18.06.2013

"Ondt-i-rompa-dagen"

Det blir mest sannsynlig i morgen, det, og da vil jeg nok synes en smule synd på meg selv. I dag var nemlig sprøyte-i-skinka-dagen, og i morgen blir det vel auau. Men jeg tenker at det er verdt det, etter å ha levd med smerter i dette bein-ledd-tullet en del måneder. (Nei, jeg har ikke riktig skjønt hva som er/var problemet). Kanskje jeg kan trene igjen om en måneds tid, hurra!

Sprøyta var det deiligste jeg har tatt, ever. Opp med ei hånd de som tror meg! Ingen? Nei. Jeg er ikke så flink til å lyve. Jeg fikk bedøvelse først. Men det svei noe inni granskauen. Og i hele dag har jeg gått med sære sprøyte-følelser i hele lårmuskelen.

Nå prøver vi dette en gang til: opp med ei hånd de som har blitt vaska i ræva med sprit? Ikke det heller, nei? Neivel. Det sa iallfall overlegen at jeg kunne si jeg har blitt (ikke at definisjon av rumpe egentlig kan telles, da men.) Og videre: hvem har hørt en lege be dere om å drikke øl? Det gjorde nemlig min lege. "Nei, øl, det er ikke godt for noe, det"... Så foreslo han Pepsi Max, men endte til slutt opp med Helmelk, fordi det var det mest usunne alternativet innen vann-og-melke-verden min. Fordi man må slappe av og kose seg i blant, sa han.

Mamsen var (som alltid) supersnill med stakkars Siv etter sprøytetakning, og jeg fikk meg blant annet en del treningsklær - klar til dyst allerede! Er jo bare to uker til Oseania! (Himla materialistisk, men på mammas bankkontos bekostning. Også passa jeg på at det ble minst mulig polyester, for miljøet sin skyld!) Jeg pleier ikke være fullt så materialistisk bortskjemt til vanlig, altså.


Ps. det ble for dumt å ta bilde av stumpen og/eller skitne sprøyter, så da blir det heller det første bildeløse innlegget på lenge på denne bloggen, heyhey!
Pps. Jeg vet at det ikke er så mye å syte over et lite problem som dette, men det må til! 
Ppps. Det er ikke tilfeldigvis noen av dere som er i Bodø den 25/6 på morgenen?

19 kommentarer:

 1. Nei uff a meg da! Vil ikke ha sprøyter noensteder jeg! :p

  SvarSlett
 2. Sprøyter ja.. det er jo.. nei. Det fins ikke ord. Sist gang jeg ble proppet full av spøytestikk var sist gang jeg var i Australia. Og siden jeg er en "sånnen" som reagerer på disse midlene, var jeg lam i halve kroppen i flere dager etterpå. Wellawell, det er jo mer verdt det enn å bli puttet i bur når man har kryssa grensene til Asia.

  Til lykke med stumpen Siv, håper den oppfører seg pent heretter!

  SvarSlett
 3. Auuu, stakkar :D Det er altid artig å bli skjemt bort en gang i blant Siv :D

  SvarSlett
 4. Jeg tror jeg fikk sprøyte i rompa en gang, men det er bare et vagt minne... Var 7 år, hadde knekt handa og skulle i narkose.
  Tror uansett det er verre når man er litt eldre. Håper skinka di ikke er vond så lenge!

  SvarSlett
 5. God bedring :) Jeg har sprøyteskrekk jeg da :P Så glad dette ikke var meg hihi.

  SvarSlett
 6. Oi hørtes ikke godt ut! Minner meg på når de får vaksine i rumpemuskelen i filmen Pearl Harbor :p

  SvarSlett
 7. hahahaha, jeg lo så ekstremt mye av dette innlegget xD Du er så komisk :D

  SvarSlett
 8. hehe, du er så skjønn du altså! herlig post. Stakkars, håper du ikkje er all for øm og sår i mårra!! Så herlig med ei god mor som duller med deg, digg og få treningstøy då ;))

  Sv: Tusen takk for alle herlige kommentarer du legger igjen, setter stor pris på det!! <3

  SvarSlett
 9. auau, det virkar ikkje kjekt med sprøyter.

  Ein gong i blant ER det lov å få ting av Mammaen sin.

  SvarSlett
 10. Haha! Du er så søt! Håper du ikke får altfor vondt i stumpen da og at du er tilbake på trening snart! :D
  Ler av ps-ene dine :P haha

  SvarSlett
 11. Stakkar lille søte Siv, gi deg SLEM sprøyte :-D Fy på dem! Nei, det var vel lurt tenker jeg :-) Men fy så vondt! Snilt av mammaen din med litt shopping etterpå, da ble det kanskje litt mindre vondt også :-)

  SvarSlett
 12. Usj! Det fine er jo at det hjelper på et problem, så prøv å tenke på det hver gang det stikker litt de nærmeste dagene.

  Er dessverre ikke i Bodø da, så langt nord har jeg aldri vært.

  SvarSlett
 13. Sprøyter er ikke morsomme de:/
  hehe:P
  SV;Tror du vil like Game of thrones bøkene. Har ikke lest de selv ennå,men har bok nr 1 på norsk=) Hvis du liker Ringenes Herre universet faller nok bøkene i smak:D

  SvarSlett
 14. Mehehehe, det er også litt av en plass å få sprøyta da. Småting i livet som er morro (kanskje ikke fult så behagelig - men heldig er vi som bor i Norge og har tilgang til slik hjelp, huzzaaa!).
  Deilig med nye treningsklær - godt å kunne være aktiv. Kjempekjipt når du ikke får _lov_ til å være det. huff.
  GOD BEDRING!

  SvarSlett
 15. Ha! - du er ikke alene om slike opplevelser altså. Jeg har selv stått med buksene nede, rompa til værs, fått vasket med sprit og tilslutt den fantastiske sprøytespissen. Så det så! Neida, det er aldri kult egentlig - så du skal få litt sympati på veien :-)

  SvarSlett
 16. sprøyter er ikke alltid like godt nei - håper det blir bedre! :D

  SvarSlett
 17. Uff, sprøyte på rumpa hørtes ikke særlig godt ut :-S Bra mammaen din passer på deg, og skjemmer deg litt bort når du har vært så flink :-) Bruker ekstremt lite polyester selv, faktisk :-)

  SvarSlett
 18. Håper sprøyta funket, og at fordelene var mye større enn ulempene :D

  SvarSlett