03.02.2010

Klesvask!

Nå har jeg igjen prøvd meg på å vaske klær!
3 loads dere!
Mamma har mast i flere år på at jeg måtte begynne å vaske selv, men hun hater rot i systemet.
Egen kurv på rommet var løsningen.

sokker i full rullings!

Klær i kø (Hurley t-skjorta overlevde samkjøringen med dongeribuksa!)


1. putt i klær av liknende farger.
2. ha i vaskepulver og mykemiddel (i rett hull!)
3. Skru på 40 eller 60 grader, eventuell ullvask om det er det.
4. vent...
5. ta ut og heng til tørsk.
VOILA!


Vasker du klær selv?
Gjør du det frivillig?
Hvor lenge har du gjør det?

Om ikke, maser foreldra dine på at du må vaske?

Siv
xxx

8 kommentarer:

 1. - Nei, foreldrene mine gjør det :p
  Jeg henger dem x'D

  SvarSlett
 2. Jeg vasker alle klærene min selv :)

  SvarSlett
 3. Skittentøyet mitt samler jeg i en kurv (som altfor raskt blir overfylt), og når utvalget i mitt klesskap blir ganske så lite tilstedeværende, går jeg ned på vaskerommet i oppgangen ved siden av for å vaske dem - synes nesten ventetiden er vanskeligst, jeg. Kan faktisk finne på å sette iPhone-knottene i ørene og danse - utøve aerobic mens klærne vaskes ^^
  Kan bli litt irriterende lenge, så klart.
  I det siste har jeg vært for lite flink på det der med klesvask. Har fri på fredag, og store ambisjoner om å få gjort masse "romarbeid". (:

  Kan ikke lese alt nå, men du har skrevet veldig mye bra her inne i det siste.

  Natta!

  SvarSlett
 4. Noen ganger vasker jeg klær selv, om mamma ikke har tid eller er hjemme. Så jeg kan det, og det er jo ikke så ille å kunne :)

  SvarSlett
 5. Så flink du er! Burde absolutt lære meg og vaske klær snart (har jo akkurat fylt 18!), men har ikke kommet så langt enda. Mamma vasker klær hjemme hos oss, hun er så snill :)

  Svar: Takk, så koselig kommentar! :) Jeg brenner virkelig for å hjelpe folk, og det å skrive under på en underskriftskampanje er jo virkelig ikke så vanskelig å gjøre, så jeg er med på veldig mange sånne ting i tillegg til å gi penger!
  + Takk for at du svarte på spørsmålet mitt! :) Og tusen takk :D Er kjempefornøyd med skoene selv ^^ Bare hyggelig vet du, setter utrolig stor pris på kommentarene dine også! :)
  + Ja, er ikke noe gøy å være syk! Tusen takk :)
  + Tusen takk for tilbakemeldingene på salgsbloggen min! Håper enda på å få litt mer feedback før jeg begynner på den store oppdateringen, så sender ut en ny kommentar når jeg er "fornøyd" og bonusene/premiene er bestemt og kommer! Lover at alle skal få høre om det :) Men tusen takk for tilbakemeldingene, jeg setter virkelig stor pris på alle som har tatt seg tid til å komme med meningene sine! :)

  SvarSlett
 6. fordelan med å bo heime e jo at foreldran vaske klea for dæ ogsånt, og den fordelen skal æ nok fortsette å ha, høhø ^^

  SvarSlett
 7. Nei,det er nok mamma og pappa som vasker klærne mine :P

  SvarSlett
 8. aaah jeg føler jeg burde lære meg å vaske klær snart. jeg blir jo 20 i år :O. Men foreløpig er det mamma som tar seg av det her omkring! :P

  SvarSlett