28.11.2012

Heihallo, smil og hadepåbadet

Forrige uke fikk jeg meg flere bloggoverraskelser. Jeg fikk nemlig fire blogg-awardser fra fire forskjellige, hæææ'lige bloggere! Det er sånt som varmer et blogghjerte. Spesielt når de sier så mye fint om både min og andres blogger.

Egentlig fulgte det masse regler og greier med awarden, men jeg har aldri likt å følge strømmen. I dag er jeg for lat til at jeg orker å tenke så langt. Så alle dere gode kommentatore får hver deres award! Takk Marte, Tiril Eline, Marlene og Susanne, dere er gode som sendte den videre til meg. Og til alle sammen: Ha ei fin siste uke i november. Snart er vi redda av at desember kommer for å ta vare på oss! Husk gavekortet her. Smiil

MEN jeg vil bare gi beskjed om at jeg er, og kommer til å bli, litt fraværende i bloggverden. Det skjer så hiiiimla mye; Tentamener står i hodet på meg, selv om jeg ikke får gjort så mye som jeg skulle ønske jeg kunne gjort. Jeg er kostymeskjef i juleskuespillet for teaterklubben, og jeg er på møter med de andre i produksjonsledelsen en del, og på samfunnshuset har jeg praktisk talt bodd den siste uka. Bedre blir det nok ikke, da vi går i møte med den travleste tida på året for Grinsje-staben. Som vaskevikar hver dag de siste to ukene, har jeg ikke hatt stort mer tid enn det jeg trenger for å spise.

Når jeg da i tillegg ikke får den responsen som jeg har vært vent meg til å få, virker alt så trist og grått. Det er faktisk ikke like gøy å blogge lengre, spesielt når det lille jeg skriver, blir skrevet til dere. (Jeg håper derimot dette er novemberdepresjonen vi alle er i, og at det går over i ekstase-desember). Jeg vil ikke klage, så langt i fra, jeg vil bare legge hjertet mitt i hendene deres, sånn som jeg alltid har gjort. Og nå får dere et siste, kjapt smil før jeg løper avgårde til neste post på programmet. Jeg prøver jo tross alt å leve opp til forventningene deres som Superwoman ;)
/Bildene er linket

25 kommentarer:

 1. Fine Siven fortjener dette og mange flere. Jeg skulle jo seff også gitt en til deg, men så tenkte jeg at du alt vet hva jeg føler for deg og bloggen, så da fikk fem andre som ikke har fått awardsen den heller. Håper det er greit? Vil også ønske deg masse lykke til med innspurten før jul. Men du trenger det ikke da, du er best!

  SvarSlett
 2. Du fortjener helt klart disse awardene :) - din blogg er fantastisk og jeg er så glad i den. Du skulle gjerne fått av meg også, men du hadde fått den av noen andre - så jeg ville dele gleden med noen andre siden det er mange fine bloggere der ute. :) <3 Jeg ønsker deg lykke til med tiden som kommer - gøy at noe skjer, men ikke slit deg ut. Selvfølgelig håper jeg det er en liten vinterdepresjon eller novemberdepresjon, som forsvinner med førjulsforberedelsene. :) Heier på deg og håper å se deg tilbake - når du er klar for det :) klem til deg.

  SvarSlett
 3. Du er så god Siv og fortjener all den ros du kan få<3
  Jeg er også litt stille for tiden - både på min blogg og andrs blogger. Velger å tro at det er noe som går over snart, kanskje allerede til jul :-D

  SvarSlett
 4. Novemberdepresjon er noe herk. Og vet du hva? Ta "bloggfri" med god samvittighet. Det skal være noe du VIL gjøre vet du :)

  SvarSlett
 5. Så koselig at du fikk de awardene. Ikke uten grunn at du ble nevnt i kaffe-slabberaset mitt heller :-D Ikke stress med blogginga hvis du ikke synes det er så moro lenger. Blogg når du har lyst, jeg titter innom deg uansett og sjekker om det kommer noe jeg :-) Jeg er jo så ny i gamet, så synes fortsatt det er kjempegøy, selv om jeg har få lesere og liten tid. Men bedre tid enn deg har jeg nok :-)

  SvarSlett
 6. Sender deg tusenmillioner klemmer og ønsker deg masse lykke til med tentamen og slikt, du kommer nok til å naile alt ;) Jeg heier på deg søta fra nord <3

  SvarSlett
 7. Du er superwoman :D Og du fortjener alle awarder du kan få :)
  Må si det ikke var lite du hadde å gjøre. Og jeg kjenner meg så igjen! Skal være med på alt, selv om man egentlig burde tatt en pust i bakken. Men så lenge man ikke blir 'utbrent', så er det bare fine erfaringer!! :)
  Desember kommer til å bli konge (bortsett fra eksamenene), og jeg gleder meg sinnssykt til jul!

  SvarSlett
 8. SuperSiv, hehe! :) Husk å puste, det er viktig når man har masse å gjøre. Merker det selv denne uka. Ta en pause om du føler du trenger det, vi er tålmodige vi :) Og gratulerer med blogawards og ros og alt sånt! Hurra!

  SvarSlett
 9. Du er så herleg, Siv, og du fortener alle awardar i verda! I november og delvis september også tykkjer eg at folk har vore litt slækkare med å gje respons på blogg enn eg er van med. (du får jo meir respons på innlegga dine enn meg generelt då) Eg trur det berre er tida - det er mykje som skjer for dei fleste rundt desse tider, og derfor blir ein ikkje like flink til å gje respons fordi det gjerne kjem lengre nede på to-do-lista. Eg trur nok dette blir betre når stresset legg seg og fleire kan nyte fritid som dei ynskjer :)

  SvarSlett
 10. Gratulerer med masse awarder, det fortjener du :) Det blir nok litt sånn hos alle oss bloggere i denne tiden at det er mye som skjer og at vi kanskje ikke har like mye tid til å kommentere å lese andres blogger som vi hadde. Men de fleste er nok her uansett skal du se, jeg er ihvertfall det selv om jeg ikke alltid har tid til å kommentere. Vi kommer nok sterkere tilbake når juletiden roer seg :)

  SvarSlett
 11. haha, jeg har hatt to eksamner og null data som jeg selv mener er en god forklaring på liten respons her fra min side ;) Men! masse lykke til, superwoman dette går nok supert!

  SvarSlett
 12. <3 Ta den tiden du trenger på å komme tilbake hit i bloggosfæren, er ikke vits å stresse for mye med det, når du har timeplana full :-) jeg er her når du har tid jeg vetdu ^^ Masse lykke til med alt du holder på med :-D

  SvarSlett
 13. Ønsker deg masse lykke til på skolen fremover mot jul! Og håper at når desember og adventen kommer med LITT mer lys, at noe av november-depresjonen smelter bort. Kos deg!

  SvarSlett
 14. Svar/

  Den var bra, ja?!! Iiih, love, love, love <3 Og Bella var jo bare insanely freakingggg GORGEOUS, hehe ;) Haha, du skulle sett hvordan det var på midnattspremieren da den slåss-scenen faktisk bare er i Alice sitt hodet...folk bare "whaat, omg, fjioh, bra, åherregud" osv. HAHHAAH!! Men jeg ble oppriktig lei meg da han døde, jeg synes det var utrolig dårlig gjort å endre så mye på filmen osv., men så var det bare Alice sitt synd, which bytheway var en ganske awesome scene når man tenker over det. Dessuten synes jeg Garrett var HOT....ehe ;) Minner litt om Damon Salvatore,- ser du på Vampire Diaries?

  Synes filmen også var litt trist fordi den var så fin. Bella var fin, Edward var råkjekk som alltid, god, fin og snill og flink og rolig og MORSOM (haha, endelig fikk han vise den herlige humoren sin...hehe!) og de andre var så perfekte og klærne og MUSIKKEN omg og alt sammen...og Renesmee da! Bella var dessuten en veldig flott vampyr, synes jeg, hun fikk jo SÅ mye mer selvtillit!! La du merke til at hun hadde på seg høyhæler under slåsscenene?!!!

  (Ok, trooor kanskje jeg bør slutte nå, kan jo prate om Twilight i evigheter, hehe, MEN WHAT, ER DET MIN TUR, OK, SKAL SVARE DEG SNARTTTT...*røsker seg desperat og stresset i håret* ... Takk for at du minnet meg på det, herregud, stakkars deg, du må siii fra ^^ :D

  <3 KLEM!

  SvarSlett
 15. Skjønner godt hva du mener... Tror vi alle er i en liten mørkedepresjon! Jeg gleder meg til du er tilbake i full adventsglød når tentamener og styr er over! I'll be waiting :P hihi

  SvarSlett
 16. Så gøy da :D Det fortjener du virkelig!! Og masse lykke til med tentamener og alt som har med jul og slikt å gjøre. Er alltid travelt på denne tiden av året, så er ikke så rart viss bloggverdenen ikke blir prioritert like mye alltid!!!

  SvarSlett
 17. De awardsene fortjener du! Din blogg er faktisk den eneste bloggen der jeg alltid leser all tekst uansett hvor langt innlegget er. Noen ganger må andre ting kommer foran bloggen, og det forstår vi :)

  SvarSlett
 18. Awardsene er fullt fortjent. Du er en flink og flittig blogger som gir oss mange fine bilder og fortellinger. Dessuten så skriver du bra! Det er noe av det viktigste for meg, at man har fin flyt i språket og fortelleren. Og så er du jo en tanke sjarmerende også da ;)

  SvarSlett
 19. Åh, berre du hugsar på å stoppe opp innimellom for å puste, utan å gjere alt mogeleg anna. Du er utruleg flink og engasjert <3

  SvarSlett
 20. Dette fortjener du, Siiiv! Masse lykke til med skolearbeidet og med juleskuespillet!! :D

  xx

  SvarSlett
 21. det var da fortjent. :) og man bør blogge fordi det er gøy, ikke fordi man føler man må ;)

  SvarSlett
 22. Hei og hopp!

  Haha, litt seint svar på kommentaren din, men nei! Nesten så jeg ikke lever! Hahaha :-) Neida, er bare sykt travel nå, har egentlig vært opptatt konstant siden jeg kom hjem fra Afrika, derfor ingen innlegg. Går sykepleien og driver med sykdomslære, skal nå gjennom et helt pensum i psykiatri på 22 dager, så pugge til disse to eksamenene i jula, samtidig som jeg er i medisinpraksis på sykehuset som er veldig slitsom OG har tooo jobber. Så har ingen fridager, i morgen går jeg på kvelds-, dag-, kvelds- og så dagskift igjen i en smell. Samtidig som jeg prøver å komme gjennom pensum, som sagt. Døgnet skulle hatt 30 timer, minst! Håper jeg får litt tid i februar når alt dette kaoset er over til å legge ut litt bilder og slikt! :-) Ser du har mye som står på selv, så du skjønner nok hva jeg mener! Vi får bare ta en liten pause ;-)

  Men veldig koselig å få kommentar da, hehe :-) Ønsker deg en veldig fin adventstid, og en kjempefin jul, Siv!! :-)

  SvarSlett
 23. Du ER en superwoman! :D travle dager blir det her også, frem mot jul. Gavepakking og kjøping

  SvarSlett
 24. Oi, jeg skulle skrive mer! Men ja, gaver og samles hos venner og familie, lange dager med snø på veien og mørket som kommer alt for tidelig. Men men. Jeg elsker jul fordi! Gleder meg til å pynte huset!

  SvarSlett
 25. Gratulerer! :D
  Du fortjener det virkelig, det gjør du!

  Jeg beklager at jeg har vært en fraværende bloggleser i det siste, det har ikke vært mye tid til å lese desverre.
  Men nå er jeg tilbake!

  Det er synd å høre at du har mistet litt motivasjon.. Men det kan jo bli fort sånn når man har mye på tapeten. Blogging krever jo energi også!
  Håper at motivasjonen kommer sigende sammen med julestemninga etterhvert! :D

  Kos deg masse med teateri og jobb - husk å puste litt innimellom! ;)

  SvarSlett