16.03.2013

The 8 truths

Ida vil jo så absolutt at jeg skal brette ut verdens sannheter for dere, så jeg får vel bare begynne med de som omhandler livet mitt, da. Here it goes:

Fighter

Uno. Jeg elsker å være i godt humør, og da spesielt om morgenene. Et lykksalig liv tidlig på dagen passer ikke alle rundt meg, men de gangene jeg har prøvd å tøyle humøret, har jeg endt opp som den verste deppa-maniacen ever. Energien må ututuuut! Cheese!

Dos. Mye i samfunnet er ufattelig forkastelig. Som at vi skal bruke og kaste så mye som mulig. At det skal være en hobby å "shoppe" (jeg tror ikke man behøver så veldig mange personlige egenskaper for å bruke penger på ting man ikke trenger). Det er sinnsykt crazy at vi skal ødelegge naturen, fordi vi ha nye bukser og sko hver uke. Og da helst klær som bare varer en vask eller to.

Tres. Jeg er veldig glad i sånn, 60-tallsmusikk. The Beatles og The Beach Boys spesielt. Synes de har fengende beats - me gustan los canciónes! Jeg føler meg så feelgood og glad når jeg hører på dem!

Cuatro. Jeg har ikke pleid å lese nettmagasiner, men jeg leser Oh Cherie. Det er så utrolig bra med en plass der man kan lese om andre ting enn mote, sminke, slankehysteri og pengebruk.

Pirate

Cinco. Dere har sikkert skjønt det, men jeg er feminist, jeg. Selv om vi har det kjempebra i Norge, blir jeg superirritert når gutter kommer med slebrige kommentarer om at jenter er det "svake kjønn", hører til på kjøkkenet, er i veien, er dummere enn gutter blablabla. Noen må jo gi dem en på tygga - om det så skal være meg! (Og enda mer irritert blir jeg, når jenter sier at feminister ikke trengs. Nei, for da ville jo selvsagt du fått lov til å uttale deg i offentligheten, ja.)

Seis. Jeg er svak for cookies og kinder maxi, men bare på lørdager. Er veldig flink til å begrense lørdagsgodt til lørdager. Jippi!

Siete. Det siste halvanna året har vært sosialt tungt, fordi det sjeldent har vært noen som har tatt initiativ til å finne på noe med meg. Jeg er jo en himla sosial person, men det bor ikke så mange på min alder her i området lengre. I blant har jeg følt meg ganske ensom, fordi jeg har tenkt at jeg ikke har noen som setter meg først. Jeg har venner, og travle tider kommer og går; det er vel sånn for de fleste. Det aller viktigste er vel at jeg setter meg selv først, er det ikke?

Ocho. En eller annen gang skal jeg kunne si at jeg har besøkt både Sør-Amerika, India, Italia, Hellas, Spania, Frankrike, Irland, Karibien og diverse land i Afrika.. Det er så mange kulturer og plasser jeg har lyst til å se!

Del gjerne noe, dere også! Tror jeg så skulle utfordre åtte andre til å fortelle om sine sannheter. Tar dere utfordringa, jenter? Johanne, Kathrine Louise, Marlene, Eva Beate, Jeanette Marie, Katrine Ü, Ragnhild og Sigrid.

35 kommentarer:

 1. Morsomt og lese meir om deg Siv! Elsker the beatles og kindermaxi <3

  SvarSlett
 2. Hihi, flotte sanningar Siv! Eg likar det berre betre og betre jo meir eg leser bloggen din. Eg tar utfordringa! Skal pønske ut bra sanningar :D

  SvarSlett
 3. Alltid gøy å lære deg å kjenne bedre, Siv :)

  SvarSlett
 4. Morsomt å lese om deg Siv:) Alltid gøy å bli bedre kjent med bloggere:)

  SvarSlett
 5. Åh, 60-tallet ... Sukk <3 Musikken... sukk en gang til <3

  SvarSlett
 6. Det er alltid gøy å lese slike ting :D

  SvarSlett
 7. wææææh! MEG JO!! :D :D Jeg skal svare, altså :D :D

  Og ja, feminist er bra - bare sjekk kommentaren min på dette innlegget liksom: http://uperfektejenter.blogg.no/1363178096_helter_og_jentehelter.html#comment

  drar'n litt langt, da, menmen! :)

  SvarSlett
 8. Så morsomt å lese! Mange fine sannheter, og er helt enig med deg i at man må få lov å være feminist! Reising er bra, og jeg håper du får reist overalt!

  SvarSlett
 9. Stilig utfordring:) Mye fin lesing!:)

  SvarSlett
 10. Så artig! :) - selv om fler av de var litt kjent fra før ;-)
  Jeg tar utfordringa!! :-D

  SvarSlett
 11. Du er so bra!

  Eg skal prøve å snekre saman nokre sanningar å syne.

  SvarSlett
 12. fantastisk. nå føle eg at eg kjenne deg littegranne mær ;)

  / tusen tusen takk, eg har savna Siv kommentarer <3<3<3

  SvarSlett
 13. Du er bare saa himla fantastisk, Siv! Jeg digger deg! Tror du kommer til aa naa langt her i livet med din innstilling. Hyggelig aa hoere at du liker Oh Chérie, blir saa glad hver gang jeg ser det har kommet kommentarer fra deg! Kudos! <3

  SvarSlett
 14. Masse nyttig og flott informasjon :P Kjenner meg godt igjen i det du skriver i alle fall. Er både feminist og svak for kinder maxi for eksempel, haha ! ^^'

  Å ikke minst det med å være sosial. Bor på en av verdens ødeste plass, og det er få ungdommer på min egen alder her. Tungt å bo på bygda i enkelte tilfeller, men den roen og naturen man blir omgitt av... Det er jo også herlig :)

  SvarSlett
 15. Denne likte jeg;) Er faktisk enig i masse her Siv!

  SvarSlett
 16. Så gøy, lært masse nytt :D Håpe helgen din har vært fin.

  SvarSlett
 17. Artig å høre litt mer om deg :-) Det opprettholder men tro på at du er et bra menneske!

  SvarSlett
 18. sv: takk! Hyggelig å høre at du likte teksten haha :D Og ja - slår et slag for miljøet ved å holde på sånn med skoa!

  Du virker som en utrolig real og kul person, Siv - det skal du ha :D Og jeg får vel prøve meg på den utfordringa da, ja visst det får jeg gjøre. Får prøve å grave etter sannheter om meg sjøl som er interessante nok til å ta opp på bloggen haha. Velvel :)

  SvarSlett
 19. Jeg er enig med deg om humøret! Jeg må kanskje vente til etter frokost, men når jeg er god å mett sitter gliset på plass :)

  SvarSlett
 20. Jeg har også lyst til å reise masse!

  SvarSlett
 21. Morsomt å lese Siv :) Jeg er stikk motsatt av deg tidlig på morgenen, orker ikke prate en gang og vil helst bare gå for meg selv et par timer, spesielt på jobb. Det blir nesten så jeg blir irritert på de få på jobben som er som deg om morgenen og prater hull i hodet på meg klokka sju på morran haha :P

  SvarSlett
 22. Du er så god Siv! :-D Når jeg så Ida hadde utfordra deg, gledet jeg meg vilt til å se hva du kom til å skrive :-) Trist å lese at du føler du ikke har noen som setter deg først, og tar iniativet til å finne på noe, men det er som du sier, viktigst at DU setter deg selv først :-) Og så utrolig bra at du klarer å begrense deg til lørdagsgodt, på ja, lørdager! Jeg prøver så godt jeg kan å begrense snopinntaket til etter middag på fredag, og ut søndag :-P Prøver å kjøpe en bestemt mengde, og det skal holde til hele helga. Spiser jeg det opp på fredag, så kjipt for meg liksom :-P hehe ^^ Nå som sola skinner mer, merker jeg at jeg er gladere om morgenen jeg og! Jeg er ikke lengre daff når jeg drar meg ut av senga, men jeg står opp uten problemer, og kommer meg igang :-) Jeg møter ikke på noen andre enn Tiko når jeg står opp, så det kan jo hende saken hadde vært anderledes om jeg fortsatt hadde bodd hjemme:-P Ikke godt å vite :-P Og selvfølgelig tar jeg utfordringa! :-D

  SvarSlett
 23. Så herlige åtte fakts om deg Siv :-) Du er tøff som få, og står på uansett costs!! Jeg hadde det litt sånn som deg på mange måter, når jeg var akkurat så gammel som deg, kjenner igjen de tingene du nevner. Også det med å være litt alene, når man er veldig sosial, og ungdomsårene er kanskje mest stressende sånn. Derfor er du super-tøff, som bare står i det, og står FOR det du gjør, og er akkurat så herlig som du er :-D Stor klem fra Frodith :-D

  SvarSlett
 24. Der lærte jeg noe nytt om deg igjen gitt! Jeg gleder meg VELDIG til å tilbringe ei langhelg med deg, for å lære enda mer! Det bliiiir sååå gøøøyyy!

  Kjenner meg igjen i det meste du skriver, dog jeg er ingen morgenfugl. Jeg har blitt bedre med årene da, kan trøste meg med det ;)

  SvarSlett
 25. Ser litt av meg i deg altså! Morsom måte å sette det opp på! :D selv om jeg ikke liker å være i humør om morran! :p

  SvarSlett
 26. da ble vi enda litt bedre kjent med deg :)
  håper travle tider roer seg litt, sånn at du får utløp for det sosiale i deg ordentlig.
  skjønner hva du mener da, merker det veldig godt når jeg bor alene.

  litt letta over å ikke bli utfordra hehe, tror ikke jeg hadde klart å komme på så mange ting:P

  SvarSlett
 27. Gøyy, Que bien el español! hehe :D
  Jeg har besøkt Spania, Frankrike og Karibien på lsita di wee :D

  SvarSlett
 28. Siv, du har troa på fremtida og det gode i det meste. Og slike som det er det bra og ha, det gir nemlig oss andre troa på ting! Knalltøffe bilder;) Oh mange nye blogger å sjekke ut!

  SvarSlett
 29. Noe viste jeg, noe viste jeg ikke - morsomt å vite :)

  SvarSlett
 30. Hehe, Elsker Pirat Bildet!! <3 :D Åtte sinnsyke fakta om Siv! :D Bare bra å finne ut mer om bloggeren Siv :D

  SvarSlett
 31. Jeg har tatt utfordringa, så nå får du lese den og godkjenne! Haha.

  SvarSlett
 32. Oj, står navnet mitt der jo!
  Da må jeg jo nesten bare slenge meg på da :D

  SvarSlett
 33. sv - Ikke sett han før?? Har ikke lille Siv sett Buddy, Uno, Uro eller Max Manus for eksempel?=) Bestekompisen til Axel Hennie dette og de har gjort mye sammen

  SvarSlett
 34. sv: Haha, godt det ikke bare er jeg som er nøye med facebook-statuser :D Programleder ja, haha - høres ut som en lengsel etter å bli kjendis, men det er jo ikke det. Er jo bare det at jeg liker å drive med TV-sendingsopplegg og alt sånn etter 3 år på media. Synd det ikke finnes eget programlederstudie. Det finnes jo journaliststudie, ikke sant.. :(

  SvarSlett
 35. svar/

  Hei søta!! SE. DEN. Herligherligherlig film. Så utrolig bra, nydelig locations, bra musikk, skuespillet = THUMBS UP og selvfølgelig...kjærlighetshistorien er nyyydelig! Og trist...:-'( + at Jakob Oftebro er riiiimelig flott å se på! Jepp, han var jo Don Juan i Kon-Tiki, hahahhaha :-)

  Du, jeg tror det er jeg som skal svare på mail.... jeg er bare så hiiimla treg. UNNSKYLDUNNSKYLD! Det har bare vært hundreogèn ting som har skjedd i det siste.... skole, kino, jobbjobbbjobbbb, filminnspilling, trening, lkfjdilsdjdfiovjsdosd. Men nå er det heldigvis påskeferie! Skal se å få ræva i gir ;-)

  Klem!

  SvarSlett