11.05.2012

Get well, for the weekend!

Det er helg. Åh så deilig! Nå får vi bestemme når vi vil starte dagen vår i to hele dager, og vi trenger ikke stresse med skole. Sånn, om vi ikke har eksamen. Eller velger å gjøre lekser i helga. Jeg skal gjøre det, men det er frivillig. Sier vi. Jeg tenkte jeg skulle gjøre en innspurt i tre avsluttende fag. I dag skal jeg sykle hjem fra skolen, så det passa superbra at russen ville se oss i treningstøy hele dagen. Dessuten hadde vi fremføring i naturfag, og gruppa mi laga en sketsj om genetiske fingeravtrykk. Gøy, gøy, gøy! Se hvem som oppsto da vi blanda drama-king, parykk og politiantrekk:Siv
xxx
(Takk til Tina+Andreas+Facebook for bildet)

27 kommentarer:

 1. Haha, morsomt :-) jeg har faktisk hele TRE dager der jeg kan stå opp når jeg vil nå, woho!

  SvarSlett
 2. Helg <3
  Haha, lekkert!

  SvarSlett
 3. Huff; dette er sånn kjip helg for meg. Nå skal jeg snart på jobb (frem til 2330 - yay for nattåpent!) og det samme skal jeg i morgen. Søndagen må brukes til eksamenslesing. Mai er ikke en kjekk måned :p

  SvarSlett
 4. "Nå får vi bestemme når vi vil starte dagen vår i to hele dager".. haha, I wish. Har jobbet konstant hver eneste helg siden september, og slik fortsetter det mest sannsynelig ut resten av året også. I tillegg har jeg vakter i baren (i ukedagene) som varer til klokka blir både elleve, tolv og ett om natten! OG som om ikke det var godt nok, så har jeg jo fått meg ENDA en jobb (Bank i bordet, ja, jeg har tre.). Fritid? Nei.

  SvarSlett
 5. Ønsker deg en god helg!!

  SvarSlett
 6. God helg søte Siv! Kos deg masse :D

  SvarSlett
 7. Herlig! God helg, spreka!! :)

  SvarSlett
 8. Blir lesing på meg også i helgen ;)

  SvarSlett
 9. God helg søta <3

  SV. Tusen takk Siv.. Kan puste litt i hvert fall, men ikke for mye :P Fortsatt en god del igjen, dessverre..

  SvarSlett
 10. Høres herlig ut! Håper du får en super helg, Siv!! :)

  xx TraN

  SvarSlett
 11. God helg, selv om den innebærer skolearbeid :)

  SvarSlett
 12. Litt deilig er det vel da, å kunne styre dagen sin selv, og lese hjemme, selv om man kanskje sliter litt mer med motivasjonen ;) Lykke til!

  sv: Neiiii, ikke naboen. MEG :D

  SvarSlett
 13. hehe, då får du skaffa deg instagram når du har fått dg ny mobil (hvis du ska få dg ny ein eingong) <3

  SvarSlett
 14. hehe, artig bilde:) ønsker deg en fantastisk flott helg Siv:)

  SvarSlett
 15. Morsomt bilde! herlig å kunne starte når du vil da.. luckyyy!
  God helg, Siv:)

  SvarSlett
 16. Jeg må gjøre en real lekseinnsats i helgen. Kan ikke akkurat si det er frivillig, det er vel mer noe jeg er pent nødt til i og med at gode karakterer er viktig for meg. Prøver å muntre meg selv om med tanken på at jeg omsider har anskaffet speilreflekskamera og at jeg flyr til Paris om fem dager.
  Forresten vil jeg bare fortelle deg at jeg har begynt å blogge igjen etter en ukes pause(selv om jeg ikke liker å kalle det "pause"). Jeg tenkte det ville være lurt å si ifra til deg fordi du er en av de "beste" leserne mine. :)

  SvarSlett
 17. Flink du er som planlegger å gjøre lekser i helgen, mer enn jeg orker, dessverre!!

  SvarSlett
 18. Lekser er vel litt sånn frivillig tvang? ;-) Det finns mange slik feller rundt om kring :P Kos deg i helgen allikevel da søte :)

  SvarSlett
 19. Looking good!
  God helg :-D Håper den blir fin!

  SvarSlett
 20. Good helg siv :)
  superflott bilde hehe :)
  what a dish ;)

  SvarSlett
 21. Sexxy han va <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Har du Nummere hannes ?

   Slett
  2. Klart! Mld mæ, så ska du få d! ;)

   Slett
 22. Kan de bare befale hva dere skal ha på dere? Hvilken farge har russen hos dere? Hjemme var det en farge pr skole, ikke helt etter hva man gikk.. Haha det skulle vært filma da, for jeg ble nesten usikkert på hvilket kjønn denne bartesammen var ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. De har ei sånn uke der de lager regler, og de som ikke følger dem blir "tatt", hehe. Så man kan følge om man vil! De fleste er røde her, ettersom de er studspes, også er de sorte de som går... Vet ikke, jeg, men de er iallfall etter hva de går, ja!

   Slett