30.04.2013

Leave it behind, pliiiiiis

Dere, jeg måtte tømme historikken min. Og det er problematisk, skjønner dere!! For da mistet jeg så mange kjære linker, at hele bloggverden ble (nesten) tom. Men med et to års lager med linker, og en da ganske så full historikk, måtte jeg nesten tømme den. Så om jeg ikke har vært innom bloggen deres på ei stund, har dere blitt borte i tømminga. PLIS legg igjen en kommentar så jeg finner bloggen deres i historikken min igjen! Takk
Ps. savner alle dere som pleide å legge igjen massemasse kommentarer. Føler meg nesten alene her jeg sitter oppi nord. Man kommer jo ikke fra at det er gøyest å blogge med tilbakemeldinger på det man deler. Er vel det som er hovedpoenget med blogging, tror jeg. Kanskje. Venter på at navnene deres skal dukke opp i kommentarfeltet, og i blant lurer jeg på om folk har forsvunnet. Kanskje dævva. Håper dere lever! (Merker jo at mange i bloggekretsen min har slutta å blogge... Kanskje det er på tide at jeg finner meg ny krets?) Men nå føler jeg meg som ei gammal sutrekone - jeg er glad i dere folkz, smask!

42 kommentarer:

 1. Kjedelig da - derfor jeg bruker bloglovin, så blir det ikke så mange linker og slikt å holde styr på :P

  SvarSlett
 2. Vil bare sei at du he blitt så nydelig Siv! Sparkling!

  SvarSlett
 3. Hei på deg, Siv! Nå skal jeg bli flink å vise meg i kommentarfeltet fremover! Jeg er glad i deg óg! ;)

  Magnus

  SvarSlett
 4. Ah, så kjedelig.. :(

  Jeg er her, jeg er her! Dog ikke hele tiden.. Men jeg har skjerpa meg i det siste, sant??

  SvarSlett
 5. Haha, så søt du er! Jeg er her vettu! :D
  Kjedelig å måtte slette historikken daa, får håpe alle nødvendigheter "dukker opp igjen" :P hehe

  SvarSlett
 6. Det er ikkje gøy når det skjer slike ting. Eg er veldig glad i Bloglovin (sjølv om eg kanskje ikkje alltid leser nokre av bloggane, hehe)

  Eg skulle ønske eg var flinkare å blogge og kommentere, men har ikkje alltid energi til det.

  SvarSlett
 7. Off så kjedelig. Tømming må ofta te for at det ska bli plass te nye fine ting. Never stop!!! Og heihei eg e i live ;)

  / Ja, eg føle det sånn for tiå desverre. Det går nok over, det e bare vondt å vær i det akkurat nå <3

  SvarSlett
 8. Å kommentere bloggar har ganske tydeleg sunke kraftig i popularitet. Det er kjipt for dei bak bloggane! No i det siste har eg vore alt for dårleg sjølv, men eg føler eg kan skulde litt på at eg har hatt ein del å gjere og då må ein sjølvsagt prioritere. Men elles kommenterer eg alltid det eg leser, fordi eg veit kor kjekt eg tykkjer det er når andre legger igjen kommentarar hjå meg! (som no dei siste månadane ikkje har vore det heilt store)
  Uansett, håpar bloggen min held fram med å vere i historikken din! :D

  SvarSlett
 9. Hehe. Du er en søt jente du Siv! Min blogg har vært her så kort at jeg føler ikke akkurat noen tilhørighet i noen krets, og det er vel ganske langt i fra et hav av kommentarer heller (for å si det mildt), men jeg setter veldig pris på når det kommer en liten søt en fra blant annet deg :)

  SvarSlett
 10. Oi, så kjedelig!! Selv er jeg en flittig bruker av bloglovin! Der følger jeg blogger uten å måtte huske nettadressa i hode eller bla gjennom historikken. Også kommer alle nye innlegg opp automatisk - enklere blir det ikke :) Liker også å surfe litt rundt på jakt etter nye blogger der siden det er internasjonalt! Sjekk det ut da vel :) Jeg følger deg på bloglovin - så selv om jeg ikke kommenterer på alle innlegga - så leser jeg i alle fall alle og gleder meg til nye :)

  SvarSlett
 11. Ett tips: Bloglovin, heheh! :)

  Tror nok du fortsatt ligger milevis foran meg når det kommer til kommentarer. Det er litt morsomt, men jeg har oppdaget at helt i starten av blogginga mi så hadde jeg dårligere kvalitet på innleggene, men utrolig mange flere kommentarer. Nå føler jeg at jeg skriver mer innlegg med mer kvalitet, men kommentarene er veldig seige. Jeg tror det er litt av det samme du sier, det er vel noe med at bloggkretsen forandrer seg fra 2008 til 2013. Men det går fint, er mer fornøyd med blogginnleggene nå anyways haha :)

  SvarSlett
 12. Uff det er kjedelig. Fint bilde av deg forresten:)

  SvarSlett
 13. Fint bilde, fin jente, fin blogg, fine innlegg, fine kommentarer hos meg :-) Ha en strålende fin dag finesre Siv :-)

  SvarSlett
 14. Jeg lever, og du har besøkt meg like mye som vanlig i det siste, såååå kanskje du husker meg :D

  SvarSlett
 15. Eg er her!

  Det går vel litt sånn i bølgjer, tenkjer eg, og for nokre er kanskje blogginga ein periode som går over. Men trur ikkje eg kjem til å forsvinne med det fyrste.

  SvarSlett
 16. Du må begynne å bruke bloglovin, da mister du oss aldri :D

  SvarSlett
 17. Siv, er den røde fargen din naturlige hårfarge??? (ja, nå blir vi skikkelige rosabloggere), den er sååå fin! lol! ^^ Kommentarer og tilbakemeldinger er gøy! enig med deg der! Jeg syns egentlig at det viktigste med kommentarer er ikke at man kommenterer fordi du kommenterer, men fordi man faktisk har noe å komme med, det syns i allefall jeg da! ^^

  SvarSlett
  Svar
  1. Farga er min helt inn i margen - jeg var til og med FØDT med gullhår i rævva (...... eeeeeh! Ryggen er kanskje et mer passende ord. For det er faktisk sant - jeg hadde visstnok masse hår på ryggen da jeg var baby. Sært, men sant!)

   Slett
 18. Glad i deg også, Siv :-D

  SvarSlett
 19. Skal prøve å bli flinkare å kommentere! Kjem det fleire toppen av kransekaka blogginnlegg? Dei likte eg :D

  SvarSlett
 20. Å, det er så drit det når historikken forsvinner, d har skjedd med meg og eit par ganger! Håper du får ein fin 1-mai! Her er det først trening og så kos med og lage ein bedre middag med min kjære seinere.. :)

  SvarSlett
 21. Jeg elsker bloglovin, for da har du styr på alle du leser og det blir ikke borte. hih

  SvarSlett
 22. Jeg er her vetdu! :-) Uansett hvor travelt jeg måtte ha det, kommer jeg alltid tilbake :-) Hihi!

  SvarSlett
 23. Skal gjøre comeback i sommer, så da kommer jeg tilbake til bloggkretsen ;)

  For å besvare samtalen fra twitter, så blir det Bergen litt til, før det plutselig blir veldig langt nord ;) Vet det enda er en liten stund til du er ferdig, men vet du hva du vil videre? :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Hvor langt nord skal du??? Jeg vet ikke riktig hva jeg skal etter vgs, men plan B er iallfall sivilingeniør på NTNU!

   Slett
 24. Kjedelig når slikt skjer:P Håper du får tilbake så mange linker som mulig da:)

  SvarSlett
 25. beklager om jeg er en av de! Prøver å henge med, men så mye å gjøre! Her har du i hvert fall en kommentar ^^ Tømme historikken ja.. det måtte jeg og gjør for litt siden..

  SvarSlett
 26. Her er min blogg, sorry at jeg ikke har vært inne på en liten stund men vært busy busy bee.
  Liker alle disse bloggene du har skrevet om under her;)

  SvarSlett
 27. Jeg tror kanskje det kan være eksamensperioden som fører til mindre kommentarer, med mindre det er noe du har merket lenge. Jeg har det ihvertfall sånn nå om dagen, det blir så som så ble blogglesing, bloggskriving og kommentering på det jeg tar meg tid til å lese. Men, nå er det heldigvis under en uke til jeg er ferdig med skole for dette semesteret, og da er jeg tilbake i bloggverdenen for fullt.

  SvarSlett
 28. Tnaw, søta :) Jeg har ikke glemt deg, bare blogger ikke like mye som før.. Prøver å skjerpe meg hele tiden, men litt vanskelig når tiden ikke strekker.

  SvarSlett
 29. Uff :( Det var ikke bra, jeg ser nu at du er på besøk fra tid til annen :D Bare hyggelig det <3

  Klem Sindre!

  SvarSlett
 30. Kjære, fine Siv! Jeg skulle kommet innom oftere, men livet er travelt nå. Likevel er det alltid koselig å titte innom, du er virkelig en frisk pust på det store internettet :) Jeg liker deg og bloggen din! Ha en fantastisk helg søta!

  SvarSlett
 31. Jeg velger å tro at jeg var en del av bloggkretsen din back in the days som slutta å blogge, men nå er jeg tilbake!

  Hei og hå! :)

  SvarSlett
 32. Må smile av det du skriver :) Tror aldri jeg kan slette verken historikk eller bokmerker med vilje, livet blir jo borte :P Men er vel egentlig lurt å rydde litt av og til :)

  SvarSlett
 33. Jeg har nesten dødd litt av overarbeid den siste tida, så det er derfor jeg har vært så borte (men det har forsåvidt vart noen måneder for min del.. :S). Jeg vil blogge og kommentere, men dessverre kommer det ikke høyt nok oppe på prioriteringslista mi.. Men jeg holder da på litt en gang i blant fremdeles! :)

  SvarSlett
 34. Skjønner hva du mener! Er ikke like morsomt å blogge da nei, er så mange som har slutta og da blir det bare halvparten av kommentarene =S

  SvarSlett
 35. Hehe, føler det sånn til tider jeg også! Har vært borte fra bloggen en drøy uke nå, og det er jo innimellom det bare må bli noen bloggpauser ;)

  SvarSlett
 36. Slik føler jeg meg også. Tidligere hadde jeg flere kommentarer hver dag, nå er jeg heldig om jeg får én! Virker ikke som det er så populært å kommentere lenger. Kanskje folk har for mye/mange blogger å kommentere på?

  SvarSlett
 37. Eg har ikkje slutta.. eg har berre ikkje så lyst til å blogga for tida, men eg satsar på at lysta kjem tilbake. For det er jo så gøy!

  SvarSlett