02.05.2012

17.mai-komité

Jeg glemte helt å oppdatere dere om det nye jeg er med i! Eller... Glemt og glemt. Jeg prokrastinerte det. På en måte. Men nå. Nå! Så vi starter like greit rett på, i stedet for å gå rundt grøten: (og før jeg glemmer hva jeg egentlig skulle fortelle dere om) Jeg er med i bygdas 17.mai-komité i år!!

17. mai

17.mai 06

Det er litt snålt å være såpass "gammel" at man får tillitt til å være med i de voksnes styrer. Jeg føler meg tiltrodd! En dag er det jo tross alt vi som er ungdommer nå, som skal styre med dette, så på én måte er det bra for bygda også. Eller, kanskje ikke mi bygd, men ei eller annen bygd får kanskje fordelen av at jeg nå har litt mer innsikt i hva som skal til for å organisere 17.mai; Det er nemlig en god del. Selv lærer jeg iallfall litt. Jeg organiserer på et litt større plan, også sammen med noen denne gangen. Vi er ei gruppe på 6, inkludert meg selv. Jeg står som representant for bygdas ungdommer. Dessuten har jeg kommet med et par gode innspill, jeg skal fikse noe av underholdninga og få folk til å hjelpe til å fikse, og jeg ble satt som syngende telegram - en av gevinstene i loddsalget. Jeeeess; Siv rødmer en smule.

Siv
xxx

/Bildene er linket

30 kommentarer:

  1. Så flink du er! :) representant og greier! :) Er ikke lenge til 17. mai nå!

    SvarSlett
  2. Mål i livet: aldri være med i en 17. mai-komité! All creds to you! Jeg har ikke vært med personlig, men her i bygda er det slik at alle foreldre for barn i 6. klasse automatisk blir med i komiteen. Det virker som uendelig mye arbeid!

    SvarSlett
  3. wee, kult! :) Jeg savner 17.mai-gleden jeg hadde som barn. Men kjenner nå at jeg gleder meg til en nasjonaldag i Trondheim, og gleden for is og pølser er alltid der, hihi.

    Måtte du levere som alltids! :)

    SvarSlett
  4. Så morsomt!

    Veldig bra at du sa ja og at kommunen vet å verdsette kommende generasjoner på denne måten.

    SvarSlett
  5. Så artig! Lykke til med det :)

    Om du ikke har skjønt det, så er det
    jeg som la deg til på twitter her om
    dagen! Så da vet du det ;)

    Ha en fin dag!

    SvarSlett
  6. Jeg er faktisk også med i 17.mai-komitéen i år.. Vel, jeg er med pga at alle 10.klassinger må være med som enten kjøkkenhjelp(selge pølser, brus osv), kiosk eller arrangere leker.. Jeg for min del skal stå på kjøkkenet! :)
    Lykke til med det da! Flott å høre at noen gjør det frivillig også!

    SvarSlett
  7. Så artig da, lykke til:)

    SvarSlett
  8. Hadde eg budd heime i min kommune så hadde nok eg og vært med i den komiteen, er kult når ein er så gammal at ein blir spurt om sånt då.. kjekt og bidra litt og ikkje minst bestemme litt. Lykke til :)

    SvarSlett
  9. SV: JA, vet tiden har gått kjempefort! føler jeg har lært mere spansk og blitt flinkere til å snakke! for vi har fått praktisert en del :D

    SvarSlett
  10. Så gøy da! :D Er jo alltid gøy å være med og velge hva som skal skje og slike ting :).

    SvarSlett
  11. så gøy da ;D er nok litt stas kan jeg tenke meg!

    SvarSlett
  12. Så gøy å spennende da:) En lærerik opplevelse kan jeg tenke meg. Er viktig at ungdommen også slipper til å får deltatt med sine ideer og tanker rundt det som skal skje. Jeg er sikker på at du kommer til å gjøre en kjempe bra jobb:) Sender en stoor klem fra sør:)

    SvarSlett
  13. Hurra, så gøy :D
    Jeg blir bare lei meg tanken på 17.mai i år.. Synd å ikke være i landet og at jeg faktisk på skolen den dagen og ha TO eksamener.. Fy flate :(

    SvarSlett
  14. Åh så gøy. Og jeg tviler ikke et sekund på at du gjør en suveren jobb her :) Både i komiteen og når det gjelder sangen!

    SvarSlett
  15. Jeg kan tenke meg at det er mye å sette seg inn i! Du får ha lykke til i hvert fall :-) Det er ingen tvil om at de har satt riktig person på "saken", for du virker engasjert i det arbeidet du gjør!

    SV: SNØ?! Oi, her er det så varmt at jeg til slutt måtte ty til bikini!

    SvarSlett
  16. så moro da :D får ikke ta for lett på ansvaret da ;) hehe

    SvarSlett
  17. Så morsomt! Du er stor jente nå vettu, på tide med litt ansvar ;) Høhø

    SvarSlett
  18. Flinkis! Så gøy :D

    SvarSlett
  19. Så moro da :) Jeg er sikker på at du kommer til å gjøre en god jobb :)

    SvarSlett
  20. haha likte gevinsten ;-) er jo litt moro også da og være med på sånt.

    SvarSlett
  21. Wow, så utrolig kult! Du kommer nok til å gjøre en flott jobb :D

    SvarSlett
  22. Nææh, så moro! Gratulerer Siv :)

    SvarSlett
  23. Så gøøy :D Syngende telegram ja, koselig ^^

    SvarSlett
  24. Så utrolig morsomt! Har vært del i noe lignende selv faktisk, men ikke for en hel bygd!

    SvarSlett
  25. det høres jo artig ut å sitte i komitèen daa :D

    SvarSlett
  26. Så morsomt! :D Masse lykke til ;)

    SvarSlett
  27. Så artig! Og så lærerikt! :) Syngende telegram? Tror det er på sin plass med en gratulasjon til det; gratulerer flinkeste du. :)

    SvarSlett
  28. Å vere i 17.mai-komitéen er både stress og kos. Litt glad for at eg ikkje er med i år, men det var fint å vere med å planlegge nystrokne flagg, bjørkekvister og store kakefat. Og det må vel vere den finaste feiringa å vere med å arrangere? Lykke til!

    SvarSlett
  29. Så morsomt! Du er så flink og engasjert i samfunnet rundt deg, herlig! ^^ Håper 17 mai blir den beste hittil! ^^

    SvarSlett