16.06.2013

Dere vet... juni og sånt!

- Nå er skolen oveeeer for i år! Avslutta med en solid toppkarakter på muntligeksamen i matte på fredag. Føltes greit nok, men jeg syntes så synd på dem som måtte opp i spansk muntlig, at jeg ikke helt klarte sette pris på min egen prestasjon. Spansksensoren var ikke riktig sympatisk, og jeg kunne enkelt vært i mine medelevers sko.

island

- I helga var jeg på hytttur med venninna mi, Indianna. Vi så film, satt ute, grilla, snakka masse, spilte gitar og hørte på musikk. Hun drar til Italia for et år, akkurat når vi har blitt bestiser! Det er da så typisk at vennene mine stikker sin vei. Men når noen drar, kommer andre tilbake. Heldigvis!

grilling

- Dere sa dere ville bidra i mini-konkurransen min, og jeg ble/er superglad. Jeg gleder meg til å se alle de sommerlige innleggene som, forhåpentligvis, kommer på rullende bånd! (Dette er herved en påminnelse, hihi).

Freia, sick dog

- Hehe, må le av vofsen. Hun ser så komisk ut, stakkars. Dyrelegen måtte operere bort en fettkul, så nå lever hun som på bildet for ikke klø seg til døde. Dessuten har søsters vært litt mindre frisk, og jeg har enda denne hersens muskelen som ikke vil samarbeide. Legen sa det er en slimpose-greie under stumpen en plass, som ikke er som den burde. Skal derfor, visstnok, få ei sprøyte i rævskinka på tirsdag. Deilig.

- Ellers har jeg lite å meddele. Det er rart å ha fri, når andre er på skole og jobb, og spesielt når jeg ikke kan bruke dagene til å gå på fjellet og sykle tur (ikke samtidig, selvsagt). Heldigvis er det bare to pittesmå uker til jeg reiser til den andre sia av verden. Det blir digg, altså!

29 kommentarer:

 1. Gratulerer med toppkarakter på muntlig :D Fikk det selv på fredag og jeg er suuperfornøyd. Ble utrolig lei meg da jeg kom opp i norsk, men det endte jo bra! ahh, herlig :D

  Håper du får en superduper ferie videre ;D

  SvarSlett
 2. Så du har fri allerede? Jeg har fri fra fredag :-) Gleder meg veldig, til å ha fri, slappe av, ta meg noen småturer, sole meg og kose meg. Gå turer i regnet osv :-) Og nå vet jeg også hva neste året vil bestå i på jobb sånn ca. Det at bestisen drar til Italia er bare fint, det betyr bare at du skal dit i feriene ;-)FInt å ha folk litt her og der, mye å oppleve :-) Jeg har hatt et stårlende spa-døgn, herlig <3 Ha en fin kveld Siv <3

  SvarSlett
 3. Gratulerer med toppkarakter! Da kan du kose deg ekstra med ferie :-D
  Lykke til med sprøyten - håper det hjelper...

  SvarSlett
 4. Gratulerer med vel overstått eksamen!! Nyt ferien og ha fri :)

  SvarSlett
 5. sv: Mener du zoella fra youtube? Åh, ja! Hun er min store favoritt, og at du sier vi kunne vært bestiser gjør meg så innmari glad. Haha. Synes hun er så rå.
  Venninnen din har et veldig pent navn forresten! Og kos deg på ferie.

  SvarSlett
 6. Så flink du er!! I matte da, ikke verst altså! Velfortjent ferie det:) Jeg også vil ha ferie nå og gleder meg masse til jeg kan pakke uniformen bak i skapet for litt over en måned :)

  SvarSlett
 7. Dakar voffen...
  Høres ut som en herlig hyttetur da!! Åh, da får du besøke henne i Italia da!

  SvarSlett
 8. Blir alltid så glad når jeg sjekker bloglovin og ser at du har skrevet noe nytt :D Kos deg! Og grattis med sekser (igjen) :D Dyktig du er!

  SvarSlett
 9. Gratulerer :D Minn oss på det i neste innlegg også du, det trengs ;) Jeg liker forresten bildene, og regner med at det er det finfine nye kameraet ditt du har tatt dem med :D Ogsåååå er jeg skikkelig misunnelig på at du skal reise og fly langt - jeg vil og!

  SvarSlett
 10. Ingenting er som ferie etter å ha avslutta med toppkarakter! Flinka! Og velfortjent! :)

  Lykke til med sprøyta, og god bedring til vofsen!

  SvarSlett
 11. Du er heldig som har fri du :) Men skjønner at det kanskje kan være litt kjedelig når du ikke får lov til å bevege deg! Tror jeg ville gått litt på veggen i alle fall :P
  Får håpe sprøyta hjelper ;)

  SvarSlett
 12. Høres fantastisk ut med ferie!
  OG gratulerer med kjempe karakter!!! ;)

  SvarSlett
 13. Superbra! Gratulerer med flott avslutning på skoleåret! Kos deg masse med ferie! :) (Jeg har planer om å skrive et sommerinnlegg snart, må bare komme i rett modus først.)

  SvarSlett
 14. Gratulerer med topp karakterer:) Du er flink, Siv:) Skulle ønske jeg være lite flink i fag da jeg gikk på skolen, jeg måtte dessverre klare meg med middels karakterer :P God sommer ferie :)

  SvarSlett
 15. WOW! Gratulerer med toppkarakter i matte! Jeg er imponert! men ja, man kan jo diskutere hva som er verst av språk og matte og jeg hadde nok også foretrukket matte over språk, til tross for t matte er mitt verte fag noensinne.

  GOD SOMMERFERIE!!!! :D

  SvarSlett
 16. Takk for forslag forressten!!! Made my day! ^^ Hold deg fast - Jeg leste de ikke fra før. OMG! hihihi

  SvarSlett
 17. Gratulerer med karakteren, en av de beste måtene gå inn i ferien på, helt klart :D

  SvarSlett
 18. Huff disse dyrene ser så miserable ut når de ikke har det heeeelt som de vil... Hehe! Gratulerer med god karakter, og det så utrolig deilig ut å grille!

  SvarSlett
 19. Jeg fikk en utfordring som jeg sendte videre til deg, Siv :) http://elinsbookishworld.blogspot.no/2013/06/big-books-tag.html

  SvarSlett
 20. Gratulerer med toppkarakter! BRA JOBBA! :D <3
  Du er en flinking!

  SvarSlett
 21. Ganske grei start på ferien sånn egentlig da;) Men du kan jo dra til Italia på besøk da! Så søt din firbeinte venn var da, selv om det så klart er synd på den. Visste ikke at du hadde en slik, hva heter'n?=D

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har iallfall presentert henne noen ganger tidligere, hihi! Det er Freeeeia :D

   Slett
 22. Å få sommerferie en uke tidligere enn mange andre er så sinnsykt herlig :) Kos deg Siv, og ha en fantastisk ferie :D

  SvarSlett
 23. Stakkars vofsen :( Blir nok bra snart da :) Ha en nydelig sommer søta!!!

  SvarSlett
 24. Stakkar den fine hunden din.

  Og hurra for karakteren din

  SvarSlett
 25. GUH, kor nydelig bilde (det første). Så deilig stemningsfult! Fine farger. Skikkelig sommerslig. Hihi.
  Åh. En akkurat-bestis er en kjip en å miste så kjapt. Selv har jeg nettopp fått blitt godt kjent med noen folk jeg gikk to år i klasse med (vi ble ikke riktig godt kjent før helt på slutten av skolegangen, merkelig! og litt trist). Og nå flytter vi i hytt og gevær. Heldigvis har vi lik interesse og kommer til å holde kontakt. Hurra for facebook/telefon/meldingen/skype!
  Hyttetur med bestisen hørtes uanselig godt ut. Verdifulle minner!

  SvarSlett
 26. Gratulerer så mye med toppkarakter, snupp! Du er så umenneskelig flink! Hvordan du klarer det er beyond min fatteevne. Takk for fint innlegg (som alltid). Du er bra!

  SvarSlett
 27. Gratulerer så mye med TOPPkarakter! Veldig bra! :) Kos deg med skoleferien! :)

  SvarSlett
 28. Hahah, rævskinka, her er det dialekt for fullt gitt! :D Gratulerer så utrolig masse med toppkarakter, velfortjent, du står jo på og er så flink hele tiden <3 Kos deg på tur Siv! Haha, og bisken var jo bare såå søt da, måtte le litt selv. De blir så stakkarslige når det er noe, og med krage er de bare helt nusselige! :-D

  SvarSlett