06.05.2011

Tromsøtur

Marte holder konfirmasjon på lørdag, og i den anledning drar jeg til Tromsø. Jeg har kjent henne siden vi ble kjent i Sverige som små, og siden har vi holdt kontakten på alle disse nymoderne måtene. Men det å reise alene, dere...Bare én dag igjen til jeg kan spise det forsinka påskegodteriet som kom fra Skottland!

Jeg drar alene. Det har jeg aldri gjort før, ikke med fly. Men jeg blir fulgt til flyplassen, og hentet på andre sida. Det gir en form for trygghet. Jeg har ikke noe særlig flyskrekk heller, men det er litt ubehagelig å tenke på at flyet KAN styrte. Eller kanskje en terrorist velger å bombe det minste flyet i verden. Da vet vi iallfall at det ikke er Bin Laden. Jeg er jo tross alt apa, og alle kjenner apa... Ettersom jeg tviler på at jeg får inn noe innlegg før på søndag, kan dere kose dere med å trykke på knappen som jeg har fått en fetisj for. Nå håper jeg bare ikke at jeg blir overfalt av en pedofil på min halvtimes reise alene!

Hvor ofte reiser du alene?

Siv
xxx


This is the button: Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten

25 kommentarer:

 1. De siste årene har det blitt litt reising alene. Det kom godt med da jeg ble syk på skoletur i fjor og skulle hjem alene. Denne turen kommer nok til å gå veldig greit for din del :-) god helg og kos deg masse! (sjokoladen så veldig god ut btw)

  SvarSlett
 2. Når æ Fløtta sørover (2004 trur æ), bodde jo pappa fortsatt her oppe. Så æ har tatt fly aleina kvær ferie helt sia æ begynte i 4.klassen! Huske kor nervøs æ va første gangen :p

  - Kos dæ i konfirmasjon :)!

  SvarSlett
 3. jeg har faktisk ikke flydd aleine før i februar i år haha. og jeg skal liksom være voksen :P jaja. Men det går så bra så! :) du får kose deg!

  SvarSlett
 4. Reiser ofte alene :) Reiste helt til Thailand alene tilogmed ;) blir en vanesak det der :)

  SvarSlett
 5. Hugsar første gongen eg reiste åleine med fly Bergen-Trondheim og tilbake. Eg grua meg heilt sjukt, men eg kan love deg at det er mykje betre enn ein trur. Det er i alle fall mi erfaring :)
  Reiser nesten alltid åleine, men det er jo med buss så det er ikkje heilt det same.

  SvarSlett
 6. aaah du må jo ikke vise slike sjokoladebilder!! hehe.. nom nom! god tur :)

  SvarSlett
 7. Jeg tror faktisk jeg aldri har flydd alene før. Jeg har alltid enten reist med familien eller venner. Hmm. Jaja, jeg er sikker på at det kommer til å skje på et aller annet tidspunkt. Tror jeg hadde klart meg helt fint alene. Er god til å navigere flyplasser! Haha!

  Turen din går sikkert helt fint. Det er nok grenser for hvor mange terrorister som frekventerer små fly i nord! XD

  SvarSlett
 8. Har aldri flydd aleine før, men jeg tar ofte buss til og fra sørlandet aleine ;p gjør meg ingenting^^

  SvarSlett
 9. Kos deg, det blir nok kjempe morsomt :) Ps, gled deg til å spise den sjokoladen, den er knall god ;)

  SvarSlett
 10. Har reist alene tusenvis av ganger. Sist reiste jeg alene til Paris ;)
  Men du er jo en del år yngre enn meg da. Tenker nok du klarer deg fint likevel.. uten bombeattentat og lommemenn.

  SvarSlett
 11. Jeg har ikke reist så mye alene, de gangene jeg reiser alene er med bussen hjemover til foreldrene mine. Som tar ca 3 timer med buss, må bytte ett par ganger da. Fly har jeg aldri tatt alene og ikke sammen med noen heller. Har aldri flydd. Har høydeskrekk, så er litt redd for å fly også.

  SvarSlett
 12. Har reist aleina mange ganga så e vant til det, men blir alltid litt nervøs om det æ må reise til en helt ny plass, ha en god tur! :)

  SvarSlett
 13. så koselig da! Det går bra med fly alene. bruk tiden på å sove!

  SvarSlett
 14. det går sikkert bra, men have fun da :-D
  - har faktisk aldri reist sånt alene til et annet land eller et plass som ligger langt borte ;o

  SvarSlett
 15. Det går nok helt fint, skarru se :)

  Jeg reiser alene i gjennomsnitt en gang i måneden, så man jo tilslutt vant med det ;)

  SvarSlett
 16. Koselig med konfirmasjon:) du får kose deg i tromsø:) har reist alene før ja.) til tyskland for å møte en venninne:) det var skummelt å fly alene,ikke at jeg har noe flyskrekk(elsker å fl<3).

  SvarSlett
 17. Jeg har reist alene mange ganger, og det går kjempefint. :) Jeg syns også det er litt småskummelt å fly alene, men det har aldri skjedd noe ekkelt. Lykke til, da! :) Så må du kose deg i konfirmasjon. :)

  SvarSlett
 18. Jeg reiser som oftest alene, og det går alltid fint. Med musikk i ørene og godis i lomma går det ganske raskt ;)
  Kos deg i helgen! :-)

  SvarSlett
 19. Huff, ikke bra og være nervøs, men det går nok veldig fint! :) Og utrolig koselig at du skal få vært med i konfirmasjonen hennes da! Håper du har en super tur :D

  SvarSlett
 20. Å neeeei, nå har vi ikke hørt fra deg på lenge! Håper du ikke har blitt kidnappa.. Eller satser egentlig veldig på at du bare har det toppers der du er;) Så morsomt å møte en venn for livet i så ung alder da! Liker å høre sånne historier;) Kanskje du har et bilde av dere fra den gang som du kan vise sammen med et av dere fra helga? Hadde vært koooselig ja! Er det ekstra god godis det daaah?=) Vet du, jeg hadde ikke tatt tog før jeg var 18 jeg (har lissom lite sånt på Møre). Trodde faktisk det bare var noe som fantes på tv og sånt da jeg var mindre pga det.. Det var vel første gang jeg reiste alene og, tipper jeg var rimelig mer nervøs enn deg. For jeg kunne jo gå av på feil plass, eller bli med for langt og masse annet rart! ¤grøss¤

  SvarSlett
 21. Aldri egentlig, hørtes ut som om du har hat en fin ferie!

  SvarSlett
 22. Jeg reiser ALLTID aleine! Hver gang jeg skal til USA reiser jeg alene. Når jeg skal besøke familien på Kypros...ALEINE. Når jeg skal til LONDON - aleine. Litt kjedelig. Hvertfall på lange flyturer som til USA..men...jeg er ihvertfall ikke aleine når jeg kommer til USA da. hehe

  Håper flyturen gikk bra, da :)

  SvarSlett
 23. Håpa du kosa dæ i konfirmasjon da ;-) gitt nok sikkert fint å reise aleina! æ har aldri reist helt aleina før, men æ å Charlotte for aleina til Tyskland da :D

  SvarSlett
 24. eg har reist aleina ganske mången gonger itte eg flytta te Oslo, reist fram og tebake mellom Oslo og Haugesund, men reiste mye aleina når eg va liten og, te Sandnessjøen for å besøka besteforeldrene mine ;)

  / jepp, har altfor mye tid te å tenka faktisk, det syns eg hvertfall ;)

  og lysare tider e me komt te ja, men det går litt for fort syns eg, plutselig snur solå igjen ;)

  SvarSlett