05.10.2012

Hekla-konsert

Endelig fikk vi oppleve Hekla-konsert i egen bygd, etter uker med venting. Det var sinnsykt stemningsfult, med applaus og hoing opp til taket. Gjengen i Hekla Stålstrenga er humoristiske, veldig musikalske og også utrolig hyggelige!! Som arrangør, bygdejente, ungdom og publikum, må jeg si at gårdagen gikk over all forventning og sier meg godt fornøyd med arrangementet.

Hekla Stålstrenga

Full sal til akustisk opptreden er utrolig rått, og at NRK var der for å lagre opplevelsen på film var litt utenom det vanlige. Arrangørstaben vår med superhjelpere hadde fiksa giga-seil med logo, som Hekla-gjengen kan bruke som backdrop, buttons med ansiktene deres på, Hekla-såper og überstilig scenerigg. Det ble solgt lodd, kaker, popcorn og merch. Skikkelig stemning!

Hekla T-shirt

Og som dere ser, stakk jeg av med ei T-skjorte, som vi alle fikk hver vår av som gave fra bandet, også kjøpte jeg "Makramé"-CD-en deres, signert! Vi var ikke helt klare for å bli tatt bilder av etter konserten, ettersom arrangører vanligvis holder seg bak rampelyset. Det gikk som det gikk, det også. Å bli satt pris på etter timer med jobbing, det er jo uansett stas!

Makramé

Som sagt: Vellykka til tusen. Og i dag er man litt sånn... dagen derpå. Nå trenger ikke folk bli snakket hull i hodet om denne konserten lengre, heh. Så får vi heller se hvor mye fornuftig som blir gjort i dag. Sikkert ikke så mye! Da synes jeg nesten mer synd på Hekla som kjører videre i bobilene sine, og allerede har spilt en konsert i dag!

22 kommentarer:

 1. Jeg er kein jeg, for jeg har faktisk ikke hørt om Hekla. må få oppdatert meg på musikkfronten merker jeg. er så MYE som er nytt for meg for tiden. hehe

  SvarSlett
 2. Så kult, og gøy! De spilte i hjembygda mi for ikke så lenge siden. Hadde jeg bodd der enda hadde jeg vært på konserten selv om jeg ikke har noe forhold til bandet eller musikken deres :-)

  SvarSlett
 3. hørtes herlig ut da!! godt du koste deg :D

  SvarSlett
 4. Jeg kjente ikke til Hekla Stålstrenga før du nevnte dem,men samboeren hadde hørt om dem. Han er mest oppdatert på kul musikk, spilte selv for mange år siden. Prøver å henge med jeg også,men disse hadde jeg ikke hørt om. Kommer arrangementet ditt på tv da? Lydverket? Så utrolig gøy å være med å arrangere det da :-) Man blir inmari sliten av sånt, lever liksom med det i lange tider, og helt utslitt når det er over liksom.

  SvarSlett
 5. Jeg hadde ikke hørt om Hekla før, men det var vel gøy :D

  SvarSlett
 6. Så jo kjempe morsomt ut!:))

  SvarSlett
 7. Åååå, så ut som om du hadde det kjempefint!

  SvarSlett
 8. Jeg aner ikke hvem det er, men KNALL med konstert da!! Kjempekjekt når ting går som planlagt og man nyter musikk sammen med mange andre!! ELSKER konserter.

  SvarSlett
 9. Så kjekt :D Har ikke hørt om hekla før:)

  SvarSlett
 10. Jeg har NÅ funnet ut hvem de er ;) hehe. very nice, indeed :)

  SvarSlett
 11. Hehe, så gøy da! :P hihi
  SV; Takk! Det er så deilig med stearinlys! Det er så koselig!!! :D

  SvarSlett
 12. Det hørtes ut som et bra opplegg! Stas når noen gidder å ta seg tid til å lage et arrangement :-)

  SvarSlett
 13. ohh, så flink du er da :D Rekner med at hele opplevelsen var stor!
  xx Siir

  SvarSlett
 14. Awesome:)
  SV;hehe, er ikke lett å holde styr på dagene nej:P

  SvarSlett
 15. Så gøy! Har ikke peiling på hvem det er egentlig, men navnet lyder kjent..

  SvarSlett
 16. Hørtes ut som en kul kveld!!

  SvarSlett
 17. Eg må innrømme at eg ikkje har høyrt om gruppa. Likte T-skjorta veldig godt.

  Er alltid kjekt å ha ei vellykka kveld :D

  SvarSlett
 18. Har aldri hørt om de før, men det ser ut til at det er ordentlig stemning i alle fall!

  Ååh, det må være så gøy å være arrangør! Det vil jeg og være.. Er litt kontrollfrik og er VELDIG systematisk av meg. Og mammaen min har sagt at den gleden jeg får av å organisere ting er langt over gjennomsnittet og ikke sunt for meg, haha.

  Håper du nøt den "dagen derpå"! Synes det er litt viktig med en sånn ordentlig hviledag etter noe spesielt. Og bare la ting synke litt inn og bare ikke tenke på noe hardere oppgaver enn å puste ut og inn! :)

  SvarSlett
 19. Så bra at det foregår ting! Jeg savna alltid at det skjedde mer husker jeg. Selv om vi var veldig bortskjemte med store verdensstjerner på festlokalet etter at jeg ble konfirmert

  SvarSlett
 20. Jeg har ikke hørt om Hekla, men hørtes ut som om det var en knall og morsom konsert :-)

  SvarSlett
 21. Ååå, de var he ri Valnesfjord også faktisk! Jeg kunne ikke dra og se på, dessverre :(

  SvarSlett