02.04.2014

Vårkonferanse

Det skjer en del på min kant - mye har med Natur og Ungdom å gjøre. Nå sist helg var jeg i Oslo på vårkonferanse. Jeg tror ikke jeg trenger si så mye, for jeg har laga film, sjokkerende nok (hehe).Må forresten fortelle ei morsom historie. På tur ned rulletrappene til T-banen, midt i en flokk med NU-ere, hørte jeg ei jente bak meg snakke i telefonen om en film. Hun huska ikke hva filmen het, bare at den handla om ei med kreft og noe med stjerner. Jeg måtte jo selvsagt snu meg og bare "The fault in our stars" - ute av kraft til å tie stille. Veldig hyggelig jente.

Men guess what? Fikk etterpå tweet fra Maiken Bull - hun hadde opplevd den samme historia, men fra det andre perspektivet, og jenta som snudde seg og ga henne filmtittelen hun tenkte på, minna, mistenkelig nok, på meg. Jeg har møtt en skikkelig artist og kul medblogger, uten mulighet til å hilse skikkelig på. Hvor bisarr er ikke det, da? Hvem av dere blir den neste, liksom?!

12 kommentarer:

 1. Fin video og en morsom historie du fortalte :) Du er flink som er med i NU :)

  SvarSlett
 2. JEG vil være neste! ;-) #komtiltromsøsnartdavel <3

  SvarSlett
 3. Fin film, virket som dere koste dere masse på tur, og ikke minst superbra at dere alle brenner for samme ting! :-D Dere er flinke dere :-)

  SvarSlett
 4. selvfølgelig husker jeg deg!!!!

  haha, verden er ikke så stor. jeg så x-toppblogger på toget i dag, og jeg bare - hæ?, serr???

  SvarSlett
 5. FOR EN FANTASTISK AVSLUTNING!! Og alltid når jeg ser videoene dine synes jeg at de gir så godt inntrykk! Og jeg tror faktisk jeg kjente igjen han med blondt hår fra en tidligere film! Kan det stemme? :) Utrolig morsomt å få litt innblikk, og video er definitivt den beste måten å gi det på :D

  SvarSlett
 6. Ikke helt engasjert i NU-aktiviteter, men historien på slutten av innlegget veldig godt, måtte smile litt! Det er morsomt med slike tilfeldighet.

  SV: Jeg skal bo hos en rimelig velstående familie i USA, ja.

  SvarSlett
 7. Du er god og tøff, jeg digger engasjementet! Og jeg minnes så mange ungdomskonferanser og slik jeg har vært med på gjennom årene, alltid gode minner :)

  SvarSlett
 8. Virker som en flott tur :D Og så gøy med historien om jenta på t-banen xD Gøy hvordan verden også blir mindre med bloggene våre :P

  SvarSlett
 9. Blir så inspirert av engasjementet ditt! Har aldri vært et virkelig aktivt medlem av en forening/organisasjon, kjenner jeg får veldig lyst til når jeg ser videoer som dette.

  SvarSlett
 10. Så morsom historie med Maiken Bull:) Og SÅ BRA at du engasjerer deg, som så mange andre og har sagt: inspirerande!

  Også eit svar:
  Åh, så kjedeligmed bloglovin! Skal sende dem ein mail!!
  Takk for fine ord Siv! Du e så god sjøl, då blir eg ekstra glad når du seier slike fine ting! ;)

  SvarSlett
 11. Haha, så sykt kult at du møtte på Maiken!
  Og turen virket veldig koselig!

  SvarSlett
 12. Heii, det var så hyggelig og så random at vi møttes! <3

  SvarSlett