03.06.2013

Sommer i nord ☼

Mer enn to uker med gloheite dager i nord, fører til unormal klesstil og aktiviteter som sjeldent gjøres her oppe, iallfall ikke av oss som ikke, i følge fødselsattesten, er barn. Jeg har sittet i solveggen, levd på solkrem, med solbriller på og lurt på hva som er passende å ha på seg, sett bort fra undertøy (for det hadde egentlig vært nok klær en varm mai-dag!) Hva jeg har funnet på i varmen? I'll show you!

P5310188
P5310185

Jeg og noen venner tok oss en kjøretur til ei av de mange strendene på øya. Dette var i åttetida på kvelden - og Martine og jeg bada, med tøyet på! Spontant, altså.

P6010242

P6010228

Tivoliet kom til øya, og de kunne vel ikke bedt om et bedre vær. Det er mange år siden jeg var på noe tivoli, men jeg kan vel ikke si at jeg ble så veeeldig imponert. Prøvde Alibaba for første gang, og den var faktisk bedre enn spykoppene.

P5300115

Jeg elsker smoothie, og i tillegg til å lage masse smoothie i godværet, har jeg også lest den nye boka til Dan Brown, Inferno. Den var bra. Veldig bra. Nå kan jeg masse om Dante og Italia. Hvis dere ikke har lest noe av Brown, vil jeg anbefale dere å starte med Da Vinci-koden, Engler og Demoner, Det Tapte symbol og så avslutte med Inferno. Han har alltid en god konspirasjon på lur, han der! Også lærer man mye spennende på veien, mens man leser ei superspennende bok. Kan det bli stort bedre?

P6010317

P6010332

Denne sporten er en vi har gjort en gang i blant. Altså ikke så himla ofte. Jeg synes det blir så kaldt. Det var derimot ikke kaldt på lørdagen, men jeg synes det er en smule ekkelt å tenke på at det er plass til ganske så mange skapninger på 100 meters dyp... Det har vært observert mye hval uti der, skjønner dere! Vi bada uansett, og jeg ble full av saltvann, både inni og utenfor kroppen. Deilig, deilig!

34 kommentarer:

 1. Jeg har ikke badet enda, og jeg bor i Trøndelag :O Det er for dårlig, men får skylde på eksamen og sykdom.

  Utrolig lenge siden jeg har vært på tivoli, men fristet litt nå, tihi :D
  xx Siri

  SvarSlett
 2. Så fine bilder og det ser veldig koselig ut:) Jeg har ennå ikke badet, noe som er sent for en som bruker å bade i Mai:) Jeg er ikke så prippen når det kommer til gradene i vannet. Men det har vært flom her på Østlandet og spesielt her jeg bor i Hedmark. Så det har ikke vært så mye å være på ved sjøen av strender osv dessverre. Nå som vannet har gått ned igjen får jeg vel bade snart:) Elsker å bade om sommeren, er det som er sommer for meg. Er ikke så glad i å sole meg, men elsker å bade:) Du er tøff da ( tenker på det siste bilde), det er noe jeg aldri har tørt. Med min vannskrekk holder jeg meg langt unna slike aktiviteter :P

  SvarSlett
 3. Åh, skikkeleg sommarkjensle av å lese og sjå. Tivoli er kjekt, sjølv når ein kanskje etter visse standardar er for stor til det. I alle fall når det er so fint veir!

  (og ukulela mi er kvit - sånn at då kan eg pynte den litt, dersom eg finn ein god måte å gjere det på)

  SvarSlett
 4. Åååh! Dere har virkelig sommer og jo! Idylliske bilder med god stemning og nydelig vær! Herlig at du har bada og allting. Jeg gleder meg sååå til det blir skikkelig sommer! I dag er det faktisk fint vær her på østlandet også, og jeg kunne faktisk gå i shorts til jobb i dag! NICE :D Kos deg med finværet søte deg <3

  SvarSlett
 5. Å SÅ DEILIG! Fikk jo helt sommerfølelse av dette her! Jeg utnytter været for alt jeg kan og går i sommerkjoler hver dag :D Selvfølgelig blir det ingen soling eller bading enda, litt for opptatt, men på FREDAG er det sommerferie :)

  SvarSlett
 6. Ser skikkelig deilig ut! B-)
  Jeg digger Dan Brown og gleder meg til å lese den nye boka!

  SvarSlett
 7. Ååå! Vi er så heldige, Siv!! ^^ I dannmark var det sommer for meg og jeg frykta snøstorm når jeg kom hjem (ettersom været i mai og juni alltid er så himla ustabilt), men så kom jeg fanken meg hjem til en finere sommer enn den i dannmark! Jeg pleide å være i gratangen hver sommer når jeg var yngre og da sto vi alltid på vannski i fjoden. Det var så skummelt! Jeg er ganske redd for vann med dyr i, særlig vann hvor jeg ikke kan se bunnen så jeg forstår godt at du ikke er superfan av den der bananbåtgreia! men gøy er det jo i blant!! ^^

  SvarSlett
 8. Ja det har jo vært helt sykt fint vær her i nord, helt fantastisk! Skulle ønske det fortsatte:P Nå er det kaldt og regn her i Bodø:P Men var gøy så lenge det varte! Jeg fikk mitt første bad også så det var ikke verst! Men du er mye tøffere enn meg som bader i saltvann langt utpå havet! Det kan ikke ha vært mye varmt! Jeg holdt på å få krape da jeg dyppet kroppen og sprang opp igjen i ferkvann! Hehe

  SvarSlett
 9. Ser ut som om du kost deg virkelig! Måtte le litt av smoothiebildet ettersom det kom like etter du nevnte spykoppene ;) Åh, jeg er også noe (les: meget) skeptisk til ting i vannet... Jeg er veldig glad i å bade og eier ikke vannskrekk, men holder meg som regel ganske nærme land likevel. Liker ikke tanken på hva som kan være under meg når jeg svømmer...

  SvarSlett
 10. Herlig det ser ut :-) Og så bade da, her var det 8 grader når jeg prøvde å vasse litt :-) Og her har temperaturen ligget mer på 20 grader i lufta, og litt hagl innimellom også. SEr ut som du koser deg skikkelig. Og få lest noen bøker også er deilig på sånne dager :-)Jeg synes alt av karuseller har blitt litt sånn SPY-opplevelser etter jeg bli voksen.. ikke så moro mer, mest spy-aktig ;-)

  SvarSlett
 11. Så fantastisk, Siv. Jeg vil besøke den øya der! Stranda var jo helt vidunderlig, selv om jeg jo forstår at det vanligvis er ganske kjølig ;)

  SvarSlett
 12. I alle de årene jeg bodde der, så har det aldri vært i nærheten av så bra vær. Det skulle ikke vært lov :P Men for all del, jeg gleder meg over det uansett :) Alle de som bor nord i landet fortjener det :D
  Det ser ut til at du har utnyttet varmen godt, og det er da enda bra :)

  SvarSlett
 13. Dere har jo virkelig oppi nord hatt sommer! - STABIL sommer!!! :D Igår satte vi nedbørsrekord (mm i timen). Festlig!

  SvarSlett
 14. Herlig! Åh, Nord-Norge er så fint :)
  MÅÅ lese Inferno! Har lest de andre bøkene til Dan Brown og har digga de, så kommer garantert til å digge denne også! Skal bare vente til den blir litt billigere (eller kan låne den av noen), bøker er så altfor dyrt...

  SvarSlett
 15. Ser helt fantastisk ut. NYT DET!
  Jeg skal ut å nyte London sol for siste gang på en god stund.

  SvarSlett
 16. Dere har jo skikkelig sommer dere! Deilig! Jeg er forresten også litt redd for sånn ting som henger bak båt... Mye skumle greier...

  SvarSlett
 17. Har fått med meg at det har vært mye fint vær oppe i nord de siste ukene. Det er deilig og nyt det mens du kan!! Her nede i sør er det veldig opp og ned. En dag med pøsende regn og neste dag kjempevarmt og fint. Jeg håper på litt mer sol og varme framover nå, det er tross alt snart sommer!

  SvarSlett
 18. Åååh jeg eeeelsker tivoli. det er søren meg lite som er gøyere enn det. tenk så barnslig man får være igjen da :) i solveggen kan man sitte i undertøy om du allikevel skal sitte der å steike :p haha sjæl ass! holder på å døøø av varme her nå!!! klaaaage over sola ;)

  SvarSlett
 19. ÅååH! siv det hadde vært syyykt koselig, men jeg bor i vadsø. hahaha! det er helt på grensa mot russland nesten! xD hahahah! Men vi blir nok å treffes en gang, jeg tviler på at du som jeg blir sittende i nord for alltid! :D

  SvarSlett
 20. Høres utrolig artig ut! Du må vel nyte været så lenge det er der. Det må vel vi alle i grunn :p

  SvarSlett
 21. Åååh, sommeridyll!
  Skulle gitt ALT for å vært i nærheten av strand og en båt. Blir nedtelling til neste hjemtur gitt!

  Du får nyte det mens du kan! Og lykke til videre på de siste eksamenene - you can do it! :D

  SvarSlett
 22. Wow, ser ut som noen eventyrlige dager! Nord-Norge er til å bli litt forelsket i.....kaaan jeg komme på besøk? ^^ :-D

  SvarSlett
 23. Og forresten, når vi først snakker om været (lolz), så kan jeg jo fortelle at det har vært såå deilig og varmt og fint i Trønderland de siste ukene også! Nesten hele mai, tror jeg, var det sommer-ish og middager på verandaen ;) Og VG kan bare gå å legge seg, "flom over hele landet", liksom, og det at det "bare er fint på Østlandet" osv. Puh! De aner ikke hva de snakker om altså.

  SvarSlett
 24. Skulle trodd du hadde vært i syden! Nord-syden tihi, fantastisk herlig, unner dere varmen og håper varmen kommer tilbake hit :)

  SvarSlett
 25. Oh, det så helt herlig ut, bra at dere får litt av finværet oppe i nord også :D

  SvarSlett
 26. Åh, så herlig!! Her på vestlandet er det ikke helt badetemperatur enda, men jeg har da vært uti en gang :P

  SvarSlett
 27. FANTASTISK, vi har hatt varme dager i Bergen og, men ikke så fantastiske..håper virkelig sommeren kommer hit og!

  TIVOLI! <3

  SvarSlett
 28. Åhh, dette ser så deilig ut! Sommer i Norge <3 <3

  SvarSlett
 29. Herregud! For noen nydelige strender dere har. Herregudherregudherregudherregud. så deilig. Nå er jeg kjempesjalu. Jeg tror ikke vi har så fine sandstrender i Os/Bergensområdet. Må nok til.. Stavanger eller noe, for å komme til nærmeste strandrike.
  Men ja - Norge fikk smake på litt av en ungsommer i mai. Ååh, det var deilig! Skulle ønske jeg badet mer. Nå har regnet komt og krevd sin plass - igjen.

  SvarSlett
 30. Så mange fine bilete :D

  SvarSlett
 31. Høres så idyllisk ut!! Og bildene er jo bare så fine. Tenk at sommeren ikke har starta en gang.

  SvarSlett
 32. Jeg har ikke badet ennå, men har drukket masse smoothie da :D

  SvarSlett
 33. ååå, så masse koslig du har gjort da :-D Haha, ja, mange skumle skapninger i havet, blir skremt til tider jeg og :-P Har badet endel i Tyrkia, selv om jeg ikke er så glad i å bade, og smoothie har jeg også drukket :-)

  SvarSlett