06.08.2012

Combo breaker...

Fra mine (nesten) innerste tanker, til overfladisk pjatt. Fordi overfladisk pjatt av og til kan kurere miserable sjeler. Spesielt om det er hobby-ting som kommer i posten. Ååååå, som jeg elsker post! Selv om jeg har bestilt og betalt det selv, (altså combo breaker, fordi jeg bruker penger for en gangs skyld) så er det akkurat like flott som mye annet som kommer i posten. Nettopp fordi man forventer dette noe som man ønsker seg!

Stuff I've bought

De to CD-ene nevnte jeg så vidt da jeg kom hjem fra Skottland. Min nye (musikk)flamme, Paolo Nutini. I'm owing it to ex-klassevenninne Julie og takker henne inderlig for å ha introdusert meg til musikken hans. Jeg elsker den første plata, These Streets, for det er virkelig min type musikk. Sunny Side Up tror jeg derimot at jeg må venne meg litt til.

Og boka? Den har jeg venta på i et år. På tiide at jeg fikk klørne i den!! Tenk at man må reise helt til Skottland for å få tak i ei enkelt pocketbok! Nærmeste Ark har nemlig lovet meg den minst sju ganger, men til slutt innså de at de ikke får tak i paperbackutgaven. Hardback vil jeg nemlig ikke ha, for resten av serien har jeg i paperback, og hardback ødelegger enda en combo, heh! Men i Skottland fikk jeg endelig det jeg betalte for, hurra!

Siv
xxx

40 kommentarer:

 1. Ja men post er alltid kjekt;)

  SvarSlett
 2. SV: Åh, flott at du kommenterte det, hadde sikkert ikke sett kommentaren din ellers, så det var bra.. Men ja, over til Eragon. Jeg elsker egentlig serien, men de to siste bøkene skuffet meg litt. Jeg følte at Paolini tok med litt for mye som ikke var viktig for plottet, og som du sier skulle det være en trilogi, og det kunne sikkert også vært om an bare hadde kuttet litt ned (selv om jeg faktisk er glad det er fire bøker!) Og den femte boken jeg snakket om er ikke en til i syklusen, Arven var den siste. Men Paolini har sagt (eller skrevet, i slutten av Arven) at han kommer til å skrive en til bok om Alagesia og det som skjedde etter krigen. Så det blir vel bare en slags faktabok, eller lignende, vi får se! :)

  SvarSlett
 3. Hihi, værsågod :) vi får bare stå på og se om vi får han til rock mot rus 2013.

  SvarSlett
 4. Så bra du endelig fikk boka/pocket da! :D
  Men dumt at ark ikke ga deg den, men hurra for Skottland! :D

  SvarSlett
 5. sv: Tack så mycket!

  SvarSlett
 6. Begynn og kjøp bøker på www.adlibris.com! Det er den beste, og BILLIGSTe siden(: Og, den er norsk (+svensk, finsk og dansk)Billige pocket!

  SvarSlett
 7. Ekstra morsomt med pakker som er veldig etterlengtet :-) Jeg venter desperat på noe så teit som en genser! Bestilte den for over to uker siden og Nelly bare tuller og påstår den er utsolgt osv. Jo lengre tid og mer tull det blir, jo mer har jeg lyst på den! Haha :-)

  SvarSlett
 8. før en fin header Siv! Nu e æ telbake før fullt etter ferien som leser :D

  SvarSlett
 9. Det er så gøy med pakker i posten :-D Fikk Sims3 i posten på fredag. Ble overlykkelig :-D Hehe, små gleder!

  SvarSlett
 10. Bestandig artig å få ting i posten :D Bortsett fra regninger.!

  SvarSlett
 11. Bøker er digg! Og post er jo alltid kos :)

  SvarSlett
 12. ooooh, alltid digg med post :D

  SvarSlett
 13. Hurra for ting man ønsker seg! ^^ Skjønner godt at om du har serien i pocket, at du ikke kan ha en hardback :-O Tror ikke jeg har hørt noe av musikken hans jeg, kanskje jeg bør sette meg ned å høre litt ;-)

  SvarSlett
 14. Hehe, hva gjør man vel ikke for å få bøker som passer sammen :D Jeg hadde litt samme greia med Jo Nesbø-bøkene mine, at jeg kun ville ha sånn hardt cover. Men så fikk jeg pocket i julegave, så nå har jeg en fin blanding siden det er billigere:P

  SvarSlett
 15. Åh, da kan jeg tenke meg at det var godt å få den boka i posten :)

  SvarSlett
 16. alltid like gøy med post!

  SvarSlett
 17. Bra innkjøp:)
  SV;hehe:) Det er "lite" for min del:P hehe Men 1 er jo kjempe bra da:) Bedre enn ingenting:)

  SvarSlett
 18. Føles bra når pengene er brukt på noe fornuftig!! SOm musikk og bøker!!

  SvarSlett
 19. Litt materialistisk lykke må man unne seg! :) Og du er jo ikke akkurat den personen som kjøper mest her i verden! ;) Og du, du MÅ se Batman. Fantastisk film.

  SvarSlett
 20. Det er alltid moro å få noe i posten...så lenge det ikke er regninger! Har ikke hørt om det bandet/artisten, skal sjekke ut hva det er!

  SvarSlett
 21. jeg syns også det er stas med pakker og post gennerelt, uansett om det er betalt selv eller ikke:) Jeg har aldri hørt om den artisten, må ta turen på you tube å høre hva det er:)

  //han drakk på senen ja, plaget meg igrunnen ikke det da, men det at han skulle fortelle og vise det så voldsomt blir bare for dumt. den forrige vokalisten var MYE bedre. savn!

  SvarSlett
 22. Jeg elsker post, og jeg kjenner meg sånn igjen i det å glede seg til at noe skal komme flyvende - og ikke minst til det at alle bøkene i en serie må se like ut, hoho!

  SvarSlett
 23. Liker også musikken til Paulo Nutini, det jeg har hørt i alle fall :)

  Sv; Den må du jo få med deg :D

  SvarSlett
 24. du må nesten det ja ;D

  SvarSlett
 25. Holder på å lese den samme boken selv :P Kjøpte den til søsteren min til jul, og jeg bestilte på capris.no. De har dem i pocketutgaver, og de selger de bøkene ganske fort :D
  xx Siri

  SvarSlett
 26. Så utrolig bra at du fikk tak i den,da! Føles liksom enda bede når man ha siklet etter noe lenge :)

  SvarSlett
 27. Alltid herlig å få noe i posten :)

  SvarSlett
 28. Paolo brukte jeg å høre på før. Hadde helt glemt av han :) Å få post som ikke er regninger er herlig! Er også litt gnien på pengebruken min, men har visst klart å bruke noen kroner på e-bay iløpet av sommerferien. Håper alt kommer snart :)

  SvarSlett
 29. Hvem er det som IKKE liker å få post? Selv om man har kjøpt og betalt for det allerede. Jeg venter post denne uka - nyeste boka til Pondus (tegneserien) :D Hurra ;-)

  SvarSlett
 30. Jippi, bra du endelig fikk tak i den :D Det er GØY å bestille ting på nettet og få i posten ;D Paolo Nutini er ganske kos, ja :)

  Og PS, Krakow er i Polen.. ;)

  SvarSlett
 31. //takk Siv:) Føler endelig at ting begynner å falle på plass nå, og det føles gooooood:)

  SvarSlett
 32. / tusen tusen takk <3

  SvarSlett
 33. Enjoy my friend :)))

  Ønsker deg en alldeles flott dag

  SvarSlett
 34. elsker elsker å få ting i posten. jeg venter på et par sko, og de skal komme veldig snart.

  SvarSlett
 35. Post er så kjekt!! :D Så rart at det var så vanskelig for Ark å få tak i boken! Bra du fikk tak i den til slutt, da - og jeg forstår godt at du ville ha den i pocket når du har alle de andre i pocket, det ser jo tross alt mye penere ut når hele serien står i stil ;)

  SvarSlett
 36. Paolo Nutini var jo heilt fabelaktig! Fyrste songen eg høyrde på etter å ha søkt han opp på YouTube var cover-versjonen hass av "I'd Rather Go Blind", og du verden: musikkhjartet mitt smelta. Takk for musikktips!

  SvarSlett
 37. Å få pakker er jo KJEMPEGØY! Enten det er ventet eller ikke. Nesten som en liten juleaften :)

  Paolo Nutini.. Hmm.. Han har jeg aldri hørt noe om faktisk! Må vel på YouTube en tur tenker jeg :)

  SvarSlett
 38. Paolo Nutini er herleg! Sjølv har eg nesten berre høyrd på 'these streets'-cden, den bringer fram gode minner utan at eg heilt veit korleis eller kvifor!

  SvarSlett