22.04.2013

Lately

... Jeg kom på andreplass i en konkurranse der premien var et møte med McFly. En smule kjipt, ettersom jeg ser hvor nærme jeg kom, men egentlig ikke så trist allikevel. Tror jeg hadde dødd av nervøsitet om jeg faktisk skulle møtt dem!

... Har jeg også snakket om McFly hver eneste dag, etter at jeg starta nedtelling for en måneds tid siden. I dag er det 19 dager igjen, 17 til jeg reiser!

... Forrige tirsdag endte jeg årets skisesong med en sekskilometers tur. I regnet!

... På torsdag hadde vi svømming i gymmen, der vi spilte vannpolo. Det var utrolig kult (og slitsomt) å svømme igjen.... Vi mista strømmen i går, da jeg var midt i pannekakesteikinga. Pappa fant frem primusen til meg. Pancakes saved, hurra!

... Skolearbeidet har kommet på sisteplass. Det er ikke vits å ha som mål å få 7 i karakter, når det ikke er mulig. Så i stedet for, leser jeg, ser film, spiller gitar, er i aktivitet og prøver å være så sosial som overhode mulig. Det funker egentlig ganske fint!
Hva gjør dere for tida, da? Snakk til meg, snakk til meg! Cheeese!

41 kommentarer:

 1. Du er så flink du :P Klarer å være sosial og gjøre det du vil, samtidig som du får toppkarakterer! uff, skulle ønske jeg hadde hjernen din :P haha!

  Masse skolearbeid her for tiden. Ble ferdig med kjemitentamen i dag, og det gikk ok. Utrolig herlig å være ferdig med den, hehe ^^'

  SvarSlett
 2. Åh, McFly!! De er så flinke :-)
  Her skjer det ikke mye for tiden. Trening, skole og soving!

  SvarSlett
 3. Åh, du er så heldig som skal på McFly-konsert! Jeg har utrolig lyst, men passer veldig dårlig midt i eksamensperioden, håper jeg får sjansen en annen gang. Du må kose deg masse!

  Jeg bruker tiden min på å lese pensum og bli frisk og lese litt flere bøker enn jeg egentlig har tid til :)

  SvarSlett
 4. Ser i grunn ut som veldig gode ting. Primus er veldig bra å ha!

  SvarSlett
 5. Ser nokså våt ut den skiløypa..! Hehe.
  Synd at du ikke vant konkurransen, men du får nå sett dem på konserten da :-)
  Jeg skriver bachelor og trener - sånn stort sett.

  SvarSlett
 6. Sprek du er! .. og så gode de pannekakene så ut. Kan tenke de smaker ordentlig godt når man lager de på den måten :-)

  SvarSlett
 7. Åh primus. Fantastisk. Forrige gong eg brukte ein sånn ein va på 90 tallet når eg, søss og søskenbarnet mitt dro te fjells med bestemor og bestefar. Good times ;)

  / tusen tusen takk du, ganske så fornøyd sjøl faktisk ;)

  SvarSlett
 8. Så kjekt at du skal få sjå eit av dine favorittband, men dumt at du ikkje fekk møte dei (men du veit jo aldri...)

  Eg vil til England ein gong. Mamma kom ifrå London i natt, så neste gong eg kommer heim får eg ting ifrå England.

  Eg driver blant anna å leiter etter inspirasjonen som har lagt seg i dvale.

  SvarSlett
 9. Åh, nå er det ikke lenge til du draaar :-D Er så gira på dine vegne, jeg VET du gleder deg sykt til konserten :-D Og så bra at du ikke drukner deg selv i skolearbeid, du har jo supre karakterer fra før, så gjør heller sånn som nå, kos deg med andre ting, så skal du se at du fortsatt har flotte karakterer :-)

  SvarSlett
 10. Oi, kjipt å vær så nært og ikkje vinne! Eg har nedtelling til Mallorca, sjølv om det er mindre enn 3 mnd til.. litt for lenge til egentlig, hehe..

  SvarSlett
 11. Fantastisk at du fortsatte å steke pannekaker tross strømbrudd :D Liker løsninger i stedet for problemer ;)
  Og så sporty du er!! Vi spilte forresten vannpolo i fyfo her om dagen vi og, sykt gøy :)
  Er herlig å lese om deg og McFly. Du sprer glede bare ved å være så engasjert :D

  SvarSlett
 12. Å! du er flink! Viktig å nyte skoletia mens man kan (dvs ikke gjøre skolearbeid, men være sosial, kose seg, osv) høøhøh. ÅÅÅ! så kult, hvilken konkuranse var det? hva gjorde du? :D

  For tiden er jeg på skolen, drar på konserter og ut på byen i helgene. Koser meg i sommerværet (serjøst! i helgen var det 14 grader, for en stakkars finnmarking er det sommer til tusen), jeg skal også prøve å bli flinkere ås ove, for nå er jeg på underskudd åp søvn! hahahahha!

  Du burde glede deg til mcflykonsert. Nå er det jo type 4 år siden jeg var på konsert, emn det er sinnsykt bra, de er så bra live og gir alt og har så mye energi som smitter over på publikum, pluss at de er drittgode live!!!! sånn musikalsk altså!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg hengte opp reklame for Harry, som løper for Teenage Cancer trust og Eyes Alight, og posta bildet på sida til den førstnevnte charity'en!

   Slett
 13. Her hvor jeg bor er det ikke noe snø igjen.
  Jeg har til og meg ligget på verandaen og kost meg i sola én gang :D

  SvarSlett
 14. mc fly er såå deg :D kos deg masse ! synd du ikke vant 1plassen da. Hadde vært STILIG :D

  SvarSlett
 15. Så flink du har vært, og så godt å høre at du har klart å prioritere andre ting enn bare skolearbeid! Synd du ikke vant, det hadde nok vært et minne for livet, men det kan jo hende du får møte dem en dag likevel :)

  SvarSlett
 16. Kjipt med konkurransen, men du vinner ihvertfall verdensmesterskapet i å være positiv!

  SvarSlett
 17. Haha. Du er søt!! Også så sporty som går på ski når det til og med regner!

  SvarSlett
 18. Ah, ANDREPLASS er litt surt. Men du får jo uansett sett konserten, og det er jo viktig det og! Du har gjort masse i det siste jo! Eg har hatt besøk og jobba med skule, men ikkje så mykje meir. Har ikkje hatt tid til meir heller eigentleg :D herleg

  SvarSlett
 19. Så flink du er :) Og sjønner godt at du gleder deg til konserten og reisen! :D

  SvarSlett
 20. ååh, det var litt kipt! Men du skal jo bli proff musiker så da kan du møte de når du er med de på turne vettu ;D tihi!

  SvarSlett
 21. fine oppsummeringen siv:) Fint med disse ettersom jeg føler jeg er lite i bloggosfæren og innom bloggene til folk.:) spennende med konserten og turen som kommer da:)
  SV;hehe, blir en del konserter i år ja:) mye å glede seg til:) fint at du liker designet=)

  SvarSlett

 22. Gode, gammeldagse pannekaker på primus! hehe ;)

  Åh, det er så fint å ha noe foran seg, noe å glede deg skikkelig til, noe som gir skikkelig suug i magen og lykke-hopp i hjertet bare ved tanken at noe man har gledet seg veldig til er nært forestående! =)

  Jeg har nettopp kommet tilbake fra enda en kjempefin og herlig ferie i London.. =D

  SvarSlett
 23. Så herlig at du skal dra snart da :-) Jeg skal også bort 9.-11. mai, med søsteren min og sønnen hennes, men det er bare til Sverige da :-D Men du skal kose deg glugg i hjel, og se favorittene, og du skal reise med noen bloggfolk, ikke sant? :-) Deilig at du gjør masse som ikke er skole også, hvis du er flink NOK likevel, så kos deg :-) Jeg farter litt hit og dit i nærområdet om dagen :-) Og så har jeg bestilt tur til Kroatia!! Jippie!! :-) i juli :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeppjepp - jeg reiser med ei som hadde blogg før iallfall! Nå er vi bare twitter-facebook-venner, tihi!

   Slett
 24. Siv in action i disse dager også :D Det virker som du virkelig liker å ha ting som skjer rudnt deg, og det er bra! Mye positive ting! (Selv om jeg fortsatt syns det er rart at du skriver om ski i innleggene fortsatt haha!)

  For tiden så avsluttes siste undervisningsuke på høgskolen for dette semesteret. Så nå er det bare å kjøre på ut uka, få levert inn alt som skal leveres og så starter eksamensperioden i mai. Noe som blir fint for da slipper vi å opplegg på skolen i alle fall :) Så.. er en del som skjer her også, men det får meg mest til å smile og kjenne på mestringsfølelse så det er greit!

  SvarSlett
 25. Åh, jeg kan tenke meg at du gleder deg! :) 2. plass er jo kjempebra, det synes jeg du skal være stolt over! Hva gikk konkurransen ut på? Du har kanskje skrevet litt mer om det lengre nede på bloggen, så jeg skal scrolle meg ned å lese. Den siste tiden har jeg brukt på skolearbeid og jobb, det er ikke så veldig mye spennende som skjer annet enn at eksamen nærmer seg alt for fort, men det betyr jo at sommerferien også nærmer seg. Jippi! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg måtte skrive ut en plakat av trommisen (han løper masse maraton for charity) og henge den opp på smaaarte plasser sånn at folk ville se det!

   Slett
 26. Synd det med andre plassen da, men sykt bra allikevel :D

  SvarSlett
 27. 2.plass er jo ganske så bra det også da! Håper du fikk en 2.plass-premie hvertfall :) Men kos deg masse på konserten, kan tenke meg at det blir helt TOPP!
  Jeg har feiret bursdag og vært dødens forkjølet! Hurra for nesespray og ibux!

  SvarSlett
 28. Hmm, jeg har litt samme greia som deg tror jeg; PAUSE ! ;)

  SvarSlett
 29. Jeg jobber MYE for tiden :/ Hadde vært kjekt med litt tid til hobbyer, men det blir bare et og annet blogginnlegg og et og annet bilde...
  Får gjøre litt gøye ting på jobben også da, reise offshore feks ;)

  Så flink du er da :) Savner skolen litt jeg, hehe, eller friheten man hadde som student er det vel egentlig.

  SvarSlett
 30. Åh, kjipern at du ikke vant mcfly! Men du har vært veldig flink. Jeg jobber ekstremt mye. Men til helgen skal jeg bare kose meg med loppis og litt konstruksjon av jakke!

  SvarSlett
 31. Æhh. Så kjiiipt! Men jeg liker disse innleggene dine. Du skriver alltid så koselig, på en måte. Er kjekt å følge deg. :) Nå for tiden bare skriver jeg. Skriver, skriver, skriver og skriver. Og leser. Masse.

  SvarSlett
 32. hehe, ler litt når jeg ser primusen! Det er sånn typisk som min bestefar ville gjort ;D hehe Sinnsykt kult at du skal til england og se på McFly! Lykke til <3

  Jeg håper jeg vinner biletter til Beyoncé's Mrs.Carter tour som er i mai... og i tillegg vinner biletter til Selena Gomez som jeg er med på :D

  SvarSlett
 33. Du er så fin! Morsomt å lese hva du har gjort i det siste :)
  Jeg har egentlig ikke gjort så masse spesielt, bare kjøpt hus da haha, og drømt om hvordan det blir ;) Ellers har jeg vært på bystyremøte og prata om graffitivegger, men det vet du alt om.

  SvarSlett
 34. Oh, spennende med McFly-turen da!!! :D

  SvarSlett
 35. Haha, fantastisk med den primusen! Og sykt kult at du skal se McFly <3
  Hva jeg gjør for tida, spørru? Jeg har hatt besøk! Men nå har hun reist, så nå gjør jeg eksamen. Tjo og hei.

  SvarSlett
 36. Det er kanskje feil, med tanke på at vi reiser sammen snart, men jeg føler at det viktigste var at du fikk redda pannekakene.
  Pannekaker er viktig! Og viktig godt.

  Også er det jo viktig å spre videre at vi skal på tur. Vi skal jo tross alt se verdens kuleste band. Så det så!
  Stå på! :D

  SvarSlett
 37. Frisk sunn norsk ungdom! De pannekakene måtte blitt grisetøffe når de ble stekt på den måten ;) Husker vannpolo!! Åååh har ikke spilt siden vi slutta med svømming i 9. Du er nok MYE mer aktiv enn meg for tida

  SvarSlett
 38. ÅÅH jeg føler deg sånn på den nedtellingen!! synd du ikke får møte dem da, men du får jo konsert!!
  Husker jeg var så nervøs da jeg møtte Lady Antebellum og jeg fikk meg en pent møte med en glassdør ut igjen fra M&G da.. DET var flaut!

  SvarSlett