06.04.2011

MeLk

Det forundrer meg at så få liker melk. På barneskolen delte vi alltid ut en hel pakning med melk, enda vi bare var 13 stykker i rommet. Nå er vi to, og ofte bare én, som drikker melk til lunsj i klassen. Og av vennene mine er det de færreste som drikker melk! Skal man by dem vann når de kommer på besøk da?


Jeg ELSKER melk! Det er så godt når man er tørst. Men den må være kald. Også er det godt i frokostblanding. Om morgenen, midt på dagen, litt senere på dagen og til kvelds. Den passer godt ved siden av ei grovskive med ost, eller ei loffskive med nugatti (som jeg ikke har smakt på over et år). Dessuten blir dots og oreo tusen ganger bedre om man dypper dem i melk!

Men det er ikke all melk som er god. Helmelk er altfor tykk og passer bare i bakst. Skummamelk og Ekstra-lettmelk er okay, men det er ikke all verden av smak på dem. Ikke i forhold til lettmelka! Den er min beste venn. Eller, en av dem, ved siden av aloe vera og solskinn. Det står så masse bra på melkepakkene. Som at man bygger skjelett med proteinene i melk, og at man får sterkere tenner av melk. Jeg har også hørt at den hjelper til å føre bort usunnheter i mat, men det må dere ikke ta mitt ord på! Lenge leve Tine LettMelk!

Hva syns du om melk?

Siv
xxx

18 kommentarer:

 1. Jeg liker IKKE melk! Liker ikke grøt heller, eller frokostblanding med melk.. sææær! ;)

  SvarSlett
 2. Melk melk melk :D Bruka melk til alt :D Fresh geitemelk frå melketanken<3 Eller kjølskap-kald melk til frukosten:) Ej trur familien min e den som forbruka mest melk i heile fylke. :s

  SvarSlett
 3. Jeg ELSKER melk kunne ikke levd uten melk. Hvis jeg ble allergisk mot melk, hadde det blitt verdens undergang for meg. Om jeg bor alene, kjøper jeg ofte tre og noen ganger fire vanlig melke kartonger i uka. Jeg må ha melk om morgenen, liker melk på havregrøt og melk er egentlig godt til alt. Spesielt til sjokolade kake. Nå spiser jeg ikke så mye av det, men var ett eksempel. Melk er rett og slett best:) Mamma er ikke så glad i melk, men pappa er slik som meg. Så er nok han som er grunnen til at jeg liker det så godt, siden jeg har fått det mye fra jeg var liten:)

  SvarSlett
 4. jeg synes det er godt, jeg :-D men jeg føler meg ikke spesielt godt til det med å drikke det :p

  SvarSlett
 5. Kan virke som at jeg ikke tåler melk. Uansett så pleier det bare å slime seg i halsen når jeg prøver å drikke det... Men sjokolademelk i små doser går ann :)

  SvarSlett
 6. Liker melk vettu=) hender jeg får skikkelig munchies på det i perioder.
  SV;Huff,skjønner hvorfor du ikke gir blod da. :S

  SvarSlett
 7. ËLSKER melk! Særlig til frokostblanding eller nugatti, som du sa, men også i grøt eller vafler eller pannekaker eller til egg eller.. ja. Alltid!

  Er det forresten Helen Keller du mente? :)

  SvarSlett
 8. SV: Ja hun har en herlig blogg. Liker den godt <3

  SvarSlett
 9. Jeg er veldiiig glad i melk, men jeg tåler det ikke så jeg kan ikke drikke så mye av det ;( Men har en venninne som er helt aavhengig av melk, gøy :D

  SvarSlett
 10. Melk er kjempegodt av og til, spesielt til søte ting som kaker og slikt. Eller bare et glass i ny og ne. Men så har det seg sånn at legen sier melkeprotein er no-no for meg, så den gang ei.. Faktisk mener mange at man ikke trenger drikke så mye melk. En lege uttalte til oss f.eks. "Melk er for kalver".

  SvarSlett
 11. Det er ikke min favoritting, men det er ikke noe som er bedre sammen med frokosten!

  SvarSlett
 12. Jeg elsker melk. Det er det beste jeg vet i hele verden <3 Særlig iskald melk og fersk sjokoladekake. Nam! Det er derfor det er så kjedelig å reise til andre land, for melka man får der er rett og slett drittekkel :p Særlig den i USA. Æsj, den er skikkelig fæl!

  SvarSlett
 13. Jeg drikker melk så og si hver eneste dag. Heia skummet melk!!

  SvarSlett
 14. No Milk Today... tra lalala. Ehm. jeg kan ikke synge det, for jeg har hatt et glass i dag, :o)

  SvarSlett
 15. Er ikke så god venn med melka...siden æ ikke tålte det når æ var mindre.
  Men melk er godt en gang i blant, hvis den er ISKALD ;)

  SvarSlett
 16. Melk er godt, ja! Spesielt iskald melk rett etter treningen, til varm mat eller til sjokolade, brownies, o.l. :D

  SvarSlett
 17. Lettmelk FTW!

  Det er veldig lite som slår nystekt vaffel med nugatti og et glass iskaldt melk.. <3 Eller rista brød med nugatti i stedet!
  Mmmm.. <3 *sikler*

  Elsker å drikke melk til mat, sånn brødskive-mat liksom, men klarer ikke å drikke det uten å ha noe å spise ved.
  Også har jeg ikke skjønt greia med å dyppe kjeks.. Syns kjeksene blir så... vassne :P

  SvarSlett
 18. Hey, ej såg nettopp av dokke he samme kjøkkenglas som oss:')

  SvarSlett