04.05.2011

Fake

Det er ikke alltid like lett å se når noen er fake. Men har man vært borti en før, kjenner man dem fortere igjen. Jeg hater fake folk. Hva kan være så galt med orginalpersonen at de må lage seg en fake kopi? Det er ikke kult å si en ting når man mener noe annet.


Ingen liker fake personer. Hver gang jeg møter på noen jeg vet oppfører seg annerledes enn de egentlig er, kjenner jeg blodet boble med ekstra trykk enn vanlig. Det å si noe til en persons ansikt, for så å si det motsatte bak ryggen deres er umoralskt. Om man ikke tør å si noe til en person face to face, bør man ikke si det i det hele tatt. Iallfall ikke til noen som en vet kommer til å si det til personen uansett. Man blir ikke populær når alle vet at du ikke er som du gir deg ut til å være.

Jeg vet at jeg hater fake personer. Iallfall når de har potensiale til å være seg selv. Tenk så flott de kunne vært om de hadde turt å stå for meningene sine! I stedet for later de som om de tør, men det de står for er ting som de håper vil tilfredstille tilhørerne. Man kan ikke vite om de mener det de sier eller ikke, for de har snakket usant så mange ganger før. De kommer vel uansett til å lage grimaser bak ryggen din når du snur deg uansett...

Hva har dere å si om fake personer?

Siv
xxx

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten
Jeg har blitt litt for opphengt i denne... Iallfall etter at jeg fant ut man kan trykke så mange ganger man behager, og jo flere trykk jo høyere på lista kommer man! Mani kan det vel også kalles.

23 kommentarer:

 1. Misliker virkelig fake personer, spesielt hvis de er "two faced" ettersom hvilken personer de er sammen med.

  SV: hahah, ja,merket at de hadde mange flere sanger enn det spotify har! :D bruker youtube når jeg laster ned sanger jeg :)

  SvarSlett
 2. De prøver jeg å holde meg unna! Jeg blir så irritert. Hvorfor ikk bare være seg selv!?

  SvarSlett
 3. Jeg blir veldig irritert på slike mennesker. Jeg gikk med noen på skolen som var slik. Irriterte meg grenseløst på dem igjennom hele ungdomsskolen he he. Jeg har alltid hvert meg selv og liker mennesker som også er det:)

  SvarSlett
 4. Helt enig, vet om en kalt ISABEL det fryder FAKE av ansiktet hennes,^^

  SvarSlett
 5. er så enig med deg! jeg hater selv fake personer, fordi det gjør meg sur og det føles at jeg vil bare bitchslappe dem, haha! har selv en venninne som var sånn...

  SvarSlett
 6. Det e endel falske persona ja. Hadde en bestevenn i 8 klassen som va så bra, men prøvde på en rar måte å være så mye bedre. Ho måtte kopiere stilen min, si ting til alle de andre vænnan mine som æ brukte å si (samme vitsa osv.) Det føltes som om ho prøvde å konkurrere meg skjøl ut.

  SvarSlett
 7. helt enig med deg. liker heller ikke fake personer. skjønner at du blir sint,pga det blir jeg også.

  SvarSlett
 8. Æsj, falske personer er noe av det verste jeg vet... :S

  SvarSlett
 9. SV: Ja Irlin har en kjempe fin blogg <3

  SvarSlett
 10. utrolig utrolig sant! bra skrevet!! :D

  sv; tusen takk for kommentar!! :D:D

  SvarSlett
 11. Bra skrevet! :D er så enig, fake folk kan bare ha seg langt bort fra meg!

  SvarSlett
 12. Fake personer kan ta seg en bolle! Kjenner noen av dem selv, og de blir ingen nære venner. Vet hvordan jeg skal forholde meg til dem, så det går greit nok.

  SV: Livet på studenthybel er ganske bra i blandt også! Vennene er nærme og når man bor med en av dem i tillegg blir det overkommelig.

  SvarSlett
 13. Enkelt og greit: misliker virkelig falske mennesker. Æsj.

  sv: tusen takk! Excel er vel ikke så vanskelig egentlig, google litt rundt, så finner du nok ut av det! Lykke til :)

  SvarSlett
 14. Føler egentlig litt synd på dem...

  Sv; Så bra, gøy å skrive noe som andre liker å lese :D

  Ja, og det er så majestetisk, for man virkelig til å føle seg skikkelig liten her i verden.

  SvarSlett
 15. Eg får heilt klump i magen av fake personar. Samtidig som eg har ein følelse av at eg var litt sånn før - litt sånn som bukka under for andre og sa meg einig uansett. Men aldri om det var noko som var viktig for meg. Og no står eg for at eg er meg uansett. Det er fint igrunn :)
  / Det er forresten besteforeldra mine som har så fantastisk fine trær i hagen, ah <3

  SvarSlett
 16. Falske mennesker er noe dritt. Man vet ikke hvor man har dem og vet aldri når de dolker en i ryggen. Blah

  SvarSlett
 17. SV;Tusen takk siv:) er heldigvis 3 uker til,men tiden flyr unna fortere en svint..

  //stilig at du har tenkt å skrive gjeste innlegg:) hmm. har ikke noe spesielt tema i tankene akkurat nå. men kanskje du kan skrive om noe som engasjerer deg,enten det er noe i nyhetene, en hobby osv.
  Du skriver jo mange fine noveller/tekster:) Det er ikke noe hastverk,så ta din tid:)

  SvarSlett
 18. Forstår ikke helt hvorfor de egentlig gjør det, jeg synes det bare er helt tåpelig - hvorfor ikke være deg selv ?

  SvarSlett
 19. Det beste e nok å bare være sæ skjøll, ja! ;) lika ikkje fake folk, men som du sei; det e ikkje alltid like lett å oppdage om dem e fake eller ikkje ;p

  SvarSlett
 20. Enig med du! - som vi sier på Fosen.

  Mennesker med slike dobbeltsidige ansikter er ikke verdt å bruke energi på.. Har brent meg mange ganger på det, men har virkelig fått lært hvor viktig det er å ta vare på de som virkelig bryr seg om deg og "kvitte seg" med de som tydeligvis ikke greier å bestemme seg hva de syns..
  Huff, nesten litt synd på de stakkarne som føler de må gjøre det på denne måten.
  Noen burde gi et kurs!

  SV: Eh.. Er ikke helt sikker på hva slags brød vi har jeg xD
  Men, det er meget mulig! :P

  xx

  SvarSlett
 21. Er veldig enig i det du sier her! Desverre tror jeg verden er fylt av mer fakeiser enn de som holder det ekte. Men jeg tror det er mange forskjellige måter å være fake på. Det er de som lyver for å såre andre og komme lengt mulig selv. Og så finnes det de som ikke har nok tro på seg selv til å tørre å vise hvem den er, og i lengen går det bare utover den selv. Verden er trist uansett.
  Leste det du har skrevet om deg selv nå for litt siden. Du virker sykt musikalsk! Forresten så lurer jeg på hvordan synger man på normalt vis?;)

  SvarSlett
 22. haha jeg mente ikke hvordan man synger på normalt vis seff! Men hvordan dere synger Eenie Meenie;) Er litt vanskelig å forestille seg ut i fra orginalen bare, hehe

  SvarSlett
 23. jeg er enig, og det er så altfor mange av disse menneskene. ikke bra. man må tørre å stå opp for seg selv;) Bra innlegg!

  SvarSlett