05.04.2014

Koftesamling

Det er sjeldent folk ser meg uten et slags strikkaplagg på. Kofter og ullgensre er så lettvint; de kan brukes til alt. Det er ikke mange årene siden jeg fikk dilla på dem, og etter jeg ble medlem i Natur og Ungdom, har det blitt litt obligatorisk! Ullklær er jo egentlig ganske hipster - og jeg tror jeg er litt hipster at heart. Litt hippie også, men det er en annen sak. Kanskje er ikke ullgensere så moteriktig, men det er tradisjonelt, og jeg liker'e. Så, her har dere garderoben min: • Denne fant jeg tilfeldigvis på et loppemarked for et år siden, men jeg tok den ikke i bruk før nå nylig. 

 • Australiakofta mi, som er så stygg at den er søt. 

 • Denne fikk jeg i fjor fra ei dame, som sa hun hadde ei kofte liggende som ville passe meg. Jeg ble glad!

 • Arvegods. Denne er den jeg har hatt lengst - og som jeg har brukt mest. Den har fått mange betegnelser - og flere hull.

 • Islenderen min, som jeg fikk av mams og paps. Den er for å hedre en av de mange læremesterne mine. Men om du ser meg i denne - så har jeg mest sannsynlig planer om en fjell- eller skitur. 

 • Dette er egentlig søsters, men jeg fikk overta den i går. 

 • Hippiegenseren min. Den ligger i grenseland til "ull"genser, for det er egentlig en bomullsgenser. Fra butikken. På 70-tallet. Arva fra bestemor. Jeg bruker den som hippie-genser. Fordi den er kul å stæsje opp.

 • Favorittgenser nummer to. Den er himla varm og skikkelig chill. Snålt ikke den også er full av hull. Men takk og pris for at den ikke er det!

22 kommentarer:

 1. Jeg liker strikk - varmt, fint og holdbart! Holder på å strikke min første jakke og storgleder meg til den blir ferdig :-)

  SvarSlett
 2. Fine bilder og kule gensere :)

  SvarSlett
 3. Veldig mange fine gensere, likte spesielt den som tilhørte søstera di :) Jeg elsker kofter, de er jo så fine mange av dem.

  SvarSlett
 4. Herlig utvalg av ullgensarar :) Likte veldig godt den som du fikk overta frå søstera di! Har faktisk aldri eigd ei kofte, sjølv om morfar var frå Vesterålen :)

  SvarSlett
 5. For noen HERLIGE bilder, og deilige kofter. Jeg har min egen lille andel av oversized gardiganer, i flere forskjellige farger og tykkelser - og jeg elsker dem alle. Har dessuten en kofte jeg har arvet, og den er fantastisk varm og god på vinteren!

  SvarSlett
 6. Haha, jeg er også litt hipster-hippe! LIKER :D Tror vi må bli bestevenner, altså ;) Utrolig fine kofter, forresten (kaller vi det "kofter på østlandet..?)! Digger sit-upen på det siste bildet, haha :L

  SvarSlett
 7. Kofter er så undervurdert! Og dine var kjempefine :)
  Bruker ullgenser eller kofte nesten hver dag når jeg kommer hjem fra skolen, fordi det er så godt og leiligheta er så kald...

  SvarSlett
 8. haha liker bildene :P De så skikkelig deilige ut, hadde huden min bare tolerert ull så hadde jeg hatt en haug med slike jeg også. Men jeg klør meg ihjel med en gang noe med en prosent av ull toucher kroppen xD

  SvarSlett
 9. ullgensere er jo SÅ digg! så satt alle veldig fint på deg :) hihi!

  ; det ble ingen streik, buuuuu!! fikk visst melding på telefonen. høhøhøhø

  SvarSlett
 10. Så fin du er! Og gjett kva kofte som var min favoritt? Hippiegenseren, sko gjerna sett den stæsja opp som du sa du brukte å style den;)


  //Eg veit at det er negativer med selfies og, det lot eg med vilje ikkje koma med akkurat der. for å få fram dette poenget, som kanskje ikkje mange har tenkt over. Men eg er heilt enig med deg ang å vera tilstede i nuet, og at det kan vera veldig sjølvsentrert å ta bilete i fleng. Men så lenge det ikkje går utover andre, eller tida ein brukar med andre, så synes eg det er ein bra ting!

  SvarSlett
 11. Mmmmmmmmh! Så mange herlige kofter og gensre! :) Jeg var stor på koftefronten da jeg gikk på musikklinja, herregud, som jeg elsket de plaggene. Hadde en lyseblå en, den lurer jeg veldig på hvor har blitt av. Nå har jeg ikke så mange, men jeg har desto flere ullundertøy-plagg. Og mer tekniske mellomplagg/ytterplagg. Jeg går jo nesten alltid kledd som om jeg skulle være på tur til å klatre opp ett fjell, eller sove i telt i flere dager. Hahaha.
  Men du Siv, du Siv. Herregud, så fin du er! <3

  SvarSlett
 12. Nummer tre der hadde jeg også før, den du fikk av hun damen :-) Og den med hette fra søsteren var knall da :-) herlig <3 Det er vel også veldig Natur og ungdom-plagg ja :-D Fint med kofter synes jeg, de er fine uavhengig av tid og sted :-) Jeg hadde også islender og elsket den :-)

  SvarSlett
 13. Så mange fine og søte lusekofter :) Søta:)

  SvarSlett
 14. Jeg elsker slike..jeg har en Fana jakke og en Marius genser..men også en Penny genser fra Pennyklubben som jeg er veldig glad i. Så mange flotte du har!

  SvarSlett
 15. Kult! Jeg digger kofter. De er både tradisjonelle og eksotiske på samme tid ;) Har ikke så mange selv da, tre tror jeg? Skulle gjerne hatt flere!

  SvarSlett
 16. asdsldfvmlxm DU ER SÅ FIN! Og koftene dine, da. De er også fine.

  SvarSlett
 17. I like it! Noen kler bare å ha den stilen og det gjør helt klart du Siv =) God påske

  SvarSlett
 18. Herlig :D Jeg har virkelig vært "off" på blogglesinga i det siste, men nå har jeg endelig fått lest meg opp! Mye jeg har gått glipp av ser jeg. Det har vært noen velbrukte minutter der jeg har fått lest/sett meg opp på miljøtemaer som jeg ikke visste mye om, høre en nydelig ny sang, lære av liebster-award og le av "Most likely to" :) Håper du har en flott påske!! :)

  SvarSlett
 19. Så mange fine kofter! Skulle ønske jeg eide sånne, jeg har ikke en eneste kofte.

  SvarSlett
 20. Litt av en samling du har ja ! :-D Digget hippiegenseren og favorittgenser nr 2, men du var jo supersøt i alle så jeg likte de alle sammen :-) Sikkert kjekt med ull oppe i nord ;-)

  SvarSlett
 21. Hei Siv Marie !
  Så fin samling av kofter du har.
  Likte spesielt den på bilde nr.3 den er så fin !
  Et lite hull på albuen men hva gjør vel det.
  Hvor har du funne alle disse ?
  Stilig.
  Mvh.rb.

  SvarSlett