04.02.2010

tomt, men akk så fullt!Jeg kan vel like godt ta et par linjer om alle temaene jeg vil ta opp, så "har vi det ute av verdenen".¤Ikke alle i klassen er smart nok til å skjønne IKKE MOBB.
- Men så var ikke alle der da jeg og venninna mi tok opp dette. Vi burde kanskje ta det opp på nytt, men det blir ikke samme effekten når de fleste har hørt det før?

¤
Forskjellsbehandling i klassen er BÅNN.
- Noen får beholde mobilen mens andre må levere inn. I samme time! Se hva vi må gjennom på ungdomsskolen (litt ironi)

¤Konsekvenser av nettbruk under prøve.
- Ingen av oss visste, at om du er på nett (rettere sagt FaceBook og konveserer med folk) og lærerne oppdager det, så må du skrive for hånd på skrivedager (evt. tantamener) resten av semesteret!!! Greit nok at teksten ikke blir lest og du får stryk...

¤Siv slår løs (men fikk ikke låne trommerommet...)
- Det hadde blitt så kult! Siv + et helt rom med trommer. Tror nok trommisen ville latt meg komme til om han hadde vært der, så kunne han lånt kornetten min.¤
In love
- Da jeg sa lenger opp at ingenting foregår i skramlelokket, var det ren løgn. Om jeg ikke irriterer meg over noe, så tenker jeg selvfølgelig på HAM.
Denne forelskelsen må jeg si er positiv, i forhold til før.

Jeg skrev så mye om temaet "forelskelse" i høst, men ny forelskelse = ny start, eller? Les om min forrige love her, her, her, her, og her
(Le med meg, dere. Selv skjønner jeg ikke at jeg kunne si sånne patetiske ting, og sørge over en gutt som ikke er så bra.)
Mobber du?
Hva synes du om forskjellsbehandling?

Har/hadde dere slike regler om nettbruk på skolen?

Liker du å være forelska?

Siv
xxx

3 kommentarer:

 1. Jeg mobber IKKE x''D
  Jeg liker å være forelska ja x)

  SvarSlett
 2. Forelsket, hmmm.. Jeg hater å være forelsket faktisk.. Hvertfall i den begynnelsen hvor man ikke vet hva som skjer eller hvordan den andre partes står i forhold til ting..
  Men når det er over og man vet og den "nye" forelskelsen kommer,da er det rett og slett herlig.. hehe..

  1: Hater mobbere
  2: Forsjelsbehandling er faktisk ikke lov, og man burde virkelig gå videre med det, regler er til for at de skal holdes, uansett favoritt elev eller ikke.
  3: Hmmm, er vel kanskje litt streng den delen om dere ikke viste det, men egentlig ok om man vet konsekvensene av ting, da tar man valget selv. Trur vi hadde noen lignende regler hvertfall.. Husker ærligtalt ikke..

  SvarSlett
 3. Jeg synes det var veldig tøft gjort av deg og venninna di og ta opp dette med mobbing, og det er altfor dumt at det er så få som bryr seg om det. Mobbing er ikke greit!

  Forelska? Hm, ja. Men nå er jo jeg forelska i kjæresten min, så da er jo alt perfekt ;)

  SvarSlett