02.12.2011

Tentamener og karakterer

Fordi man må balansere ting, tok jeg både fint og fælt i ett innlegg. Fordi jeg føler for å snakke litt generelt, tenkte jeg å skrive om det jeg holder på med for tida. Skole er tross alt den aller største av livet mitt. Skolen har nå satt opp tentamener i desember, og i dag er vi over halvveis. Stress, men nyutgitte karakterer kan man ikke klage på!!

Heart-shaped cloud

Balanse spør du? Tentamen er ikke noe en velger frivillig. Så det er ikke kult. Men når man får gode karakterer, føler man ikke at tentamene er fullt så viktige. Qué? spør du. Ja, sier jeg. For jeg har allerede fått seksere! Og det er kult! Vær klar for skryt, for det er viktig å skryte av seg selv når man føler det blir for mye slit. Jeg har jo tross alt jobba for å få gode karakterer. Svak sekser i muntlig spansk og i engelsk muntlig, og seks i nynorskinnleveringa. Sistnevnte visste dere fra før, men skal man samle dem, så skal man det, da. Har jeg sagt at vi fikk tilbake resultatet på mattetentamen allerde på tirsdag? Og jeg fikk 6. På teoretisk matte!! HURRA for seksere, det gir uttelling for arbeidet man legger ned! Åja! Også ble jeg forrige ukes blogg på Ung.no! Hurra for helg!

Hva vil dere skryte litt ekstra av?
Og hva vil dere juble for i dag?

Siv
xxx

/Bildet er linket

40 kommentarer:

 1. Helt sykt mange sæksera, å på studiespesialisering!! Og ikke minst T-matte. Du e sykt flink! :-) Stå på! :D<3

  SvarSlett
 2. Haha, får vel skryte litt av at jeg har bursdag i dag :-D

  SvarSlett
 3. trur vi skal ta en bytte hjerne oprasjon her... missunelse på høkt nivå! ahah

  SvarSlett
 4. Godt å kunne skryte av gode karakterer! Gjør det selv :) flinkis! Nyt helga! :D

  SvarSlett
 5. Så flink du er! :) Hva har du lyst til å studere etter vgs forresten? Kanskje er du like usikker som meg ;)

  SvarSlett
 6. Hurra for toppkarakterane! Det er viktig å tørre å blåse i jantelova og juble når ein får bra resultat.

  SvarSlett
 7. Flinke siv:) Vil skryte av deg! Skjønner at du blir glad å få seksere! Thumbs up siv<3

  SvarSlett
 8. Flinka! Men missunner deg ikke en dritt når det gjelder alle de prøvene ;)

  SvarSlett
 9. Så utrolig morsomt, er kjempeglad på dine vegne! :-D Bra du får resultater du kan skryte mye av, når du jobber for det :-) Er selv råfornøyd med å være den eneste i på mitt trinn ut ungdomsskolen som fikk 6 i matte, lever lenge på den ;-)

  SvarSlett
 10. Sykt bra å få sekser da! Gratulerer :D

  SvarSlett
 11. Herlig slutt på en slitsom uke hører jeg ;D

  SvarSlett
 12. Så flink du er, og selvsagt skal du skryte :) Jeg er også glad i å få gode resultater, selv om jeg er totalt i mot karakterer og eksamen, syns det er unaturlige måter å lære på.

  SvarSlett
 13. Gratulerer :)
  Det beste jeg fikk i min tid var noen 5-ere, men det er ikke verst ;)

  Og bildet, det er fantastisk :)
  Obs, så du menneskene på det monocrome bildet mitt? ;)

  SvarSlett
 14. Gratulerer med knallgode karakterer!! :) :)

  SvarSlett
 15. SV: Jesus og Josefine går på NRK Super hver kveld kl 19:00 :-)

  SvarSlett
 16. Gratulerer så mye! :) Følelsen man får av å få en sekser, er ikke så verst. Desverre har det ikke blitt noen (dvs, fikk to seksere på styrketest i kroppsøving, men det teller ikke...) av i år. Ganske stor motsetning fra i fjor... Men, men.

  I dag vil jeg juble for...
  * Den fine kjolen jeg kjøpte, selv om jeg egentlig ikke hadde råd.
  * At jeg skal drikke hjemmelagede moijtos, når jeg kommer hjem fra jobb i morgen.

  God helg :-)

  SvarSlett
 17. Heldiggris! :o Men ja som du sier jobbing. Jeg fikk 6 på Historie prøve og skreiv 4 sider, det er jeg litt stolt over! :D Jubler for at det er helg! :D

  SvarSlett
 18. sv; fregner er kult!

  gratulerer med så gode karakterer :D jeg jubler for at det er helg og at det er snart juleferie :D

  SvarSlett
 19. Jeg vil også skryte litt av karakterer i dag: en 6'er på en naturfagprøve som jeg egentlig trodde hadde gått helt på trynet! Littegranne stolt..

  SvarSlett
 20. Gratulerer med utrolig bra karakterer! Skulle ønske jeg hadde like gode karakterer i alle fag da jeg gikk på skolen :p

  Sv; Haha, vil nok ikke kalle den en flott film :p Men skjønner at de som elsker Twilight synes det :)

  // Hehe, julepynt er herlig!

  SvarSlett
 21. flink du er!!! jeg har ikke så mye å skryte av desverre :(

  SvarSlett
 22. Oii, du er flink :) Ingenting spesielt :) Får for det meste bare 5 i fag :) Men det er syykt at du får 6 på teoretisk matte jeg får svak 4 :)

  SvarSlett
 23. Oj, så flink du er!! :o Jeg fikk også 6'er i spansk! :D

  SvarSlett
 24. sv; de er veldig veldig fine, men detaljen i midten kom så dårlig frem, og det var vanskelig å få til et bra bilde rett og slett.. det er så mange fine ting i den butikken at jeg kunne sikkert laget flere innlegg bare om den. haha :-)

  SvarSlett
 25. Har egentlig fått ekstremt gode karakterer i år !: -D

  SvarSlett
 26. Seks i matte ja. Kanskje du kunne kommet til England å gjort finans oppgaven min, haha... Jeg skjønner hvertfall ingenting ;)
  Flink du er, snart er det jul, og du har virkelig fortjent en ferie!

  SvarSlett
 27. så flink du er!! :D aldri fått en sekser før tror jeg. eller kanskje muligens en gang. Hmm, har ikke noe å juble over i dag :o
  // takk kjære deg :)))

  SvarSlett
 28. SV;Samme her også:) Var mye latter og tårer innemellom! Synes også stemmene til varulvene var innmari merkelig, litt komiske. De kunne gjerne ha endret de, akkurat som vanlig stemmene de har som mennesker:)

  SvarSlett
 29. Flink du er!
  Ja, lønner seg å jobbe hardt =)

  SvarSlett
 30. Jeg blir stressa av å høre hvor god du er og hvor dårlig jeg er :P Haha! Neida, men seriøst bra jobba! Du er ganske sterk i språk ja. Hva er egentlig drømmen til Siv å bli når hun er stor? Bortsett fra sangstjerne da.. sv - Er det denne du har? Jeg har hatt det slik med et par andre jeg også faktisk. Ekkle greier =( Hva skal du i helga btw?

  SvarSlett
 31. Bra jobba! Du er kjempeflink og smart! :D I dag kan jeg vel juble over ALT annet enn været (blåååser og reeegner) og det at jeg er alene hjemme (ensomheten). Ellers er alt topp! :D

  SvarSlett
 32. Så utrolig flink du er!!:)

  SvarSlett
 33. Gratulerer!! så flink du er :) og det er moro når man har jobbet for det. 6 i spansk og engelsk skulle nok jeg klart...tror faktisk jeg fikk det i spansk og fransk når jeg gikk på videregående... Men pedagogikk som jeg holder på med nå, det er ikke så lett. Jeg er redd jeg kommer til å stryke, for det er så uendelig stort pensum og alt er så flytende....blæh :(

  SvarSlett
 34. Hvis det går så bra, så er det jo bare digg :) Det er verre når man jobber og jobber, og ikke får uttelling for det :P
  I dag vil jeg juble for nye sko :D

  SvarSlett
 35. Jeg skjønner fanken ikke meg på karakterene mine, fordi mine har bare løpt nedover, :(

  SvarSlett
 36. du e superflenk :D

  SvarSlett
 37. haha, du virker smart, søt blogg :-D

  SvarSlett
 38. Wooow, gratulerer! :D
  Flinke Siv! ^^
  Skulle virkelig ønske jeg hadde ditt studiemot altså! Hva i all verden er det du gjør som holder motivasjonen din oppe?!? :P

  SvarSlett
 39. Så flink du er! Gratulerer! Send meg litt gode tanker til i morgen, så kanskje jeg klarer å gjøre det et par brøkdeler så godt som deg :)

  SvarSlett