23.08.2012

"My Oh so stressfull life"

Neeeida! Jeg har bare mye å gjøre, men det er ingen vits å stresse. Jeg synes det er kult å ha planer, for da slipper jeg å sløse bort dagene ved å gjøre ingenting. (Som jeg tror jeg har nevnt tidligere, så har jeg ikke hatt en sånn sløse-bort- en-dag-der-du-kjeder-deg-halvt-ihjel på iallfall et år.). My plans for the rest of this week, spør du?

busy today
Overskrifta er sånn, halvveis, fra Paolo Nutinis sang Rewind

Sånn utenom skole, så skal jeg i dag på konsert, der jeg i pausen skal selge kaffe og kaker. I morgen skal jeg se Norgespremieren på Kon-Tiki - I min egen hjembygd!! På skikkelig kino og greier - det kommer til å bli råååått! Fredag er planene å plukke blåbær i marka med støttekontakt-jenta mi før jeg ser fotballkampen til søsters og venninners J17-lag. Søndag skal jeg derimot på jobb. Moneymoney, heh! Resten av høstplanene får dere høre om etterhvert.

Ps. Jeg skjønner ikke at jeg i tre år klarte å lage tid til å skrive blogginnlegg hver eneste dag. Jeg synes det er vanskelig å finne tid til å blogge bare annen hver dag nå. For det er ikke det at jeg ikke har noe å fortelle - det er heller det motsatte - men jeg tror det blir mindre stressende for meg å blogge sånn cirka annen hver dag. Pluss minus, men dere kan jo ha det i bakhodet om dere vil. Bakerst, altså. (Også har jeg jo vendt dere til det i sommerferien, så det går sikkert bra, eller hva?)

/Ting er linka!

34 kommentarer:

 1. Jeg klarer aldri å blogge! Men det er fordi jeg ikke har noen ting å blogge om...

  SV: Kanskje det er en padde... Når du sier det ser han litt paddete ut.. Vel, jeg liker han som frosk(:

  SvarSlett
 2. Liker å ha litt å gjøre jeg og:) men merker treningsstart tar på, for nå har jeg forsovet meg to ganger til skolen bare denne uken, og det gjør jeg vanligvis aldri.. fyfy.

  SvarSlett
 3. Wow, du har masse og henge fingrene i! Kjekt det og ha masse og gjøre, skulle ønske mitt liv var litt meir innholdsrikt og sosialt.. men helsa stopper meg nok der. I kveld skal eg først nokre timer på sjukehuset, og så får eg besøk av ei veninne , det blir kos :))
  Ha ein fin dag Siv!

  SvarSlett
 4. Jeg vet hva du mener, jeg syns også det er deilig å ha litt å gjøre! Jeg blir bare veldig fort sliten og stressa når jeg har mye jeg MÅ gjøre, og skolegreier kommer på toppen av det. Da blir det ikke så gøy lenger, men hvis jeg bare klarer å få gjort unna skolearbeid litt jevnlig så det ikke hoper seg opp så er jo ikke dette noe problem og da er det bare gøy å ha litt å finne på! :) høres ut som du har mye gøy du skal gjøre framover, da, jeg ble spesielt misunnelig på blåbær-plukkinga, det er så koselig, og så så godt å gå og småspise masse blåbær til du blir blå på både tunge, tenner og lepper, haha! ha det gøy :D

  SvarSlett
 5. Så lenge kvaliteten på innleggene er like bra så er det helt greit for meg :D

  Hørtes ut som stressende tider for deg, men du skal jo gjøre så mye bra og spennende :D
  xx Siri

  SvarSlett
 6. "Resten av høstplanene" ... shitt, det er høsten :|

  SvarSlett
 7. Du får blogge når du har tid!
  Jeg pleier forhåndsskrive innlegg på dager jeg har ekstra tid, som jeg poster di dagene jeg har lite tid ;)

  SvarSlett
 8. Likar songen!

  Dinna veka hadde eg planlagt å ikkje gjere noken ting, berre lese og lage mat. Men det som var so fint var at eg so langt ikkje har fått gjort som eg hadde planlagt. Måndag spurde eine hybelsambuaren min om eg ville vere med på ein trimtur i nabolaget, tysdag spurde ei av mine nye veninner om eg ville bli med på ein spasertur i sentrum, og i går ville tre klasseveninner ha med meg på quiz. Fint liv det òg, eigentleg.

  SvarSlett
 9. sv./

  Å, jooo, alt går an, bare man vil det sterkt nok! Den innstillingen er viktig å huske på! :) Haha, ja, en dag kommer jeg kanskje til å våkne og se meg selv i speilet og bare "whættt, er det MEG det der?" haha. Og kanskje hvis jeg er med i film og blir sminket og så ser jeg meg selv etter all sminkingen og bare .. gulp. haha :D

  Aww, tusen takk! :) <3 Du er faen meg (beklager språkbruken!!) helt rå på å blogge, jeg ante ikke at du hadde blogget HVER dag i tre år...sick. Du er rågod!! Xoxo

  SvarSlett
 10. Det er godt å ha mye å gjøre i blant :-) En fullbooket uke er ofte deilig :-D Kos deg masse i kveld og resten av uken. Jeg kjenner selv at det er lite tid til blogging nå som jeg må gi 100% på skolen nå. Utdanningsløpet frem mot jul er beinhardt siden vi skal bare ha bachloroppgave neste halvår. Så med andre ord blir det nok lite blogging fra meg fremover :-)

  SvarSlett
 11. Eg har ikkje høyrt denne songen på lenge, nydeleg.
  Du er flink å finne på ting å gjere.

  SvarSlett
 12. Jeg liiiker innstillingen din - selv om du har masse å gjøre, stresser du ikke! Jeg burde kanskje lære litt der... :)

  SvarSlett
 13. Hurra! Det er så fint å ha ting å gjøre til enhver tid, hvis det er sånn at man ikke stresser av det. For det er da jeg liker det aller best. :)
  Høstplaner? Jeg er intrigued! Kos deg med dagene framover, de høres koselig ut. Og kanskje kommer det et brev din vei i løpet av de nærmeste dagene! :)

  SvarSlett
 14. Ganske utrolig at du har klart det i 3 år !! :)

  SvarSlett
 15. Jeg liker veldig godt innstillingen din! :-)

  SvarSlett
 16. Ja, skjønner deg litt der, men du skal jo så absolutt prioritere skolen først og blogging deretter eller noe lignende! Forstår jo det! :)

  SvarSlett
 17. Så travel du er da :-) Men det er jo ti ganger bedre enn å kjede seg! Håper du får en fin uke :-)

  SvarSlett
 18. Blogg når du vil snuppa! Du er en av de få jeg ikke blir lei om det kommer et innlegg ofte ;) workinggirl ja. Støttekontak er moro, det har jeg også vært i noen år. Klem til deg!

  SvarSlett
 19. Ååå, du må passe på at du ikke sliter deg helt ut ! Jeg liker sånne dager, jeg :D Kos deg masse med planene dine fremover! (Btw, headeren din gjør meg så glad :D)

  SvarSlett
 20. Åå, heldig som skal se Kon Tiki! Jeg vil se den nååå! Har ikke fått sett Batman en gang. Gjør ikke noe at du blogge annenhver dag når du blogger så bra :D

  SvarSlett
 21. Hørtes ut som en godt fylt og innholdsrik helg da :-) Blogg når du selv har lyst og tid, prøver å følge den samme selv, og ja, det går helt bra ;-)

  SvarSlett
 22. Å blogge annankvar dag er ofte nok, sjølvsagt vil eg ha så mykje av Siv som mogeleg, men når du ikkje har tid til å blogge betyr det at du har planar og gjer noko kjekt, og det er berre ein fin tanke! Eg har jo ingen faste bloggtider, eg bloggar når eg har tid til overs (og bloggar då også nokre innlegg som blir automatisk publiserte, sånn tilfelle det blir ei stund til eg får tid igjen) og det fungerer veldig bra! Blogging tar tid - det er gøy - men man må ha tiden også! Eg gler meg til å følge med på hausten din, og til å høyre kva du tykte om Kon-Tiki (om du ikkje bloggar om den kan du gi men eit lite referat privat) fordi eg har veldig lyst til å sjå den men er redd for å bli skuffa, fordi eg elskar historia om den eventyrlystne Heyerdhal.

  SvarSlett
 23. Annenhver dag holder nok egentlig helt fint. Jeg er vel ikke superduper motivert jeg heller. Men klarer ikke helt gi meg heller :-) Alltid kjekt med fulle uker, helgen min er allerede full, og neste uke begynner fylle seg opp også.

  SvarSlett
 24. kos deg masse på konsert da :D Det blir sikkert gøy!

  SvarSlett
 25. At det skjer ting, i staden for at ein berre gjer ingenting, er bra. Og i allefall når det er blåbærplukking - hurra for det! Ein annan fin ting å gjere: lese flotte brev ein finn i postkassa, tusen takk <3

  SvarSlett
 26. Håper Kontiki var bra <3

  SvarSlett
 27. Gleder meg til å se Kon-Tiki... Får ta det som første ting når jeg kommer hjem!

  SvarSlett
 28. Hektisk hverdag, det kan vi like :D
  Jeg må alltid ha minimum en dag i uka der jeg ikke gjør noe, ellers blir jeg gal. Men liker at hverdagene går fort, helga kunne gjerne vært litt lengre.
  Skjønner utrolig godt hva du mener, merker at bloggen ikke er første prioritert hver dag, ret og slett fordi jeg ikke bestandig rekker, menmen.

  SvarSlett
 29. Høres ut som en perfekt helg med masse koselige og fine planer:) merker selv også at det går litt opp og ned i bloggingen, noen dager er det masse tid mens andre dager flyr tiden ifra meg. Men uansett, vi setter pris på all bloggingen du kommer med:)
  Ønsker deg en superflott helg:)

  SvarSlett
 30. Greit å ha noe gjøre hver dag.=)

  SvarSlett
 31. Hehe, ja ingenting godt kommer ut av å stresse. Jeg husker ikke hvor jeg så dette her men: "altså, av å stresse, så blir man bare stresset. Det er derfor ingen vits i å stresse".

  SvarSlett
 32. Skjønner hva du mener! Og for all del Siv, ikke stress med blogginga, kvalitetsinnlegg kommer av at man har tid til å skrive dem :-)

  SvarSlett
 33. Deilig å ha noe å gjøre! Det gjør at man setter så mye bedre pris på den tiden man får til å slappe av og bare ikke gjøre noe annet enn å stirre ut i løse luften :)
  Det er vel derfor de stappfulle dagsplanene er der, for å minne oss om hvor godt det er med et pust i bakken i ny og ne! ;)

  SvarSlett