14.12.2011

Hektiske kvelder

Jeg liker ikke stress. Nå er heldigvis skolestresset over, men denne uka er allikevel den mest stressende uka i året. Som kjent er jeg et typisk A-menneske, og jeg liker å både legge meg og stå opp tidlig. Når jeg da må være oppe lenge, blir jeg uhorvelig trett. Mon tro om jeg vil klare å holde øynene åpen de neste dagene...


I dag har vi generalprøve på skuespillet. Jeg fikk prøvd kostymet mitt i går, og i dag skal vi ha full gjennomgang med kostymer og hele pakken. Men Siv er ikke hjemme før tidligst ti, og da er det naturlig at senga ikke tar i mot meg før i ellevetida. Sent for Siv. Så har vi juleball i morgen, og det er ikke ferdig før halv elleve. Det vil si at jeg ikke er i seng før i halv-tolv-tida. Sent for Siv. Fredag har vi midnattspremiere, og det sier kanskje seg selv at jeg ikke er i seng før 4. SENT for Siv. Det blir ei lengre natt enn nyttårsnatta, det! Lørdag blir ikke tidlig, den heller, men ikke like sen som fredag. Jeje: Ikke alle kan være B-mennesker, eller hva?

Når foretrekker dere å legge dere?

Siv

xxx

/Bildet er linket

55 kommentarer:

 1. æ lægg mæ allti seint, åsså søv æ t langt på dag, hehe : )

  SvarSlett
 2. Mange sene kvelder.. Jeg er litt A og litt B, hehe. Vi legger oss ganske tidlig fordi kjæresten må være på jobb kl 7, så da går han halv 7 hjemmefra, og da står jeg som regel opp. Men før kunne jeg være våken til sent på natten, da sov jeg litt lengre, men jeg stod opp mellom 8 og 10.. Kjæresten min kaller meg C menneske :p

  SvarSlett
 3. Jeg er et B-menneske! Legger meg sånn ca 02.00 og står opp sånn 11-12 hehe :) Lykke til med stressuka!

  SvarSlett
 4. Høres ut som en hektisk uke! Jeg er en B-menneske og legger meg seeeent. Av og til kl.2 om natten.

  SV;Mye smarte ting både på coolstuff og enklere liv :) Har ikke bestilt fra coolstuff ennå,men har bare siklet etter ting der:)

  SvarSlett
 5. Haha, uffda, du får peise på med energidrikker, så du klarer å holde deg våken <3 Legger meg rundt 12 hver kveld, men så kan jeg jo sove nesten så lenge jeg vil og jeg da :-)

  SvarSlett
 6. For en uke siden sto jeg opp 6 hver dag, og nå 10-tiden, så lurer litt på hva jeg er. Du klarer det sikkert fint, selv om fire hørtes veeldig sent ut. Foreslår en kakao med en noen dråper kaffe i hvis du ikke liker kaffe, for å holde deg våken :)

  Hehe, vil ikke si at jeg har laget kortene heeelt selv, siden jeg har et ferdigkortsett, men skal prøve å lage min egen lille vri ;)

  SvarSlett
 7. Helst sent :P Er nok et lite dovendyr, hehe :D

  SvarSlett
 8. Vanligvis kl. 10/ 10.30, men har hatt så mye å gjøre så ender altid opp med 11- 1 tia. . . :D har mye stress selv!

  SvarSlett
 9. Du klare det nok!:D Jeg er helt omvendt.. Ender med jeg kan sove lenge på dagen og får ikke sove på kvelden :(

  SvarSlett
 10. Prøv å kos deg masse og ikke tenk på tiden ;) Liker å sove lenge jeg! Samma når jeg legger meg :p

  SvarSlett
 11. søt du er :D jeg for min del er et B-mennesket.. foretrekker å legge meg seeeent, og stå opp sent!

  SvarSlett
 12. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 13. Er nok dessverre fortsatt et utpreget B-menneske, selv om jeg av og til får skrudd meg selv over til å stå opp i en grei tid. Har vanskelig for å avslutte alle mine små gjøremål tidlig nok om kvelden, noe som resulterer i noen høneblunder iløpet av en vanlig uke. Har lenge prøvd å omstille meg til å rette døgnrytmen litt mer mot A-mennesket, men det har ikke fungert helt bra foreløpig. Du er skikkelig flink, Siv!
  Sv.: Rar, hvordan da? Kanskje jeg også vil synes det... ;)
  Tusen takk! Faktisk har jeg ikke annet utstyr enn en MacBook pro, dens innebyggede mikrofon og programmet GarageBand (som også er installert fra før). Det som kanskje utgjør en liten forskjell er at jeg bruker effekten "Live performance" på stemmen min, noe som fremhever den og legger på ørlite klang. :-)

  (Slettet forrige kommentar fordi jeg var innlogget i Gmail - ikke Blogger :) Det sto akkurat det samme, altså).

  SvarSlett
 14. legger meg vanligvis rundt 12 tiden, får ikke sove før det desverre!! :( B-menneske her, skulle gjerne hatt det annerledes..
  Sv: takk for kommentaren <3

  SvarSlett
 15. Ååå, så søt pysekatt. Jeg er nok et klassisk B-menneske. Kan gjerne legge meg i tre-tida og stå opp kanskje tolv :)

  SvarSlett
 16. Lykke til med skuespillet! Du er heldig som er A-menneske! Å legge seg elleve er tidlig for meg..

  SV: Tusen takk :)

  SvarSlett
 17. Takk for kommentaren på bloggen min, søtt bilde :)

  SvarSlett
 18. Jeg liker å legge meg tidelig om jeg er trøtt eller det er skole, viss ikke greier jeg ikke å stå opp. Men jeg liker å få noe ut av kvelden også, så helgene legger jeg meg sent. Foretrekker å legge meg sent, det er digg! :D

  SvarSlett
 19. Haha, er egentlig aa-menneske! Det jeg gruer meg til denne uka er å komme hjem klokka 11 i morgen, og måtte stå opp 6 på fredag for å rekke å være på Gol til åtte sånn at jeg kan kjøre hele dagen.. og kyssesyka er jo.. det er bra med sånne forhold! Eller bare ikke.

  Og når det gjelder null lekser og juleferie kan jeg fortelle deg at jeg de siste to åra har brukt alle ferier til lekser. Studiespess er hardt.

  SvarSlett
 20. jikes. good luck, chuck! jeg legger meg i 11-12 tiden som regel, og jeg får som faen igjen for det også :p stuptrøtt da jeg våkner! b-menneske, it is!!

  SvarSlett
 21. Jeg er helt skutt etter klokken 11, så prøver å legge meg før. Noen ganger, spesielt i helgene, er jeg våken lenger... Men jeg vet godt jeg bør være i seng tidlig da også..

  SvarSlett
 22. oi, skal si du har mye å gjøre :P hehe!
  sv: det er et profft studio eller det er skolestudioet på skolen, men det er ordentlig blitz, softbox, lerret og sånn, men var en venninne som tok bildene ettersom vi går på medier og kommunikasjon :D

  SvarSlett
 23. For en nydelig pus!

  Ja, noen må være A-mennesker og. Verden er i hovedsak tilrettelagt for A-mennesker, bortsett fra i helgene, da.

  SvarSlett
 24. jeg legger meg når jeg føler at jeg er ferdig med alt jeg skal gjøre og sånt ;)
  Søtt bilde z3

  SvarSlett
 25. SV: Ja hør på den. Nydelig versjon <3

  SvarSlett
 26. Jeg liker å legge meg tidlig og stå opp seint :D Haha. Stakkar deg med så mye å gjøre :\

  SvarSlett
 27. Heisann!

  Ingen tid på døgnet er bedre enn en tidlig morgen, fredfullt og stille, se sola stå opp.... hvilken sol? Jo, den som er rund og gul og som pleide å være på himmelen!
  Ønsker deg en riktig god jul og et godt, fredelig nytt år. Kanskje det blir mer tid for tidlige kvelder da???

  SvarSlett
 28. Om jeg legger meg ETTER halv 12 i ukedagene blir jeg alltid dautrøtt dagen etterpå :S

  SvarSlett
 29. Foretrekker å legge meg tidlig om morgenen og stå opp om kvelden - jeg er nattemenneske!!

  SvarSlett
 30. Jeg hater å være våken på dagtid, så da pleier jeg som regel å sove. Nå for tiden så legger jeg meg i ett tiden om natten, og står opp igjen syv.. ikke særlig smart. Men det har forbedret seg, for før pleide jeg ikke å sove om natten i det hele tatt!

  SvarSlett
 31. Jeg har litt blandet døgnrytme. Men jeg kan godt være sent oppe, men jeg liker ikke å sove for lenge... Lykke til med skuespillet! :D

  SvarSlett
 32. I går la jeg meg åtte på morgenen, så... Haha.

  Men jeg FORETREKKER faktisk å slukne tidlig, for så å stå opp tidlig og få masse ut av dagen. Men det er jammen ikke enkelt, gitt.

  SvarSlett
 33. Ettersom åra har gått har eg trengt mindre og mindre søvn, plar legge meg med hensyn til når eg må opp morgonen etterpå. Sjeldan eg er seinare i seng enn tolv, men det er jo ikkje alltid eg sovnar med ein gong eg legg meg :)
  MASSE LUKKE TIL MED SKODESPEL OG GREIER!

  SvarSlett
 34. Søøt pus:) Jeg er def. B menneske XD hihi

  SvarSlett
 35. prøver å legge meg mellom 00-01. men legger meg alltid mellom 01-02. :p
  // jaa, konkurransen holdes gående til det er fler bidrag enn ett bilde. :) hehe<3

  SvarSlett
 36. Jeg går nok under kategorien A-menneske, men likevel... Jeg VIL gjerne være oppe lengre, da. Men øynene vil liksom ikke samarbeide, hehe.

  SvarSlett
 37. Det går bra, skal du se. Stressdager er kjiiiipe, men de tar jo slutt. (Du vil ikke høre om min døgnrytme engang. Jeg er aldri i seng før midnatt :P )

  SvarSlett
 38. Er A-menneske selv. Legger meg tidlig, står opp enda tidligere. Synest det er greit også, får så mye mer ut av dagen dersom jeg starter tidlig :)

  SvarSlett
 39. Helst litt tidlig, så jeg får nok med søvn!

  Spesielt nå som jeg er syk er det jo ekstra viktig med hvile :)

  SvarSlett
 40. Haha, du er no skjønn med den skrivemåten. Sent for Siv, ser den... Du får huske at det er den totale søvnmengden som er viktig, og at kroppen kan fungere fint en dag med lite søvn, bare du tar det igjen :-) Heia Siv!

  SvarSlett
 41. Sv: Man ser bare slik ut på konkurransedagen :D Etterpå så blir det en mellomting, ja. Blir ikke så sunt å være i den formen der hele tiden, hehe.. Tusen takk!

  SvarSlett
 42. SV: Tusen takk :D Og vi hadde en kanin men han døde :(

  SvarSlett
 43. Akkurat nå er jeg a-menneske på kvelden og b-menneske på morgenen, høygraviditet krever mye søvn, haha :P Men som regel foretrekker jeg en mellomting, er det ikke noe som kalles c-menneske? :P

  sv// Roping som i dummy-roping fra hesteryggen (lasso) ;)

  SvarSlett
 44. Så koselig med juleball. Eg òg er typisk a-menneske. Då er me to. =)

  SvarSlett
 45. Jeg må alltid legge meg før ti i ukedagene for å være noen lunde opplagt dagen etter. Det skjer veldig sjeldent, spesielt i disse hektiste tidene! Heldigvis er det ikke lenge til jeg er ferdig med siste del av skolearbeid for i år, og da blir det endelig tid til å slappe av.

  Høres kjempekoselig ut med juleball, håper du koser deg masse! :D Høres jo kjempespennende ut med skuespill også. Lykke til!

  SvarSlett
 46. SV: Ja sjekk ut, Siv :) En veldig fin blogg <3

  SvarSlett
 47. Så nydelig pus :) Nå er endelig skolestresset over her og....det er en hærlig følelse. Helt ferie blir det ikke siden jeg skal jobbe, men har i hvert fall fri fra skolen! Jeg er skikkelig b-menneske...elsker å legge meg sent og stå opp sent!! Spennende med forestilling, det kommer nok til å gå strålende :)

  SvarSlett
 48. Jeg er et B-menneske av dimensjoner. Egentlig er jeg FORBI B-menneske! Haha! Nå som jeg ikke har jobb eller skole legger jeg meg som regel rundt klokken fire på natten/morgenen, og du ser meg sjelden stå opp før i tolv-/ett-tiden. Noen ganger enda senere enn det også. Natten er min favorittid. Tidlige morgener er nok ikke noe for meg, nei.

  SvarSlett
 49. slitsomt, men mye spennende da? :D
  lykke til med siste prøver og premiere og alt det :)
  jeg legger meg når kroppen sier så, men ofte legger jeg meg og ligger der i noen timer før søvnen tar meg...
  er et A- menneske tror jeg:P eller no.. hvis man kan finne på egne typer?

  SvarSlett
 50. søtt bilde!
  mitt skolestress er og så over i dag :D
  ha en fin dag <3

  SvarSlett
 51. Huff! Snart juleferie og mulighet til å legge deg som du vil, håper jeg! Jeg er B-menneske, så er vel ganske motsatt. Lykke lykke til med å holde deg våken! :)

  SvarSlett
 52. Foretrekker og legge meg immelom 22 og 23 :P

  SvarSlett
 53. Oioi det hørtes stressende ut ja! Håper alt gikk fint til slutt da!

  SvarSlett