08.06.2012

Oppfølging av nyttårsforsetter!

Man må jo følge opp, for gjør man ikke det, så er det jo plutselig ingen vits med mål og forsetter. Nyttårsforsetter er egentlig teit, synes jeg, for folk lager masse forsetter for å høres smart og sprek ut. Jeg hadde derimot et par ting jeg tenkte på i romjula, og da passet det greit å ha et år på seg til å få det i boks. Å være sprek og sunn varer livet ut, men å lære seg noe nytt trenger ikke ta like lang tid!
♣ Jeg har lært meg beliggenhet og hovedstad på alle land i Europa og Sør-Amerika. Egentlig skulle jeg vært ferdig med enda et kontinent ettersom vi er i juni allerede, men jeg tar det på flyet. Det samme tenker jeg om flagg - jeg holder på å skrive ut europaflaggene så jeg kan puggepugge! Som en bonus skal jeg prøve å lære et par av Amerikas stater...♣ Å bli bedre kjent med mine nye klassekamerater - Det synes jeg da at jeg har! Jeg har iallfall gjort min share av kaka, ved å invitere dem til bygda mi mang en gang. Så kan de heller møte meg på halvveien ved å foreslå tidspunkt for så å møte opp.

♣ Skolearbeidet har jeg vel egentlig gjort så grundig som jeg overhodet kunne. Jeg ligger da på toppkarakterer på det aller meste - men for ikke jinxe meg selv, så kan vi snakkes om dette den tjueførste, når jeg får karakterarket mitt tilbake. (Også blir det på'an igjen til høsten. Men det tenker vi ikke på nå.)


♣ Spansk... Tja... Jeg har vel ikke øvd sånn supermye på spansk utenfor skolens område, men jeg har da tenkt litt spansk i blant, noe som er en god start. Selv om man har toppkarakter i faget, er ikke det på langt nært synonymt med at man kan snakke språket flytende... Uheldigvis!

♣ Jeg har jo gjort noen opptredener i år; Faktisk ganske mange, synes jeg! RMR, kommunestyret, Sau og Geit, 17.mai, på barnedisco og konfirmasjon.Reise mye. Fail. Jeg reiser med fly til Edinburgh denne måneden, men det er også alt. Jaja. Jeg bor jo tross alt i verdens fineste bygd, og jeg reiser med buss til skolen hver dag. 6 mil må da telle litt? Hehe...

♣ Jeg har vært enda mer sunn og sprek enn i 2011, og det føles så utrolig godt! Det begynner å bli en livsstil, og det er så deilig å vite at man slipper å ha så mye unødvendig i kroppen. Bøker har jeg ikke lest sånn supermange av, men jeg overlever det også. Har jo gjort så mye annet!!

Hva slags mål har dere gjennomført i år, godtfolk?

Siv
xxx

/Bildene er linket

42 kommentarer:

 1. Du er flink:D nå har ikke jeg nyttårsforsett, men heller de utfordringene hver mnd;)

  SvarSlett
 2. Du er kjempeflink Siv:) jeg har aldri nyttårsfortsetter for jeg synes bare det er teit i grunn. Folk har mange fortsetter som de bryter innen det har gått noen måneder. I stede setter jeg pris på det jeg har og prøver å forbedre meg på de punktene:) Som å trene, jeg trener tre ( fire) dager i uka. Nå prøver jeg litt vareriert trening og ikke bare holder meg til en ting. Være flinkere til å skrive, som du vet ( og de fleste andre) ønsker jeg å bli forfatter. Det er noe som må jobbes med:)

  SvarSlett
 3. hadde et stort mål for dette året :P Skulle lese 100 bøker, og er nå på ca 47. Henger litt etter :S

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er jo på god vei å klare 100 bøker i år!! Om du leser tre bøker til i juni, så er du halvveis før året er halvveis over! Og i sommer får du sikkert myyye tid til å lese!! :D

   Slett
 4. du har jo vært kjempeflink til å jobbe med målene dine for året! :-D Imponert jeg ^^ Jeg hadde vel ingen konkrete forsetter for året, men jeg hadde bestemt meg for å tørre mer, utfordre meg selv og ha mer tro på meg selv, og der føler jeg jeg har vunnet bigtime! :-D haha ^^

  SvarSlett
 5. Tror ikke jeg hadde noen mål ved nyttår, men av og til har jeg tenkt meg ut kortsiktige mål :)
  Eksempler på mål jeg har nådd: gå birkebeinerrennet, forbedre 3000m-tiden,jobbe mer med skole og spare mer penger :) Det er verre med å spise litt sunnere, samt legge meg til en fornuftig tid :P

  SvarSlett
 6. Synes du har vært flink jeg :D
  Målet mitt ang trening og kosthold har gått veldig bra. Ellers har jeg begynt å ta opp tysken igjen. Er innmari teit å ha tysk i fem år på skolen, for så å aldri bruke det igjen ;)

  SvarSlett
 7. Det eneste av mine nyttårsmål jeg føler jeg fortsatt er sjef over er det å skulle lese minst én bok per måned. Det var nære på i februar allerede, men kom meg da gjennom en til slutt så jeg fikk skrevet den på listen. Resten av målene er mer jobb, så selvfølgelig blir de utsatt gang på gang.

  Liker målene dine og hvor langt du har kommet med dem. Å lære hovedsteder og stater er en kjekk ting å kunne. Du kan øve med sånne småspill på nettet, husker vi gjorde det på gruble.net på barneskolen.
  http://www.gruble.net/geografi/

  SvarSlett
 8. Eg har byrja å blogge oftare! Eg veit ikkje om det er ein bra eller dårleg ting, men eg lovde meg sjølv at det var noko eg skulle gjere etter nyttår :):) Pluss å følgje draumane mine. Men det gjer eg vel alltid.

  SvarSlett
 9. herregud, så flink og fornuftig du er. jeg husker ikke engang om jeg hadde nyttårsforsetter... men jeg tror jeg klarer meg bra!

  SvarSlett
 10. Du har jo vært kjempeflink jo! Mine nyttårsforsetter husker jeg ikke en gang (om jeg i det hele tatt laget noen) Så heer går det ikke så bra! Tar det neste år ;D

  SvarSlett
 11. Så flink du er då!! og kankje det blir meir reising på deg i sommer? :)
  Eg har aldri mål, eg klarer aldri og nå dei så uansett.. målet mitt er og ta ting som d kommer, hehe.. heilt umulig og gjøre noke anna med denne helsa mi. Håper du får ein super fredag!!

  SvarSlett
 12. Du har jo vært flink da! :) Jeg husker faktisk ikke hva jeg satt opp som nyttårsforsett, men jeg har sikkert ikke holdt de så veldig mye.. hehe

  SvarSlett
 13. Oi, du må være den første jeg ser som faktisk følger opp forsettene!! :D Jøss, imponert ;)

  sv: Ja det stemmer, alt er det samme bare ny url :D

  SvarSlett
 14. Flinka!
  Jeg har klart to (nesten tre) av mine fire nyttårsforsetter som var; å gå ned minimum 15kg til russetiden (og holde vekta stabil), og å nyte livet maksimalt, være spontan til de grader og bare ta alt som det kommer, og det å nesten være kvitt alt av depresjoner og angst! Det eneste jeg mangler er å kutte ut snusen, og det er vell også det vanskeligste!

  SvarSlett
  Svar
  1. Har du gått ned 15 kg, Aud? Og blitt kvitt nesten alt av depresjoner og angst? DET er mye mer imponerende enn mine små mål!! Jeg er stolt av deg, jeg!!

   Slett
 15. Du har fått gjort mye da! Jeg er ikke så ambisiøs at jeg satt meg noen mål jeg:P

  SvarSlett
 16. FLINK :) Du imponerer meg støtt <3

  SV. Ja det kan du si.. Skuffer veldig.. Olivia som har så mye godt.. SUKK!

  SvarSlett
 17. Så flink du er blitt til å trene og spise sunt :) Også er det så gøy at du har fått så mange opptredner! :D

  SvarSlett
 18. Så flink du er til å trene!:)

  SvarSlett
 19. Så flink du er til å trene!

  SvarSlett
 20. Jeg har ikke satt meg noen mål, jeg er også litt skeptisk til det med nyttårsforsetter. jeg lærte meg alle Amerikas stater engang faktisk, men jeg har jo glemt det nå mange år senere :)
  / Ja, bli med bli med :D gleder meg til å se!

  SvarSlett
 21. Så flink du er!! Skulle ønske jeg var like flink som deg på den treningsbiten! :) Jeg har blitt flinkere til å spise sunt, har kuttet ut brus, snop og lignende! :)

  xx TraN

  SvarSlett
 22. Så flink du er! :D
  Hadde som mål å jobbe mer med skolearbeidet. Vet ikke om jeg egentlig gjorde det, men fikk uansett det høyeste snittet jeg noen gang har hatt. Så jeg sier meg førnøyd, og skal prøve å skjerpe meg hundre prosent fra høsten av!

  SvarSlett
 23. så flink :D
  har skjerpet meg på noen fag, har vært snill og har blitt mer muntlig i timene :)

  SvarSlett
 24. oioi, du er jo superflink :D digger geografimålet, haha! ganske originalt ;) jeg har forsåvidt ikke hatt noen særlig mål i år jeg annet enn å gjøre det bra på skolen og reise masse i sommer - check check :D (eller, har jo ikke reist enda da, men ja... du skjønner. haha)

  SvarSlett
 25. Tusen takk!

  Liker nyttårsforsettet med å lære seg land og flagg! Har du prøve denne siden? http://www.gruble.net/geografi/kart/ :)

  Jeg har aldri hatt nyttårsforsetter.

  SvarSlett
 26. Heh. Dette er litt småpinlig, men jeg må innrømme at jeg ikke har klart noen av mine mål for det "nye" året. Eller, jeg kom ned i spagaten én gang, men det er visst ikke mulig å få til igjen.
  Må nok jobbe litt med målene mine i sommer. Eller ikke. Hvem vet?

  SvarSlett
 27. Har ikke satt meg noen nye mål dette året jeg, men du har iallefall vært flink :D

  SvarSlett
 28. Hjeelp!! Misunner folk som klarer å sette seg sånne mål! Jeg har alltid sånne små mål i hodet mitt, men tror jeg bare glemmer det og tenker at neeeeei det får vente litt blabla. dårlige unnskyldninger! har begynt å trene og spise sundt 21+45+0930+9+2 ganger i år........jada!

  du får reise til spania eller sør amerika å snakke spansk da :D jeg lærte spansk i spania, så snakker spania-spansk, men synes egentlig latinamerikansk spansk er likså fint for å være ærlig ;) (troor det er et stort svik for spanjolene at jeg sier det!!! ikke drep meg..) men jeg fikk høre det veldig mye i Mexico at jeg snakker SPANIA spansk. alle bare huffet seg. jaja. nasjonalister! :p
  vil anbefale deg å se filmer og høre på spansk musikk :) ok, finnes ikke så sykt mye bra spansk film for å være ærlig. haha.

  SvarSlett
 29. flirefilmer e fine ja, spesielt i ein tung tid ;) og moonrise kingdom anbefale eg på det sterkaste, se den!!! ;)

  SvarSlett
 30. Flink du er :) Jeg har et forsett. Jeg gikk ned 15kg ifjor, og skulle .. FEIL... SKAL gjenta bragden i år. Jeg har ikke gitt opp og det skal fint kunen gå - men jeg må si at jeg ligger fire måneder etter på skjema :P

  SvarSlett
 31. Flink du er :) Jeg gikk ned 15kg i vekt i fjor, og planlegger å gjenta bragden iår med 15 nye kg. Det er fortsatt fult mulig, men jeg ligger fem måneder etter på planen.

  SvarSlett
 32. Du er flink!
  Jeg hadde vel egentlig ikke så mye nyttårsforsetter... Spise mer vegetar, tja. Ikke så lett når jeg bor med en som er alt for glad i kjøtt! Men gjør ett forsøk hver dag!

  SvarSlett
 33. jeg skal prøve å lese godt i fagene! for jeg kjenner det alltid blir sånn skippertak i slutten rett før eksamen :s uff... og så skal jeg lære mye! sette av tid til venner, og ikke være hjemme bare fordi jeg er sliten :)

  SvarSlett
 34. Så fint at du klarer å gjennomføre målene dine! Er ikke mange som klarer å stå ved det de lover seg selv i årsskiftet. Selv hadde jeg ingen nyttårsfortsetter i år, men jobber litt og litt med å få en sunnere og bedre livsstil! :D

  SvarSlett
 35. Jeg er enig med deg i det du sier øverst=) Fineste Siv, for et vakkert reflekterende innlegg. Er den noen som klarer å lære seg alt dette, så vet jeg at det er du! Burde laget quiz til deg haha ;) Kan du ikke skrive mer om den nye livsstilen din da? Jeg liker sånt! Jeg har vel ikke så mange mål om saker å ting i år, men fortsette å bygge meg selv opp være flink :P Haha

  Forresten synes jeg det er dumt at du alt har hatt en lignende utfordirng som jeg har gående nå. Du svarer alltid så fint på ting!

  SvarSlett
 36. Dette var en kjempe fin liste over nyttårsforsetter. De fleste har kjedelige lister, ikke spise godteri og slanking... Denne var mer inspirerende:)
  jeg har også lyst å lære spansk, og ikke minst lære meg litt mer om verdens geografien og flaggene, for det er noe jeg er helt håpløs på.

  SvarSlett
 37. Det var mange GODE forsetter, som du har gjennomført mange av! :)

  SvarSlett
 38. Så flink du er, Siv. Godt at du følger opp, da blir det litt mer spennende for oss også. :)

  SvarSlett
 39. Flink du er som holder di! Jeg har glemt alle mine nyttårsforsett.. :P

  SvarSlett
 40. Så utrolig flink du er! Ble imponert da jeg leste om kontinentene og flagg (fikk nesten lyst til å gjøre det samme!) også kom det ennå mer flotte ting nedover!

  SvarSlett