21.05.2011

The Struts

Jeg har faktisk ikke introdusert dere for dette bandet før. Utrolig nok, for de er rå! Nå er det på tide at dere får en mulighet til å bli kjent med disse engelske gutta! Men grunnen til introduksjonsfravær har både sine naturlige forklaringer, og tåpelige Siv-begrunnelser...





























Den største grunnen er fordi plateselskapet deres (Mercury) tar ned både soundtracks og
den überkule musikkvideoen deres. Dermed er det ikke lett å drive PR av The Struts. Dette er også grunnen til at sangene som jeg har med i innlegget er opptak fra live konserter og ikke er i den beste kvalitet. Men dette er dog ikke den eneste grunnen. Jeg liker å ha ting for meg selv, også å like ting som ikke er så populært. Dette er jo ikke heldig, da jeg kanskje narrer bandet for noen iherdige fans!

Jeg ble kjent med The Struts fordi de var oppvarmingsband for McFly på deres siste turné nå i vår. Da jeg først fulgte gutta i The Struts på twitter hadde de rundt 2-300 følgere hver. Nå har de langt mer, noen med rundet 1500 stykker! Jeg har til og med vært så heldig å hatt noen samtaler med både Luke, Addo og Jamie, men Rafe har jeg ikke vært like heldig med.



























The Struts er spesielle, og det er en av grunnene til at jeg nå liker dem så godt som jeg gjør. Musikken deres fenger og er lett å synge med til. Vær oppmerksom på at de er veldig lette å få på hjernen! Bandet er veldig flinke live, og stilen ders er litt utenom det vanlige. Litt retro, liksom. Hvem liker vel ikke folk som skiller seg ut?

For å være helt ærlig (som om jeg ikke alltid er det...), ble jeg litt sjokka da jeg for 3 måneder siden oppdaget at jeg var ganske så gira på dem. Jeg trodde jeg bare syntes de var kule, og at jeg støtta dem til å komme seg fram i verdenen. Men da var jeg jaggu blitt en fan allerede. Hvem ville trodd jeg skulle finne et annet band enn McFly? ;) (Bare sånn for the record; Busted splitta før jeg fant McFly, så de teller ikke.)

Hva er førsteinntrykket av The Struts?

Siv

xxx

Bildene har jeg tatt herfra.

19 kommentarer:

 1. Loooove The Struts!! Men det vet du jo! Bra du skriver om de Siv! Håper vi får flere Norwegian strutters! :D

  SvarSlett
 2. Jeg må nok innrømme at det ikke helt er min type musikk, men bra du liker dem :)

  SvarSlett
 3. Førsteinntrykk - god gammeldags rock 'n roll som svinger! Er ikke sånt jeg hører for ofte på. Men det er noen klassikere som man bare må høre noen ganger, sånn type muskk er dette for meg=) Og så minner de meg om Rock'n roll wolf når jeg ser på de:P

  SvarSlett
 4. Jeg skal sjekke dem ut når jeg har bedre nett. Har så dårlig nett at det tar en time med en sang på 3 min håpløst -_-

  SvarSlett
 5. eg vett lissom ikje heilt ka eg ska sei ennå, må hørra litt mær av de først, men det hørtes ut som et kult band ;) og mcfly har eg aldri hørt om ;)

  / tusen takk, det va kjempehygge ;)

  SvarSlett
 6. Førsteinntrykket mitt er at det ikke er helt min type band, når jeg ser på bildene og sånt. Men jeg hører på sangene du puttet i innlegget nå, så da kan det jo hende jeg faller for dem allikevel! Det viktigste er jo musikken :) Og lenge siden sist, jeg har vært så opptatt, men håper det går bra med deg!

  SvarSlett
 7. har faktisk aldri hørt noe om de før :P

  SvarSlett
 8. er det fælt av meg å si at jeg aldri har hørt om de før? :( haha. men etter det du forteller, så må jeg nesten høre igjennom et par sanger :D

  SvarSlett
 9. Ikke helt meg, men det er nok bra musikk for mange:)

  SvarSlett
 10. ikke akkurat min smak kanskje ;)

  SvarSlett
 11. Førsteinntrykket (som da kom på McFly's konsert i Birmingham i år) var at de virka å leve i feil tiår, og litt feminine takter på vokalisten. Men musikken fenga den, lett å få i hodet. Ikke verst.

  Sv/ Fint folk virker å være enig! :) Blond og blond, orginalt er jeg vel en type kommunegrå/lys brun lignende greie, men noe orginal hårfarge har jeg ikke hatt på årevis.

  SvarSlett
 12. De har veldig bra og fengende sanger :D <3
  Stilen deres ser litt "gammeldags" ut xP

  SvarSlett
 13. hehe, takktakk søte ;)

  SvarSlett
 14. mormor og mamma heter faktisk strutz til etternavn xD haha, det er litt kult x')

  SvarSlett
 15. hmm.. æ veit ikkje helt ka æ synes om dem, æ.. På en måte likte æ dem, men på en anna måte ikkje x) hahah. Trur ikkje æ blir til å høre så masse på dem, men kanskje en gang iblant :p

  SvarSlett
 16. Jeg har enda ikke hørt ordentlig på disse gutta jeg.. Selv om alle sier at de er uten tvil den beste supportacten McFly har hatt siden Reemer - og de likte jeg!

  Nei, må nok sette meg ned å surfe på YouTube. På det jeg har hørt her, så høres de jo ikke så aller verst ut! ;)

  SvarSlett