01.04.2013

RMR 2013

Helga som var for ei uke siden, var det full rockings på årets Rock Mot Rus. Jeg tror jeg så og hørte det aller meste som var verdt å se og høre, og enda mer til, iallfall med tanke på min egen musikksmak. Hele fredagskvelden, og lørdagskvelden med, var jeg godt plassert i den forvandla idrettshallen for å få med meg musikk.

RMR 2013 - Blood Command

RMR 2013 - Blood Command

Jeg tror personlig jeg hadde gleda meg mest til å se Sirkus Eliassen og Cazadores. Førstnevnte så jeg også i fjor på RMR, og de har virkelig futt i performancen sin. Folket her kan sangene deres, så det ble skikkelig trøkk, og sånt gjør stemninga mye bedre. Cazadores var et nytt band for meg, men jeg hadde hørt lovprising av dem fra venner, og bandet levde opp til forventningene. Jeg hadde jo selvsagt også hørt om både Admiral P, Taliban Airways, Black Sabbath og Honeytraps, men jeg er kanskje for stuck i McFly til å legge merke til stort annet... (McFly-konserten er om knappe 40 dager, iiik!)

RMR 2013 - Lydteamet
Jeg lånte meg et kamera i et 'rolig øyeblikk'. 

Hovedgrunnen til å dra på et arrangement som dette, er vel fordi jeg der ser så mye folk jeg ellers sjeldent treffer på. Supersosialt! Også er det så utrolig kult at gjennomsnittsalderen er 17 år på de som jobber frivillig for å få arrangementet til å gå rundt. Gjennomført til hver minste detalj - og hovedbudskapet til festivalen er så super som du kan få den. Man jo bare støtte opp om noe sånt! Til neste år hiver jeg meg kanskje med i rockemønstringa som i fjor; hvem vet. Jeg følte iallfall på kroppen at det hadde vært gøy!

24 kommentarer:

 1. Det ble en fin rockemønstring :) Blir flott å høre deg opptre igjen om du velger å være med til neste år :)

  SvarSlett
 2. Ohh, for en super og flott ordning :D morsomt!
  xx Siri

  SvarSlett
 3. Kjempe bra arrangement :) Så bra du koste deg!

  SvarSlett
 4. Hørtes ut som et supert arrangement med et supert budskap! Viktig å arrangere litt sånne ting :))

  SvarSlett
 5. Savner å være med på det arrangementet, er jo så gøy!! Du som er så flink burde absolutt være med neste år :D Du er sikkert en kjempefin pause i fra all "skrike-musikken". Husker i alle fall at Moddi var en perfekt pause et år jeg var der :)
  Btw så er Sirkus Eliassen virkelig det beste livebandet jeg noen gang har sett. Vel å merke har jeg ikke sett så altfor mange, men de topper det jeg har sett :)

  SvarSlett
 6. Så herlig med konsertopplevelser, moro :-) Og du skal snart på den STORE ;-) Det blir jo kjempegøy da :-) Og en skikkelig TUR i tillegg da.

  SvarSlett
 7. Så artig da :) Hjelper veldig når folk kan sangene og sånn som du sier med Sirkus Eliassen - det blir jo automatisk god stemning!
  SV; Så bra! :D Jeg bodde på Melbu også bodde mormor og morfar litt utenfor Stokmarknes hvis det sier deg noe? Hehe, skjønner godt at du ikke syns det er SÅ kult å gråte sammen med folk da, men det er jo veldig koselig daa! For som regel så syns jo de andre som ser filmen også at den er trist - selv om de kanskje ikke gråter :P hehe

  SvarSlett
 8. Å! Rock mot Rus er ett helt sykt bra arrangement! Jeg har faktisk aldri tenkt at sirkus eliassen for eks kunne vært med pådet! hahah! jeg trodde faktisk bare det var for "småband" som spilte rock! fryktelig stereotypisk av meg!
  Jeg så sirkus eliassen i fjor på midnattsrocken og det var så jævlig liv! En av de bedre konsertopplevelsene mine den sommeren altså, så jeg tror på at de var bra! Håper du har hatt en finfin påske, Siv! :D

  SvarSlett
 9. For et fantastisk arrangement! Konsertar e det besta eg vett, eg elske musikk <3

  / Eg bjunte å ta bilder for to uker siden. Då dro eg te Haugesund for å ta bilder av huså eg har bodd i der. Forrige uka dro eg te Sandnessjøen og tok bilder, og denna ukå ska eg ta bilder av hus i Oslo. Det e ganske mången hus faktisk, 14 te sammens som eg ska ta bilder av. Det e egentlig flærre. Pappa huske ikje alle adresså bare, og eg kan kje spør mamma for hu e kje her lengre. Og det e kje alle adresså kor eg va registrert så då e de utilgjengelige og vanskelig å finna. Me va mye på flyttefot for å sei det sånn, hehe.

  SvarSlett
 10. Hørtes veldig artig ut, alltid gøy med konserter og sosiale sammenkomster. Vedder på du gleder deg helt sykt til McFly ja :D

  SvarSlett
 11. HEI! Vi håper du vil melde deg på Rapvalg og ser frem til å motta bidraget ditt! Du kan laste opp sangen her: http://rapvalg.no/registrer/

  Og du har frem til 20. mai på deg!

  SvarSlett
 12. sv: så hyggelig at du likte videoen! Jeg har nok en greie for å filme skoa mine mens jeg går, bare for å vise at jeg ER der jeg også, haha. Og jaaa.. ved siden av profilbildet så er nok det det nærmeste til nå i alle fall. Heh :) Men du? Har du noen planer om å dra til Skottland for å bo eller studere eller noe sånt? Virker som du er ganske ivrig på det landet haha :D

  SvarSlett
 13. Hørtes morsomt ut! Er jo et arrangement som står for noe bra også :)

  SvarSlett
 14. Det er så flott med slike arrangement ! :-) Og ja, jeg syns du skal hive deg på scenen neste år! ;-)

  SvarSlett
 15. SÅ GØY! Virker som et utrolig bra arrangement og ingenting er kjekkere enn å gå på konserter og å være sosial! Spesielt om det er en stund mellom hver gang!

  IIIK bare 40 dager til?? I FEEL YOU I FEEL YOU!

  SvarSlett
 16. Det høres ut som et utrolig bra arrangement!!

  SvarSlett
 17. Hurra for RMR! :) Håper du slenger deg med igjen til neste år! :D

  SvarSlett
 18. sv; oh, vel da sier jeg bare GO FOR IT, hva du nå enn har mest lyst til å gjøre i fremtiden! :D Spennende å tenke på er det jo uansett. Vel, jeg har ingen planer om Skottland, nei. Men NOEN planer har jeg da.. littepitt lengre sør .. :D (men det var liksom det som var litt hemmelig enn så lenge da, haha.)

  SvarSlett
 19. Høres ut som et fantastisk arrangement!
  Ingenting slår godt selskap og god musikk, også for en god sak i tillegg! :)

  SvarSlett
 20. Det hørtes utrolig bra ut, både musikkmessig og selve saken! :D

  SvarSlett
 21. høres ut som et flott arrangement.
  Sirkus Eliassen vet hvordan å lage liv ja, og Cazadores har så absolutt mye bra å by på. Skal muligens se sistnevnte om ikke så lenge, noe jeg gleder meg til. wii.

  SvarSlett