14.04.2013

14 kilometer
I dag gjorde jeg nemlig det. Gikk 1,4 mil på ski. Jeg har aldri gått så langt før, men det gikk sklei bra. Brukte sånn cirkus en time og førtifem minutter, tror jeg. Fikk dog ingen nye fregner, noe som egentlig var litt av en downer. Fine løyper var det i alle fall! Og det er egentlig alt jeg har å si!

27 kommentarer:

 1. Spreka ;) Hehe, jeg vet hvordan det er å vente på fregnene. På sommeren føler jeg at det kan bli litt vel mange, men nå på våren vil jeg gjerne at noen av dem skal komme frem. Og du, så flink du er til å synge og spille! (forrige innlegg). Wow!

  SvarSlett
 2. Så flink du er! Det ser ut som det var strålende føre og vær :-D

  SvarSlett
 3. Hørtes ut som en super tur - og så fint vær! Her minner det mest om høst. Vi har hatt snø, hagl og regn om hverandre i dag..

  SvarSlett
 4. Så deilig med en skikkelig skitur! Få ting som er deilig når man har god flyt!

  (Litt utenom, men jeg så at du skrev at du ikke har søskenbarn. Sånt synes jeg er spennende lesning siden jeg ofte glemmer at det finnes mange typer familiesammensetninger - jeg har nemlig 22 søskenbarn!)

  SvarSlett
 5. Og det skal du være KJEMPESTOLT av :-) LAAAANGT!! Bare synd du ikke fikk mer fregner, for det er det fineste i verden :-) Det så aldeles deilig ut bortover løypa der <3 Ha en fin søndags kveld <3

  SvarSlett
 6. Heheh.. merker det var litt rart å lese det innlegget her og se DET snøbildet når vi har hatt vår og nesten høststorm her i dag. Vinteren er liksom.. så langt unna nå (noe jeg syns er bra. Fint med vinter, men april er liksom vårmåned, sant. Uten snø.. her i alle fall haha). Men BRA Siv, det er skikkelig tur det! :D

  SvarSlett
 7. Herrejesus. Jeg beundrer pågangsmotet ditt, haha!

  Når jeg ser på det bildet, så vil jeg også gå på ski.. Men så ser jeg ut stuevinduet og ser at det er vår og måleren viser nesten 10 plussgrader.
  Jaja, får ha det til gode til neste vinter! ;) Excuses, excuses... *kremt*

  Men kudos til deg, Siv! Virkelig! Kanskje det er landslagslaget som er neste? ;)

  SvarSlett
 8. Åh, snømisunnelse!

  Og godt gjort, 14 kilometer. Velfortjent elektronisk klapp!

  SvarSlett
 9. Så flink du er! Gratulerer med ny rekord!

  SvarSlett
 10. Så flink du er! Det er et godt stykke å gå på ski det!! Jeg liker godt å gå på ski når det er fint vær og godt føre, men gidder sjelden gå så alt for langt!

  SvarSlett
 11. Hihi! Tusen takk, Søte Siv! Haha! du e nu god! (hehe, måtte skrive litt dialekt, hadde blitt så upersonlig å skrive akkurat det der på bokmål ish, uten mitt tonefall! Det skjønner sikkert du også som er nordlending;))))

  SvarSlett
 12. ååå, ser herleg ut!

  SvarSlett
 13. Jeg blir imponert over deg hver gang jeg er her inne! Du er så flink :D

  SvarSlett
 14. Så flink du er! Litt av en spreking selv duuu <3

  SvarSlett
 15. Det så sykt herlig ut!! Og så flink! :D

  SvarSlett
 16. Flinke sporty Siv! Det lengste jeg noen gang har gått på ski er 16 kilometer og det var på leirskole.. og i løpet av de kilometrene fikk jeg konstantert av både ski lærer og meg selv at meg og ski skulle aldri blirr spleisa in the first place;) hehe;). Skulle ønske jeg likte det..men jeg er udugelig på ski.. virkelig.

  SvarSlett
 17. Oi, det er bra! Lenge siden jeg har stått på ski selv, gitt.. Veldig fint bilde også. Her i Oslo bare reeegner det..

  SvarSlett
 18. Flott bilde! Og 1,4 mil er imponerende! Jeg hadde ligget som et slakt etter 500 meter, såe... :)

  SvarSlett
 19. Så flink du er! Det er utrolig mange år siden jeg har gått noen særlig distanse på ski, fordi jeg hatet det. Husker vi gikk så mye, oppmot 2 mil. Ei lita tulle som meg hengende etter hundene og sint som bare det fordi de dro meg med på de gruuusomme turene. Likevel er det bare gode minner den dag i dag :D

  SvarSlett
 20. Sprekt! Finn deg en solvegg, så dukker nok fregnene opp etterhvert ;)

  SvarSlett
 21. wow, spreka! :-D Tror nok jeg har mistet sjansen for en flott skitur denne sesongen, men neste, da skal det bli, og da skal Tiko få bli med ;-)

  SvarSlett
 22. Spreking! Det ser herlig ut, selv om jeg ser fram til vår og sommer :)

  SvarSlett

 23. Åh, for noen fantastiske fine løyper, og knallfint vintervær! =)

  Du er så heldig, som har mulighet til å gå på ski!

  Ikke bare er det god trim, det er også utrolig koselig (særlig om man har med seg appelsin og kakao i niste-sekken!). :)

  SvarSlett
 24. OJOJO, For en spreking :D
  xx Siri

  SvarSlett