03.03.2013

Livsmerker

På youtube kom jeg over "Lifescouts", nettopp starta av Alex Day, som går ut på å samle pins for ting du har opplevd i livet. Idéen med det hele, er at vi alle skal ut i verden å oppleve livets store og små eventyr. Jeg tenkte jeg kunne fortelle litt om de jeg har tatt opp gjennom livet (helt uten å være klar over at jeg i dag skulle få en pin for det!) Det kommer mest sannsynlig flere slike innlegg senere, for dette er bare noen av dem. Hvilke har dere?Kjøre bil.

Kanskje jeg ikke trenger påpeke det, men jeg har kjørt en del, både før og etter jeg tok lappen på tirsdag. (Men jeg har også tatt mye buss i løpet av livet. Hei kollektiv transport, lommebok og natur!) Og hei, takk for alle gratulasjoner, folkens!Se soloppgangen.

Her i nord varierer tidspunktet på når sola står opp, så jeg har sett soloppgangen både i sekstida og så sent som klokka 12. Jeg er kanskje et A-menneske, men om sommeren er jeg ikke akkurat "oppe før sola", for å si det sånn.Skyte med pil og bue.

Dette fikk jeg prøve da jeg var på leirskole i syvendeklassen. Jeg tror ikke jeg ble noen Brave, men jeg har da prøvd det også. Det var kaaanskje ikke noe supertrekk å blande venstrehendt-bue med høyredominante øyne... (En dah blir jeg Robin Hood, skal dere se!)
Hjerte- lungeredning.

Barneskolen lærte meg mye, og en av tingene var 30-2. Jeg tror Staten slutta med det like etter de begynte, men vi fikk iallfall hver vår livløse øvingsdukke ved navn Anne. Gutta mente derimot den var god til andre ting enn å øve på gjenopplivning. A-hem...
Svømme med delfiner.

Da jeg var syv, svømte jeg med delfiner i Australia. Det høres mer idyllisk ut enn det var, for jeg fikk ikke en gang lov til å stryke på dem. (Grunnet sykdom og sånt. Vi ville jo ikke at de stakkars dyrene skulle spises av hai.)Ha kjæledyr.

Vi har hatt mange kaniner opp gjennom årene (ganske sikker på at tallet er fire), og nå har vi en hund. Hun heter Freia og er skikkelig lat. Også røyter hun noe inni granskau'en.
Se Big Ben.

Den så vi for snart to år siden, da mamma, pappa, søsters og jeg prøvde oss som turister i London. Kult nok, men jeg tror vi trives best på mer landlige områder.
Hest og kjerre.

Klassen vår på barneskolen fór på tur i marka, og for å komme oss oppover, fikk vi sitte i kjerra bak en hest. Dette grunnet at ei av jentene hadde hest, så faren hennes tilbød oss opplevelsen. Tror vi var i ekstase hele veien opp!

/ Alle merkene er fra http://lifescouts.com/
  Inspirasjon til innlegget fra Charlie McDonnell

32 kommentarer:

 1. Ahh, så kult!

  Jeg har, i likhet med deg her, kjøre bil, hjerte-lungeredning og ha kjæledyr.
  Jeg har ikke sett Big Ben, enda jeg har vært i London. Dårlig turist med andre ord.

  Inne på Lifescouts siden fant jeg jo MASSE sånne badges.. Hohoi tenker jeg.
  Men jeg kan slenge på noen av de første jeg fant, nemlig å melke ku, ri på hest og holde slange blant annet!

  Også krysser jeg fingrene for at jeg også en dag kan si jeg har svømt med delfiner!

  SvarSlett
 2. Dette var nytt og morsomt! Hehe ja du har jo litt av noen merker da! Og tenk som mange fler du har og skal få!

  SvarSlett
 3. åh, korr kult! Lett at æ nu har ordna mæ et board på pinterest med lifescouts! dettan ska æ følle med på å oppdatere etterhvert :D
  http://pinterest.com/c4rolinee/lifescouts/

  SvarSlett
 4. Alt utenom å svømme med delfiner:O du er så heldig, har drømt om det lenge. For et utrolig koselig innlegg:D Ble glad jeg.

  SvarSlett
 5. Hihi, moro at du har gjort so månge av tinga frå før av! Men det blir vel fleire, kan eg tenkje meg.

  SvarSlett
 6. Hahaha! siv du er så søt!
  Takk for at du er enig med meg. Jeg blir så frustrert over sånne "dumme" jenter! Er det ut å tenke selv?!
  Hahah! Noor er ikke fra Iraq, men fra Nederland, det er forkortelse for Leanoor, eller ellinore, jeg er faktisk litt usikker! xD heheh! så god venn er jeg!!!

  Gratulerer med lappen forresten! det er så deilig å endeeeeliiiig være ferdig med den dritten, så jeg er glad for deg!! :D

  av de merkene du har tatt, har jeg tatt kjørt bil, sett soloppgang, svømt med delfiner og sett big ben. det er jo ikke akkurat DRØYT imponerende!
  Og det der med delfiner er oppskrytt. Hahah! Jeg gjorde det når jeg var i Tanzania i fjor, og det var så mange båter på "jakt" etter delfiner at de bare svømte unna hver gang man kom nær de. Jeg lå i vannet og så delfiner svømme 10 meter under meg! Sykt spennende!!!! ehhhh... Det var i allefall kjipt dagen etterpå å høre om de som hadde dratt ut klokka 6 på morgenen! de hadde fått leke med delfinene! Mweh! urettt!

  SvarSlett
 7. Av dine har jeg vel egentlig bare sett Big Ben :-D Men jeg kan skryte på meg gått Beseggen, og til sommern skal jeg si Galdhøpiggen også :-) Teller de på sånne pins eller? Og Loch Ness har jeg sett, den teller vel hvertfal hos deg :-D

  SvarSlett
 8. Så utrolig kult! Flotte pins du har hatt da(:

  SvarSlett
 9. Veldig kult:) Fine pins da:)

  SvarSlett
 10. Så gøy! Og så mye fint du har gjort allerede :D

  SvarSlett
 11. Så gøy! - dette vil jeg sjekke ut for meg selv! :) Du har jo opplevd mye bra - til en så ung alder! :)

  SvarSlett
 12. Åh, så gøy, og for en morsom idé! Jeg må nok også sjekke ut dette og se hvilke jeg kan skryte av å ha gjort :D (haha)

  SvarSlett
 13. For et morsomt konsept! Jeg har også disse, unntatt delfin-merket. Gratulerer så mye med førerkortet! Ha en fin uke!

  SvarSlett
 14. Kul greie! Jeg har gjort det samme som deg, utenom definene, men det har jeg lyst til en gang! Grattis med lappen, big girl!

  SvarSlett
 15. Blanding av russeknuter og speidern dette jo ;) Haha! Faktisk ganske tøft! Så du kommer ikke til å sykle til skolen når snøen forsvinner asså?;) Jeg vil sitte på med deg en gang hehe

  SvarSlett
 16. Åhh svømme med delfiner, det er en stor drøm jeg har!! Men av disse merkene har jeg kjørt mye bil, sett soloppgang, hatt mange kjæledyr og sett Big Ben mange ganger!!

  SvarSlett
 17. Jeg mååå ta "svømme med delfiner"!!! :D

  SvarSlett
 18. Så koselig! Jeg liker livsmerkene :D

  SvarSlett
 19. Så koselig! Jeg vil og svømme med delfiner! :P

  SvarSlett
 20. ææ, kult! Så nettopp videoen, og det var jo litt av en ide! ;-) Skal titte meg gjennom siden nå, for å se om jeg og har gjort meg fortjent til noen av dem ^^

  SvarSlett
 21. Kjempekult konsept :D Du skal gjerne lage flere slike innlegg for min del!!

  SvarSlett
 22. Så kult! Den sida må jeg sjekke ut selv!

  SvarSlett
 23. Stilig :D
  Jeg har vel gjort alt utenom det med å svømme med delfiner, noe som jeg vil gjøre hva som helst for å få oppnå!! :o

  SvarSlett
 24. sv: den kommentaren inneholdt få ord som motiverer mer enn du tror! :D

  Wow, så tøft! Jeg vil samle sånne, haha! Jeg kan slenge meg på alle de du har her, bortsett fra svømme med delfiner, hest og kjerre (eller teller hest og slede?) pluss Big Ben. Men jeg kan snartsnartsnart samle Big Ben-merket også! Yeay :D

  SvarSlett
 25. For ein nydeleg ide.

  Eg kan faktisk ha safari merket <3

  SvarSlett
 26. Sv; Haha :p

  // Haha, nei du gjør visst ikke det :p

  SvarSlett
 27. Kjempe morsomt og kult konsept:) Stemmer for flere innlegg=)


  Sv;Så kult:) Bare hyggelig å kunne være til inspirasjon=)

  SvarSlett
 28. Åh! For et finfint konsept. :) Gleder meg til flere slike innlegg, altså.

  SvarSlett
 29. For et fint konsept. Du har jo opplevd veldig mye fint til å være så ung. Gleder meg til å se flere slike innlegg :D

  SvarSlett
 30. DENNE må jeg sjekke ut!

  SvarSlett