01.05.2012

Så mye å dele

Så mange kjærlige ord som ligger og ruger. Ansikt som til stadighet ligger som slør foran synsfeltet. Så mange opplevelser og tanker som jeg vil dele. Irritasjonsmomenter som jeg har lagt fra meg, fordi de er gjennomhullet av antall ganger de har blitt tatt opp. Så mye å si. Så alt for mye. Så mye kjærlighet å spre! Bare så lite tid; Så få som lytter.

Thoughts

Tanker som ikke er ferdig gjennomtenkt, men som jeg vil dele før de blir borte i mylderet. Små opplevelser som jeg vil dele med de jeg synes virker interessante - folk jeg vil bli kjent med. Men så virker alle ordene mindre viktige blant all sladringa som flyr forbi med nordavinden. Jeg slenger en jakke over skuldrene for å ta bort den verste kulda.Tenker at det kanskje kan være greit med en tomåneders ferie, der en slipper å tenke på alle de som ikke tar initiativ - alle de som du hele tida lurer på om liker deg som person, eller bare fordi dere alle må være der.

Remember only the loving thoughts...

Så slår jeg hendene sammen og tenker som så at jeg ikke skal tenke mer på det. Leve i nuet. Spre fine ord; Glede; Kjærlighet! Jeg prøver å finne et kinn å berøre. En kropp å holde rundt. Menneskelig kontakt. For alle vennene er plutselig så langt unna. Fysisk først, også psykisk også, etter ei stund. En klem bare i ny og ned er liksom ikke det samme. Heller ikke det å måtte spørre etter alle klemmene du får. Men så er det helligdag, og jeg spiser vafler til lunsj som enda ei feiring på toppkarakteren jeg fikk på tentamen i T-matte. Én ting delt, et hav av tanker igjen; Del noe med meg også, vennene mine!

Siv
xxx

/Bildene er linket

33 kommentarer:

 1. så herlig, Siv :) jeg skal på jobb idag, så ingen helligdag for meg.. Skulle gjerne spist vafler! :(

  SvarSlett
 2. Bra skrevet, veldig kunstnerisk! Nei, har ikke så mange planer for dagen. Men i kveld blir det kortspilling med farmor og pappa :)

  SvarSlett
 3. Det viktige er å finne noen få man kan dele alt med :)

  SvarSlett
 4. Er bra å dele ting! :) Hvertfall tanker og ord:))

  SvarSlett
 5. Behov som ingen møter, ord som ingen hører, men hvorfor? Fordi de ikke blir sagt, fordi de ikke sies høyt nok? Er ordene skumle, avslører de?

  Midt i en klynge kan man føle seg mer ensom enn man gjør alene. Et taust rop til noen der ute, en bønn som sier "hør meg, jeg er her" gir bare et ekko som svar.

  Å finne dem som vil ha akkurat det en kan gi tar tid, lager spørsmål, skaper tvil: Hva er det jeg vil?

  *******
  Tekstene dine er gode, Siv, de har appell til folk i alle aldre. Er det ikke flott? Du er flink!

  SvarSlett
 6. Kjempe herlig Siv! :) Klemmer er undervudrdert. Tror jeg skal prøve å bli mer en klemmeperson. Det er jo så godt med en klem eller ti! :D

  SvarSlett
 7. Fint skrevet! Det er vel slik alle føler i blant, og det er alltids vanskelig å sette ord på alt det man tenker og irriterer seg over! Men liker at du velger å leve i nuet!:) Vaffler hjelper definitivt på slikt:))

  SvarSlett
 8. Åh, det e so viktig, det å dele fine ting, anten det er klemmar, tankar eller opplevingar.

  Viss eg ska dele noke i dag, so må det vere at då vi kløyvde ved i marka i dag, so kom det ein ukjend mann med ovnsrøret-hund forbi og tok til å prate med oss (meg og mamma, pappa var heime akkurat då) og smilte masse.

  SvarSlett
 9. Kjempeflott skrevet Siv! :-D som alltid ^^ Er kjempeviktig å huske å leve i nuet også, spre kjærlighet, nærhet, ord og tanker, for før vi vet ordet av det, er muligheten for nettopp det, borte.
  Idag skal jeg slappe av, og prøve å kvitte meg med restene av infeksjonen min, selv om jeg tror jeg må løpe til legen igjen i morgen, for frisk, det er jeg ikke! Ellers skal jeg kose meg med taco, kjærestens armkrok og kanskje noen episoder frustrerte fruer. Fin dag med andre ord <3 Ha en flott dag søta!

  SvarSlett
 10. Så flott skrevet! Så mange fine ord, ord som sier og beskriver så mye sant. Så mye viktig!

  SvarSlett
 11. åh søte deg ! du er så reflekstert :D og skriver så bra!!

  SvarSlett
 12. Du skriv så himla flott! Og gratulerer med tentamenen, då er det på sin plass med litt feiring.

  SvarSlett
 13. Nyyydelig skrevet, Siv! Skulle virkelig blitt forfatter eller journalist du! :-)

  SvarSlett
 14. nå har jeg vært borte fra bloggverden i noen uker, også kommer jeg tilbake, og dette innlegget møter meg, helt fantastik Siv! du er fantastisk! Du er så utrolig flink til å skrive, ordene treffer meg, og garantert flere enn meg.
  Jeg skal dele med deg, ikke alle ting jeg har gjort idag, men ting som blir tenkt i hverdagen... menneskene som ikke gjør annet enn å slenger dritt rundt deg, mennesker som baksnakker alt og alle og tror selv de er perfekte. Mennesker som er tøffe på avstand men ikke tør å stå opp med sine meninger utenfor facebook eller uten å være dritafull.

  også skal jeg dele med deg Siv, at jeg digger deg!

  SvarSlett
 15. Så herlig:)
  Sv// Hva mener du med reklamering? :) Det er ikke noe her jeg reklamerer for om det var det du mente, hehe..

  SvarSlett
 16. Du er virkelig flink til å skrive, Siv. :) Hørtes godt ut med vafler og gratulerer med toppkarakteren. ;)

  SvarSlett
 17. SV: Vet, tungt hår er vanskelig, spesilet om det er helt forferdlig ødelagt som mitt var xD Men nå er det bedre, og bedre skal det bli! :D

  SvarSlett
 18. Blogge er jo perfekt medium til å dele ord og tanker. Og din er et godt eksempel:)

  SvarSlett
 19. Enda godt vi har et langt liv foran oss, sånn at vi har tid til å dele alt som dukker opp! Fortsatt god første mai!

  SvarSlett
 20. du er flink å skrive altså!<3

  SvarSlett
 21. Bra skrevet, nok en gang! Kjenner meg igjen veldig i dette innlegget..
  Gratulerer så mye med toppkarakteren i matte da :D

  SvarSlett
 22. du kan få de vanligste innlegg til å bli såå... magiske! herlighet. hurra for toppkarakter! .. og sol?

  SvarSlett
 23. Flinkis <3 :) herlige innlegg du har søte <3

  SvarSlett
 24. Woho, toppkarakter i matte! :) I dag har jeg nok en gang blitt minnet på at hver eneste dag er verdifull. Og det skal jeg leve etter fremover!

  SvarSlett
 25. Sv// aaaaah:-) Han skal reklamere for hans nye album, Believe, som kommer i juni. Jeg er ikke hundre prosent sikker på hva det innebærer, men det som ble sagt var at han skulle på "promoting" og jeg er ganske sikker på at det er reklamering, kanskje signering osv. Også skal han muligens ha en liten miniopptreden :)

  SvarSlett
 26. Kjærleik er det aller finaste, og det virkar som om du har masse av det i deg!

  SvarSlett
 27. Du skriver så utrolig bra, lever meg alltid inn i ordene dine!

  Sv; Haha, var hun det? Pratet du noe med henne? :p

  SvarSlett
 28. ah, du skriver så fint! :)

  SvarSlett
 29. Du skriver så fantastisk, Siv! Tanker og ord er ikke alltid like lett, men jeg syns du er flink til å sette ord på hva det skulle være, jeg. Gratulerer så masse med toppkarakter, du er knall! :D

  SvarSlett
 30. Du er så flink <3

  SV: Tusen takk skjønne Siv <3

  SvarSlett
 31. Det var utrolig bra skrevet, igjen!
  gratulerer med toppkarakter i T-matte, du er fader meg flink! :)

  SvarSlett
 32. Så flink du er til å skrive!!

  SvarSlett