17.08.2012

Takk

"Takk, for at du er som du er..." For å sitere meg selv. Å, så kult! Heh. (Neida. Joda.) Uansett! Jeg vil takke. For dere aner ikke hvor glad jeg har blitt i dere!! Dere er mine evige komplimentgivere, og dagen min hadde ikke på langt nær vært den samme uten deres nærvær. Mange av dere kommenterer så fint; Sånne lange, innholdsrike kommentarer. Også viser dere at dere har lest, og at dere faktisk bryr dere!

CIMG9821

Selvfølgelig merker jeg det når noen av dere blir borte, og ofte sitter jeg og venter på at de forskjellige av navnene deres skal poppe opp, også lurer jeg på hva hver enkelt av dere synes og tenker. Jeg skulle ønske jeg kunne slå opp et stort partytelt og teleportert dere dit, alle sammen. Da skulle jeg holdt dere fast for alltid!! Satt dere i bånd og sånt. Men fram til jeg har knekt koden i trolldom, kan jeg iallfall vise en brøkdel av takknemligheta mi, ved å sende en av dere dette lille jeg har samla sammen. (Sånn, siden de aller fleste av dere er jenter. Sorry, gutter, men dere er tross alt i undetall. Også er dere ikke så flinke til å fortelle når dere er innom!)

Å dele Motionocean på sosiale medier er forresten god smiger. Tror jeg liker smiger, jeg... For den kommer av egen godvilje! Jeg er også på facebook, twitter og bloglovin om dere har lett etter meg der.

50 kommentarer:

 1. Du fortjener alle positive ord, Siv- eller kloke Siv som jeg liker å kalle deg!

  Jeg ble så inspirert av ditt forrige innlegg, at jeg skrev et liknende innlegg på min egen blogg. Håper du vil lese det innlegget, og det er det første du finner dersom du klikker innom nå. Håper du liker det :D

  xx Siri

  SvarSlett
 2. Du fortjener det! Du er så flink å kommentere tilbake og blir veldig glad hver gang jeg ser du har vert inne og skrivet til meg! :-D
  Ooh, det du har samlet der var masse fint! Heldig den som får det! Mmmm skittles <3

  SvarSlett
 3. jeg følger deg på fb, bruker egnetlig ikek twitter lenger og ikke bloglovin heller, men tror jeg følger deg på blogglovin. litt usikker da.. hehe!
  Bare hyggelig å kommentere hos deg, Siv! Du er så flink til å sette ord på ting, du har fine bilder og jeg blir litt inspirert av deg! Skulle ønske jeg kunne kommet til partyteltet, jeg tror vi hadde hatt mye å snakke om og mye å gjøre ;) Via bloggen, så virker du som en jente jeg kunne blitt god venn med!

  SvarSlett
 4. Som de andre to sier; det fortjener du, skjønna :) Jeg suger jo til å kommentere, vet du - men vil bare si at VERONICA BREMNES ER HER :D Hehe.. God helg <3

  SvarSlett
 5. Du, og din blogg, er ein slik som er lett å bli glad i! Det du skriv er så variert, og det er kvalitet over det. I tillegg sprer du mykje glede og positivitet, både her og når du kommenterer så fint og engasjert og langt andre stader. <3

  SvarSlett
 6. Du fortjener hvert gode ord du får ;)

  SvarSlett
 7. Enig med Marit! Det er bare en Siv som gjelder;) Håper du har en fin dag og at noen som virkelig har lyst på dette får det. God helg søte, søte du

  SvarSlett
 8. Enig med de andre her, du fortjener hvert gode ord du får! Du er så herlig, og du sprer ALLTID glede rundt deg! :D Kommentarene dine får meg alltid til å smile, og det er en fin liten bonus i hverdagen. Jeg er alt for dårlig til å kommentere her inne, men du skal vite at jeg setter utrolig stor pris på deg og bloggen din allikevel.

  SvarSlett
 9. Du er en inspirasjon, og et så fint menneske :) Det beste er at du skriver skikkelig bra, samtidig som at du har så mange fine verdier :) Skjønner så utrolig godt hvorfor vi alle leser bloggen, og digger det! :D

  SvarSlett
 10. du er så søt ;D de fleste liker vell litt smiger!! Jeg er kanskje ikke en av de som kommer mer lengs kommentarer på bloggen din, hehe. Men det betyr ikke at jeg ikke har lest det du har skrevet. Jeg liker veldig godt å lese det du skriver, men noen ganger blir det litt for dypt og tankefullt, og da klarer jeg ikke finne så mye passende å svare med :D men du er super da!! ;) stå på videre!!

  SvarSlett
 11. Kjenner meg så igjen i det du snakker om :D Det er så koselig når man ser de samme navnene dukke opp med fine ord i kommentarfeltet^^ Når jeg ikke har blogget på en stund, merker jeg at noe mangler liksom :P Fint å ta seg tid til å skrive at man er takknemlig en gang i blandt :D

  SvarSlett
 12. Eg veit at det er lenge sidan eg har kommentert. Nokon gonger må ein ta seg ein pause.

  For nokon innlegg sidan såg eg at du skreiv om Paolo Nutini. Han har vore ein av favorittartistane mine sidan det første albumet. Han er superflink.

  ---
  Tusen takk for fine ord på innlegget mitt. Du er topp! (Du fortjener eit utropsteikn :))

  SvarSlett
 13. Du er god! <3 God helg! :)

  SvarSlett
 14. sv- : Ja, han er superduper! Ja, jeg elsker lykkeposer! Det var derfor han kjøpte det til meg, for han visste nemlig det fra før, hehe.

  Hmm, jeg vet egentlig ikke hva jeg skal gjøre med det. Tror jeg får overraske han med å komme på bytur til han når han skal tilbake til skolen. Får bare håpe han ikke leser dette da, hehe :D

  SvarSlett
 15. Søta! Du fortjener alle fine ord :D

  SvarSlett
 16. Ja jeg sier det samme; du fortjener alle fine ord du får!! :) Du er så herlig :)

  SvarSlett
 17. "slått opp partytelt og teleportert dere hit" hahaha, der syns jeg var en god ide :D

  Jeg følger deg på bloglovin, og det er helt ærlig et høgdepunkt når du har postet et innlegg, eller du har kommentert på min. Kommentarene og innleggene dine virker så glade, at jeg føler meg gladere etter jeg har lest di :D
  Du fyller oss med energi kan man jo si :D

  SvarSlett
 18. Åh du er så søt du siv! :D teleporter meg dit :D

  SvarSlett
 19. Du er utrolig flink til å skrive viktige tanker og meninger :-)

  SvarSlett
 20. Du lager fine innlegg og komenterer tilbake - det inspirerer meg til å si noen ord her! Jeg hadde ikke lest bloggen din om jeg ikke likte den ;-)

  SvarSlett
 21. Jeg også kjenner en glede hver gang jeg ser jeg har fått en kommentar, hihi :D
  Må bare si at den headeren din var UTROLIG søt :D

  SvarSlett
 22. Koselig innlegg :) Hyggelig å høre at du setter så pris på oss som leser bloggen din :) God helg!!

  SvarSlett
 23. Du får si fra hvis du får knekt koden:) Ville gjerne kommet opp til deg :) Virker som en herlig og koselig jente som man ikke kan unngå å bli glad i :) Du fortjener all ros og heder ettersom du er flink til å kommentere hoss andre blogger, tar vare på dine lesere og skriver flotte og gjennomtenkte innlegg :D
  SV;Håper på å få jobben selv :) Bare å vente i spenning!
  //Takk:)Var en herlig solskinnsdag på onsdagen som var.

  SvarSlett
 24. Her er jeg igjen!! Har ikke vært på pc'en de siste ukene og DET har vært deilig! Har savnet deg og bloggen din, å lese dine fine, meningsfylte og innholdsrike innlegg, og alle gode ord du får, de fortjener du! :)

  xx TraN

  SvarSlett
 25. Takken går direkte tilbake til deg Siv, du gleder meg og mange andre med å være deg, og ha denne bloggen, og du fotjener alle de god ordene du får:) koselig og snilt av deg å gi noe tilbake, du er bare god tvers gjennom:) Knekk koden så kan vi alle møtes:))

  //Kanskje jeg skulle innvitere han med meg, eller blir Siv kanskje litt sjalu da? hehe:) Jeg har vært i Disney før, men var bare 13 da så det blir spennende å komme tilbake:)

  SvarSlett
 26. Du fortjener det, du er jo så herlig! Blogging er ikke blogging uten Siv! <3

  Stilig, hva spiller du da? :D Hah, nei, er du gal, jeg legger ikke videoer. Men jeg har faktisk en youtube-kanal: http://www.youtube.com/user/ingvildsinverden (om bøker) Legger du ut videoer? :D :D

  SvarSlett
 27. //de beste skoene ever??? Fortell fortell, hva slags sko er det?

  SvarSlett
 28. Jeg har det akkurat på samme måte med mine lesere. Jeg ser jo hvem som kommenterer stort sett hvert innlegg, så jeg venter på at de skal kommentere igjen. Snedige greier.

  Og jaa, jeg har linket til oppskriften i det siste innlegget på bloggen, men siden jeg ikke er sikker på om du leser den regelmessig kommer en link her også: http://tyventyven.blogspot.no/2012/05/idas-sjokoladefondant-hehe.html :) Lykke til med bakingen! (håper forresten det var denne oppskriften du mente.)

  SvarSlett
 29. Så fint innlegg med takknemlighet til leserne dine, så hyggelig å lese! =) Håper du får en super helg! =)

  SvarSlett
 30. Åhe, du er bare så himla fin. Har savnet å lese bloggen din i sommer, og så kommer du med slik ett fint innlegg når jeg plutselig dukker innom. <3
  Håper du koser deg masse, flotte, flinke, smarte og gode du. :)

  SvarSlett
 31. Du fortjener alle leserne du har, for du har bred appell!
  Fortsett med det du allerede gjør bra, det er nok å være som du er.

  SvarSlett
 32. Etter at jeg bestemte meg for å drite i å ha mange lesere føler jeg det samme. Og det er jo trossalt de samme som går igjen, og man merker raskt hvem det er som gidder å ta seg tiden til å lese tekstene jeg skriver.
  Du fortjener hver en leser og jeg har ingenting i mot å teleporteres en gang i blant :)

  SvarSlett
 33. <33 om jeg ikke kommenterer,er jeg stort sett på ferie eller travelt opptatt! Jeg setter utrolig pris på dine kommentarer også, bare så det er sagt :)

  SvarSlett
 34. For en fin pakke du har satt sammen! Skittles minner meg om Irland, hihi. Kommentarer er alltid koselig, det er så sant, og jeg skulle også gjerne hilst på alle som stikker innom meg og legger igjen noen ord... Du får jo voldsomt mange kommentarer, og det er nok fordi at du selv er flink til å kommentere, og fordi at du skriver varierte innlegg som det er lett å kjenne seg igjen i. Dessuten viser du at du setter pris på leserne dine, og det er jo alltid en god egenskap. Fortsatt god helg!

  SvarSlett
 35. //huff har det vært sååå kaldt hos dere? det er kjipt ja, når t.o.m ikke jordbærene tør å komme frem.. været har jo vært varierende her også, så det vokser sent i drivhuset, men det modnes litt etter litt..

  Så bra at du er så fornøyd med skoene, et godt kjøp:)

  SvarSlett
 36. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Jeg elsker bloggen din fordi den ikke er "vanlig" eller fremstilles på en overfladisk måte. Dette synes jeg så absolutt du burde få et stort pluss for. Du sprer masse positivitet og det er umulig og ikke lese innleggene dine! De er så interesange, så fulle av viktige budskap og tanker. I tillegg reflekterer du mye. Dette synes jeg er SÅ viktig og du klarer det i hvert innlegg. Måten du tenker på er så positiv og unik. Den kan vinkles og tolkes på så mange måter, og bare se hvor mange positive kommentarer du får i kommentarfeltet. Jeg ser bare gode ord. Gode ord fra folk som ønsker deg alt godt og som synes bloggen din er bra. Bloggen din er så ekte, og det tror jeg folk setter veldig stor pris på. At du er ærlig.
  I tillegg er du jo supersnill med alle leserene dine. Det du f.eks. skrev nå om at du skulle ønske at du kunne samle alle leserene dine i ett partytelt og binde oss fast, ja... Hva skal man si? Jeg begynte å le og smile og så det for meg. Så for meg hvor morsomt det hadde vært. Du gjør rett og slett så mange mennesker glad!
  Håper du får en fin dag, helg, uke, måned, år, bursdag, jul, og ja.. egentlig alt, haha :-D

  SvarSlett
 37. Så bra at du setter pris på leserne dine!
  ;)

  SvarSlett
 38. Søte du <3

  SV. Ja det er jeg veldig enig med deg i, Siv :)

  SvarSlett
 39. Blitt så glad i deg også Siv med dine enorme gode positivitet og glede! :)

  SvarSlett
 40. Føler meg litt truffet, haha. Jeg er SÅ dårlig på å kommentere, selv om jeg ofte titter innom (da vet man jo ikke om jeg har vært til stede..). God helg videre :)

  SvarSlett
 41. skjønner så godt hva du mener.
  og bare så du vet d, når jeg forsvinner er det fordi hverdagen er hektisk så blogg får ikke tid.
  men jeg catcher alltid opp etterhvert :D

  og du fortjener alle godord du får, jeg har aldri kommet over noen på din alder som er så reflektert og moden og interessant :D

  SvarSlett
 42. Haha, jeg følger deg jo selvsagt på både twitter, facebook og bloglovin fremdeles.. :D jeg vet jeg har vært litt sånn halvveis fraværende i det siste, da, for det er så mye å gjøre og ting som skjer her at jeg ender opp med å aldri få somla meg til å lese blogger, har mer enn nok med å klare å få oppdatert min egen! men hver gang jeg leser bloggen din syns jeg det er veldig koselig, og jeg setter uendelig pris på dine kommentarer hos meg, og jeg syns det er koselig at du fortsetter å kommentere hos meg selv om jeg ikke har vært så flink hos deg i det siste.. da får man følelsen av at det ikke bare er noe du sier, men at du virkelig bryr deg. det er veldig kos! og dette mener jeg virkelig, du er ei så bra jente og jeg vil gjerne at du teleporterer meg til deg så jeg kan hilse på deg, for det hadde vært supergøy å ha truffet deg på ekte! jeg vil gjerne ikke bindes fast i bånd, men hvis du vil ha meg for en helg eller noe så er det bare å teleportere i vei altså, jeg skal ikke stritte imot :D

  SvarSlett
 43. Er enig med mange andre, du fortjener det! Både du og bloggen din skiller seg ut på en vanvittig positiv måte :D

  SvarSlett
 44. Du får lesarar som gir mykje i kommentarfeltet fordi du er ein bloggar so gir så mkje bra sjølv! What goes around comes around, er det ikkje det man seier? Eg har merka at eg faktisk har sakna bloggverda medan eg har vore vekke, og det er ei bra bekreftelse for meg på at 1: eg likar å blogge og 2: eg leser masse bra bloggar, og eg får veldig mykje av å lese dei! Du er på topplista om det skulle vere nokon tvil! <3

  SvarSlett
 45. Jeg vet ikke hvordan det er med alle andre, men jeg føler du burde gi den gaven til deg selv jeg!
  Det er jo tross alt på grunn av deg at vi er her! :D

  Du fortjener uten tvil alle de gode ord!
  Personlig sender jeg en takk til McFly og... jeg klarer faktisk ikke å huske helt hvordan vi kom i kontakt med hverandre, men uansett hvem eller hva det er som står bak det, så sender jeg en takk, bukk og nei jeg for at jeg har blitt kjent med deg Siv! :D
  <3

  SvarSlett
 46. Akkurat som Nina over meg her, blir jeg nødt til å sende en takk til eviggode McFLY for at jeg fikk sjansen til å bli kjent med deg. Og takk for at jeg får ha deg som mailvenninne! :) Du er ei helt utrolig flott jente, og jeg får nesten lyst til å begynne å blogge igjen, jeg også, når jeg ser hvor flink du er. Nå har jeg gjort som lovet også, og lappen med bloggadressen din ligger pent i lommeboken min. Glad i deg!

  SvarSlett
 47. Det er ikke så rart at folk kommenterer oss deg. Du skriver veldig fine og innholdsrike tekster. Jeg elsker virkelig bloggen din, som jeg har sagt mange ganger før du er en STOR favoritt siv:)

  SvarSlett
 48. vi er glade i deg og Siv! :-D Er jo en grunn til at vi leser innlegga dine, og hiver etter å skrive kommentaren til deg fortest mulig, fordi vi dele våre meninger med deg! :-D Blir forresten superglad hver gang jeg ser navnet ditt i kommentarfeltet mitt og, for da vet jeg det kommer en ektefylt og fin kommentar <3

  SvarSlett