13.06.2012

Siv utfordres - igjen!

IdaPida og Tinemarie fant ut de ville utfordre meg, men da jeg sendte videre ei utfordring sist, synes Mala at jeg kunne svare på mine egne spørsmål. Så jeg jukser litt, sånn at jeg kan slå to fluer i én smekk. Latmannsbør, vet dere.

1. Drømmereisemål?
Nå har søsters og jeg spart til New-Zealand/Australia-tur, så det står aller øverst på prioriteringslista. Senere i livet vil jeg også besøke Frankrike (Paris, selvfølgelig) og diverse andre land i Europa, blant annet Spania, Hellas (det gamle Hellas og Athen) og Italia (Roma!). Også et eller annet land i Latin Amerika!

2. Et fint bilde du har sett i dag?
(Fordi jeg mekka sammen dette innlegget i går, er dette også et fint bilde jeg så for et par dager siden. Det er akkurat like fint i dag! Takk til Marte som deler så fine bilder!)

3. 3 ting du ser fram til?
Sol, sol og sol. Også å se søskenbarna og resten av skottefamilien igjen om under to uker, tjene penger i sommerferien, volleyball til langt på natt, latter, musikk og lite klær! Det ble vel litt mer enn 3 ting!

4. Hva liker du å gjøre om du ikke har noe å gjøre?
Vet dere, jeg har ikke kjent på "å kjede seg"-følelsen på godt over et år, og da jeg plutselig fikk et innfall av den forrige onsdag, visste jeg ikke hvor jeg skulle gjøre av meg selv. Men da spilte jeg volleyball før jeg jogga meg en tur... Jeg tror jeg har forandra meg veldig, for det overraska til og med meg!

5. Hva slags tanker har du om mattematikk? (hehehe)
Jeg liker egentlig matte veldig godt! Man har ett svar, og ett svar only. Enten svarer du rett, eller så blir det galt. Det er så greit. Du kan puggepugge, også funker det. Men etter årets eksamen har jeg vært veldig lei matte. Håper mattegleden kommer tilbake til høsten!!

6. Tre ting du rører ved hver dag?
Telefonen (som vekkerklokke, meldingsentral og huskeliste), datamaskinen (både til skolearbeid og blogging) og tannbørsten (har man rene tenner, får man god ånde, og man føler seg reeeen og pen!)7. Favorittsport?
Må vel bli volleyball, det! Pleide å være ganske glad i basket og innebandy også, men man liker det best om ikke alle andre er så himla mye bedre, for da føler du deg lite god. Ikke like gøy...

8. Vann vs melk?
Begge deler - det er jo tross alt det jeg lever på!
 
9. Det fineste komplimentet du kan få?
Jeg skrev et helt innlegg om det her. Et kompliment kan fikse ganske mye!

10. Skjørt eller bukse?
Har ikke brukt skjørt på flerfoldige år - bukser all the way!

11. En tanke som gjør deg glad?
Åh - at livet kan bli så fint som det er!

Denne gangen får dere bare ett spørsmål fra denne kanten, som dere kan svare på alle sammen: Hva slags planer har dere for sommeren?


Siv
xxx

/Bildene er linket!

34 kommentarer:

 1. Herlige Siv <3 Du er så godt! Liker bloggen din så godt når vi får ta del i tankene og drømmene dine, men det vet du jo ;)

  SvarSlett
 2. Som alltid er du flink til å svare for deg siv. Herlig:)
  Mine planer for sommeren; jobbe, og fritiden skal brukes til å få litt mere ordnings i hagen, noe som er et evighets prosjekt med alt som skla gjøres, regner nok noen år før jeg har fått parken jeg vil ha, men et sted må vi jo begynne, tilbringe masse tid med venner, familie og ikke minst mannen. Og planlegge sommerferiene som er blitt flytter til september, og en i des/januar.

  Ønsker deg en finfin dag:)

  SvarSlett
 3. Gøy! :D
  Jeg har egentlig ikke planlagt noe med vilje, men plutselig hadde jeg masse planer! Innflytning, Nordover, Tour de Andørja, 4 dagers fjell/fisketur, dåp, skigåing osv :D

  SvarSlett
 4. ååååå tusen takk Siv!!!! :):) så koselig :D

  SvarSlett
 5. jobb jobb og mere jobb ;D

  Jeg skal jobbe på sykehjem, og så må jeg lese til enda en eksamen (som jeg skal ha rett etter skolestart igjen i høst!) og så skal jeg selvfølgelig kose meg med venner, familie og slikt :D håper på en sydentur også!

  SvarSlett
 6. Fine spørsmål og fine svar. Det er jo slik ei fin jente som skriver her, så det er jo ikke så rart. :)
  Mine planer er å være hjemme i Bodø og jobbe. Og jogge og sykle og gå på fjell. Gleder meg. :)

  SvarSlett
 7. Sv: Det er diplomshow, hvilket betyr at det kun er de elevene som går opp til diplom som får vise kolleksjonen sin, altså 3. klassen. Jeg har bare kravlet meg gjennom 1. klassen, så jeg er ikke med før om to år. :)

  SvarSlett
 8. Som alltid er du flink til å svare for deg :) Ha en flott dag!

  SvarSlett
 9. Mine planer for sommeren er i første omgang Tallinnturen sammen med noen venninner, og det er allerede i neste uke! Iiiik, sommerfugler <3 Ellers så skal jo arbeidsnarkomanen holde ved navnet sitt og jobbe, jobbe, jobbe. Bortsett fra det så har jeg og HAN (som dere ikke vet noe om, mihi) tenkt os en tur til mitt elskede Stavanger, hvor jeg skal gjøre alle de kjekke tingene man gjør når man er tilbake i hjertebyen sin! Siste punktet på lista blir festivaler, øl, fine venner, sene sommernetter, hyttekos og cafébesøk!

  SvarSlett
 10. Jobbing, trening, avslapning, og ikke minst cruise står på min plan for sommeren :D

  SvarSlett
 11. Så mange fine svar!:) Skikkelig flink til å ikke kjede deg og faktisk gjøre noe når du plutselig ikke har planer! Liker innstillingen:)

  SvarSlett
 12. Herlig Siv, artig å lese:) Jeg skal på ferie til uka ( reiser på mandag), til Danmark sammen med ei venninne:)Vi skal kjøre bil:) Skal hjelpe mamma og pappa å passe de to små til søsteren min i begynnelsen på juli, så blir det vel kanskje noen turer til venner eller besøk av dem, og en tur med familien kanskje i august:)

  SvarSlett
 13. Koselig liste! Jeg har også lyst til å reise til New Zealand, og se mer av Europa :D

  SvarSlett
 14. Ha ein himla kosleg sommarjobb i form av camping-resepsjonist, lese tusenvis av romansider, skrive ein del, gå berrføtt i graset, og med sko på fjellet, og generelt vere flink til å fylle dagane med bra ting. Forhåpentlegvis.

  SvarSlett
 15. sv: Australia ja, det syns jeg kult nok altså. Det stedet skulle jeg gjerne ha sett selv! :)

  Planen for sommeren var egentlig å skaffe sommerjobb, men det fikk jeg visst ikke. Men det ble tur til England da, så jeg er ser frem til det :) 3.gangen for meg på samme sted, men det gjør ingenting.

  SvarSlett
 16. Fint innlegg. Fine svar! :) Når det gjelder sommeren har jeg ikke ferie før i august, men da blir det en tur til Barcelona. Før den tid må jeg utnytte ettermiddagene med sosialisering, grilling, øl, fjellturer etc :)

  SvarSlett
 17. Morsomt å lese :) Håper du kommer deg til Australia :) Det er et fantastisk sted med så mye å se og oppleve! Jeg har vært der en gang, men vil gjerne tilbake!!

  SvarSlett
 18. så brae svar, var utrolig morsomt og herlig å lese :D får håpe du og søstersen får reise til australia!

  SvarSlett
 19. Så fint innlegg, bra svart! :)

  I sommer skal jeg til USA i 3 uker, gleder meg kjempemye!! Jeg reiser 5 juli - 25. <3

  SvarSlett
 20. Så flott innlegg, gøy med slike utfordringer :)
  I sommer skal jeg til Tyrkia!

  SvarSlett
 21. Så artig å lese :D
  Jeg skal i hvertfall på en ferie. Håper på fler:P Så må jeg ta båtførerprøven og komme meg ut i båt :D

  SvarSlett
 22. Herlige svar, Siv :) Morsomt å lese :D

  SV. Ja sjekk ut, Siv. Virkelig verdt et besøk :D

  SvarSlett
 23. Oi, skulle likt å være like kreativ som deg hvis du ikke har kjedet deg på så lenge! Heldig :-)
  I sommer skal jeg komme lengst mulig på billappen, trene og prøve å få til en ferie i Norge :-)

  SvarSlett
 24. I sommer skal jeg innom både Italia, Hellas, Tyrkia og Kroatia :) Gleder meg!

  SvarSlett
 25. Fine spørsmål og svar, Siv. Jeg vil også til Australia, men da må det virkelig spares !:)
  I sommerferien skal jeg til London, jobbe, flytte og være med venner og familie :-)

  Sv: Tusen hjertelig takk, Siv :-) Det varmer å høre at du syntes det er godt å se meg igjen. Det er veldig godt å være tilbake til bloggen igjen, og lese bloggene til fine mennesker som deg :-D

  SvarSlett
 26. Liker også veldig godt volleyball og basket:)

  SvarSlett
 27. I sumar skal eg finne meg ein plass å bu i Bergen! Om eg ikkje gjer det veit eg ikkje heilt kva eg skal finne på til hausten, så det er øverst på lista. Så er det jobb og små konsertar og vennemøter, ingen store reiser, men mulig me skal på den klassiste sykkelturen :D

  SvarSlett
 28. Åh, Australia <3 Det er drømmen min! Tenk å bo og studere der da! Så kan jeg lære og surfe :D

  I sommer skal jeg på hyttetur med gode venner, også skal jeg være i Tyrkia i over to uker! Gleder meg :)
  Også skal jeg pakke da, skal jo flytte til høsten... Blir veeeldig spennende.

  SvarSlett
 29. Artig å lese :)

  Har ikke store planer for sommeren selv, kun å jobbe og være på båten våres på Hvaler :D

  Sv; Hehe, ja :D Og tenk det, hehe :p

  // Ja det er det :) Hehe, da er du i alle fall flinkere enn meg :p

  // Haha, Chris Hemsworth var det beste med filmen i mine øyne, og ville i grunn ha mer av han! :p

  SvarSlett
 30. Så gøy å lese, mihi:-)

  Min plan for sommeren er å lage en plan for høsten, ehe:-p Så skal jeg jo kose meg også da, typ 2 til bryllup og litt reising og slikt - krysser fingrene for fint sommervær her i nord hvertfall! B-)

  SvarSlett
 31. Morsomt å lese :D
  Jeg skal kjøre, jobbe en del og deretter reise til Kypros :D Skal bli morsomt å reise med familien og kjæresten min!

  Du er forresten blitt utfordret av modeskog også ;)

  SvarSlett
 32. Moro lesing, kjekk utfordring.
  Jeg skal til mormor og morfar i Sunnfjord i sommerferien, der Idol-Vegard er i fra og The Voice-Bård;) hehe. Så skal jeg en tur til Sverige på konsert;) Gleder meg!

  SvarSlett
 33. Gøy med slike innlegg en gang i blant vel :)

  SvarSlett