11.11.2012

I ♥ you

Et svært smil til dere; Alle dere flotte, reflekterte, hjertelige, elskelige, positive og oppmuntrende personligheter som sitter i den andre enden av Cyberspace. Tenk at dere kan relatere til mine ord, og at dere er innom her for å se hvordan jeg har det. Av og til føler jeg at dere kjenner meg bedre enn jeg gjør selv, og dere kjenner meg iallfall bedre enn mange bekjente av meg tror de gjør. Jeg oppdaterer jo bloggen fem ganger oftere enn facebook. Minst!Jeg føler jeg kan være ærlige med dere, for jeg vet at dere kommer til å være ærlige med meg også. Dere hører på det jeg faktisk har å si, og ofte vil dere vite enda mer enn det jeg allerede har tenkt gjennom. Nye tanker roterer i hjernebarken etter å ha lest alle de fine og meningsfylte ordene fra dere, og inspirasjonen vekkes fragment for fragment. Uansett om antall lesere eller kommentarer ikke alltid er like høyt som toppbloggere har, mener jeg at jeg har kremen av kremen som mine medbloggere og superlesere! DU som leser dette - takk.Selv om jeg ikke er helt tilbake til meg selv igjen, har ei uke i dypet vært noe godt i seg selv. Jeg har ikke klart å finne ut hvordan enda. Kanskje det at jeg må lære meg å finne en gylden middelvei mellom det å si ja til alt, og det å være egosentrisk og bare gjøre min egen greie. Kanskje det er det at jeg også har lov til å smile litt mindre enn vanlig uten at andre ser på meg som gretten. Om sinnet mitt er mørkt, er det ikke sikkert andre ser den regntunge skyen over meg. Og jeg har igjen lært at å skrive om tanker letter "enden-er-nær-og-ingen-har-det-verre-enn-meg"-følelsen. Takk for at dere tar dere tid til å komme innom her for å lese tankene mine!

35 kommentarer:

 1. Hei kjære vennen!
  Husk på at du ikke er alene om det å ha nedturer og oppturer. Husk på at du har mange som er glad i deg, som bryr seg om deg og synes du er en helt fantastisk person -klart du skal få lov til å si nei i blandt! Alle trenger ofte litt tid for seg selv og kan ha det tungt. Om du føler du vil prate om noe, husk at du har ei lita tøtta på Kvaløya du kan prate me ;)
  Stor klem i fra mæg <3

  ps, brev kjæm så snart æ finn tak i frimerke...

  SvarSlett
 2. Du fortjener alle de positive kommentaren så flink som du er : D
  xx Siri

  SvarSlett
 3. Du er god du Siv og alt ordner seg for gode jenter ;-)

  SvarSlett
 4. Du fortjener alt godt :D

  SvarSlett
 5. Skjønner deg og kjenner meg igjen der ja! Siv <3

  SvarSlett
 6. Ja til en gylden-middelvei-Siv! Jeg prøver å finne hun Trine også, men det er ikke lett. Du må bare huske på at du er like viktig som alt rundt deg! Husk det; ingen/-ting overgår deg!

  SvarSlett
 7. Takk for at du let oss få del i tankane dine <3

  Og du, du er flott!

  SvarSlett
 8. nei, det at du ikke har leserne som går til toppbloggerne i Norge, tror jeg nesten du skal ta som et kompliment :P Jeg skulle ønske vi hadde en toppliste her i Norge-nett over faktisk reflekterte og interessante blogger, som ikke handlet om sminke og pistrete blondt hår...

  SvarSlett
 9. Eg vil takke deg fordi at du er nettopp den du skal vere.
  *hjarte*

  SvarSlett
 10. Du er meg en fining Siv <3

  SvarSlett
 11. Syns det er flott at du lar oss ta del i tankene og følelsene dine, liker personlige bloggere som lar meg bli kjent med dem! :) <3 Så stor klem til deg fine, Siv! :)

  SvarSlett
 12. AND WE <3 U, håpar du finn vegen heilt tilbake til deg sjølv når tida er inne :):) Det er rart at ein kan kjenne seg så sngasjert i ein person som befinn seg heilt i andre enden av cyberspace, men så fint også!

  SvarSlett
 13. Næmmen kjære deg, det er da ingen problem! Haha neida, men jeg elsker bloggen din og føler jeg kjenner deg litt selv om jeg aldri har sagt et ord til deg. Jeg synes du er ei herlig jente !! (I alle fall etter hvordan jeg har oppfattet deg :D)

  SvarSlett


 14. Lykke til med det du velger :)

  SvarSlett
 15. Ble sittende å smile når du kalte leserne dine (oss) kremen av kremen :) Det er så fint når bloggere er så fornøyd med leserne de har og viser at de settes pris på :) Du er god!

  SvarSlett
 16. Ååå, så gøy! Jeg er kremen av kremen! :D YEY! hihi :P Kjempe koselig at du setter pris på leserne dine! Du er så fin! Også så fantastisk søte bilder :P haha.. Made my day!
  SV; Ja, var veldig fint å kunne få muligheten til å bruke femelle! Så er veldig fornøyd med det! Tusen takk! :)

  SvarSlett
 17. Takk tilbake til deg!! Du er en god leser å ha, og gir alltid fine tilbakemeldinger tilbake :)

  SvarSlett
 18. Det er lov for alle å være skikkelig sur og sint innimellom. Jeg er skikkelig dårlig på det, og det er jeg litt sint for også. Skulle gjerne frest litt mer, i stedet for bare å bli lei meg. Øver på det, innimellom.. Det er lov å ikke smile, og ha dårlige dager. Det er viktig å ta vare på seg selv, og si ja til LITT, og resten JA til seg SELV. Du må passe på DU :-) Det var utrolig søte bilder av deg da. Du har garantert fineste håret i verden, ikke sant? :-) Det er så koselig å komme inn på sida di, jeg går jo helt oppsøkende hit HVER gang, fordi jeg har lyst til å lese tingene dine:-)

  SvarSlett
 19. Elsker ærligheten din :) Og føler jeg kjenner deg gjennom det du skriver :) Samtidig som at jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver :) At det kan komme så mye ut av en blogg er flott! Så du må ikke våge og slutte :)))

  SvarSlett
 20. SV: I did! Jeg klarte faktisk å lese rimelig effektivt. Selv om jeg har en liten (LES: Lang) lesepause nå, så er jeg godt i gang :)

  Og jeg elsker bloggen din og det at du er såå flink til å kommentere hos meg! :D Du gjør det så moro å blogge, og da skulle det bare mangle at du får det tilbake selv! <3

  SvarSlett
 21. SV: For det første, ja det er en Robert Frost som har skrevet dette, et av mine favoritt dikt! For det andre: NEI, seriøst? Så utrolig kult at den er rundt :D

  SvarSlett
 22. love you to! :D hihi!! elsker bloggen din, du har en utrolig inspirerende blogg!!

  SvarSlett
 23. Du er så god Siv=) takk for at du blogger og dele dine ord & tanker:) Må bare beklager for lite besøk,men jeg håper å komme sterkere tilbake altså:) Tror jeg har mye fin og bra lesestoff på vent:)Så jeg får glede meg:D

  SV;Sant det:) Høsten er en busy tid for oss alle som studerer:)

  SvarSlett
 24. Du er jo helt fantastisk, Siv. Umulig å ikke spre gode ord tilbake til deg! <3

  SvarSlett
 25. We heart you tooooo <3

  Du har jo så mange fine ord og tanker, som man bare må få med seg!
  Jeg tror at alt som skjer her i livet skjer for en grunn, så det at du ikke føler deg på topp er nok universets mening om at du skal tenke på så mye annet - som vi kanskje ikke tenker på så mye til vanlig.

  Nå er det heldigvis ikke så lenge igjen til desember, en måned fylt med så mye herlig - før et nytt år og en ny start! :)

  <3

  SvarSlett
 26. godt å høre at du har det bedre <3 Fine, gode, snille Siv! :-D Finn den gyldne middelveien, vær litt mer egoistisk, om du ikke passer på deg selv, hvem skal da gjøre det? (uten om oss ivrige blogglesere da ;-) )Men i hverdagen, når vi ikke er der, og gir deg gode ord, når noen gjør deg urett, eller får deg til å føle deg dårlig? Jo, da må DU være trygg på deg, passe på deg, og gjøre det som er rett for deg! Å ha et lite dykk i mørket, gjør at man reflekterer mer, man setter pris på gledene på en annen måte i etterkant, og man har lært noe nytt :-) Stor klem til deg fra meg :)

  SvarSlett
 27. Flotte deg <3 Sender deg masse kjærlighet, for du er nemlig utrolig god du og ;)

  SvarSlett
 28. Endelig får jeg til å kommentere igjen! Måtte lage meg Google konto, for fikk ikke skrive inn navn/nettadresse... :/
  Men så fint innlegg! Du er så god! Og selv takk, du er så flink å kommentere tilbake på bloggen min! Det setter jeg STOR pris på!

  SvarSlett
 29. Du er deg - uansett om du har en god dag eller har en dårlig dag. Slik er det for alle. Du er bare et menneske - med følelser. Det er derfor helt greit å smile litt mindre, uten at noen skal behøve å bry seg om det. :) Heier på deg og håper du føler deg bedre snart :-)

  SvarSlett
 30. <3
  (det kom konvolutt med skrifta di på i posten i dag! har ikkje lest endå, men gler meg til å gjere det, hihi)

  SvarSlett