21.08.2012

Tilbake på slavebenken

Neida, det er ikke så gale! For det er alltid bedre enn forventa. Jeg har vært ganske nøytral til skolestart, noe som er rart til meg å være (for jeg pleier ikke ha noe i mot skole - heller det motsatte.) Men da jeg kom på skolen, klar til dyst, og jeg så klassekameratene mine, da var det godt å være tilbake. For jeg har jo blitt ganske så glad i dem dette året som har gått! Også er det maaange nye folk på skolen som jeg kan bli kjent med - da var det jo ingen problemer lengre!Jeg fikk (les: stjal) klem fra alle de 26 medelevene mine. Hvordan? Ga dem et par småposer Skittles og krevde klem som tilbakebetaling. Jeg er så luuuuuur! Det var så godt å smile, le og snakke med alle igjen. Noen ganger merker man ikke at man savner folk før man ser dem igjen! Også bestemte de at jeg skulle være klasserepresentant, som jeg ikke egentlig hadde himla lyst til. Men med sånn smiger, må man nesten bare bukke, nikke og neie. Det finnes lite som er bedre enn når folk mener du egner deg til noe! Og nå synes jeg egentlig det er fint å være tillitsvalgt igjen. Det ligger i ordet!

Da de to-tre timene med sosialisering på skolen var over, sykla jeg hjem i SOLA (av alle værtyper) og sang mens jeg tråkka på pedalene. Da jeg var nesten hjemme, ringte sjefen og spurte om jeg kunne gå aftenvakt. Siden humøret var så fint, vi ikke hadde fått lekser enda, og jeg ikke akkurat har noe i mot å tjene noen slanter mens jeg er med de eldre, sa jeg ja og løp på jobb etter å ha spist en yoghurt. Fin dag, aboslutt fin dag! Enn dere, hva gjør dere i høst? Dere forteller meg vel alt om første skoledag??

/Bildene er linket!

52 kommentarer:

 1. Dette hørtes jo ut som en veldig flott start på skoleåret :-)

  SvarSlett
 2. Høres ut som du har hatt en finfin start på skoleåret :-) Jeg har nettopp begynt å jobbe (som du kanskje vet) og det er så godt å endelig være litt til nytte! Jeg må jo innrømme at jeg gleder meg til lønningsdagen også.

  SvarSlett
 3. Hørtes ut som en superduper dag ,og det er vel ikke rart at du ble så populær når du hadde meg deg slike godbiter! Klassen ville også at jeg skulle bli tillitsvalgt, men jeg takket pent nei.

  Min første skoledag var helt grei. Masse beskjeder og samme info om og om igjen. Vil helst bare starte med undervisning føler jeg, haha.

  Hvordan gikk det forresten med eksamenen din, Siv? Husker at du var veldig missfornøyd rett etterpå... Gikk ikke noe særlig bra med meg heller. Jaja, får prøve å ikke så eksamensangst. Haha :S Du behøver ikke å fortelle om det hvis du ikke har lyst altså :)

  xx Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp - jeg vil også bare komme i gang så jeg føler jeg jobber meg mot toppkarakter! Eh.... Karakterpress, much, ja! Eksamen gikk OVERRASKENDE bra! Når de fleste andre strøk, og jeg følte det gikk så dårlig, er nest-toppkarakter ENDA bedre enn det vanligvis er! Så alt i alt eeegentlig VELDIG bra!! Takk som spør, du er god, du!

   Slett
 4. Hadde første dagen i går, ingen annmerkninger enda! :D
  Men, skolekantina vår har blitt supersunn.. Det er jo egentlig bra, men ikke når alt er mye dyrere en i fjor :/

  Lekser fikk vi med en gang. Begynte med noe kromosom-tull i naturfag, skjønne ikke så mye.
  Forhåpentligvis forstår jeg mer før prøvene :P

  Begynner forresten i 10. Klasse, så da blir de eksamen til jul og VGS søking.. Er ganske sikker på hva jeg vil på VGS, så får se hva som skjer :)

  SvarSlett
 5. Blir nok godt å komme i rutiner igjen:) jeg føler jeg ligger etter jeg, kun ei uke etter skolestart..

  SvarSlett
 6. Ah, å byrje på eit nytt skuleår er noke for seg sjølv. Nye blyantar, nye bøker, og både gamle og nye fjes.

  SvarSlett
 7. ja , det er alltid helt supert å komme tilbake og se klassekameratene. Bare ikke nå lenger for meg da. Eller ,ikke slik. Men jeg kjenner dem ikke så godt, og har ikke fått sånn super kontakt med dem. Men kjekt å se dem igjen nå også da, misforstå meg rett :) Lykke til videre med skolearbied og sosial omgang :-D

  SvarSlett
 8. Håper du hadde en super skolestart og at året videre blir like bra :)

  SvarSlett
 9. Første skoledag var superklein som det alltid er når det er en helt ny klasse. Og vi er nok ikke helt varme i trøya enda heller, hehe.

  Sv; Jeg brakk ikke armene, men jeg var i en trafikkulykke en natt jeg kjørte hjem fra jobben, og fikk dem kraftig forstuet! Gikk med fatle og støttebandasjene bare i to dager før jeg kasta dem igjen. Upraktisk å jobbe i bar når man ikke kan bruke hendene skikkelig ;) De er dog ikke helt bra enda, så jeg kan ikke løfte tunge ting, men ellers gikk det stort sett bra da! Verre med kjæresten min som har klart å knekke fingrene på fest i helga, som førte til at jeg satt et døgn på sykehuset. Og griseri? Joda, jeg skulle shake krem til Irish Coffee og så sprakk beholderen! Herregud som både jeg, kolleger og kunder lo etterpå ;D

  SvarSlett
 10. Ååå så utrolig herlig, skikkelig glad-innlegg :D
  Jeg hadde en fantastisk bli-kjent-tur fra søndag til mandag, var så gøy å se alle sammen igjen :D (Bilder her : http://kristinstorhaug.blogg.no/1345473762_20082012.html) I dag hadde jeg min første ordentlige skoledag, men har hatt vondt i hodet hele dagen :/ Sånn er det å være syk!

  SvarSlett
 11. Min første skoledag var helt okei, selvfølgelig var det koselig å se alle igjen. Kjenner utover kveldene at jeg er supertrøtt ettersom at jeg må stå opp så tidlig og at jeg må konsentrere meg i 5timer. Eneste dårlige nyheten vi fikk var at første time varte 6 min lenger og vi mistet 4 min av friminuttet. altså bare første time og første friminutt

  SvarSlett
 12. HERLIGE SIV <3 Takk for en nydelig fin og oppmuntrende comment - den betydde mye for meg! Du er da bra søt, altså! <3 Beklager sent svar, men er ikke helt inne i bloggverden these days, men det vet du jo(?):-p

  Jeg begynte faktisk selv på skolen i går:-O Skal ta noen fag på voksenopplæringen, og hadde grua meg veldig de siste dagene før. Heldigvis har det gått greit til nå da, og det virker til å være en grei klasse jeg skal omgåes det neste året:-D

  Hjerteklem fra meg:-¤

  SvarSlett
 13. Høres ut som en super dag!! Jeg måtte ta bussen hjem i regnvær.. Litt kjipt akkurat det, men på den andre siden, så var det koselig å se klassekameratene mine igjen!

  SvarSlett
 14. SV: Tusen takk skjønne Siv <3

  SvarSlett
 15. Føler nesten jeg leser ei god bok når jeg leser bloggen din. Du skriver det sånn at det blir så interessant alt sammen! Så flott at du har hatt en fin skolestart :D Har ikke fått en eneste klem jeg :o Kanskje ikke så rart siden jeg ikke kjente noen fra før:P

  SvarSlett
 16. Dette hørtes ut som en skikkelig gladdag, men det er jo bare fordi du har en super innstilling! Tror ikke jeg hadde vært like positiv til å begynne på skolen igjen og jobbe når jeg ikke skulle :p

  SvarSlett
 17. For en deilig start på høsten! :)

  SvarSlett
 18. Hørtes ut som en fin dag! =) Og gratulerer som tilitsvalgt, og ja, det ligger i ordet ;-) Jobber du på et sykehjem, eller? :-) Min dag har vært relativt sløv, solt meg før jobb og vært på en superdupermegarolig kveldsvakt i akuttmottaket. Ikke så mange pasienter som ble dårlige i dag, visst! Håper du hadde en fin vakt på jobb! =)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg jobber på omsorgsbolig, jeg!

   Slett
 19. Så fantastisk, Siv. DU er fantastisk. Blir glad av å lese dette, kjenner jeg. :)
  Håper senvakta gikk finfint! :)

  SvarSlett
 20. Yiiha! Høres slettes ikke verst ut. Du må jo være perfekt for tillitsvalgt, + at jeg gledelig ville hatt flere som deg i klassen min. For å si det mildt; det er litt nerdete/kjedelig/stille/fest-sladder-random-usaklig-prat på media, og i klassen min. Såånt er så kjedelig. Men som du skrev, det er merkelig at man glemmer av hvor mye man har savnet noen inntil man ser de igjen, etter laang tid. Hehe!

  SvarSlett
 21. åh, så fint at du hadde en så fin første skoledag :D det har mye å si at man trives på skolen og særlig at man trives med klassen sin. det er litt rart med å være her i Australia, jeg kjenner jo nesten ingen i klassen, har forskjellige folk i hver klasse, og blir stort sett ikke så veldig mye mer kjent med folk etter hvert heller, hvis jeg ikke gjør en innsats. men det går egentlig greit, man er jo bare med folk et par timer i uka uansett! så for min del prioriterer jeg heller å få meg venner i Hillsong(kirken jeg går i), for der er jeg faktisk mer, og der er det jo alltid de samme og sånn. :)

  og du virker som du alltid har så bra innstilling, det er bra! du er flink og du inspirerer :)

  SvarSlett
 22. Så bra at det er godt å være tilbake! :D Haha, det der meg klemmene var helt genialt :)
  Jeg skal studere psykologi i Edinburgh, som jeg tror du allerede har fått med deg :D Drar om ni dager :o

  SvarSlett
 23. For et positivt og gøy innlegg! :) Og jeg tipper absolutt at du egner deg til den rollen ja. Håper du hadde en fin vakt på jobb også :)

  SvarSlett
 24. Så flott at du ser lyst på det å komme tilbake til skolebenken. Det gleder meg å høre at du trives! Jeg begynner først neste uke, og forhåpentligvis blir det en spennende tid med mye å lære, der hvor jeg får brukt mye av den erfaringen jeg til nå har opparbeidet meg. Kjenner jeg blir litt nervøs av å komme tilbake til skolebenken, men jeg gleder meg til å ta fatt på noe som en dag vil resultere i en helt fin utdanning som gir meg tittelen helsefagarbeider. Mange av de jeg nå jobber sammen med har denne tittelen, og de er kjempefornøyd med tilværelsen. Så hvis jeg kommer så langt og ser at veien videre vil foregå i yrkeslivet, og ikke på en vei mot mer utdanning, vet jeg ihvertfall at man kan trives godt med det også. Det å vokse opp og ta viktige valg i livet er neimen ikke enkelt... Men det er godt å ha noen å snakke med :)

  SvarSlett
 25. Sv; Det har jeg selvfølgelig hatt :)

  // Jepp, den må man se :p

  SvarSlett
 26. hehe, hva er skittels?
  håper du får en supert år, skoleflinke deg! misunner deg der..

  SvarSlett
 27. Det hørtes ut som en veldig fin dag :-) Og gratulerer som tillitsvalgt!

  SvarSlett
 28. Vi begynte på mandag vi, og det var fint det og. Eller, fadderukene var litt finere, da det var da vi møttes igjen for første gang.
  Det virker som du har hatt en av de finere dagene, hvor det ikkje skjer noe helt SINNSYKT stor noe, men da alt som skjer bare er i harmoni. Været, folkene og humøret.

  SvarSlett
 29. Så snill du er som deler ut snop til klassekameratene dine!! Du er god du!
  Jeg begynte første dag i lære på mandag, og nå, onsdag, trives jeg SÅ godt! Kunne ikke jobbet på ett bedre sted :-D wiii!

  SvarSlett
 30. Jeg har heldigvis ferie enda :-)

  SvarSlett
 31. Så utrolig herlig. Du har en skrivemåte som får hvertfall meg veldig engasjert og.. glad.
  Denne høsten er jeg ferdig utdannet, så jeg jobber faktisk som kontaktlærer for en åttende klasse, utrolig spennende så langt :)

  SvarSlett
 32. For en super start på året du hadde!

  SvarSlett
 33. haha, for en gøy tekst! Jeg, som du sikkert vet er på min andre uke hos Vatle. Det er veldig bra!

  SvarSlett
 34. Så snill du er! Skulle gjerne fått litt Skittles første skoledag....

  SV: Hahaha, ja jeg la isen i gresset! Den ble heldigvis ikke spist :D

  SvarSlett
 35. Så snill du er Siv:) Artig å lese, høres ut som en koselig skoledag:)

  SvarSlett
 36. SV: Hahahhaha, jaa strengen forsvant deen :( Trodde også tunga mi skulle bare falle bakover i svelget, men den lever sitt vanlige liv, den ! Og jeg kan ikke engang kaste rundt på den... jaja! Strengen var vist ikke så nødvendig, da.

  SvarSlett
 37. Du må være en solstråle å ha i klassen!! Alle skulle hatt en som deg rundt seg :) :) Bra du hadde en fin første skoledag i hvert fall!!

  SvarSlett
 38. åh det hørtes koselig ut ^^ Skikkelig digg å komme inn hit til deg igjen, etter en leeengere bloggout! :P

  SvarSlett
 39. Gratulerer med å være klasserepresentant! Det er så sant så sant, det med at du noen ganger ikke merker savn før du møter de du savner.
  Min første skoledag var mindre fin. Den begynte med en grusom morgen hvor kroppen min konstant fortalte meg at denne tiden av døgnet er sovetid. Jeg fikk utdelt en full lekseplan for uken, men ingen bøker for å gjøre disse leksene. Pulter hadde vi heller ikke enda, så vi satt hele dagen i en sirkel og gjorde ingenting mens lærerne maste om at vi har det fryktelig travelt i år med alt vi skal igjennom. Gøy. I dag var alt mer som normalt. Heldigvis.
  (Beklager for litt lang kommentar. Kunne nesten utgjort et blogginnlegg.)

  SvarSlett
 40. Hihi, du høres ut som et stk. herlig menneske, Siv! :)
  Universitetet i Oslo (psykologi, bachelor), og jeg kommer nok til å være mye begravd i bøker..

  SvarSlett
 41. Så kjekt!
  Merker jeg gru-gleder meg til å begynne på igjen... Denne gangen er alt nytt og jeg kjenner ingen! Skummelt.. hehe.. Men det går nok helt fint!

  SvarSlett
 42. Høres så fint ut :) Skulle ønske jeg var like entusiastisk over skolen :P

  SvarSlett
 43. Vel, jeg har ikke startet enda - første forelesning er på mandag! Men jeg har hentet noen av pensumbøkene og gleder meg SÅ til å starte :) Kjenner jeg meg godt nok, kommer jeg nok til å smugstarte litt! Når det er sagt er fadderuka i gang og det er mye sosialt som skjer - noe som er supert! :) Men første skoledag blir nok dokumentert på bloggen!

  SvarSlett
 44. haha din lille lure utpresser;) Ser for meg der du sitter å gliser og bare mottar klem på klem. Snikis hehe. Jeg har alltid likt slike oppstarter selv og gleder meg alltid av en eller annen grunn. (Jeg hadde ikke gidda å gått så mange år hvis ikke sikkert) I morgen blir min siste skoledag, eller min aller aller siste blir vel når jeg skal ha muntlig. Men tenkte å sitte litt på den åpne salen i morgen å reflektere litt mens jeg venter på at trykkinga skal bli ferdig. Iiiik!

  SvarSlett
 45. kos med første skoledag. Litt kjedelig å tenke på at jeg ikke skal ha en første skoledag igjen :-/ Men Brage skal det da :-)

  SvarSlett
 46. For en koselig første dag på skolen, og at du "fikk" klem av alle, du er herlig Siv:) det er jo bra at du ble valgt, viser at de har tillit til deg og mener du er den som er mest egnet:) flinka! Håper skoleåret blir like fint som første dagen:)

  SvarSlett
 47. Høres ut som en super duper skolestart:) Tror skal kjøpe en haug med skittles og kreve klem av alle i klassen min også:) Er jo kjempe koselig da=)

  SvarSlett
 48. Aww, du er så snill Siv! :-D Skulle gjerne fått en klem av deg jeg :-) <3 I høst skal jeg fortsette med jobben min på Bikbok, skal faktisk fra tirsdag av øke en halvtime en dag i uka, så det blir veldig spennende :-)

  SvarSlett
 49. Akk, nå har jeg slækka igjen Siv... Du må stramme meg opp innimellom!

  Innen nå er du vel halvferdig med semesteret. Nesten da.. Bare litt!

  Savner litt den tilbake-til-skolen-følelsen. Det var alltid litt stas den første uka, men så dabbet det selvfølgelig av igjen, haha.

  Ønsker deg LYKKE TIL! :D
  Du kommer nok til å ace dette året også! <3

  SvarSlett