07.03.2013

For tida...

jummy

... Har jeg små bokser kosemat med meg på skolen; for å holde blodsukkeret stabilt og magen fornøyd, mens jeg jobber hardt med skolearbeidet.


Utstilling

... Har jeg utstilling på skolebiblioteket, med noen av yndlingsbøkene mine. Skrev en liten anbefaling på hver bok. Det ble ganske fint!


snowy

... Kjører jeg bil i blant, men i dag tok pappa over rattet fordi det var tryggest. Vi brukte en og en halv time hjem, og kjørte i førstegir (nesten så, iallfall) alle de tre milene hjem.

34 kommentarer:

 1. Ser ut som du koser deg! Er det ikke deilig med lappen! Skal snart ut å spille litt med marinemusikkens ungdomskorps og er så glad jeg har lappen til å kunne kjøre dit selv! :D

  SvarSlett
 2. Åh, nå fikk jeg også lyst på sånn kosemat..

  Jeg har ikke lest noen av bøkene på utstillinga di (ikke at jeg har lest så himla mange bøker generelt), MEN, den Dan Brown boka fikk jeg skikkelig lyst til å lese!
  Alt som er litt mystisk vetdu!

  Det er vinter oppi nord og ja ser jeg! :D
  Det begynte å bli tegn til vår for ikke så lenge siden og da kom kjørelysta mi frem den og. Men så ble det bare snø og is igjen, og da forsvant den fort gitt! Snodige greier.

  SvarSlett
 3. Søte boksar, slike kunne eg tenkt meg.

  Og herleg med eiga utstilling på bibioteket! Det hadde vore moro, å anbefalt bøker på den måten.

  SvarSlett
 4. Så flink du er med de matboksene! Jeg er sååå langt unna det nivået der når det gjelder mat på skolen (sjelden jeg har det i det hele tatt, woops.) Og kult med utstilling, haha! Jeg hadde definitivt gått bort og kikka på hva du hadde anbefalt, selv om jeg sjelden leser bøker :D

  SvarSlett
 5. Med slike nistebokser ville jeg fått i meg fem til dagen, det er sikkert.

  SvarSlett
 6. Så stilig utstillingen ser ut! Og herlig lunsj :)

  SvarSlett
 7. Liker utstillingen din - kult! Og nisten din :-P

  SvarSlett
 8. Så fin utstilling av bøker:)

  SvarSlett
 9. Så gøy å ha egen utstilling da! :D Og nisten var bare genial, haha :D

  SvarSlett
 10. First: For noen ufattelig søte bokser! Hvor har du fått tak i de? Hadde vært epic for meg å ha med slike på skolen, så kan gutta kommentere enda mer :D
  Second: Du har egen bokutstilling! Nothing to say, but WOW :D
  Third: Hører rykter om at været er ganske så ille der oppe. Håper bare det gir seg til mandag, for da skal jeg til Setermoen en uke :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg tror mamma kjøpte boksene på Rema1000, om jeg ikke tar helt feil!

   Slett
 11. Herlig mat, deilig med lunsj når dette venter :-) Herlige bokanmeldelser, så flott ut den utstillingen :-) Og er det vanskelige kjøre og værforhold som stopper deg Siv? Ha en god kveld :-)

  SvarSlett
 12. Lol, så kul utstilling! :) Og smart med sunne ting å knaske på på skolen :p

  SvarSlett
 13. Artig med utstilling! Kult bilde!! :)

  SvarSlett
 14. Moro med egen utstilling da! Og blåbær spiser jeg også en del av om dagen...det er jo så godt, og veldig sunt!!

  SvarSlett
 15. Å så søte bokser! :) Husker jeg gjorde det samme på vgs - tok med bokser med nøtter og rosiner også hadde jeg fruktsalat på skolen hver dag :)

  SvarSlett
 16. Mmm, lunchboksene så gode ut (innholdet selvfølgelig, ikke selve boksen, haha) ! :-D Bokanbefalninger er tommel opp, spesielt med det awsome bilde av deg på toppen :-D God helg <3

  SvarSlett
 17. Høres bra ut! Artig med utstilling i allefall! :D Når jeg gikk i 2.klasse på vgs (jeg holdt på å skrive "husker når" men da følte jeg meg så gammel, så jeg tok det bort, ærlgitalt, er jo bare 3 år siden liiisssm) var klassen min med på ungdommens kritikkerpris. Det var kjempe gøy! DA fikk vi også stille ut bøker på skolebiblioteket med annmeldelsene våre! ^^ Det er stas!

  ps: Sånne små bokser hadde mange av ungene mine i barnehagen, I miss them so much! :(

  SvarSlett
 18. Så lurt å ha med sånne kosebokser på skole/jobb..!! Det er så altfor lett å gå og kjøpe seg en sjokolade! Jeg prøver å alltid ha med en boks med bringebær på skolen! Veldig alright!

  SvarSlett
 19. Nam frukt og bær!
  Skikkelig vintervær i nord ser jeg! Ikke misunnelig i det hele tatt!
  Så gøy at du har fått egen bok anbefalings plass på biblioteket!

  SvarSlett
 20. sv: "ok"??! :o trodde du var sånn som elska England og sånt jeg? Vel, blir spennende uansett haha. Ja, jeg spiller instrument, har spilt klarinett i .. 13 år til høsten? Såeeh ja :) Finn frem kornetten igjen! Haha.

  SvarSlett
 21. sv: aha, skjønner! Jeg har jo vært i England noen ganger selv, og det var mer sånne steder med hverdagsliv eller hva jeg skal kalle det (haha.) og jeg tror nok jeg foretrekker det mer enn byer lagt opp til superturisme selv :) Men blir uansett gøy, i og med at .. London er såpass kjent og stort :D .. Ah, synd det ikke er særlig miljø der da :( Er mange steder som sliter litt med sånne type musikkaktiviteter. Dumt egentlig :/

  SvarSlett
 22. Åh det så godt ut:D Er helt hekta på bær for tiden:P
  Så morsom utstillig:D

  SvarSlett
 23. Superflink. Liker at veggen med bøker du liker!

  SvarSlett
 24. Så smart med de boksene med mat da :-)

  SvarSlett
 25. Ååå, den frukten så god ut!! Smart å få litt påfyll i løpet av dagen!

  SvarSlett
 26. Herlig innlegg! Åååå jeg ønsker så til de grader å ta lappen!

  SvarSlett
 27. Haha, diiiigger bildet av deg over bøkene!!!!!!!!!! <3

  SvarSlett
 28. Det er kjempesmart å ha med sånn kosemat, det er så mye bedre enn å spise godteri alle fall! Jeg gjør det samme, bare at jeg har ofte bare med meg en eller to typer, pluss lunsj :) Og bildet av deg over bøkene var supersøtt, haha! Gøy at du har fått lov til å anbefale noen bøker og stille de ut på biblioteket :)

  SvarSlett
 29. Digger kosemat som IKKE er sukkerbomber!
  litt rosiner og oppskjaert frukt er toppen <3

  Saa utrolig goy med den utstillinga!! Fett :D

  SvarSlett
 30. Hallo, diggar bokutstillinga di!!

  SvarSlett
 31. heeerlig bilde av deg :)

  SvarSlett
 32. Liker Siv, lyst å være med deg en dag;) For et shitvær! Jeg husker jeg ikke kjørte før det hadde gått 10 dager etter lappen, og da regna det seff helt syyyykt.. Bokormen Siv liker jeg også, selv om jeg leser lite. jeg bare sovner :P Hihi, skjønner at det kan være kos da. Så kanskje jeg lærer det en gang? Og snaddermat!!

  SvarSlett
 33. Smart det med maten da :D og stilig utsilling ;D Ja, huff.. biler... *kremt*

  SvarSlett