09.04.2011

Vårens Ulemper

Alle hyler og skriker fordi det endelig er vår, og vi tar alle fram sommersko og pakker ned vinterklærne. Det er ikke det at jeg ikke er hoppende glad fordi sommer'n ikke er langt unna, men det snødde litt i dag, og jeg har allerede opplevd varmere strøks frykt... Insekter!Kilde

Torsdags morgen drepte jeg årets første edderkopp. Den dinglet i kroken ved doet, i hodehøyde. Beina dinglet ut fra en svær, saftfyllt kropp, og jeg tålte ikke tanken på at den kanskje kravlet under dolokket neste gang jeg satte meg. Eller kanskje den ville kravle seg inn på soverommet mitt og spinne seg ned fra taket og inn i munnen min når jeg snorker... Jeg er tross alt så overbevist om at vi spiser 7 edderkopper når vi sover i gjennomsnitt, at jeg sover med munnen under dyna!

Jeg har også opplevd årets første crash med ei flue. De elsker jo å crashe i annsiktene våre når vi er ute og går tur, enda de har all verdens plass å boltre seg på. Øyne og munn er vel favorittstedene deres å havne. Og med fluer i kjeften er det enda vanskeligere å få med seg når måsene stuper for å hakke hull i hodet mitt! Så man ser opp, også får man ikke med seg at man trår på ei veps. Det har heldigvis aldri skjedd i den rekkefølgen. Men jeg drømte at jeg ble forfulgt av ei veps. Jeg har aldri blitt stukket, bank i bordet, så jeg er utrolig redd for at det gjør kjempevondt!

Hvem av dere liker ikke insekter?

Siv

xxx

12 kommentarer:

 1. Insekter er fyfy. Hater edderkopper..!
  Og veps.. De følger alltid etter meg - uansett hvor rolig jeg prøver å forholde meg. *grøss*

  Liker sommerfuglene da! ...sånn, når jeg ikke tror de går til angrep på meg :P

  SvarSlett
 2. jeg HATER det ;o drepte selv en edderkopp i går :p

  SvarSlett
 3. Æsj, insekt. De e de største minuse med sommaren og varmare årstide "/ Edderkoppa e dei verste,hata dei! Marihøne derimot, hekje ej noke imot :)

  SvarSlett
 4. Hater innsekter. Edderkopper, fluer, osv.. æsj!

  Jeg er også livredd edderkopper. Tørr ikke å drepe den en gang, og tør i alle fall ikke å la den være der - hvis den er innendørs. Så jeg får alltid de rundt med til å drepe den. Er det ingen i nærheten, setter jeg en skål over, for at den ikke skal rømme, også står det der til mamma eller pappa kommer hjem. Heheh :p

  SvarSlett
 5. uh,hater insekter. fobi mot vepser:S I hate them!
  SV;takk!

  SvarSlett
 6. Æsj ja, insekter er ulempen med vår!!! ;(

  SvarSlett
 7. FYSJ! Jeg hater insekter - de kravler og kryper rundt og er nasty... :/

  SvarSlett
 8. Det verste med våren/sommeren er VEPSEN!!!!! ÆÆÆÆÆ!

  SvarSlett
 9. Wææ liker ikke insekter. En venninne av meg holdt på å spise en her om dagen da hun skulle ha trekke frisk luft ut av vinduet.

  SvarSlett
 10. Finnes nesten ikke noe verre enn insekter. Det er grusomt. Kjenner meg veldig igjen i det du skriver, også, spesielt at jeg sover med munnen under dyna.

  SvarSlett