06.02.2010

Avatar

Kinoen var ganske full i går kveld!
Et par ledige seter var der, men det er tross alt over en måned siden premieren.

Jeg synes filmen var romantisk; veldig søt film rett og slett.
Den viste hvor fæle menneskene kan være, og hvilke skader vi kan påføre andre.
Jeg må ærlig innrømme at jeg holdt meg for øynene i store deler av filmen (skyte scener, noe det var mange av!) men så holdt jeg da på å tisse meg ut.
Mental note for framtidige kinobesøk: gå på do rett før filmen starter
.
Handling
Filmen starter med å forklare hvor vi befinner oss.
En del soldater og forskere har tatt den fem år lange turen til månen Pandora. På denne plassen har forskere funnet mineraler som selger for 20 millioner per kilo på jorda. For å få tak i den, må de få de innfødte, Na'vier på planeten til å flytte bopel.
Hvordan få dette til?

Ved å blande DNA fra en Na'vi og et menneske og lage en Avatar som styres av et menneske. Mennesket må da ligge i en boks, og ha mentalt kontakt med avataren sin.


Jake Sully overtar sin døde tvillingbrors jobb som Avaterns styrer, og blir kjent med Na'viene. Spesielle bånd blir spunnet mellom ham og Neytiri, ei Na'visk jente. Jake vil leve i harmoni med dem, men noen av menneskene vil bare ha mineralene og bryr seg ikke om mange Na'vier dør. KRIG.


Denne filmen burde ses av alle, men som aldersgrensen tilsier, burde du være over 11 år!

Har du sett Avatar?

Hva synes du om den?


Siv
xxx

7 kommentarer:

 1. Nei, men vil gjerne se den, får håper jeg ser den snart :D

  SvarSlett
 2. Flott blog du har! :)

  Har ikke sett filmen enda. Men jeg har hørt mye positivt om den. Kommer nok til å se den når den kommer på dvd.

  SvarSlett
 3. sv:
  kødder du!? aldri hørt om fearn cotton!? *sjokkert*

  hun som har dette programmet her, og har intervjuet mcfly flere ganger og er gode venner med gutta :)

  http://www.youtube.com/watch?v=ERGXd-K7V1g

  (videoen inneholder mcfly :P)

  SvarSlett
 4. Jeg har lyst å se den :)

  SvarSlett
 5. sv; du er så snill! :D tusen takk for kommentar!!!! :D:D

  SvarSlett
 6. Jeg har ikke sett den enda,men jeg har veldig lyst! :-)

  SvarSlett
 7. Så gøy at du har sett den! Kjedelig at du glemte å gå på do da, for da tar jo det en del oppmerksomhet under filmen sikkert x) Du vet jo hvor mye jeg elsker den filmen hvert fall, jeg syntes alle burde se den :D Som du sier, den viser hvor fæle mennesker kan være og hvilke skader vi kan påføre andre, og jeg tror det er veldig viktig at noen setter fokus på det nå, midt i alle klimaforandringene. Kult at du har sett den og at du likte den da! :D

  Men du forresten, det er noe feil i bloggadressen du skriver inn når du kommenterer hos meg, det er skrevet "motionocean-siv,blogspot.com" med "," istedet for "." bare så du vet det! Så da må man alltid endre og fikse for å komme inn på bloggen din :) Tenkte kanskje du ikke hadde merket det så ville bare si ifra! Takk for masse søte kommentarer :D

  Svar: Åh, tusen takk! Du er så søt, blir så glad for kommentarene dine! Elsker paljetter for tiden jeg, som du sier, det spriter opp det meste :D
  + Så utrolig gøy at du likte så mange av dem! :D For meg gir de bildene veldig mye mening så morsomt å dele det på bloggen :) Er glad du likte det!
  + Ja, strikkekurset ble desverre ikke noe av fordi en del ting kom i veien, men skal gjøre det en annen gang istedet da! Glad du likte outfiten, og at du skjønner hva jeg mener :D Hehe ^^
  + Glad du er enig i påfunnet mitt om å prøve å gi bort istedet for å kaste :) Kjedelig at ingen meldte seg, men da har jeg i alle fall prøvd!
  + Haha, så gøy med litt forskjellige meninger da ^^ Det liker jeg :) Og tusen takk, er heldigvis frisk igjen nå!

  SvarSlett