17.12.2011

Forestilling

Dere vet jo egentlig hva jeg har holdt på med, men hvordan ting gikk, det vet de færreste. Så da kan jeg vel fortelle det da! Juleballet vet dere om. Jeg sang og spilte, for de som spurte og de som lurte. Og i går etter skoletid spilte jeg på jobben til pappa, også fikk jeg en fleecejakke som takk! Det visste dere ikke. Så kan dere får vite hvordan premiereforestillinga gikk!


Den gikk superdupert, om dere trodde noe annet. Publikummet på midnattsforestillinga er alltid med, og de lo, lo og lo. Det er så gøy å spille for et publikum som reagerer der de skal reagere. Og selv om salen ikke var full, hørtes det sånn ut! Jeg lå i losjeboksen og hørte på replikkene som ble servert så det suste, og jeg kunne titte ut på publikum om jeg krøkte meg ekstra godt sammen. Alle de små skuespillerne var spente, og det var nok de store også. Sminken satt, kostymene var flotte, og lys og lyd fungerte kjempegodt sammen med koreografien på scena. Litt kjipt er det jo at jeg bare får spilt ei forestilling til, men bedre med litt enn ingenting? Til neste år blir jeg nok en del av publikum, for det må være hærlig å få sett på ei så flott forestilling!!

Siv
xxx


/Bildene er linket

29 kommentarer:

 1. Åh, det hørtes kjempe spennende ut ! :D Skulle ønske jeg kunne vert med på en slik forestilling, kan tenke meg at det hadde vert ganske så fantastisk :) Jeg elsker og opptre!

  SvarSlett
 2. Åh, så kjekt! :D Å stå på scena er supergøy, heldig! :D

  SvarSlett
 3. Så bra det gikk bra! :-) Herlighet, syns det så stappfullt ut jeg! :-O Jepp,litt er bedre enn ingenting :-)

  SvarSlett
 4. så bra det var en vellykket forestilling :))

  SvarSlett
 5. Må ha vært spennende : ) Er gøy når alle er helt med ja. Er så gøy å stå på scenen:)

  SvarSlett
 6. Spennende og herlig! :)

  SvarSlett
 7. så morro! :D fine bilder! Hjertelig takk for kommentar forresten, setter veldig pris på ord fra deg på bloggen min! :D Kos deg i helga! :D

  SvarSlett
 8. // Jeg har allerede lest The Host, jeg vil bare ha den i bokform haha. Men jeg syns egentlig The Host er bedre enn Twilight-sagaen, men jajaj forskjellige meninger!

  SvarSlett
 9. Dåkker va kjempeflink alle sammen :) Ei fantastisk forestilling!

  SvarSlett
 10. Så gøy for deg, Siv! Du er fliiiink <3

  SvarSlett
 11. Så gøy !! Stilige bilder : )

  SvarSlett
 12. Så utrolig bra at det gikk fint! :-) Kan tenke meg at det er ekstra 'stas' med ett publikum som reagerer der hvor de skal!

  Btw, svar på kommentaren din; det er fire forskjellige mascaraer - haha :-D

  SvarSlett
 13. Kult da :-)

  Sv; Ikke jeg heller i grunn.. Kanskje derfor jeg rotet det sånn til? *ler* Får håpe jeg skjønner noe ut av bankID'n snart.. Ha en fin lørdagskveld :-)

  SvarSlett
 14. åå så gøy!
  liker å showe på sånne ting jeg også <3

  SvarSlett
 15. Det hørtes utrolig gøy ut!! :)
  Grattis med vellykket forestilling :)

  SvarSlett
 16. Så utrolig gøy! Ingenting er som å ha forestilling hvor publikum er helt med ^^

  SvarSlett
 17. Det er jo koselig og stilig, proud!

  SvarSlett
 18. Hørtes veldig spennende ut, så bra at det gikk bra!=D..

  Sv:


  Tusentakk for den superksolige meldingen!=)..

  Jeg håper på at det ikke er noe, men på en måte kan jeg ikke skjønne det hvis det ikke er det.. Da er isåfall denne ufordragelige hosten uforklarlig:S..

  SvarSlett
 19. Aaw, det høres helt fantastisk ut! Å opptre er det BESTE jeg vet. Kjenner igjen alt du skriver :) Du må KOSE deg med siste forestilling!

  SvarSlett
 20. domt æ ikkje fikk sett den : (

  SvarSlett
 21. Oi, så tøff du er! Får helt hetta hvis noen ber meg synge, så det er det nok ikke noen på denne jord som vil få se meg syngende på en scene ;)

  // Ja, endelig :)
  Likte veldig godt kjoler som var ekstremt korte før, men har heldigvis innsett at det ikke ser så flatterende ut til meg med alle formene ;)

  SvarSlett
 22. Så bra at det gikk bra da!! Skulle ønske jeg hadde fått sett det, for det høres ut som noe man ikke vil gå glipp av!:)

  SvarSlett
 23. Åh, hehe jeg trodde det stod fosterstilling :p Men ja, foresteilling! Så gøy at det var vellykket :D

  SvarSlett
 24. Jeg tro som vanlig at alt du tar i blir til gull <3 Du skulle fått med deg en forestilling først nå også vettu, men sånn er livet..

  SvarSlett