12.06.2012

Whiteaway giveaway

Jeg fikk en mail fra Whiteaway.no som lurte på om jeg ville gi bort en valgfri vare eller gavekort på en verdi til 500,- til en av dere lesere. Selv om jeg ikke har momentant bruk for hvitevarer, regner jeg med mange av dere studenter kanskje trenger en ny kaffekoker, toastjern, håndblender eller annet til hus eller leilighet. Jeg vil tro gavekortet kan inngå i et dyrere kjøp om det er å foretrekke. Så om dere legger igjen en kommentar med hva nytt dere ønsker dere, skal en av dere få 500,- å bruke på Whiteaway før uka er over!


Siv
xxx

32 kommentarer:

 1. Kult! Jeg ønsker meg kjøkkenvekt, er slitsomt å måtte søke opp og konvertere til dl hele tiden. Dessuten kan det fort bli litt upresist hvis man banker det for tett sammen. Denne så veldig praktisk ut: http://www.whiteaway.no/product/beurer-ks490/ : )

  SvarSlett
 2. åh, for ein genial konkurranse! Det er jo så nyttig!
  Eg ønskar meg ein kaffitraktar <3

  SvarSlett
 3. Så kult! Jeg ønsker meg foodprocessor og kaffemaskin :)

  SvarSlett
 4. Å, så gøy! Jeg ønsker meg en ny food processor. Den jeg har synger på siste verset, og hvordan skal jeg ellers få laget sunne nammiser ^^

  SvarSlett
 5. Ååå ja Siv! =D I tillegg til finingen jeg la ut på bloggen min nå, så skal jeg ikke legge skjul på at en fryser eller oppvaskmaskin hadde den vært perfekt sommergave!

  SvarSlett
 6. Det hadde passet utmerket nå som vi skal flytte inn i en helt umøblert leilighet :D Det er så mye vi trenger! Vaskemaskin, ovn og kombiskap må vi ha. Men så er det jo alle småting som jeg vil ha, men nok ikke tar meg råd til: Dolce Gusto kaffemaskin, stavmikser/blender, brødrister, vannkoker, vaffeljern osv. Listen er lang :P Men et gavekort kunne kanskje gjort den kortere? :)

  SvarSlett
 7. Jeg ønsker meg håndblender! Woho, du er snill altså :D

  SvarSlett
 8. Eg vil ha ismaskin!!! :) Og oppvaskmaskin eigentleg, men no flyttar eg jo frå hybelen (og me har heime) så kanskje greit å vente med det.

  SvarSlett
 9. For meg som eeelsker te, hadde det vært kjempefint med en vannkoker:) Vannkokeren vår holder på å streike...

  SvarSlett
 10. Eb stavmikser hadde vært helt supert på hybelkjøkkenet! :)

  SvarSlett
 11. For en flott konkurranse!!
  Jeg ønsker meg en kjøkkenvekt, er så greit når jeg f.eks. skal koke spagetti og ikke har peiling på hvor mye jeg skal beregne per person... Enten blir det ALT for mye, eller alt for lite... Hadde vert midt i blinken :-D
  http://www.whiteaway.no/product/wilfa-kw-4/

  SvarSlett
 12. En Bosch brødrister blir vel ikke feil når jeg flytter om et år (hjelp!) : )

  SvarSlett
 13. Lykke til til de som deltar, selv kommer jeg ikke på noe jeg ønsker meg.

  SvarSlett
 14. Stilig:) Akkurat nå trenger jeg ikke noe hvitvarer,men skal anbefale denne konkurransen til søsteren min ettersom hun skal flytte ut snart:)

  SV;Kult! anbefaler trueblood bok serien!

  SvarSlett
 15. Hei
  Jeg prøver lykken :-)
  En ny brødrister hadde vært fint!
  line.strandli@gmail.com

  SvarSlett
 16. åååh, så stillig! :D
  hmmm, tror jeg trenger ikke noen hvitevarer nå, haha :p

  SvarSlett
 17. åååh jeg er så med :D

  Hadde trengt et strykehjern :
  http://www.whiteaway.no/product/philips-gc2860-02/

  eller kanskje en brødrister?
  http://www.whiteaway.no/product/bosch-tat6901/

  Hadde ikke hatt noe i mot det vertfall :-D

  SvarSlett
 18. hadde eg trengt non hvitevarer så hadde detta vore midt i blinken for meg, men eg har alt eg trenge :)

  / hehe, hunder e rare. og fine. og gode :)

  SvarSlett
 19. Kjøkkenvekt! :) Morro konkurranse.

  SvarSlett
 20. Jeg ønsker meg denne barbermaskinen til min kjæreste. Han har snart bursdag og jeg vil gi han noe jeg vet han trenger. Den er ganske dyr så jeg kunne adlri ha gitt han en ellers, men om jeg vant den til han hadde det vært mye bedre. Og når han får barbert seg skikkelig blir det mer behagelig for meg å kysse han. Hadde passet perfekt om jeg fikk gitt han den.
  http://www.whiteaway.no/product/philips-tt2030-32-bodygroom/

  SvarSlett
 21. Dette var en fin og nyttig giveaway.
  Jeg trenger ny støvsuger, da jeg i vinter klarte å støvsuge en glo som var falt ut fra ovnen, og endte med fyr og flammer i støvsugeren. Fant en gammel en i kjelleren som er blitt brukt, men for meg som må støvsuge hver dag pga dyrene så er den ganske tung og vanskelig å håndtere.
  Ellers kunne jeg hatt en kjøkkenmaskin, enkelt og greit for å gjøre matlagingene litt lettere. Slippe å kna kjøttdeigen for hånd når jeg lager kjøttkaker, eller til hjelp når jeg baker.

  *finger crossed* og uansett, takk for tips ang nettsiden, jeg har aldri hørt om den før, men der var det mye kjekt.

  SvarSlett
 22. Det var en veldig fin giveaway i forhold til slike "jeg-gir-bort-solkort"- eller "vinn-extensions"-giveawayer!! :)

  Jeg vil gjerne ha en brødrister, vi hadde en da jeg var liten, men den forsvant da jeg ble eldre.. ;)

  xx TraN

  SvarSlett
 23. Trenger ikke akkurat være med på denne konkurransen, men ville bare fortelle deg at jeg har gitt deg en utfordring på bloggen min:)

  SvarSlett
 24. Har ikke bruk for det enda, men vil ønske alle sammen lykke til! :)

  SvarSlett
 25. Siden vi nå ser etter leiligheter å kjøpe så hadde det kommet godt med! Men vet ikke hva vi trenger før vi flytter inn! Alt mulig vil jeg tenke meg:p

  SvarSlett
 26. Mangler en del etter brannen, men det som står høyest på ønskelista er toastjern, vaffeljern og en ekstra fryser :-)

  SvarSlett
 27. Åå, så gøy! Jeg har veldig lyst på en blender :D Hater å ikke kunne lage smoothie :o

  SvarSlett
 28. Åh, nice! Jeg hadde nok kjøpt en av de mikrobølgeovnene de hadde der; trenger det i leiligheten! :)

  SvarSlett
 29. SV: Takk Siv. Det gikk bra og nå har jeg endelig ferie :D

  SvarSlett
 30. Artig med konkurranser - hvis jeg vinner tror jeg akkurat nå at jeg ville lagt pengene til bruk på en kjøkkenmaskin. Jeg og søsteren min er glad i å bake og selvom vi begynner å få gode armmuskler av å bake alt for hånd, så ville det vært enda morsommere å bake med maskin. Tror jeg ihvertfall :) Det er egentlig ganske gøy å bake uten også :P

  SvarSlett
 31. Jeg begynner å bli lei av hybelovnen som gjør at hver gang jeg skal steke en pizza må jeg dele den i to fordi at det ikke er plass til en hel, så ovn ville vært noe jeg kunne tenkt å bruke penger på. I tillegg har jeg veldig lyst på en kjøkkenmaskin så jeg kan bake :)

  SvarSlett
 32. For en kul konkurranse Siv, denne falt i smak! :-D Jeg ville nok brukt gavekortet på enten: En mikro som ikke kortslutter strømmen på kjøkkenet, slik den vi har nå gjør. En ny smoothiemaskin, så mamma og pappa kan få tilbake sin, som vi låner nå. Eller, vaffeljern, slik at vi endelig kan lage oss gode vafler en søndagsmorgen! :-D

  SvarSlett