07.04.2013

PåskeISH - Siv style

Jeg er egentlig en person som har agendaen lagt i lang tid framover. Denne påska ville jeg bare chill'an helt; så jeg la ikke én eneste plan. Vi tar det, som det faller seg. Jeg synes jeg var flink, jeg. Og det var overraskende deilig å gjøre nesten ingenting!

read

Det jeg derimot gjorde i påska, var sånne ting jeg nesten hadde glemt jeg liker å gjøre. Hele tre bøker leste jeg, og jeg fant ut at jeg faktisk kan lese krim. Läckberg er ei super forfatterinne. I tillegg til en god del Poirot, så jeg også syv filmer. Dette er noe nytt jeg starta med i høst; å se filmer, mener jeg. Før så jeg et par filmer i året, mens jeg nå ser en i uka. Minst. Må jo ta igjen for alle filmene jeg ikke har sett opp gjennom tidene.

Freia

Rock Mot Rus var den O'store begivenheten den første frihelga, men den har jeg jo allerede skrevet om her. Sist helg gikk jeg på ski hver dag. Været var ikke det karakteristiske påskeværet med sol og fregner, men det var uansett god trim. Jeg liker ski - og nå snør det jo mye mer enn på superduperlenge! Alle andre klager (som de alltid gjør), men jeg synes snøen er fin, jeg. Så lenge det ikke er slaps, for det er jeg ikke like stor fan av. Dere gjorde vel noe á la det samme, regner snør jeg med?

27 kommentarer:

 1. Av og til er det beste å ikkje ha noken planar i ein ferie, eller i alle fall delar av den, slik at ein kan tillate seg å vere litt spontan og gjere litt som ein føler for akkurat der og då.

  SvarSlett
 2. Høres ut som en deilig påske! Hvorfor skal man egentlig drive å planlegge alt? Av og til må en bare kjenne på magefølelsen og se litt i været før en bestemmer seg for hva en har lyst til å gjøre den dagen :-)

  SvarSlett
 3. Å! høres digg ut! neon ganger så trenger man sånne ferier også!
  Jeg leste alle läckberg sine krimbøker i sommer. Det er de eneste krimbøkene jeg kan lese, fordi de ikke blir for skumle! hahah! ;)
  Jeg sto faktisk også på ski i påskeferien, noe jeg ikke har gjort på 10 år sikkert! Er faktisk ganske gøy, selv om jeg datt ganske mye!

  SvarSlett
 4. Haha, du skriver så underholdende!
  Jeg gikk også på ski og det gikk overraskende bra med mine klønetekroppsdeler og hele første turen gikk unna uten å tryne! *stolt*. Håper du koser deg masse denne helgen også! :)

  SvarSlett
 5. Det er så ufattelig deilig å ikke ha noen planer av og til, og bare gjøre akkurat det man vil, når man ønsker. 3 bøker ja, det var ikke verst. Det tar meg en liten evighet å lese ei bok! Hvilke filmer har du sett i det siste, noe å anbefale?

  Her har det ikke blitt noe skigåing, virker liksom ikke som om det er helt det store her i England ;)

  Awe så skjønn hund, jeg vil ha en sånn!

  SvarSlett
  Svar
  1. En jeg husker er The Perks of being a Wallflower - den var fin!

   Slett
 6. Så herlig! Litt sånn påsken min og var :D
  Digg at du liker snø, er jo nesten få av dem! :P

  SvarSlett
 7. Min var mer LANGLFLAT i sofaen, pga jeg var syk hele påsken.. men det fikk du med deg? :-) Du var jo innom Påske-nøttene mine.. Så det gjorde jeg mye av... Nøtter.. Og så en haug med filmer også.. blir mye sånt når man ligger her.. Men gjorde lite annet påskete... ;-)

  SvarSlett
 8. Så godt at du har oppdaget at det går an å lese krim! Det er mye bra der ute, men også en god del dårlig, så det lønner seg å gjøre litt undersøkelser før en velger bok.

  Selv liker jeg godt Ann Clevees sin serie. Sjekk ut bøkene hennes! De er fulle av stemning og er i sjangeren god, gammaldags krim.

  SvarSlett
 9. Wow, hele tre bøker faktisk! Det er mer enn jeg leser på et år. Selv om jeg prøver å forbedre det litt nå da, er faktisk på bok nummer to for i år (rekord!) Ellers.. ja, litt av det samme. Ganske slappe-av-påske her også. Det er deilig, i alle fall når det er såpass åpent for å finne på ting selv. Da blir det liksom noe ut av påsken :)

  SvarSlett
 10. Läckberg er kjempe bra!:) Har lest alle bøkene og blir ikke lei! Ikke gått på ski, men stått på snowboard da:) som sikkert den eneste i bakken, slalom har tatt OVER! Så faktisk en del filmer i ferien jeg også, deilig å endelig ha tid!:)

  SvarSlett

 11. Jeg har bare vært hjemme og slappet av i påsken! :) Gått langtur på fjellet med typen i strålende sol.. lagt i armkroken til typen og sett flere gode filmer.. vært hjemme på besøk hos familien og hatt stor familiemiddag, med god mat, mye latter og koselig prat som varte til langt på natt. En kjempeherlig påskeferie!! (selv om jeg ikke har gått noe på ski eller skøyter).. ;)

  SvarSlett
 12. Haha, "snør jeg med":-p Har vært mye snø i det siste, og like mye klaging for å si det sånn. Jeg blir nesten irritert, for når det ikke er snø, klager folk på at de vil ha snø - men når vi for en gangs skyld har super påskesnø i påska, er også dette galt... Gad!

  Jeg har vært syk hele påsken, så avslapping ble det jo nok av, ehe:-p Så la jeg sikkert på meg 5 tonn, siden jeg levde på påske-eggets innhold... I've only got myself to blame!

  Speaking of film, har du sett remember me? Den MÅ du se! En av mine favoritter, siden den i grunn er ganske enkel, men samtidig har et viktig budskap...Ja, også spiller jo en av verdens fineste menn i den;-)

  Og du? Takk for hjertene <3 Hjertet mitt ble glad av det!

  SvarSlett
 13. Hørtes ut som en deilig påske! Det er sånn ferier skal være, at man tar ting som de kommer!! Jeg var på hytta og slappa av, gikk på ski, leste og så på filmer! Läckberg er forresten en god forfatter, jeg har lest alle bøkene hennes og kan absolutt anbefale dem!

  SvarSlett
 14. Nei nei! kanskje det ikke er for alle. Det er jo rimelig sært og tvista og ikke så veldig etter boka på en måte! :p

  SvarSlett
 15. åh, herlig :D jeg også prøvde å ikke planlegge for mye. Sette av tid til å være sammen med min mor, og selvfølgelig ble det en del middager og besøk til venner og kjente!!<3

  SvarSlett
 16. Så utrolig herlig, det er slik det skal være vettø ;)

  SvarSlett
 17. I påska var vi mer opptatt enn vi har vært på lenge lenge! Var med på noe hver eneste dag, noe som er superstort for meg, selv om jeg var passe sliten etter alt :-P Jeg syns det er helt greit at det snør jeg, så lenge det ikke blir slaps :-) Noe det desverre blir i sjøbyen kristiansund... Da er det kjedelig å gå tur med bisken 4 ganger om dagen, for det blir jo så vått overalt! :-P Fikk ikke stått på ski denne påska, men fortsetter været slik som dette, har jeg enda good tid på å få til en skitur ;-)

  SvarSlett
 18. Høres ut som du har hatt ei fantastisk påske! Det er jo sånn det skal være.. Ta det kuuli'n og gjøre akkurat det en vil! :)

  Selv har jeg hatt den mest travle påsken.. Aldri vært så mye familiesammenkomster som i år, men det er da koselig for all del :)
  Ellers fikk jeg faktisk lest ut en bok (det skjer kanskje én gang i året..) og den var fantastisk. Begynte til og med å grine.
  Også har jeg gått på ski (!!), akt nedover plena og til og med "grilla bål".
  Så sånn sett, så har jeg kanskje gjort alt det "påskelige"!
  Gleder meg allerede til neste påske jeg!

  SvarSlett
 19. Åh, jeg vil også stå på ski.. Vi var på hytta i påsken og gikk turer på vannet :)

  SvarSlett
 20. Yay for mye film titting! :D Hørtes ut som du hadde en fin påske :)

  SvarSlett
 21. Det høres ut som en behagelig påske! :)

  SvarSlett
 22. Høres finfint ut! :D :D Flink er du. :D Jeg har begynt på en ny bok, virkelig veldig bra - Gone Girl, heter den. :) Jeg vil også gå på ski. :)

  SvarSlett
 23. Hørtes ut som en fin og rolig påske det ;D Jeg leste en del bøker og så massemasse krim! Elsker Miss Marple og Poirot i påsken. Påsken er ikke det samme uten ^^'
  xx Siri

  SvarSlett
 24. Så flink du er til å skrive! :)
  Skulle ønske jeg kunne si det samme om påska mi, men den gikk til jobb.. noe som er greit nå egentlig, for nå kom lønna (heldigvis)! haha!

  SvarSlett
 25. Påsken gikk til lesing, musikk og hundepass, tur og MASSE avslapping;) Familie og kos;)

  SvarSlett