09.06.2012

Siv inspireres

Maiken Bull satte i gang en konkurranse, og hun ville at vi skulle skrive et innlegg om det som inspirerer oss. Supert; Da fikk jeg tenke litt på hva som egentlig inspirerer meg... Om jeg har tenkt mye? Tja. Jeg pleier vel ikke tenke så mye over hva som inspirerer. Det er jo så mye som sammenlagt gir inspirasjon. Men her kommer ei samling av generelle inspirasjonskilder fra min side!




1. Folk som tar sånne bilder man kan drømme seg bort i. Jeg prøver å linke til noen av dem i blant. De som er flinke leverer gang på gang, så jeg kunne jo aldri posta alt de har mekka sammen. Se for eksempel summer feelin' her, eller flere fine her.



2. Folk som er flinke til å spille et instrument og synge. Syke; Jeg vil oppleve det samme som de får til! Spille foran et stort publikum, spille inn plate. Leve av musikken! Jeg vil lage sanger som folk nynner på konstant, og jeg vil inspirere folk til å gjøre det samme. Derfor er det ekstra fint når folk sier at jeg er flink; Da får jeg en liten smak på det, iallfall!

3. Bøker som treffer i hjertet. Jeg vil også skrive sånn - eller leve sånn; være sånn. Kunne sånt som rollene i bøkene kan! Man leser så mye fint som man får idéer av. Tenk for en fantasi skribenter har! JK Rowling, Tolkien, PC Cast, Stephenie Meyer, CS Lewis; Trenger jeg si så mye mer?



4. McFly. (Sjokkerende nok! Heh) Jeg har likt dem i fem år, og det er jo selvfølgelig grunner for det! De er ikke bare søte eller kjekke. Jeg vil være like selvironisk, kjærlig og musikalske som dem! Dette er yndlingssangen min i hele verden - noe som tok meg 5 år å finne ut av. Siv liker ikke å favorisere, men her er det umulig å ikke gjøre det.

5. Samtaler. Alt folk sier kan jeg ta fram senere og tenke over. Av og til kan ei setning vekke en hel fornemmelse, og scener som utspiller seg kan man bruke senere. Enten som blogginnlegg, sanginspirasjon eller som en del av ei ei fortelling. Så lurt! Man kan da ta inspirasjon fra det meste, om man bare setter go'viljen til!

Siv
xxx


/Bilder er linket!

29 kommentarer:

  1. Kjempeflott liste! Skulle gjerne vært forfatter selv, men dessverre har jeg verken tålmodigheten eller kreativiteten som trengs ^^

    SvarSlett
  2. seffeleff er det greit! mihi, nå ble jeg glad :D tenkte også å delta i den konkurransen, men jeg har jo søren meg aldri tid til å mekke sammen et sånt innlegg! jeg har sånn tuuuusen ting jeg tenker på som inspirerer meg.....

    SvarSlett
  3. Så mykje flott og inspirerande! Må berre legge til at du er ei stor inspirasjonskilde for meg <3 Du fekk meg tilå byrje å skrive små tekstar igjen, og det er eg så sjukt takknemleg for!

    SvarSlett
  4. Herlig liste - deilig å kjenne at man lar seg inspirere og motivere :-))

    SvarSlett
  5. Mye fin inspirasjon her :-D

    SvarSlett
  6. Kjempemye bra inspirasjon!
    Er kjempeergelig at folk ikke gir servicen man forventer, og det er kjipt å hele tiden dra tilbake for å klage. Spesielt for en som ikke liker å klage.

    SvarSlett
  7. Bilder man kan drømme seg bort i, gir mye inspirasjon til meg også! Det kan være alt fra landskap til antrekk.

    SvarSlett
  8. En kjempefin liste:)

    SvarSlett
  9. Hehei, din liste er minst like bra som min!! :D Håper en av oss vinner! <3

    SvarSlett
  10. Mange fine bilder, og inspirasjon. En fin liste du har laget Siv:)

    SvarSlett
  11. så mye gøy da!! kjempgod inspirasjon!

    SvarSlett
  12. Så mye fin inspirasjon! Bilder er også en av mine største kilder til inspirasjon!

    SV: Han var en bitteliten kar, ikke så skummel. Og takk(:

    SvarSlett
  13. Mye bra :) Det er helt sant at det er mye som inspirerer, og for min del går det mye på idrett, interiør, skole osv. :)

    SvarSlett
  14. God inspirasjon ja! Flott liste :) Ha en fin Lørdag!

    SvarSlett
  15. Selvfølgelig er det greit vet du:) koselig at du ville bruke det:D og en herlig liste du har laget.

    Håper du har en fin helg, Siv:)

    SvarSlett
  16. Det var mye fin og bra inspirasjon:) jeg har så lyst å lære meg å ta skikkelig fine bilder:)

    SvarSlett
  17. Så masse herlig inspirasjon! Åå, likte Elyar sitt cover av Payphone utrolig godt! Nå har han fått seg en ny subscriber! :)

    xx TraN

    SvarSlett
  18. inspirasjon <3 <3 <3

    / hehe :)

    SvarSlett
  19. Fine innlegget:) Mye fint som inspirerer deg:)

    SvarSlett
  20. Så mye fint som inspirerer deg!:)

    SvarSlett
  21. så mye du inspireres av! for å være ærlig aner jeg ikke hva som inspirerer meg:O

    SvarSlett
  22. Inspirasjon finner vi overalt :)
    Hvordan går det med musikken? Jeg skal lese her litt nå, har noen innlegg å lese ser jeg :)

    SvarSlett
  23. Blir inspirert av mye av det samme, men jeg kjenner ikke stort til McFly da, men jeg kjenner følelsen! Man blir jo virkelig inspirert av alt man sanser da:)

    SvarSlett
  24. Moro å lese om hva som inspirerer deg :)

    SvarSlett
  25. Denne synes jeg var så himla vanskelig! Du har løst den kjempegodt, fint å se hva andre inspireres av. :)

    SvarSlett
  26. Merket jeg kjente meg veldig igjen i det du skrev. Jeg sliter alltid med å svare på hva som inspirerer meg, men det er liksom så mye i sammen som gjør det uten at jeg er klar over det:P

    SvarSlett
  27. Haha, McFly. Var på konsert med de i London for noen del år tilbake :p Jeg er enig i at the heart never lies er fin, men jeg er mer fan av balladene de har :) har aldri vært storfan av de, men tekstene deres er fine :)

    SvarSlett
  28. Jeg er sååå enig i punkt 3! Som om jeg skulle sagt det selv :P

    SvarSlett
  29. Fin liste Siv! :D
    Tror min liste ville vært slik:
    1. Fallskjerm
    2. Mennesker
    3. Naturen

    SvarSlett