03.04.2013

Topp 7 hunks

Alle mennesker er fine på sin helt unike måte, men disse gutta er spesielt superduperkjekke, og også sjarmerende, kreative og (som jeg har fått inntrykk av gjennom skjermen) skikkelig kosegutter. Jeg klarte å lage ei liste til slutt, men egentlig er det bare en stor sky av navn og talenter. Det er kanskje litt urettferdig å ha ei liste med bare pene gutter, men en gang i blant må vel også Siv få lov til sånt. 7. Darren Criss


Det er gjennom Glee jeg har blitt kjent med Darren. Han har en helt sinnsykt sangstemme, og han har sjarmert meg fullstendig i senk. I serien spiller han homofil, men han er visstnok ikke det utenom skjermen, så kanskje har jeg en sjanse i mitt neste liv?

Også utenom Glee har han gjort det stort. Han skriver sin egen musikk, spiller flere instrumenter, vært på broadway, spilt i film og er med-eier i en musikalsk teater-kompani.

Dessuten støtter han blant annet regnbuebevegelsen, unicef og amnesty international - og dét setter ei gigantisk stjerne i boka.

6. Atle Pettersen 

Gjennom x-factor og Skal vi danse, har jeg fått inntrykk av at Atle er en skikkelig go'klump. Også har han deeet fine smilet - som har bruker flittig! Han virker down to earth, og han ble ikke pop-ish selv om han var med på x-factor; han er enda en rockegutt. Rock'n'roll på utsida, bløt på innsida. Det er iallfall min teori!

Atle skriver sanger selv og spiller diverse instrumenter. Han var faktisk med på MGP jr. i si tid og sang også i barnekoret Gla'vox. Dessuten har han et hjerte for andre, og har hjulpet blant annet hjelpetrengende barn i Thailand.

5. Chord OverstreetOgså denne gutten ble jeg kjent med gjennom Tv-serien Glee. Han er supersjarmerende med sine imitasjoner av diverse kjendiser, og han har en überkjekk sangstemme og countrymusikkstil. Han spiller en god del instrumenter, men i Tv-serien er det mest gitaren han spiller på. Hva slags jente smelter vel ikke for en gutt som kan håndtere en gitar?


4. Channing Tatum 


Jeg har sett Channing i både The Vow, Dear John, Magic Mike, She's The Man, og to stykk veldig imponerende Step Up-filmer. Og hver eneste gang har jeg blitt en smule mer forelska. Han spiller som regel den omtenksomme, kjærlige typen med glimt i øyet. Også vinner han alltid jenta. Typisk for kjekke menn, er det ikke?

Han starta som stripper (noe vi ser veldig godt i Magic Mike....), var med i reklamer og ble senere funnet av modellbyråer. Jeg skjønner godt at folk ville se ham fronte produktene sine. Det ville jeg også gjort. Too bad han er gift...3. Mark Wright


Både søsters og jeg falt pladask da vi så Mark i I'm a celebrity; Get me out of here i 2011. Jeg tror det er vanskelig for folk å være noe annet enn seg selv under sånne forhold. Mange misliker go'gutten etter å ha sett The only way is Essex, som skal virke som et realityprogram, men der deltakerne får en rolle å spille. Marks rolle skal visstnok ikke vært så fin.

Han har nylig hatt sitt eget program (som ikke skal ha blitt tatt så godt i mot, i følge det jeg har hørt), og før spilte han nesten-proff fotball (ikke at jeg vet hva det er for noe). 

Mark har ikke egentlig gjort noe. Han er et skikkelig kjendis-fjes; kjent for å være kjent. Men jeg synes han virker som en skikkelig søting - supersmil, superomsorgsfull og superbod'.

2. Kellan Lutz

Denne hottisen er vel mest kjent fra Twilight-sagaen, der han spilte vampyren Emmett. Jeg likte ham også i filmen Love, wedding, marriage. Han har alltid et lurt smil og en god kommentar på lur.

Også Kellan har hatt en modellkarriere, og han driver med flerfoldige forskjellige sporter og aktiviteter. I filmer skal han til og med visstnok gjøre sine egne stunts. Impressive!

Det som gjør Lutz til en god rollemodell, er egentlig hvor mye av tida og stjerneglansen han bruker på veldedighet. Han fronter blant annet PETA (dyrebevegelse) og oppbygging av New Orleans. Han bruker twitter-kontoen sin til å gjøre folk oppmerksom på de veldedighetsorganisasjonene han brenner for. Dån!
1. Harry Judd
Det kommer vel ikke som noen overraskelse at jeg har et av medlemene i McFly på lista mi. (Resten av McFly er desverre ikke hunks, men mer... kjekke på sine egne måter.) Dette er trommisen - og hvem kan si at han ikke ser bra ut? Harry har blant annet vært kåret som årets hotteste i Attitude magazine.

Det meste jeg har sett til Harry i det siste, har vært i relasjon til de forskjellige veldedighetene Harry fronter og støtter. McFly støtta nylig Earth Hour (WWF), og de er ivrige i støtten til Eyes Alight. Men Harrys pågående stunt er sammen med hans Merry Men for BIRT og Teenage Canser Trust. Først London Marathon (42 km), så en tomils løp med all slags hindringer i (som i elektrisk sjokk og brannkrysninger). For ei ildsjel - og for en hunk!


Alle bilder er linket.
Og ja, jeg har brukt wikipedia flittig...!
Hvordan ser deres liste ut? (Cheesy blinking smiley!)

31 kommentarer:

 1. Myyye bra :D Og det er ikke noe feil i å lage liste spør du meg :D

  SvarSlett
 2. Åååå, Tatum! <3 hihi. Var ikke verst den lista her da :p hehe
  SV; Å jøss :P Artig da! Jeg har ikke vært der på mange år typ siden jeg gikk i 3. klasse eller noe sånt. haha. Men hadde vært morro å kikket litt igjen der igjen for husker jo mye av det og bodde jo der til jeg var ferdig med første klasse.. Nei, Mormor og dem har flyttet til Sverige etter de ble pensjonister så de bor jo nesten nærmere oss nå! haha. :P Ikke verst at du til og med har vært i/på (?) Melbu da!

  SvarSlett
 3. Kellan Lutz digger han:) Spesielt som Emmett:)

  SvarSlett
 4. Oi oi, mye fint å se på :p Jeg har i alle fall en lang liste selv, men kun to av kjekkasene ovenfor ville dukket opp på den da, Channing Tatum og Atle Pettersen <3

  SvarSlett
 5. Sv; What? Det går jo ikke an å ikke se på TV :p Da går du glipp av noe :p

  SvarSlett
 6. En liste med hunks er da alltid lov ;-) Selv om disse kanskje var litt unge for meg! Hehe.

  SvarSlett
 7. Jeg liker best gutter med skjegg, langt hår og masse tatoveringer. Disse var for rene for min del, haha. Neida. Men det er jo bare smak og behag.

  SvarSlett
 8. Heheheh! Ja, det var litt av en liste med hunks! Jeg visste bare hvem tre av de var, så det var jamen bra de var fine å se på. ahhaha! Jeg er forresten ikke enig med deg, i at alle mcfly gutta ikke er hunks! Hahaha (sikkert fordi han som jeg syns er finest ikke var på lista her hahahaha).

  Derren Chris ble kjent når han gjorde amatørmusikalen "a very potter musical" og "A very potter sequal" (ligger på youtube, om du har noe interesse for HArry Potter, jeg tror kanksje d har det, men jeg vet jo ikke hahahah, jeg bare føler at du er det (LOL)). Han har skrevet musikken og tekstene og manus og muligens directed (hva er det på norsk?).... REGISSERT også! tror jeg, det er jeg faktisk litt usikker på. De er drittmorsomme! Så hvis du er en harry potter nerd BURDE du se de! ;)

  Hahahahah! guri, denne kommentaren fikk meg til å føle meg tejt! Mye hahahhah her jah! lol!

  J

  SvarSlett
 9. Kuuuult! Jeg liker :D

  Tja, prinsen er definitivt høyest oppe. Jeg er veeeldig dårlig på hunks så, jeg kan jo bare si hva som er kriteriene for at en mann skal være attraktiv i mine øyne er?
  eheheh:
  - hard å ta på (altså muskler/bein, men IKKE bløt)
  - høy (jeg er 1,78 sååå)
  - store lepper
  - sveis (altså IKKE kortklipt hår)
  - reflektert (sånn, for å kunne snakke med personen, sant :)
  - helst mørk blond med blå øyne

  og det skader jo ikke at prinsen min har verdens vakreste øyne da! Men jeg er ikke kresen på øyne, egentlig.

  Jada, vi får lov til sånt innimellom!

  SvarSlett
 10. aaah, her var det mye eyecandy, og langt oppe på lista mi troner selvfølgelig Channing Tatum <3 Makan til kjekk fyr! Hmm, så ut som Glee er noe jeg burde få med meg jeg og, var jo kjekke karer det der ;-) Ellers syns jeg Jensen Ackles er forbanna fin! Og kristian da selvfølgelig, hihi ;-)

  SvarSlett
 11. Ooooh, niiiice ;) Min liste er nok litt mer sær, med mannfolk fra banda jeg digger helt øverst. Robin Pecknold i Fleet Foxes, Jared Followill fra Kings of leon, Alex Turner fra Arctic monkeys.. osv osv... DA snakker vi! :)

  Jeg ser også på Glee, forresten. Bra serie!

  /sv: hører dere har en forferdelig lang og snøfull vinter der i nord. Stakkar mennesker. Jeg kommer meg så vidt gjennom vinteren her nede uten å bli deprimert, så respekt til dere;) forhåpentligvis gir det seg snart så sola skinner hos dere også :D

  SvarSlett
 12. Åhhh, dette gjorde kvelden mye bedre merker jeg! ;)

  Selv er jeg en dåner for Matt Bomer. Han har visst også vært med i Magic Mike! Åhh, han er så sjarmis. Så synd han er homofil, har partner og to eller tre barn. Damn it, der gikk den ektemannen.
  Og Ian Somerhalder er litt kjekk.. Og Keegan Allen. Ooofffh.

  Nei, den lista her kommer aldri til å bli ferdig hvis jeg ikke stopper..!

  SvarSlett
 13. haha, ja det var ein uventa post fra deg..
  eg har ei liste som kun har eit punkt, og det er nr 1. Øyvind ;))))))
  Min kjære er min absolutt hunk og store fantasi <3

  SvarSlett
 14. Bradley Cooper er vel han på lerretet som skiller seg ut for min del. Men kjæresten min troner over alle på film og i realitet! Ingen er så kjekk og herlig som han - dessuten er han rimelig veltrent ;)

  SvarSlett
 15. Hehehhe! :) Finfin liste, jeg har jo hørt om flere av disse fra før. For meg er det Atle Pettersen som er hunk av disse her, hahaha. Nordmannen. :D
  Jeg har nok ikke en slik liste, og jeg ville slitt med å satt en sammen, tror jeg. Lalalala. Jane i The Mentalist, kanskje? Jeg vet ikke, jeg er booooring. :D

  SvarSlett
 16. Eg e kun enig med nummer 4. Har sikkert noke med at eg e ein del år eldre enn deg kanskje, hehe ;)

  / Tusen trillioner takk <3

  SvarSlett
 17. Jeg hadde nok som Trille valgt Atle Pettersen av disse :-D Og nå skal jeg jammen sette opp en liste til deg, selv om jeg er VEEEELDIG mye eldre enn deg... spiller da KEINE ROLLE, hi-hi.. Her er min: Og her går det nok ikke bare på PEN-faktoren men mye annet rart også: Jeg vil ikke rangere dem, har ingen på topp og bunn, men synes de er herlige menn av en eller annen grunn: Robert Carlyle, David Bowie, Johnny Depp, Sting, Brad Pitt, Ja, nå klarer jeg ikke presse ned flere... Synes vel egentlig bare johnny Depp er den største hunken, men de andre har noe annet på hver sin måte :-D

  SvarSlett

 18. Her var det jo bare sånne pusete guttevalper jo! ;) De har jo knapt hår på brystet, noen av dem! hihi ;)
  Men det var typisk slike billed-pene modell-menn jeg også syntes var kjekke da jeg var 14-16-18-20.. ;) Nå synes jeg slike menn blir for "mainstream", for kjedelige, litt for "karakterløse". Nå vil jeg ha ordentlige menn, skikkelige manne-menn, helst over 35, med litt mimikk-rynker, og masse hår på kroppen (hva tenker dem på, de mennene som barberer håret sitt vekk??!!). Og viktigst av alt; Jeg vil ha en NATURLIG mann!!

  SvarSlett
 19. shiiiiiit her var det mange hunks jeg ikke hadde hørt om fasktisk. Yay! new discoveries ;) Mark Wright er digg, men han er sooooo weirdo da :p

  SvarSlett
 20. Channing må jo med på min, ellers vil jeg si at det var gøy å se en litt annerledes liste med flere navn jeg ikke kjente igjen :)

  SvarSlett
 21. Channing Tatum ØVERST 8)!
  Ellers er helt klart Ian Somerhalder<3, Jensen Ackles og Ed Westwick høyt på lista!
  men kjæresten min må jo selvfølgelig vinne her uansett :D

  SvarSlett
 22. Har faktisk ikke peiling på hvordan min "liste" ser ut, haha. Etter mitt litt pinlige celebrity-crush på selveste Justin Bieber når jeg var 14 år, har jeg nesten sluttet å tenke over hvilke kjendiser jeg synes er kjekkest. Men kan iallefall si at Channing Tatum er gaaaanske kjekk!

  SvarSlett
 23. Liker stilen din søta, høy og mørk;) Med en eller annen blonding som sniker seg inn der, og det er jeg også helt enig i. Det var noen av de nederste jeg ikke hadde hørt om da. Jeg liker veldig godt å se på han blonde i The Carrie Diaries for tida, litt for ung, men:P

  SvarSlett
 24. Hoihoi, det var verkeleg eyecandy! Det er vel ingen hemmeligheit at Rupert Grint tronar mi liste, hihi! (eg er svak for readheads)

  SvarSlett
 25. Atle er veldig jordnær og ålreit :) ihvertfall var han det før. :)

  SvarSlett
 26. ojojoj, her var det en del kjekkaser ja ;D Min favoritt er nok Channing Tatum :D Han er råkjekk han!
  xx Siri

  SvarSlett
 27. Snadder alert altsaa! Yummy gutter!

  SvarSlett
 28. Atle, Darren, Channing JA TAKK;) Hehe.. mange hunks her, men dem tre...NAM:P

  SvarSlett
 29. Må si meg heeelt enig på nummer fem X3
  Hadde egentlig ikke tenkt å fortsette å se glee helt til han kom med i serien, og da MÅTTE jeg jo bare!!

  SvarSlett