15.11.2012

Kjendis på høyt nivå

Som små samla vi autografer når skolen ble besøkt av underholdere. (Jeg har lenge planlagt et innlegg om akkurat det, men jeg fant aldri igjen autografene jeg skulle vise dere..) Mange på min alder har møtt både Justin Bieber, Tayolor Swift og One Direction. På denne kanten har det gått treigt, for jeg har ikke egentlig interessert meg for kjendiser utenom McFly... Men jeg har da møtt en og annen norsk en!

IMG_7918
Takk til Lisbet for bildetagning

De første "kjendisene" jeg og søsters møtte, var Alt For Rognan-gutta. Vi kjørte gjennom Rognan den sommeren de holdt på, og på slumt fant vi ut at de hadde Meet and Greet. Hurra. I fjor møtte jeg Pål Moddi, og han har både "varma opp" for meg og byttelånt gitar. I vår opptrådte Valkyrien Allstars på skolen vår, og etter konserten slo jeg av en prat med Tuva (som nå har vært med på Stjernekamp, har jeg skjønt).

Som dere kanskje husker, var jeg også med å arrangere konsert med Hekla Stålstrenga, så de har jeg selvfølgelig også snakka med. I Finland møtte vi Olemic fra Høyre, Kolberg og Sonja Mandt fra Arbeiderpartiet og Samepresident Olli. Den siste jeg mingla med, var Bjørn Eidsvåg, som jeg møtte etter konserten hans her i helga. En smule starstruck, men som med alle de andre jeg har møtt, var han hyggelig til tusen. Lengre er ikke mi liste - hvordan er deres kjendisliste?

34 kommentarer:

 1. Jeg har ikke snakket med noen kjendiser, men har vært på en del store konserter :)

  SvarSlett
 2. For å vere ærleg så har eg ikkje sett så mange kjendiser, men eg har sett nokon.

  Nå kom eg på at broren min har ein kompis ifrå barndommen som spelar i eit norsk band, så eg har jo sett han ein del.

  SvarSlett
 3. Fordi jeg jobber i kiosk på Gardermoen møter jeg norske kjendiser nesten hver arbeidsdag, det er vel en av de tingene jeg liker aller best med jobben min! Har møtt bl.a. Rolf Kristian Larsen (<3), Alejandro Fuentes, Aksel Hennie, Asgeir, Harald Rønneberg, Calle Hellevang-Larsen, Bård Ylvisåker, Anders Hoff, DDE, Blacksheeps++ Mitt største kjendismøte var da jeg fikk intervjue James og Oliver Phelps for tv2 i 2009! Det var utrolig gøy å møte og snakke med noen som jeg hadde beundret så utrolig lenge.
  Drømmer om å møte gutta i McFly en dag også :)

  SvarSlett
 4. Jeg har nok ikke møtt så mange jeg heller, men jeg kan vel liste dem opp: Dance With a Stranger, Ingenting, Herbjørg Wassmo, Tungtvann og det var vel de jeg kom på hvertfall! Gøy selv det ikke er så mange ;-)

  SvarSlett
 5. O'hoi, jeg vil også møte Bjørn Eidsvåg! Men hvem jeg har møtt.. Margaret Berger fra Idol (hu var korlæreren min før hu ble kjendis, og nå er hu stamkunde på jobben, hihi), Benjamin Silseth deltager i Trekant sesong 2 (også stamkunde), Espen Klouman Høiner han som spilte "glættingen" i både Bare Bea og Switch (også stamkunde og min helt <3), Dina (hu som sang den derre "Bli hos meg, når alle svikter deg" elns), Britney Spears <3, alle gutta i DDE og Too far Gone ofc (ekke trønder uten grunn vettu!), og veldig flaut å si det men jeg dumpet tilfeldigvis borti Justin Bieber i Oslo tidligere i år (når det er sagt, så ble jeg også løpt ned av 200 fjortisser etterpå. Ikke særlig verdt det med andre ord..) og i mangel av å komme på fler må jeg si høydepunktet i livet mitt; KONG HARALD! Møtet med han lærte meg at det faktisk kan være smart å skulke unna fra skolen i blandt, hiih :D

  SvarSlett
 6. Så morsomt :D jeg har vel ikke møtt noen som jeg kommer på nå, men Kurt Nilsen stakk innom en tur da vi hadde tentamen i nynorsk. Han skulle egentlig øve til en konsert han skulle ha, men han tok feil rom :P haha

  xx Siri

  SvarSlett
 7. Så gøy! Må være like morsomt å få møte de "litt mindre" syns jeg!
  Selv er ikke lista mi så skyhøy.. Jeg har møtt Vivian Sørmeland og Aleksander With, som var med på Idol for noen år siden.
  Også kjenner jeg jo en tidligere Frøken Norge vinner, Tonje Elise (da) Skjærvik, teller det?
  Fikk også hilst litt på Christian Ingebrigtsen under VG Lista et år!

  Og da er det egentlig ingen andre.. Eller, jeg har jo et bilde av meg og en av fyrene i Keep Of Kalessin (?), hahah!

  Også har jeg jo hatt flere (mest pinlige) samtaler med RBK-spillere.. Ene gangen satt jeg utenfor garderoben dems... Ikke på en stalkerish måte altså, jeg satt med Troll-drakten på meg og måtte av med hodet for å få litt luft. Og for å ikke skremme stakkars barna som sto utenfor måtte jeg gjemme meg et sted :P
  Går fotball-folk som kjendiser forresten? De gjør vel ikke stort annet enn å løpe tulling etter ball...

  SvarSlett
 8. Alltid spennende å møte kjente fjes! Selv har jeg vel egentlig aldri møtt noen. Gått forbi Tone Damli, og et par bloggere og paradise-deltakere. Ikke noe jeg higer etter å gjøre igjen, haha.

  SvarSlett
 9. Norske kjendiser er ekstra stas synes jeg da, mer jordnær på en måte. Det kommer jo seff ann på personen og det hadde helt klart vært kjekt å møtt en verdensstjerne også, selv om jeg tviler på at jeg hadde klart å si noe :P

  SvarSlett
 10. omg! awesome kjendiisfaktor! Eg har den beste kjendishistoria ever: Eg har...trommevirvel!..... tatt same fly, stått i same flykø sooooom PARIS HILTON! aaawyeaaaah

  SvarSlett
 11. Eidsvåg er kul han! Har aldri møtt ham, men han ser ut som en trivelig type :D

  Jeg har møtt gutta i DDE, Maria Storeng Mittet oooog.. ja, jeg tror faktisk det var alt. HAHAHA

  SvarSlett
 12. Så morsomt da! Det er artig å møte kjendiser :) Jeg har møtt en del, men ikke Eidsvåg. Har møtt en del i forbindelse med konserter, av norske kjendiser da. Ellers har jeg gått bak Leonardo DiCaprio da...angrer fortsatt på at jeg ikke turde å spørre om bilde!!

  SvarSlett
 13. Jeg har møtt Raske Menn en gang! Og det var utrolig gøy! Men bortsett fra det, har jeg ikke møtt noen kjendiser. (Ikke som jeg kan komme på i farta.) Men jeg har sett en del kjendiser live, da. Som Raske Menn (of course), Ylvis-brødrene, Ringo Starr (!!!), DeLillos og Eels. Også har jeg sett Asgeir live! Og WigWam, haha.

  SvarSlett
 14. Har du kjørt gjennom Rognan? :D Så gøy, jeg er der i fra! Født og oppvokst hehe:D vet jo hvem de fleste i Alt for Rognan er også, så det er litt gøy!

  SvarSlett
 15. Så gøy! Jeg blir helt starstruck når jeg ser kjendiser på gaten. Jeg har vel aldri møtt noen, men har vert på mange konserter da. Men på ett av tv2's jubileum i Bergen for mange år siden fikk jeg kjærlighet av Dorthe Skappel!

  SvarSlett
 16. Da jeg gikk i 6 klasse løp jeg og noen jenter etter Kurt Nilsen. Vi kom faktisk i VG der det stå at " gale ungdommer løp etter Kurt Nilsen". Jeg har også snakket med de fleste i Born of Osiris. Tok bilder av dem på en konsert, så ville de snakke litt med meg om bildene.
  Hm, kan jeg si sjefen min? Hun er bestevenn med Mariann Thoresen og henger med de fleste kjendisene i Norge, og designer mye for dem. Haha.

  SvarSlett
 17. Det var jo en skikkelig bra liste det da ;-) Jeg har ikke noe særlig folk på min liste. Har bare gått på folkehøyskole med en del folk, som ETTER det har blitt kjendiser. Men jeg føler ikke jeg kjenner dem særlig lenger.. Så teller vel ikke egentlig..

  SvarSlett
 18. Artig da :) Eneste jeg kommer på at jeg har møtt/stått helt inntil er Jorge Garcia (Hurley fra LOST). Ellers er det nok bare idrettsutøvere (av en eller annen grunn), og den siste jeg møtte var Edvald Boasson Hagen, yay! :D hehe

  SvarSlett
 19. Så artig, Siv :-D Bjørn Eidsvåg er fantatisk :-)

  SvarSlett
 20. Kom forresten på Øyvind Blunck, da han var ung, og jeg enda yngre :-)Fikk lov å intervjue han da jeg var 15 åring ;-)

  SvarSlett
 21. Uuu.. Så gøy! Har bare sett Thomas Numme på Spar i Hvittingfoss jeg... Også husker jeg at da vi var mindre så tulleringte vi til forskjellige i Hotel Cæsar sånn som hu "Benedicte og Svein" :P Også ringte vi til han derre Deivy Vatne! hahaha.. Tider det! Gøy å ha møtt Bjørn Eidsvåg daa! Koselig bilde!!

  SvarSlett
 22. Så utrolig artig! Har møtt/sett flere kjendiser, men kommer ikke på noen nå, siden det er såpass tidlig på morgenen.. ;)

  xx

  SvarSlett
 23. Hihi, så gøy! Du har jo møtt nokon då, får håpe du kan setje McFly-gutta opp på lista di snart :) Mi liste er ikkje så lang den heller, eg har vel møtt komikarar som Are Kalvø og Dagfinn Lyngbø ved tilfeldigheiter, musikarane i Young Dreams (eit bergensband) og nokre politikarar kryssa min veg når eg var litt aktiv i politikken, men lengre er nok ikkje mi liste! (åvent, eg har møtt rådgivaren til Yassir Arrafat, og SIST MEN IKKJE MINST - KONGEN, haha, og dronninga. Tenk at eg kunne gløyme dei.)

  SvarSlett
 24. Følte meg skikkelig dum som nesten ikke har hørt om noen av de du sier:o Jeg må kanskje begynne å følge med på politikk. Men Bjørn Eidsvåg har jeg i hvertfall hørt om, hehe :D
  Hmm.. Min liste er ikke særlig lang hvis man liksom skal ha vært i nærheten av dem på en måte. Jeg stod omtrent helt oppi trynet på Kurt Nilsen da når han hadde konsert her litt etter han vant Idol. Også møtte jeg på C(K)alle fra Raske Menn, og Bård Ylvisåker på Grenn Day-konsert. Tok bilde med dem :D Også har jeg bilde med Langemann og Pelle:) Ooog så har jeg hengt med et par-tre Startspillere:)
  Men jeg hadde gjort MYE for å møte Justin Bieber <3

  SvarSlett
 25. hehe, så gøy da ;)

  SvarSlett
 26. Ikke verst :) Og så koselig! Lite på kjendismøting her i gården :P

  SvarSlett
 27. svar/

  Haha, du har et godt poeng der! Bøker er jo til å drømme seg bort i... og det er det som er så bra med de!

  Har visst litt lik smak, vi?! Hihi awesome :D Men du! Omfg. Vet du, den tredje og siste boka jeg skal lese og anmelde i forbindelse med bokbloggturneen heter "Picassokvinnen" og i løpet av de femti første sidene har jeg lest om ei som egentlig heter Angelika men på nettet heter hun Rebecca og prater med gamle griser og skriver blogg etc. HERREGUD ER DET FUCKIGNS MULIG?!?!??!?!??!?!?!!!!!! ÅÅÅHÅHHHH. Har jo bare valgt meg ut bøker med unge jenter som skriver blogg og chatter, fml. Jaja!

  DU!!!!!! HAR DU SETT BREAKING DAWN PT. 2?! :D

  SvarSlett
 28. Det hørtes artig ut ;-) Jeg har møtt noen opp kjendiser opp igjennom - men mitt største minnet er da jeg satt to timer på en båt og diskuterte helsepolitikk med Thorvald Stoltenberg :-) Det var stas - og han husker meg enda. Jeg har også hilst på sønnen hans, Jens ;-)

  SvarSlett
 29. Skjønner at du ble litt starstruck!:) hehe

  SvarSlett
 30. Min kjendisliste er rimelig lang egentlig... hehe
  A1 sånn MANGE ganger..
  Lady Antebellum (tror dette er det største jeg har opplevd..for disse elsker jeg)
  Chris Medina
  Maria Haukaas Mittet (MAAAANGE GANGER)
  Hans Marius Hoff Mittet (MAAAAANGE GANGER)
  ehm ja og egentlig nesten halve kjendisnorge på Gullruten sånn ehm 6-7 ganger..ehm..ja.... hehe..

  Men det største er virkelig Lady Antebellum...

  BTW DIGGER Bjørn Eidsvåg

  SvarSlett
 31. Så gøy :) Har vel noen på lista, men for meg er kjendiser forsåvidt vanlige mennesker så ja ;p

  SvarSlett
 32. Det er litt gøy og møte kjendiser,kjekt og møte han då!! møtt litt forskjellige eg og.. dei største eg har møtt i norge er nok jens stoltenberg, gutta i vamp, ho som spilte hovudrulla i himmelblå, og ellers dei største av alle er nok gutta i rockebandet Motorhead, fikk backstagepass.. hihi..

  SvarSlett
 33. Du har jo møtt en del kjendiser da! Koselig å møte Bjørn Eidsvåg, jeg har vokst opp i samme gate som foreldrene hans har bodd i her i Stavanger og kjenner flere slektninger av han :)

  SvarSlett