04.06.2012

Headerplease

Jeg har i alle mine år som blogger prøvd å unngå typiske rosablogg-innlegg. Header har jeg derfor prøvd å fikse utenom på bloggen, men når jeg nå prøver noe nytt, nemlig Headerplease.com, vil jeg også fortelle dere om det. Headeren er det jo tross alt dere som skal møte, ikke jeg. Så jeg synes dere skal ha en mulighet til å si hva dere vil se når dere kommer inn hit.

DSCF6333

Jeg begynner å gå lei etter å ha hatt samme header i... ei god stund. Og det er sikkert dere også. Dere har aldri sagt noe, men jeg har hørt at et par stykker kunne tenke seg å møte noe annet når de trykker seg inn hit. Jeg vet ikke selv hva jeg er ute etter, men jeg håper jeg vet det når jeg ser det. Dere som leser bloggen min vet hva jeg skriver og hva dere legger i Motionocean. Om dere vil lage noe dere synes passer inn på bloggen min, så ligger ønsket mitt her. Tusen takk på forhånd, jeg setter stor pris på det (da jeg ikke kan noe annet enn skriving og sånt i paint...)

Siv
xxx

Okei, jeg føler meg litt rosablogg nå. Sorry, folkens. Og bildet har jo ikke egentlig noe med innlegget å gjøre. Fant det i 'arkivet' på flickren min. Enda mer rosa. Så jeg slutter før det går over streken her.

36 kommentarer:

 1. Så utrolig smart, jeg blir så glad når folk er så kreative og flinke med hjernen sin til å lage slike sider :)

  Hmm kanskje jeg får tid til å prøve meg på en header til deg ;D

  Ha en strålende dag, Siv :D

  SvarSlett
 2. Så spennende - det blir artig å se hva sluttresultatet blir. Jeg er ikke så flink på de greinene der - enkel er ofte det beste, synes jeg da :P

  Lykke til!

  SvarSlett
 3. Eg skulle gjerne hjulpet deg, men eg er ikkje flink med sånt.. alltid lillebroren min som fikser min:) Håper du får deg ein ny og fin ein!! Ha ein herlig mandag :)

  Sv: hehe, ja vi får se.. kasnkje om eit år? ;)

  SvarSlett
 4. Ny header er alltid stas :D

  SvarSlett
 5. Jeg er nok like grønn på headere som det du er, så der er jeg dessverre til liten hjelp ;)

  SvarSlett
 6. Håper du får inn mange fine headere:) Jeg er ikke noe særlig proff på det og er stadig på jakt etter den "perfekte" headeren:)


  SV;Yay,anbefaler å lese Eragon-serien:) den er fin<3 Thor er kjempe bra film:) Chris Hemsworth in my heart<3

  SvarSlett
 7. Du er lei din? Jeg har jo hatt min siden jeg starta nesten i 2008 :O DET er lenge det.

  SvarSlett
 8. Synes headeren din er fin jeg :-) Men kunne tenke meg et bilde av deg på din neste header!

  SvarSlett
 9. Så utrolig genial nettside! Synes den headeren du har nå er fin, jeg! Har utrolig lyst å lage header til deg, men har ikke så mye tid for tiden.. :/ Håper du får inn mange fine!!

  xx TraN

  SvarSlett
 10. men jeg liker den headeren du har nå :( haha, nei da!
  det var en genial nettside jo :D
  sv; ja, nesten alle har det, bare i forskjellige farger :) og det er faktisk broren min, hahaha!

  SvarSlett
 11. Hahah, du er så lite rosa som det går ann! Ikke noe negativt altså! :) Kan desverre ikke lage header! Er veldig dårlig til det, hehehe :)

  SvarSlett
 12. Er ingen ekspert på headere, så håper inderlig noen som er flinke hjelper deg :) Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 13. Skjønner hva du mener, selv om jeg ikke er lei headeren din da! Åå jeg glemte av den siden. prøvde å finne noen bilder å legge ut, men likte ingen jeg hadde så da glemte jeg det:P

  SvarSlett
 14. Jeg er faktisk ikke lei av den, selv om jeg har vært innom denne bloggen ganske lenge nå ^^ Men det hadde jo vært gøy om du hadde et bilde av deg selv på headeren da :D

  SvarSlett
 15. det enka e ofta det besta, det e mitt råd når det gjelde header. men hvis du føle for litt forandring så seie eg go for it, men ka du sko hatt som bilde det vett eg ikje desverre o.O

  / <3

  SvarSlett
 16. Headere er gøy!

  Et tips kan være å bruke egne bilder i headeren (om du skal bruke bilder da). Og om du skal ha bilde av deg selv (slik noen foreslo lenger oppe), hadde jeg bare gjort det om du hadde noen bilder i virkelig god kvalitet.

  SvarSlett
 17. haha, litt roasblogging skal til en gang i blant! neida ;) er dessverre sykt dårlig på å lage header, så overlater det til noen andre :)

  SvarSlett
 18. Oi, den siden har jeg ikke hørt om :-) Ganske kult konsept da :-) Lager headerne mine selv jeg og, men hører gjerne på meninger om hvilke av alternativene som er best da ;-) Haha, du blir nok ikke en rosablogg pga dette kjære Siv <3

  SvarSlett
 19. Hahaha, det er nok en liten rosablogger i oss alle ;) Men jeg synes det er greit. Jeg får hjernteppe når det kommer til headere, og jeg jobber som grafisk designer :/ uff da, dårlig kombo er liksom det jeg skal være "god" på ;) hehe...

  SvarSlett
 20. SV: Ja det er skikkelig kjipt. Har du fått resultat på matte eller? Krysser fingrene for deg, Siv <3

  SvarSlett
 21. Fin påfugl :D Merkelig at du skulle nevne header, er drittlei av designet på min egen blogg... Baaah.

  SvarSlett
 22. SV: Ja, ikke sant! Jeg har ihvertfall bare ønsket meg nyttige ting da :)

  Hehe, så smart side! Jeg tror nok også det finnes en liten rosablogger hos oss alle :)

  SvarSlett
 23. Smart side, men er nok ikke så avanser selv:P Håper du får hjelp av noen flinke, er alltid morsomt med litt forandring:)

  SvarSlett
 24. Hihi, ROSA-SIV! ;) Neida, det er greit å være litt rosa iblant : D

  SvarSlett
 25. Hehe, søt du er ;) Men jeg er nok ikke SÅ teknisk jeg heller dessverre...

  SvarSlett
 26. Åh, så lurt! Jeg stinker på å lage headere, ellers skulle jeg ha hjulpet deg! Håper du får noen fine. :)

  SvarSlett
 27. du får lov å være rosa du og.
  jeg har renate til å lage headere jeg ;) sweet :)

  som noen sa, gjerne et bilde av deg kanskje, noe med musikk som du allerede har, fordi det er en viktig del av innholdet på bloggen din :)

  men jeg liker den du har jeg hehe, mcfly er jo på den:P

  SvarSlett
 28. Du kjem til å få bidrag frå meg! Eg held jo på med grafisk design/visuell kommunikasjon og likar ei utfordring som dette. På grunn av eksamen blir det muligens litt seint, men tykkjer det blir gøy å gjere uansett! :D

  SvarSlett
 29. Q: Er det viktig at headeren passar til den bakgrunnen du har no, eller er det berre å leike seg fritt? :)

  SvarSlett
 30. haha, åh Siv! Ikkje sett degsjølv i bås enndå! Kvifor er det"rosablogg" å ønske seg ein header? Det er jo noko som dei fleste bloggar har. Det er noko som dei fleste hjemmesider har, og å vera ærlig om at du ikkje kan laga det sjølv er jo og heilt ok. Eg meinar: det går greit! Det værste som kan skje er jo at du får inn forslag?

  SvarSlett
 31. her har du eit forslag frå meg! Det var ein fin ting å bruka litt tid på når eg ligg her sjuk og pjusk i senga!

  http://i.imgur.com/md5yQ.jpg

  SvarSlett
  Svar
  1. Ååååå, så snill og god du er, Maria! Tuuuusen takk - så fin den er! Tenk at du orker å bruke syketida di til å mekke for meg! GOD bedring!! (Håper du er bedre til nå!!)

   Slett
 32. Skal se om jeg får tid til å pusle litt med det en dag. Har du satt noen tidsfrist?

  SvarSlett
  Svar
  1. Fristen på Headerplease går ut... snart, men det er ikke noe stress! Tusen takk for at du orker å prøve noe for meg!!!

   Slett