08.04.2014

Sjødeponi? WTF?

Årets nasjonale kampsak i Natur og Ungdom, er å jobbe mot sjødeponi i Førdefjorden og Repparfjorden. Men hva er egentlig sjødeponi? Og hvorfor er det så ille? Jeg har miksa til ei innføring, med stars fra rundt om i Norge. Den er på overkanta to minutter - se den, og bli klokere!

10 kommentarer:

 1. Da lærte jeg noe nytt, for jeg visste faktisk ikke hva det var :P He he :) Fin video som alltid, Siv :)

  SvarSlett
 2. takk for innføringen!

  SvarSlett
 3. Kjempebra video! Nei til sjødeponi!

  SvarSlett
 4. Først leste jeg det forresten som sjøde-poni (som i ponni liksom...), haha!

  SvarSlett
 5. now it all make sence! aldri hørt det ordet før i dag :p haha, men takk for videoen, forklaringen og selvfølgelig - et big nono fra meg!

  SvarSlett
 6. Ahaaa, så det er DET som er sjødeponi! Bra med litt opplysningsfilm, Siv! :)

  SvarSlett
 7. Herrefred, så smart å lage en slik film for å opplyse et nokså uopplyst folk. Morsomt at du setter sammen flere personer sine forklaringer og meninger, for da blir det litt mer "sjel" i det enn hvis 1 hadde stått og prøvd å forklare. Jeg liker engasjementet jeg ser, og blir nesten flau på Norge sine vegne som tenker såpass kortsiktig. Hadde man ikke hatt kunnskap kunne man NESTEN ha skylda på det, men per i dag da omtrent alt skal konsekvensutredes, synes jeg det er mistenkelig rart at sjødeponi i denne fjorden er et alternativ i det hele tatt!! Jeg heier på dere, flinke ungdommer!!

  SV: Reiser hjem til Lofoten nå til helga, og blir der på ubestemt tid siden jeg ikke har noe obligatorisk på skolen før eksamen. ELSKER jo å være hjemme nå når "fesken hæng på hjellan" <3 Det er der vinteren min er, for å si det sånn ;-) Kan si fra når jeg drar tilbake til Tromsøbyen, hvis du vil komme hit - eller så kan du komme til Lofoten i sommer - eller så finner vi på noe annet lurt slik at vi kan ta en kaffe og "prat litt sjit" om miljøet, koftemønster og diverse annet;-) Hadde vært utrolig gøy å truffet, og det er ikke bare noe jeg sier for å si det liksom! #håpervifårdettilinærliggendefremtidazzå <3

  SvarSlett
 8. Oh gad, de kommentarene mine blir jo bare lengre og leeeeengreeeee... Sorry!

  SvarSlett
 9. //i Levanger ved HINT

  SvarSlett
 10. Jeg ELSKER engasjerte mennesker som kjemper en god sak! STÅ PÅ!

  SvarSlett