20.06.2013

Alle snakker sant - Siri Nilsen cover

Heiiiiii medborgere! For en måned siden kjøpte jeg meg en lyseblå ukulele i England, og nå har jeg endelig laga en video så dere får se meg brife. He-he, neida. (Joda. Neida.) I mai ga jeg meg selv den utfordringa å øve, sånn at jeg kunne opptre på skoleavslutninga i går - og det gjorde jeg, hurra. Skolefolk er fint publikum. Tror denne versjonen er ganske lik den i går, bare at sola er med på denne. Og Freia, hunden.Ps. husk å lage noe fint til konkurransen, jeg må jo tross alt bestemme vinneren før jeg reiser til den andre sida av jordkloden om ei drøy uke! Hvem vil vel ikke ha noe kult fra Australia?

25 kommentarer:

 1. Kommenterte på YouTube, men kommenterer her òg:

  Herleg!

  SvarSlett
 2. Den sangen er utrolig fin og jeg likte covringen din, du synger fint og syns også stemmen din kler låta veldig godt :) Og så likte jeg hårpynten din! Ha en fin helg =D

  SvarSlett
 3. Den sangen er så fin! Og du er så flink, herlig :)

  SvarSlett
 4. Flinke du e! Ej ha aldri tårt :D

  SvarSlett
 5. Så flink du er! Skulle ønske jeg kunne både synge og spille like bra som deg :P

  SvarSlett
 6. Flink jente, den sangen er kjempe fin!!
  //Hehe, noe mer i gang med.. ehehhe vi er først og fremst bestevenner, men man veit jo aldri. Men kan vel ikke si det blir noe mer.. siden vi er så gode venner. Men tiden vil vise :D

  SvarSlett
 7. Så flink du er. Eg er veldig glad i denne songen.

  :D

  SvarSlett
 8. mammamia, du er så flink!

  SvarSlett
 9. Kjempeflink! Liker stemmen din :)

  SvarSlett
 10. Utrolig vakkert, Siv <3

  SvarSlett
 11. Åh, den sangen er så fin! Hørte på den masse før. Og du synger den veldig bra! :D Ukulele ser liksom så lett ut når man bare plinger i vei, men jeg tror det straks vil motbevises om jeg skulle prøve hehehh..

  Ah, jeg får nok ikke rukket å skrive noe spesielt sommer-innlegg til konkurransen siden jeg drar på ferie i natt :( Gave fra Australia hadde vært kult, haha. Hva med en koala? :D Ja takk!

  SvarSlett
 12. Ååå. Den sangen er så fin! Så flink og ikke minst tøff du er!! Jeg har glemt helt bort konkurransen din jeg :/ Håper du har hatt en fin helg og koser deg med sommerferie! :-D

  SvarSlett
 13. Ååå! Du vet jo nå at jeg syns du er så tøff, men du er det altså... og så fin! Elsker Siri Nilsen, jeg hørte i hjel albummet hennes når det først kom ut! Nydelig sang. Den kledde også stemmen din kjempe fint, Siv! :) Fiiiin!!!

  SvarSlett
 14. ÅÅÅ elsker den sangen, og du gjør den veldig fin! : )

  SvarSlett
 15. å, den sangen er så fin, og det var superfint sunget!!!
  svar: eksamen har gått bra!!! oh shit, konkurransen ja! jeg reiser hjem fra praha i morgen, så da skal jeg prøve å få til noe!!! hehehe.

  SvarSlett
 16. Du er så flink! Elsket dette. Hjalp så klart at jeg liker sangen fra før av, men du gjorde den ingen urett. Skikkelig bra.

  SvarSlett
 17. Så flink du er! Også på ukulele da!

  SvarSlett
 18. Jeg hadde aldri hørt den sangen før, men wow, skikkelig fin. Flott sunget.

  SvarSlett
 19. Søøøte og flinke deg! Det er en superfin sang, og du sang den superfint.

  SvarSlett
 20. Så FIN og FLINK du er Siv ! :-D

  SvarSlett
 21. Imponerende!! Ukulele er et så morsomt instrument, og det at du mestrer det er jo bare helt fantastisk :D

  SvarSlett