24.03.2013

Livsmerker #2

Jeg har opplevd mye minneverdig (og enda mer skal, heldigvis, komme). Her er noen av merkene jeg har tatt opp gjennom livet. Andre merker jeg har, kan dere finne i her. Også denne gangen er alle bildene (og idéen til det hele) fra Lifescouts.com!
Fjelltur.

Som lita vokste jeg opp med søndagsturer, og da gikk ofte ferden opp på fjelltoppen som grenser til bygda. Jeg var ikke så sprek på den tida, så for å lure meg meg, måtte mamma og pappa bruke kjeks som gulrot. Nå derimot, koser jeg meg heller med den nydelige utsikta jeg får på toppen av et fjell!


 
Piknikk.

I filmer ser det romantisk ut med piknik, derfor er det kanskje ikke rart at vi til stadighet har lyst til å dra maten med oss ut. Da vi var mindre, pleide vi å ta med oss pledd, saft, skive og i blant også noen kjeks. Så sykla vi et stykke en eller annen vei før vi koste oss med maten. Også sykla vi hjem igjen.


Svømming.

Jeg husker bestemor prøvde å lære meg å svømme i et basseng da jeg var fem. Svømming er gøy, så jeg synes egentlig det er litt kjipt at vi ikke lengre har svømming i skolen! Men stresset i garderobene savner jeg derimot ikke... 
Fisketur.

Det er først de siste årene at pappa har skjønt at jeg ikke er så keen på fisking. Jeg liker å være i båt, og jeg liker å gå på tur - men det å sitte i ro mens man venter på at fisken skal bite på kroken, det har jeg ikke tålmodighet til... (Også må den sløyes etterpå, fisj).
Zoo.

Jeg har vært i både Edinburgh Zoo og Polar Zoo flere ganger, og også i Blair Drummond Safari i Skottland. Dyr er fine å se på og sånt, men har man sett én zoo, så tror jeg man har sett de fleste.
 Scrabble.

Vi har scrabble i hus, og jeg har spilt det, men det skjer ikke så ofte, for å si det sånn. Kanskje jeg har spilt det én gang. Kanskje to. Mon tro om det er på tide å gi det en ny sjanse?
Ri på hest.

Jeg synes egentlig mange hester er en smule skumle (akkurat som kyr). De er store og ville og hoppete. Men som lita red jeg alltid på hest når jeg var i Sverige på sommerferie. Det var stas, det.
Observatorie. 

Jeg har besøkt et observatorie i Sverige og et her hjemme. Eller, her hjemme var jeg i en oppblåsbar, fake stjerneballong, mens jeg i Sverige besøkte et teknisk museum der de hadde et eget stjernerom. Det går kanskje for nesten det samme?


Har dere disse merkene også?

23 kommentarer:

 1. Har gjort mange av disse...men jeg elsker spesielt å være i zoo! Kan spesielt anbefale Sydney Zoo, hvis du noengang kommer dit! Der var det utrolig fint, og masse spennende og skjønne dyr!!

  SvarSlett
 2. Hehe jeg har faktisk alle de merkene utenom det siste:) Masse gøy med de her merkene altså!:)

  SvarSlett
 3. Jeg har noen fjell-merker vil jeg påstå :-D Og kanskje noen i Scrabble og Zoo, men dyr er best ute i friheten :-) Jeg har IKKE merke i hest og riding, jeg er jo LIVREDD hester... Men i løpet av året skal jeg ri... Så da får jeg det merket.. Jeg har lovet meg selv det, må jo hoppe over noen "hinder" ;-)

  SvarSlett
 4. veldig fine og koselige merker! Hvor får du merkebildene fra? den bloggen også? :D liker slike innlegg søta!

  SvarSlett
 5. Disse merkene er fantastisk fine! Skulle tatt meg tiden å finne merkene mine, men det ville tatt sin tid!

  SvarSlett
 6. Oh, jeg har mange av disse jeg også! :)

  SvarSlett
 7. Jeg mangeler to av disse, men det er greit :-D Morsom greie! Man får jo vite litt mer om deg/den som skriver det.

  SvarSlett
 8. Jepp, faktisk alle ;) Disse innleggene er så herlige! For samtidig som at det er interessant å lese, så får det meg til å komme på mange fine minner fra eget liv :)

  SvarSlett
 9. Har alle merkene bortsett fra to :p Har ikke prøvd Scrabble og heller ikke det siste faktisk :P

  SvarSlett
 10. Mener jeg har de fleste.. Herlig innlegg..

  SvarSlett
 11. Har gjort alle! :D :D (eller, er litt usikker på den siste). Jeg elsker å ri på hest da, jeg føler meg suuupermajestetisk :)

  SvarSlett
 12. har gjort alle.... untatt observatoriet. Det må jeg få til en dag!

  SvarSlett
 13. Utrolig mange fine historier! Jeg digger det med buttons hehe, :D

  SvarSlett
 14. Kule illustrasjonsbilder. Jeg selv elsker å fiske! Maser alltid på pappa om sommeren om vi kan ta oss en fisketur.

  SvarSlett
 15. Jaaa! Og jeg må bare få si, igjen - disse innleggene liker jeg skikkelig godt. :)

  SvarSlett
 16. Masse herlige merker da, skal sette meg ned en dag jeg også, å se hva jeg faktisk har ^^
  Haha, nei, han var utrolig kort i svarene på spørsmålsrunden denne gangen, men slik er det vel noen ganger? ;-) Han var kanskje litt redd for å virke klissete og umandig, om jeg skrev svarene som jeg egentlig fikk ? For å si det slik, han gjør ekstremt mye mer enn å dra frem bisken om jeg har en dårlig dag, selv om det selvfølgelig er en stor slager :-P Håper du har ei fin påske <3

  SvarSlett
 17. Har 5 av dem.. Hestemerket kan jeg sikkert firedoble..haha siden jeg er veldig hestejente;)
  Men oj, jeg er ikke den eneste som er redd for kyr..YAY

  SvarSlett
 18. Har alle bortsett fra den siste, har utrolig lyst til å besøke et observatorie!

  SvarSlett
 19. Så morsomme historier :D

  Av de der mangler jeg scrabble (jeg skjønner bare ikke greia), observatorie (selv om det ser veldig kult ut!) og piknikk. Jeg har faktisk aldri vært på ordentlig piknikk!

  SvarSlett
 20. For et koselig innlegg! :D Har de alle - unntatt siste )

  SvarSlett
 21. Skikkelig fint innlegg å lese! Lifescouts er kult, likte at du ikke bare ramset opp merkene dine men fortalte litt om de.

  SvarSlett
 22. Yey, elsker disse merkene dine!!!

  SvarSlett