikke bevisst og bestemt nok! Min favoritt er mammas osteiskake med bær, den er kjempegod! Ellers er jeg svak for eplekake og oreokake.

  SvarSlett
 5. brownies, suksessterte og marsipan kake MMMMMMMM!!!!!!!!!!!! herregud, jeg er aalt for glad i kake. og det verste er at jeg ikke engang tåler vanlig kake fordi jeg har dritt glutenallergi! har i alle fall blitt sunnere etter det, haha! må lage glutenfri kake fra bunnen og det skjer ikke så ofte for å si det sånn..

  SvarSlett
 6. Å, nå fikk jeg lyst på kake! Men jeg er ikke særlig glad i kake, det må gjerne være brownies, gulrotkake, kanskje daim eller iskake. Thats egentlig it for meg!

  SvarSlett
 7. Ja, dette innlegget fristet jo ikke i det hele tatt... Haha!

  SvarSlett
 8. ÅÅÅ, de så sinnsykt gode ut alle de du hadde funnet frem!! Har du laget de selv? :-) Har du bursdag snart også kanskje? Jeg er som deg, skal ikke ha kaker annet enn på bursdager... Men har en svakhet for sånn oreo-kake.. også på hverdager. Når jeg FÅR LOV..

  SvarSlett
 9. fikk vann i munnen av alt sammen jeg :D hehe. Jeg er riktignok veldig glad i kaker, men jeg synes det er mye morsommere å lage de :D hehehe
  xx Siri

  SvarSlett
 10. Suksessterten til moren til typen min, DEN ville jeg frista deg med. For den er så god at sist jeg var i Finnmark la jeg på meg tre kilo. No joke. Så verdt det!

  SvarSlett
 11. Jeg kan stå over de 3 første her, men ellers - NaM! Prinsessekaken som kjæresten lager er også nydelig<3 Jeg er visst blitt en skikkelig kakemons...

  SvarSlett
 12. Ååh, kjenner jeg ble litt kakesulten nå!

  Du MÅ smake ei hjemmelagd banankake og ordentlig hjemmelagd oreokake, ikke det skvipet man får kjøpt hos bakeri og i butikk.
  Det er selvfølgelig kaloribomber uten like, men GUUUD så deilig det er!

  Banankaka heter vel egentlig bare kremrullade, men jeg forbinder det ordet med bringebærsyltetøy - hence banankake.
  Til info da, så er det rullekake med krem, banan og sjokoladebiter inni - den er døøøhlisjøøøs!

  Men heldigvis er slike godsaker bare forbeholdt til veldig spesielle anledninger eller bursdager, så det blir ikke så mange ganger i året. Og det er vel kanskje like greit ;)

  SvarSlett
 13. Forresten, hvis du har lyst til å være med å stemme, er det avstemning på konkurransen nå :-) Det kom inn 4 bilder :-)

  SvarSlett
 14. Jeg digger kaker!:) Men er ikke fan av marsipankake jeg heller! Men liker bløtkake da, og gulrotkake er favoritten:))

  SvarSlett
 15. ååå giii deg. Nå ble jeg utrolig frista her jeg sitter!:o

  SvarSlett
 16. FARLIG! Nå ble jeg helt kakesyk!!!

  SvarSlett
 17. Uhm, mammas blåbærpai eller gulrotkake er bare mmmm! Marengskake ville jeg kanskje frista deg med! :D

  SvarSlett
 18. Ei krydderkake av noko slag, særleg Mamma si tytebærkake!

  SvarSlett
 19. Mmmm, her var det mange gode kaker! :-D Etter at jeg fikk laktoseintolleranse har jeg igrunn spist veldig lite kake... jeg møter opp i selskap, helt innstilt på å ikke kunne spise noe som helst, i og med at det er veldig få som husker på at jeg er allergisk. Kan spise brownies da! :-D Setter mye mer pris på det lille av kake jeg spiser nå, i forhold til før da :-))

  SvarSlett
 20. Okey, Siv, dette her var litt dårlig gjort (A)... For noen grusomt deilige kaker du har postet bilder av her oppe, fy'a meg. Haha, neida. Vet du, jeg fikk skikkelig lyst til å bake nå, jeg!! :D Elsker jo å bake. Skal faktisk lage en ostekake med browniesbunn senere i kveld til mammas symøte, yeah! :)

  SvarSlett
 21. KAKER!!! Eg er nok alt for glad i kaker sjølv om eg ikkje eter det så mykje.

  SvarSlett
 22. Nå fikk jeg lyst på kaker hvertfall!

  SvarSlett
 23. Jeg elsker godteri og boller! Men kaker er jeg egentlig ikke så veldig glad i. Det eneste jeg spiser er sjokoladekake og nøttekake, det synes jeg smaker yummi!!

  SvarSlett
 24. jeg er ikke spesielt kakemenneske jeg heller, men er god på oreokake selv da hehe.
  har sansen for romkake, men bare et stykke;)

  SvarSlett
 25. Brownies, Suksessterte og oreokake er NAM NAM NAM!!

  SvarSlett
 26. Kaker er nok det beste jeg kan få, men det går hest i ulike typer sjokoladekaker. Og så elsker jeg å bake kaker også :D

  SvarSlett
 27. *sikle sikle* Er et kakemonster til tider og med en svigerinne som er kløpper til å bake verdens beste (aka kvæfjordkake) så gleder man seg til familiebursdager=)

  Ellers så elsker jeg marsipan og marsipankaker, napoleonkaker fikk jeg litt i vrangstrupen etter å jobbet på et bakeri i 3 år.

  SvarSlett
 28. Jeg er absolutt ikke noe kakemonster, men den første så helt vill ut! Jeg spiser vel bare enkelte sjokoladekaker (spesielt sånn brownie-greier) og ostekake. Nam. :)
  Så flink du er som holder deg til godterlørdag. :D

  SvarSlett
 29. Naaam! Den brownieskaken så skikkelig god ut! :) Ville stort sett spist alle de kakene :D

  SvarSlett
 30. jeg liker ikke kaker jeg ;S

  SvarSlett
 31. Bra jeg ikke fikk særlig lyst på kake nå, da... Enda godt jeg har sjokokjeks i skapet! Ha en fortsatt fin uke, Siv!

  SvarSlett
 32. sv: du er god :)

  SvarSlett
 33. Åh, nå fikk jeg vann i munnen! Men jeg er ikke så fryktelig kakemonster. For eksempel når jeg ser bildene av kakene nå så frister de veldig, men så fort jeg er ferdig med å se på dem er de glemt. For meg blir kake litt mye og mektig, men det er godt å kose seg med det i selskaper og sånn. Ellers er jeg ikke så veldig godterimenneske, det er sjeldent jeg spiser det for å si det sånn :P

  SvarSlett
 34. Nå fikk jeg ikek lyst på kake, da... D:

  SvarSlett
 35. Du meldte deg på en linkerunde på bloggen min går og nå har jeg skrevet innlegget hvor jeg linket til andre bloggere. Du kan se om du ble av de utvalgte :)

  SvarSlett
 36. åååå dette var ikke bra for et kakemonster å se så tildig på morgenkvisten:) Jeg er gennerelt et matvrak, kakemonster og spiser og liker gennerelt ALT, og jo mer kalorier det inneholder dess bedre smaker det:) napoleonskake, epelekake med is, suksess terte, sjokoladekake, verdens beste for ikke å glemme chocolatchip cookie fra carlos bakery.. nam nam nam, *vann i munnen*

  SvarSlett
 37. åååh, ikkje legg ut kakebilder... renner av munn min! hahaha:(

  SvarSlett
 38. Guri, nå fikk jeg utrolig lyst på caramel shortbread, NAM! :)

  SvarSlett
 39. haha - dette innlegget likte jeg ikke... for nå har jeg utrolig lyst på kake... Brownie ja! Oreo ja! Ostekake ja! *vann i munn*

  SvarSlett