14.06.2012

Lillefot

De siste ukene har ikke Lillefor hatt det så bra. Hun har ligget langstrakt i buret sitt i flere uker, og vi har hatt en følelse av at hun ikke ville leve særlig lenge. I natt drømte jeg at hun ikke var lengre. I morges mens jeg spiste frokost, så søsters til kaninen, og hoppetassen hadde fløyet til bedre omgivelser. Etter åtte år som utekanin, har hun det nå fløyelsmykt i kaninhimmelen. Men jeg hadde sett det komme, og hun har vært god mens hun levde. Hvil i fred, kjære Lillefot. Måtte løvetannbladene følge deg for evig!

The Rabbit Lillefot

Lillefot

Siv
xxx

37 kommentarer:

 1. Det er alltid trist når ein må ta farvel, eg er framleis ikkje heilt over hunden vår som døde for halvannent år sidan, men har heldigvis fått ein grueleg fin valp som fyller tomrommet <3 Kvilni fred, Lillefot, eg er sikker på du hadde åtte veldig bra år!

  SvarSlett
 2. Det hørtes ut som Lillefot var ferdig med livet og klar for noe annet, så tipper hun har det supert i kaninhimmelen<3 Hun var nydelig da :-)

  SvarSlett
 3. Utrolig fin! Trist når dyra dør, men det er en naturlig del av livet <3

  SvarSlett
 4. ååå så trist :( og så fin hun er. <3er så trist å miste dyr, jeg gråt meg ihjel når katten min ble borte, og når hamsteren min døde. :(

  SvarSlett
 5. :( Så trist! Jeg gråt meg ihjel da min kanin døde i 2004, 7,5 år gammel! Jeg har veldig lyst på en kanin da, igjen :) Får se hva mannen, hundene og lillegutt sier til det ;) hehe

  God klem til deg!! <3

  SvarSlett
 6. Awww, så trist! Det ar alltid helt forferdelig å si farvel til sine kjæreste kjæledyr. For et fantastisk fint navn du hadde på søtingen forresten! Ble du inspirert av dinosauren Lillefot, hehe :D ?

  SvarSlett
 7. Aw, så søt! <333 Jeg kondolerer også, det er så trist med sånt! Min katt var bare to år så han kunne levd i maaaange år til.

  SvarSlett
 8. Aw, alltid like trist å miste noen :( RIP!

  SvarSlett
 9. Kondolerer! alltid trist når et kjæledyr går bort. Hadde en sort kanin jeg også for noen år siden, hun fikk kreft og måtte avlives. Kjempetrist.

  SvarSlett
 10. Kondolerer, Siv. Det er trist når dyra våres dør, men det er godt de får slippe om de er syke, for da har de nok det bedre i dyrehimmelen :-) Lillefot var iallefall veldig søt ^^

  SvarSlett
 11. Kondolerer så mye og hvil i fred! Hun var - og er - utrolig fin!

  SvarSlett
 12. Når jeg så overskriften så tenkte jeg på de der dinosaurene (Lillefot og vennene hans). Kondolerer Siv, hvil i fred Lillefot <3

  SvarSlett
 13. Uff, sånt er så trist! Utrolig hvor mye dyrene betyr for oss! Hvil i fred til den lille.

  SvarSlett
 14. For en søt kanin! Trist da, at den ikke skulle leve lenger :( Husker jeg mistet to små kaninunger da jeg var mindre, og det var IKKE noe gøy å finne i kaninburet :( rip

  SvarSlett
 15. Alltid veldig trist å miste et kjæledyr, har opplevd det noen ganger selv. Hun har i hvert fall hatt et langt (og sikker veldig godt) liv :)

  SvarSlett
 16. Kondolerer så mye! Trist når kjæledyrene forlater hvor verden.De blir jo en del av familien.
  *Stor klem*

  SvarSlett
 17. Aww, så trist :(( så skjønn den var. Det er det eg syns er verst med dyr, mange trur at eg ikkje liker dei siden vi ikkje har dyr, men om eg bare hadde hatt ein maur i eit bur så hadde eg blitt heilt i fra meg om den døde, vi har hatt litt katter heime og eg er trist endå av ein katt som døde då eg var liten.. eg er håpløs på slikt. Håper det går bra med deg, den kan jo ikkje erstattes, men skal du få deg ein ny ein? :)

  SvarSlett
 18. Så trist! Men av og til er slikt det beste, når kaninen har vorte gammal og sjuk. Og så er det litt fint å få tid til å førebu seg. Eg gjer akkurat det same med min kanin no. Rart å tenkje på.

  SvarSlett
 19. Dette var trist å lese. Men heldigvis skjedde det ikke brått og brutalt - jeg er sikker på at Lillefot har hatt åtte fine år sammen med dere. : ) Selv liker jeg ikke å tenke på at hunden min begynner å bli gammel.

  SvarSlett
 20. Åhe. Klem til Siv, og gode tanker sendes i begges retning. <3 Så fin Lillefot var, helt hjerteskjærende på det siste bildet. <3

  SvarSlett
 21. Ååå, så trist. Men en helt nydelig kanin <3

  SvarSlett
 22. åå, så utrolig søt! og så utrolig trist. jeg hadde selv en kanin (en bitteliten hermelin) som het trampe og ble seks år. husker det var så trist når han døde! men når hun ble åtte år levde hun i hvert fall et langt liv! og et fint et også, er jeg sikker på, når hun var så heldig å få være utekanin :)

  SvarSlett
 23. Det er så trist når dyr dør! Så utrolig søtt bilde det siste der!!:)

  SvarSlett
 24. Neeeeeeeeeeeeeeeei!!!!!!! Lillefot :(

  SvarSlett
 25. Åå stakkars lille lillefot :-( Hun har det bedre nå <3 Husker jeg hadde en utekanin før, så klarte den å rømme og når den kom tilbake så hadde hun blitt alt for vant med utetemperaturen så hun sovnet inn innendørs i varmen :-( Fælt når det skjer. Kaniner er fine dyr <3 Og vegetarianere!

  SvarSlett
 26. Å, stakkars lille Lillefot! :( Hvil i fred Lillefot! :( <3

  xx TraN

  SvarSlett
 27. Det er alltid trist når kjæledyret ikke orker mer, men samtidig hvis Lillefot ikke har hatt det så bra i det siste så var det kanskje godt å få slippe. Hvil i fred, Lillefot <3

  SvarSlett
 28. Åh så trist :( Men den har levd lenge og forhåpentligvis godt. Det er aldri moro å miste dyr man er glad i. Min kanin døde når jeg var på ferie, og det var forferdelig trist. R.I.P. Lillefot :)

  SvarSlett
 29. Åh..er alltid trist når dyr dør :(

  SvarSlett
 30. Så fin du var Lillefot. Håper du har det bra i himmelen <3 og et hjerte til deg også siv <3 dyr tar stor plass i hjertet uansett hvor små de er.

  SvarSlett
 31. Så søt Lillefot var. Det er alltid trist da man mister dyrene sine, de blir som andre familiemedlemmer. Man blir så veldig glad i dem:)

  SvarSlett
 32. aww ,søt!
  //ja, gjerne send meg det lille du har skrevet! Gleder meg til å lese :D

  SvarSlett
 33. For en utrolig fin kanin! Jeg kondolerer så mye, det er alltid trist når kjæledyr går bort! :/

  SvarSlett
 34. Det er så trist når en mister kjæledyr! Kommer nok aldri til å glemme kaninen min. Skikkelig karakter. Og så ble han 12 år gammel. Må være en eller annen rekord.

  SvarSlett
 35. Fint innlegg om hjerteknuseren din! Så utrolig søt. Hvor begravde dere søtnosen?

  SvarSlett
 36. Uff så trist! =( Synes det er fryktelig å miste et kjæledyr som man har hatt så lenge og blitt så ufattelig glad i! Så skjønne bilder av Lillefot, helt nydelig kanin. =)

  SvarSlett