01.06.2012

Alle barna...For jeg skjønner ikke hvorfor folk orker å bruke tida si på å se Paradise Hotel. (Jeg skjønner ikke egentlig at jeg nedverdiger meg til å nevne programmet her inne engang...) For det første: Hvem er så desperat etter oppmerksomhet, at den eneste måten å komme i rampelyset på, er å drite seg ut offentlig? Ja, man kunne vel skrive et helt innlegg om hvor patetisk prinsippet bak programmet er. Men det er at folk faktisk ser på sånt søppel, som overrasker meg mest. Jeg bor på bygda, og klassekameratene mine tror jeg ikke har noe som helst å gjøre på fritida. Men når de har tid til å se på sånt, og jeg ikke engang har TV-en, hva skjer da? Hva er det egentlig folk fyller fritida si med?

Siv
xxx

/Bildet er linket

32 kommentarer:

 1. Jeg melder meg inn i din klubb! Jeg takler ikke showet, selvom det skal sies at det har en bitteliten _underholdningsverdi_ og at veldig få, enkelte deltagere opptrer modent, morsomt og respektfult. Noen. fååå.
  Men i sin helhet gjør programmet meg trist og personlig har jeg aldri fulgt noen sesonger av norsk paradise, ei heller noen andre. Grøss.

  SvarSlett
 2. Haha, måtte le når eg såg tweeten! Beste på lenge. Eg er med i klubben eg og!

  SvarSlett
 3. Jeg for min del følger ikke med på noen tv-serier i det hele tatt og velger å ikke tenke noe over paradise hotel selvom andre ser på det. På den måten er det heller ingen som deler slikt søppel med meg :D

  SvarSlett
 4. Haha jeg er helt enig i at det er møkk! Men underholdende møkk. Man får bedre selvfølelse av å se på det uten å være slem mot andre. Man føler seg så lur når man hører utsagnende og ser hvordan de oppfører seg. Interessant hvor mye folk kan gjøre og hvor falsk det går ann å være for å holde ut lenge mulig! God helg ;)

  SvarSlett
 5. Hahhahahah, jeg ELSKER Paradise Hotel! Tro det eller ei ;D Mye kanskje fordi jeg de siste åra har hatt flere kjenninger med i programmet. Og i den bransjen jeg holder til i, så forventes det nesten at man deltar (Dog noe jeg ikke skal gjøre!). I tillegg var det jo litt gøy at alle trodde JEG var en av årets deltagere, haha.

  SvarSlett
 6. Jeg ser/så heller ikke på paradise! Fordi, jeg har ikke tv! ^^

  SvarSlett
 7. Hahaha, go Siv! Det er bra at vi er flere som har annet å gjøre enn å se PH :-D

  SvarSlett
 8. Paradise er så teit, men jeg så faktisk på i 10 min i går ^^ Helt tilfeldig for meg at det da var finale :)

  SvarSlett
 9. det er vel meg og deg det, som ikke ser på paradise :) De fleste sier jo at man blir så avhengig, men jeg så en halv episode en gang, og jeg synes det var megakjedelig... I'm enjoing life without paradise (programmet altså :P)

  SvarSlett
 10. Jeg pleier å være enig i det du skriver, men her må jeg nok si meg litt uenig også.. Jeg vet at det er tomt og at de driter seg ut, men tenk opplevelsen de får! Dessuten er det et program som er for folk som synes det er gøy å se på drama osv :) Det er et slikt avhengighetsprogram om du setter deg i det :) haha
  Og, jeg har ikke så stort liv heller, så jeg har god tid til PH! haha, men om jeg har andre ting å gjøre så prioriterer jeg det selvfølgelig!

  SvarSlett
 11. For meg, så har dette med Paradise Hotel blitt en slags, tradisjon...? Da jeg gikk på Folkehøgskole, samlet alle seg i TV-stuene for å se på dette søppelet. Og siden den gang, har folkehøgskolevennene mine og jeg sett på Paradise. Men det forsvarer selvfølgelig ikke at vi faktisk sitter å ser på det søppelet. Men det er faktisk ganske god og lett underholdning!

  SvarSlett
 12. Forresten, digget den første setningen din! Hahaha!

  SvarSlett
 13. Haha, paradise er så underholdende at du blir avhengig når du først har begynt å se på det. Det er helt tragisk, ja, men det er så tragisk at det blir underholdning ut av det! Noen ganger blir jeg så flau over ting noen sier eller gjør, men underholdende er det likevel!

  SvarSlett
 14. haha, LOVE IT! ser heller ikke på paradise, har faktisk ikke sett en eneste episode... og glad er jeg for det!

  SvarSlett
 15. JEG skjønner ikke at folk melder seg på! OG hvem er det som sitter og fuler ut disse konseptene!? Det må jo være de mest nedrige menneskene på jord! La oss sette de mest glossy folka vi kan finne, som totalt mangler filter på alle sosiale koder, sjenker dem dritings og lar dem utfolde seg på et fancy hotell. Det MÅ jo bli bra tv. (OK, når jeg sier det sånn, ville jeg tenkt det ble bra TV av noe slikt sjøl. Men beviselig... det blir det ikke :P)

  SvarSlett
 16. Hehe, jeg lo av den tweeten din i går, men det betyr ikke at jeg ikke såg på det selv. Lett underholdning etter en stressende dag er perfekt spør du meg :)

  SvarSlett
 17. Jeg har faktisk aldri sett Paradise - virker litt tafatt for meg. Har inntrykk av at de fleste bare ser på det for å le av dumme mennesker da. Sikkert grei nok underholdning det :p

  SvarSlett
 18. Jeg er såå enig med deg. Dessverre ble jeg bitt av basillen og var helt hekta på det selv uten at jeg har lagt ut om det på verken facebook eller bloggen (synes egentlig det er litt flaut).. Men, det er veldig billig og enkel underholdning, men som sagt - jeg har jo egentlig kastet bort ganske mange timer av livet mitt da.. Godt at du klarer å motstå det, hehe :)

  SV:Jeg må jo innrømme at armbåndene var sponset som du sikkert ser nederst i hjørnet. Noe jeg egentlig synes er litt dumt fordi jeg gjerne vil støtte en så god sak, men jeg får bare kjøpe flere - har allerede gitt bort et par - så da må jeg jo kjøpe de fargene jeg mangler. Men(!) Jeg synes det gjør det godt igjen når jeg kan blogge om dem, for da kan det jo hende at jeg får flere til å kjøpe dem - og på den måten støtter saken på en annen måte :)

  SvarSlett
 19. Tror ikke jeg har sett mer enn to minutter av programmet! Det er sikkert ganske underholdende av en eller annen grunn, men jeg klarer meg like bra uten :p

  SvarSlett
 20. Er utrolig positivt overrasket over alt du skriver på bloggen din :)
  Jeg kunne ikke vært mer enig med deg..

  SvarSlett
 21. Det er jo ren og dum underholdning! Føler meg så smart når jeg ser på! Mennesker generelt fasinerer meg;)

  SvarSlett
 22. Det er lett underholdning hvor man bare kan koble helt ut! :) Gøy å se folk drite seg ut ;)

  SvarSlett
 23. Jeg ser heller ikke på paradise, men det er nok mange som ser på det fordi de liker å se folk drite seg ut, hehe ♥

  SvarSlett
 24. har aldri sett en episode av det på norsk tv.
  jeg så litt på den amerkanske for mange år siden, men det var flere år før d kom til norge.
  tror faktisk jeg skrev en a1 fan fic basert på det og så, det må ha vært evig lenge siden...:P


  men det var faktisk interessant, tror ikke norge har bra nok folk, men tror ikke det var bra nok for amerikanerne fordi jeg tror det ble med den ene sesongen, fordi alle i norge er "nysgjerrig" får jo serien seertall og kan lage nye sesonger:P

  SvarSlett
 25. Åååh, jeg eeelsker Paradise (A) Det er så underholdene, haha :P

  SvarSlett
 26. Hahahahaha.. :) Den likte jeg :D

  SV: Tusen takk Siv.. Dessverre gikk det ikke helt som planlagt dette, men krysser fingrene for at det går bedre enn jeg tror ;) God helg søteste deg <3

  SvarSlett
 27. Enig med deg, jeg har aldri sett på Paradise, skjønner virkelig ikke vitsen.

  SvarSlett
 28. Er så enig med deg, Siv! Så på de forrige sesongene, i år så orket jeg ikke å se på, og det er jeg glad for! :)

  xx TraN

  SvarSlett
 29. Enig Siv! Paradise er hjernedød søppel "underholding"
  Jeg så to episoder i fjor, kun for å prøve å finne ut av hva som gjør det så populært, men jeg fant ikke ut av det... huff, hjernecellene vrir seg i skrekk og gru.

  SvarSlett
 30. Jeg kaller det hjernetømming, for hjernecellene bare faller ut når denslags blir nevnt. Fisj. Jeg ser absolutt ikke på dette, never! Fatter ikke, som deg, hva greia er. :(

  SvarSlett
 31. hahaha, er egentlig enig med deg, men du skjønner, ser du først en episode, mååå du bare se en til! Jeg så på omtrent halve sesongen, fordi jeg visste iselin skulle være med. Hadde sett henne på dagens mann, og tenkte det ville være god underholdning å se mer til henne :-P Har ikke sett den siste måneden, utenom finalen, for jeg var jo litt nysgjerrig på hvem som slapp kula :-) Men ja, egentlig helt tåpelig hele greia!

  SvarSlett