27.04.2013

Bloggtoppen (av kransekaka) - del 2

Jeg har flere blogger på lista over superbloggere - sånne som får meg til å le. Sånne folk som skriver om mer uvanlige ting. Iallfall med tanke på hvordan dagens blogg-Norge ser ut. Jeg vil også nevne at jeg har flere blogger listet under fanen 'bloggere'. Mange i bloggkretsen min har derimot slutta å blogge. Og det er trist. Men vet dere hva, nå skal jeg slutte å pjatte - rull film!


Alt ordner seg fant jeg for ikke lenge sida, men jeg klarte fort nok å lese gjennom alle innleggene hennes; de morsomme historiene med gode vendinger og kjempefine illustrasjoner. Jeg ler som regel for meg selv når jeg leser gjennom innleggene til Inky-Ingrid. Håper dere også gjør det!
Sisteplass ble toppblogger over natta, men hun har også den eneste toppbloggen som jeg faktisk besøker eller bryr meg om overhodet. Mest fordi hun gjør det alle jenter burde gjøre - ikke ta seg selv så høytidelig og drite i samfunnets forventninger. Hun blogger om mensen, dobesøk, armhår, legghår, kviser og dobbelthaker. Illustrasjon medfølger! Jeg ler. (Også gjør hun litt narr av rosabloggere. Det er gøy).
SiriVil blogger om alt mellom himmel og jord. Bokstavelig talt. Om ting som vi ikke må ta så seriøst. Og ting vi burde ta seriøst. At vi må drite i kroppspress. Løpe tur fordi vi vil løpe tur; Siri vil løpe. Fordi hun liker det. Også skriver hun om skriving. Og... Siri-ting. Det må egentlig oppleves. Elskpå.

/Bilder funnet på bloggernes blogger. Linka.

Hva slags andre bra blogger finnes der ute??

24 kommentarer:

 1. Så kjekt med tips :) Takk!

  SvarSlett
 2. Mange fine blogger der ute :-) Jeg har hatt noen anbefalinger selv også, men faktisk en liten stund siden, og har fått noen nye jeg liker :-) Kanskje jeg må i gang med tips igjen jeg også :-) Herlig med morsomme og rare blogger :-) klem <3

  SvarSlett
 3. haha, jeg elsker bloggen til sisteplass :D Den er så utrolig bra!
  Nesh, din er jo ganske god da Siv :D

  SvarSlett
 4. Sisteplass er episk! Hadde vondt i magen etter at jeg oppdaget bloggen hennes :) Kjæresten min satt bare å så rart på meg der jeg holdt på å le meg ihjel :D

  SvarSlett
 5. Liker disse innleggene dine, altså. :D Og Sisteplass er bare heeelt genial. Haha!

  SvarSlett
 6. Ah! Herlige bloggere! Følger. :)

  SvarSlett
 7. / hehe, du kan hørra Ep'n derras på spotify og lata som at du va der ;)

  SvarSlett
 8. Tusen takk for kommentaren. <3 Lurte på om du hadde fått brevet! Så flott! Hurra!

  SvarSlett
 9. Takk, Siv! Du er snill ;) Sisteplass er også blitt mitt nyeste innslag på leselista. Som en frisk pust i blogg-universet!

  SvarSlett
 10. sv: ahah, det hadde sikkert vært gøy! Hørte supert ut med gratis overnatting og guide :D Den skal jeg huske på, Siv haha :)

  Liker bloggtips! Sjekker alltid ut nye blogger :) Hmm, om jeg skal tipse om noe så kanskje et par jeg har fulgt lenge.. kukulur.blogg.no - fordi hun skriver på en helt egen måte og behersker ord så til de grader. Og fiskebolle.blogg.no - fordi hun og hele bloggen er morsom. Ellers så tror jeg vi følger mange av de samme bloggene.

  SvarSlett
 11. Alltid gøy med bloggtips! Sisteplass-bloggen får meg dog bare til å savne Linnea Myhre noe inni hampen </3 Hun kommer alltid til å være den beste anti-rosa bloggeren i mine øyne.

  SvarSlett
 12. Det er alltid like kjekt å lese kva andre likar å lese av blogger.

  SV: Tusen takk skal du ha, trur at eg skal kjøpe meg eit strykejern sjølv (har berre eit lite)

  SvarSlett
 13. Takk for nye blogger aa lese du :)Veldig enig i hva du skriver om supermarie og ida men sisteplass er ingen blogg for meg for jeg har ikke interesse av aa se rumpesprekker, lese om dobesök og se vemmelige bilder av andre mennesker :) Ellers har jeg akkurat blitt forelsket i hjartesmil. Vet ikke om du leser den?

  SvarSlett
 14. Liker gode bloggtips. Skal ta en titt på disse!

  SvarSlett
 15. Elsker alle blogganbefalingene som kommer fram blandt bloggerne jeg følger på tiden! Jeg elsker lissis, drea, og worldofmike! Også har jeg akkurat begynt å følge http://kristianeh.blogg.no/, camilla Didriksen og ja.. jeg vet ikke jeg, men jeg ser for meg at du vet om alle de gode bloggene allerede! Forresten; hva heter du på instagram? :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har ikke Instagram, jeg! (Takk for gode lesetips, forresten!)

   Slett
 16. SISTEPLASS er genial! Sarah er genial! :)
  De to andre var ukjente. :) - takk for tips.

  SvarSlett
 17. ...og her var det jo enda flere.

  Jeg merker at det kribler litt i fingrene selv når jeg leser om andres..
  Hvem vet, kanskje disse nye bloggene skaper inspirasjon!

  SvarSlett
 18. Åh, du måmåmåmå lese http://nilsenjulia.blogg.no om du ikke har gjort det. Jenta kan skrive! (og ta bilder)

  SvarSlett
 19. hehe,har hørt om sisteplass og var innom og kikka eit par ganger, morsomt det - men i lengden syns eg ikkje d blir så gøy.. men kver sin smak veit du. Bra du koser deg med bloggene ;))

  God mandag til deg fina!!

  SvarSlett
 20. Liker annerledes bloggere!! :D

  SvarSlett
 21. Skal ta en titt innom dem :-) Anbefaler du de, må de jo være bra :-D Sisteplass har jeg fått med meg da, hun er morsom ;-)

  SvarSlett
 22. Jeg hater hverdagsbloggere, jeg klarer ikke å lese slike bloggere. Så jeg liker det som er annerledes. Som regel liker jeg å lese blogger som omhandler bøker, tv-serier eller filmer. For meg blir jeg mer glad i bloggen hvis den er mindre populær, jeg greier ikke helt å like topp bloggere:)

  SvarSlett