28.12.2011

Bygda mi (Del 2)

I juni skrev jeg et innlegg der jeg presenterte dere for bygda mi. Planen var fra dag én at jeg skulle komme med en del 2, men jeg kom meg aldri så langt. I august/november tok jeg derimot flere bilder, og nå har jeg endelig tatt meg i nakken og mekka sammen noe! (Jeg pleier ikke være så treig altså! Lover!)

dance floor

DEL2,3

DEL2,2

DEL2

baner

fisker

Hva setter du mest pris på, på plassen din?

Siv
xxx

37 kommentarer:

 1. kjempe fine bilder!
  Hvordan det er her om sommeren.. Alle gjør byen så fin for alle turistene! Sandefjord er et høl syns nå jeg... men liker veldig godt byen om sommeren. strendene, fargene, blomstene, båtene og havet :D

  SvarSlett
 2. Så koselig! Er bygda di stor?

  Er ikke så veldig glad i bygda mi jeg - liker ikke mentaliteten :p

  SvarSlett
 3. Koselig da! Vel, det skal ikke legges under en stol at jeg ikke er spesielt glad i Bodø, men min hjemby Sandnes, den har jeg mye godt å si om den:) Sikkert fordi familien min og alle vennene mine bor her, og det faktum at jeg er oppvokst her gjør noe med den saken, men ja kan komme massevis med Sandnes som jeg elsker! Bodø... Not so much... hehe

  SvarSlett
 4. Så fint det var der :)
  Hm, jeg setter mest pris på Rjukanbadet! Hehe.

  SV: Hehe. Takk for det :) Veska er visst laget av kork.

  SvarSlett
 5. ~ Hah, naai. Det var en bok min mor kjøpte til far. En som så morsom ut.. trooor jeg.

  Hm. Jeg bor selv i ei bygd. Det jeg liker best ved den er at alle mine nærmeste bor her og at det ikke er langt til Bergen by. Ellers er det noen naturskatter rundt i bygda som er svært fine i sollyset!

  SvarSlett
 6. Hei hei :) Takk for kommentaren ;)
  Hehe, bra du er enig i noen av fortsettene x)
  Jeg liker bildet godt selv, men noen ganger er tankegangen en bitch :P
  Håper du har hatt en herlig jul og kost deg masse!
  Ha en fin romjul videre og godt nyttår ^^
  Flott blogg du har her! Får bokmerke den ;)

  SvarSlett
 7. Fine bilder! Så koselig ut der. Jeg bor jo på ei lita øy men det jeg setter mest pris på er nok ferja og det så jeg kommer meg til byen.

  SvarSlett
 8. hva jeg setter mest pris på i kr.sand må være de herlige sommerdagene og alle arrangementene som settes opp der :D og såklart at hele byen blir pyntet så ufattelig fint, hehe :D

  SvarSlett
 9. Fine bilder :D

  SV. Takk Siv. Veldig fornøyd med den selv.. :)

  SvarSlett
 10. Liker hele Bergen jeg..hehe ;) Og ja, det var Siv som i deg Siv. Hehe.

  SvarSlett
 11. Stilig! Vet ikke hva jeg setter mest pris på jeg, bor jo i Stavanger!

  // Jo, takk, det var meningen å ha en kjole som var litt "annerledes" :)

  SvarSlett
 12. Jeg setter pris på at byen ikke er langt unna, :D

  SvarSlett
 13. Kult :D
  nei, hva er det ...... haha

  SvarSlett
 14. Sv; Du Siv, du Siv! Sefølgelig passer du i de klærne du syns er kule, det handler bare om at du selv må synes det.

  I Trondheim så setter jeg mest pris på Café Løkka, hvor jeg jobber. Det fins ikke noe hyggeligere sted i hele verden!

  SvarSlett
 15. DU ER ALLTID TREG JO <3 neidaaaaa.

  hm, i drammen setter jeg pris på alt egentlig. alt er så nærme liksom.
  i oslo setter jeg ikke pris på en dritt. bor 15 min unna byen med buss, nærmeste matbutikk er 5 min unna med bil. en buss i timen, jabbajabbajabba. men jeg har jobber her, så da må jeg jo bare bli frem til jeg eventuelt finner noe annet.

  SvarSlett
 16. Hmm, er ikke så kjent i min "bygd" enda, men kan si så pass at jeg setter pris på at menneskene her er veldig hyggelige. Ser ut som du bor en kjempekoselig plass.

  SvarSlett
 17. Jeg setter mest pris på nærheten til stranda og vannet...bor ca 10 meter fra en deilig lang sandstrand! Ellers er det kort vei til butikker, byen og skolen!

  SvarSlett
 18. Alle mulighetene for sport og friluftsliv, og at det ikke er mye traffikk :D

  SvarSlett
 19. Hm, vet ikke helt hva jeg setter mest pris på her i England jeg.. kanskje butikkene og møtesteder? :)

  SvarSlett
 20. Hjemme hvor jeg kom fra vet jeg ikke hva jeg satte mest pris på hmmm kanskje muligheten til å bade om sommeren, den kjempe fine stranda og badestedet. Her jeg bor nå må det være kinoen og at det ikke er så langt til svømmehallen:) hihi:)

  SvarSlett
 21. SV: Veldig enig, Siv :) Du må skaffe deg noen bluser ;)

  SvarSlett
 22. så bra skrevet! :) søt bygd da;D
  Hjertelig takk for kommentar forresten! :D

  SvarSlett
 23. Flotte bilder:) Virker som en fin bygd å bo i ! det jeg liker ved stedet jeg bor i er historien. At Asbjørnsen var innom her å skrev litt historier og satt under en fjelleik,som er fredet.hehe: )

  SV;Ja, hurra for det:) Ble kjempe glad når jeg fikk den mailen fra gyldendal! Boka er i ferdig format,men den er ikke rettet på ordfeil osv. Boken virker lovende ut!Håper du har hatt en super jul da siv<3

  SvarSlett
 24. vet ikke helt jeg!
  for er litt "stedsforvirra" siden jeg har flytttet til bergen, og vi har solgt huset da pappa med familie flyttet til sogn og fjordane! så jeg har jo på en måte tre steder som skal være mitt sted :P hehe

  SvarSlett
 25. Det jeg liker best er at bygda mi ikke gir opp, og kjemper til siste slutt :) Feks når skolen ble nedlagt, startet vi privatskole. Også har du jo det fantastiske idrettsarrangementet som arrangeres hver sommer 2. helga i juli: Tour de Andørja :) Det må være det jeg er absolutt stoltest av :)

  SvarSlett
 26. Byda de har jo masse fint å by på :)
  Jeg har stort sett bare bodd i byer, eller like utenfor byer. Så jeg har egentli gikke tenk på hva jeg liker mest...

  SvarSlett
 27. Så gøy å lese!!! Kjempe mange fine bilder :) Håper du koser deg masse i jula :)

  SvarSlett
 28. Det ser jo bare kjempekoselig ut! :) Såpefabrikk er jo bare kjempekoselig! Hvilken bygd er det, egentlig? Jeg bor i Oslo, jeg.. Og det er jo så stort og uoversiktelig.

  SvarSlett
 29. Så gøy med presentasjon av bygd, i mi bygd har me skofabrikk, og Aurlandsskoen er kjend verda over og designet er over hundre år gamalt! Forgjengar til mange av dei mokkasin-liknande skorne du finn (spesielt til menn kanskje) i dag. Til bursdagen min (som er 31. januar, woop) ønsker eg meg eit par, det er litt gøy med sånnt!

  SvarSlett
 30. Hehehe kult, dere har jo litt forskjellige ting da;) Hva er han der gubben med gul bukse da? Greit treningssenter eller?;) Er to her nå. Har starta opp mange steder før og, men de forsvinner da igjen hehe. Vet nesten ikke hva jeg skulle tatt om jeg skulle valgt ut en ting jeg.. Tunnelen til byn?:P

  SvarSlett
 31. Dere har jo egentlig litt av hvert som virkelig setter særpreg på bygda. Syntes det høres koselig og flott ut der :)

  SvarSlett
 32. Mala: Fiskermannen er en bauta? Eller... Noe sånt... Den ble nettopp satt opp og lagd i bygda :D Og treningsrommet er akkurat greit nok; det finnes det jeg trenger, men det blir jo ikke det samme som et senter....

  SvarSlett